Četvrtfinale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5korpus
#276 Re: Četvrtfinale
Talijani kad simuliraju to je umjetnost, tace ovi cigani 
- zg1911
#277 Re: Četvrtfinale
slazem seTomahawk11 wrote:@Mosa, Protiv CR?
Mozes, ne sporim ti.
Samo sto kad se gleda ono sto ne valja kod CR, onda se to pise jasno i glasno.
Ono sto valja....meh, pa vidis ga kakav je iritantan, pada po terenu i sl.
Ima on aferima za samara, to je sigurno, ali da se pretjeruje, itekako.
Momak je sportista 1/1, znaci primjer fudbalera koji je u tome 100%, kojeg ne zanimaju raznorazne gluposti koje dolaze uz slavu.
Uz sve to, pokazao je x puta da je kao covjek veliki, da to sto je bogat zna i podijeliti. Naravno da ce sve to mediji ispratiti, jer je nemoguce sakriti, ali on se licno nikad ne hvali da je nekog pomogao.
Mogu razumjeti da neko ne voli reprezentaciju Portugala, da ne voli Ronalda, Pepea, Nanija ili koga vec i navija za drugu ekipu.
Ali ne mogu razumjeti da vizavi svega toga stvara o inim totalno pogresnu sliku, kao da su sve go olos sa dna kace.
Napisao sam jutros jedan post koji malo vise govori o tome, ali nekim cudom, sve je obrisano. I jos par mojih postova i postova drugih forumasa. Nije bilo nista uvrjedljivo, a koliko znam, Portugal i CR su jos na prvenstvu, znaci da nije ni mimo teme. Neko se zaigrao jutros.
Istovremeno, ostalo je dosta postova na tematiku, ali su obrisani samo odredjeni...zasto, ko ce ga znati
a i mene zanima zasto su se brisali postovi, narocito sto su neki na tu temu ostavljeni
anyway, tko god negira cronaldovu velicinu je zaslijrpljen osobnom netrepeljivoscu. jest da je iritantan s onim prenemaganjem, mahanjem rucicama itd ali tip je gol masina. po mom sudu uz messija i zidanea najjaci igrac od 90ih naovamo. uostalom, trofeji kako momcadski tako jos vise i individualni govore tome u prilog
- MyTao
#278 Re: Četvrtfinale
Niko ne spori da je igracina... Pepe je strasan stoper, Nani solidno krilo koji je znao rijesiti utakmice kada je njegov dan... Ali su odvratni u pm...
Ronaldo je kao dijete koje zeli neku igracku po svaku cijenu pa napravi scenu u radnji da bi mu je mama kupila... a Pepe je neko ko bi s ledja udario drugog klinca i ukrao mu igracku
Tako ja njih vidim onda kada ih neide i kada sve nije po njihovom...
Ali sta je tu je... za sada im prolazi ova igra, ali pitanje je koliko dugo? Nadam se da ispadaju jer su samo srecom dosli do polufinala...
Ronaldo je kao dijete koje zeli neku igracku po svaku cijenu pa napravi scenu u radnji da bi mu je mama kupila... a Pepe je neko ko bi s ledja udario drugog klinca i ukrao mu igracku
Ali sta je tu je... za sada im prolazi ova igra, ali pitanje je koliko dugo? Nadam se da ispadaju jer su samo srecom dosli do polufinala...
- zg1911
#279 Re: Četvrtfinale
previse se kritizira igra portugala. protiv svih osim protiv nas su bili bolji (a s nama li la)
ima tu potencijala da se igra napadackije (4-3-3 npr s quaresmom i nanijem na krilima, ronaldom u spici i onim balonjom iza njih) no i ovako je to solidno. moze portugal daleko. a iskreno i red je da vise osvoje nesto. nepravda je da bolno netalentirana nacija poput engleske ima trofej a portugal nema
ima tu potencijala da se igra napadackije (4-3-3 npr s quaresmom i nanijem na krilima, ronaldom u spici i onim balonjom iza njih) no i ovako je to solidno. moze portugal daleko. a iskreno i red je da vise osvoje nesto. nepravda je da bolno netalentirana nacija poput engleske ima trofej a portugal nema
-
groove
#280 Re: Četvrtfinale
zagrepcanin mindjusar, bajagi mindjusa kroz nos
- Muhamed Đakmić
#281 Re: Četvrtfinale
'naci azrail pravi.groove wrote:zagrepcanin mindjusar, bajagi mindjusa kroz nos
- fortaleza
#282 Re: Četvrtfinale
Mi smo je kopirali, ne oni.Herr Flick wrote:Ovi Poljaci kopirali Hej Slaveni himnu
Nadam se da će Wales napraviti iznenađenje večeras, mrska mi Belgija, neinovativna, nekreativna, provlače se samo na bazi individualnosti...
- BlueBlood
#283 Re: Četvrtfinale
Idemedosumom wrote:Ako ništa, imamo siguricu za kladaru, s kim god da Portugal bude u polufinalu, igrajte X

- Anakyn
#285 Re: Četvrtfinale
Ja ne znam sta je vecina ocekivala od Portugala, oduzmes CR-a i sve sto ostane je totalno prosjecna ekipa razine Austrije ili Svice. Zar se bilo koji trenutni igrac moze porediti sa Figom, Rui Costom, F.Coutom, Decom, Paolo Sousom, Nunom Gomesom, Pauletom, Paulo Bentom, S.Conceicaom i tako dalje... poredjenje njihove igre sa igrom Italije je smijesno, a o simuliranju i valjanju po terenu da ne pricam, pogotovo jer su Nijemci to prvi poceli i jedan doticni Klinsman, i to u sred Italije...
Sto se tice vecerasnje utakmice, beli jos jedan smor od tekme ko i svaka tekma Velsa, tako da bi mi draze bilo da Belgija prodje, ne do Bog gledat Vels - Portugal polufinale
Sto se tice vecerasnje utakmice, beli jos jedan smor od tekme ko i svaka tekma Velsa, tako da bi mi draze bilo da Belgija prodje, ne do Bog gledat Vels - Portugal polufinale
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#286 Re: Četvrtfinale
I nek onda neko kaze kako smo imali laganu i prolaznu kvalifikacionu grupu 
-
omar little
#288 Re: Četvrtfinale
odrace ove balvane belgija
-
Fudo387
#289 Re: Četvrtfinale
Ovo je skroz neravnopravno.
Isto kad bi Tajsona ubacio u ring sa perolakom kategorijom.
Dace im belgijanci deset golova.
Isto kad bi Tajsona ubacio u ring sa perolakom kategorijom.
Dace im belgijanci deset golova.
- Romanista 101%
#290 Re: Četvrtfinale
RADJA

-
splinter
#291 Re: Četvrtfinale
Woow, kakva golčina, taman pošao da napišem duel naših znanaca iz grupe kad boom.
-
Stari
#293 Re: Četvrtfinale
Mozda je bilo pocetnicke srece .... mozda je bilo da su nas podcijenili.... mozda smo ih zbrzali na muftaka...na kvarnjaka...mozda smo bili drogirani ...
mi svi sto smo to gledali
...ja nisam ...bio sam samo donekle pripit...
Ali mis smo sa ovim Waejlsanima igrali pravo fino .... a ni Belgija nije nesto sad ...hajd razbili su nas jednom ...razbijali smo mi njih vise puta ...
ali mi zijanimo od Kipraaa .... i fulamo poklonjen penal ....i krhamo 7 kornera sve poluvisoko i na prvu stativu ... jebo nas pas morski
A grupa nije bila slaba ....to nikad niko pametan nije tvrdio
Ali mis smo sa ovim Waejlsanima igrali pravo fino .... a ni Belgija nije nesto sad ...hajd razbili su nas jednom ...razbijali smo mi njih vise puta ...
ali mi zijanimo od Kipraaa .... i fulamo poklonjen penal ....i krhamo 7 kornera sve poluvisoko i na prvu stativu ... jebo nas pas morski
A grupa nije bila slaba ....to nikad niko pametan nije tvrdio
Last edited by Stari on 01/07/2016 21:16, edited 1 time in total.
- SanskiBiser
#294 Re: Četvrtfinale
BREXIT 3 u toku 
-
Melbourne_Australia
#296 Re: Četvrtfinale
Mislim da sam jedan od rijetkih ovde koji od prvog dana navija za Belgiju i koji tvrdi da su broj jedan favoriti
Strasan tim imaju!!
- Šibicar
#297 Re: Četvrtfinale
Projektil! 
- pirmin
#298 Re: Četvrtfinale
Ima samo jedan covjek na svijetu koji bi ovu Belegiju mogao upropastiti.
- insomnia78
#299 Re: Četvrtfinale
Oh la la la
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- insomnia78
#300 Re: Četvrtfinale
Dzeko?pirmin wrote:Ima samo jedan covjek na svijetu koji bi ovu Belegiju mogao upropastiti.
S moje sokoćalo