Definitivno su po svemu zaslužili da idu na Euro, a mi da ne idemo.
Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#276 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Hvala Ircima što su nas izbacili u baražu.

-
Fudo387
#277 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Haj hljeba ti, popusti.It_is_a_Leclerc wrote:Hvala Ircima što su nas izbacili u baražu.
- hrle1976
#278 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Imaju defitivno bolje navijaceFudo387 wrote:Haj hljeba ti, popusti.It_is_a_Leclerc wrote:Hvala Ircima što su nas izbacili u baražu.
-
Fudo387
#279 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Ma kamo srece da smo mi prosli, a jebe me sa za njima i njihovim navijacima.hrle1976 wrote:Imaju defitivno bolje navijaceFudo387 wrote:Haj hljeba ti, popusti.It_is_a_Leclerc wrote:Hvala Ircima što su nas izbacili u baražu.
-
omar little
#280 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
dajte mi link tog razbijanja, pliz, ne vidjeh to.karanana wrote:imamo li video onog turchina, sto je neki dan razbio tv, kako gleda italija-irska?
- tzipiripi
#281 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
omar little wrote:dajte mi link tog razbijanja, pliz, ne vidjeh to.karanana wrote:imamo li video onog turchina, sto je neki dan razbio tv, kako gleda italija-irska?
-
Korisničkoime
#282 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Cestitke Ircima, idu dalje, veoma dobra stvar za ovo EP onakve navijace je steta poslati kuci tako rano.
- It_is_a_Leclerc
#283 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Zasto ?Fudo387 wrote:Haj hljeba ti, popusti.It_is_a_Leclerc wrote:Hvala Ircima što su nas izbacili u baražu.
- Maharadza
-
omar little
#285 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
izet siso s pametitzipiripi wrote:omar little wrote: dajte mi link tog razbijanja, pliz, ne vidjeh to.![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#286 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Kratak komentar na izlapljelu pricu o tome neka su nas Irci izbacili.
Da vidimo - ispusili od Belgije. Nerijeseno sa mrtvom Svedskom. Dobili Italiju koja je izvela znj sastav.
Al to je ono kad hoces da umanjis i popisas svoje.
Da vidimo - ispusili od Belgije. Nerijeseno sa mrtvom Svedskom. Dobili Italiju koja je izvela znj sastav.
- jeza u ledja
#287 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Mislim da ovaj lik place jer je ovaj iza njega - gol.Maharadza wrote:
- Maverick78
#288 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Ma da, hem je midsommar, hem su bile pare od skatt deklaracija, a i plate su sutra vecini...Stari wrote:https://sv.wikipedia.org/wiki/Midsommar ... i-2007.jpg
prekosutra je kod nas najveci praznik u godini ...midsommar....dobrodosli nazad decki...
U našem kraju žita klasaju,rukama našim sijana,
žetva nas čeka i pjesma djevojačka
večernja, sjetna,tijana,
a mi smo pali,druže
palo je žito,mlado,zeleno,proljetna žetva rana
maglene tuge ,uz šapat kiše,nad mrtvom pjesmom kruže.
Ciao Zlaja i hvala za sve ove godine ...zivjece ovaj narod i bez tebe
A Zlaje se sjecam kad je pocinjao igrati, davne 2001. kad sam tek dosao u Svedsku. Rodjak mi sjecam se, govorio, kako ima jedan mali u MFF, Ibrahimovic, ubija kako igra. A posto rodjo voli da preuvelicava stvari, ja i buraz, sa kojim sam tada prvi put dosao u Svedsku, kontali da je on to napumpao onako... Dok ga nismo gledali, vidjelo se da je vanserijski
- Point.
#289 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Vala bas. Kaze po svemu su zasluzili? Po cemu, po mrtvoj igri i pustanju talijana? Al seri po svom.pa makar nazor. Sto ne mogu vakih tipova.Tomahawk11 wrote:Kratak komentar na izlapljelu pricu o tome neka su nas Irci izbacili.
- pirmin
#290 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Zasluzili su jedino po ponasanju navijaca.
Igra? Koja igra?
Igra? Koja igra?
- alphonse kauders
#291 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Koliko god čovjek možda žalio što nije nikada igrao za nas, opet treba biti zahvalan što nam je omogućio da svjedočimo jednom od super rijetkih momenata nestvarne lucidnosti, i vjerovatno jednom od top 10 golova ikad postignutih u profesionalnom fudbalu.
Respect Zlatan!
Respect Zlatan!
- hrle1976
#292 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Ibrahimovic je propo na ovom prvenstvu ko Grcka. Postao je statican igrac. Koji vise nije u stanju nista uciniti osim iz mjesta ako mu se servira. Francuska liga nije bas cemu, jer imas jedan jak tim i ostalo je tu negdje, mozda tri cetri skroz dno tima ali rest je u pet deka. Ko ce ga vakog uzeti, moze samo zbog reklame nista vise.
- hrle1976
#293 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
jeza u ledja wrote:Mislim da ovaj lik place jer je ovaj iza njega - gol.Maharadza wrote:
Ne zelim ni da zamislim sta se tu desava.
![]()
Vidi fakat ova iza go, a ovaj u suzama
- Logovan
#294 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Ma ja i dalje ne vjerujem da je ovako uspio zabiti gol.alphonse kauders wrote:Koliko god čovjek možda žalio što nije nikada igrao za nas, opet treba biti zahvalan što nam je omogućio da svjedočimo jednom od super rijetkih momenata nestvarne lucidnosti, i vjerovatno jednom od top 10 golova ikad postignutih u profesionalnom fudbalu.
Respect Zlatan!
-
Korisničkoime
#295 Re: Grupa E - Švedska, Italija, Belgija, Irska
Po igri svakako nisu, jedino sto ih cini simpaticnim su navijaci, vec pokusah objasnit na drugoj temi u pogledu zadnjih desavanja na ovom EP gdje su ljudi izgleda dosli da se uderaju a i oni koji se ne uderaju furaju ultra i hooligan fazon maksimalo dok je Ircima sve ovo ogromna zabava i festa sto bi u biti i trebalo biti.Point. wrote:Vala bas. Kaze po svemu su zasluzili? Po cemu, po mrtvoj igri i pustanju talijana? Al seri po svom.pa makar nazor. Sto ne mogu vakih tipova.Tomahawk11 wrote:Kratak komentar na izlapljelu pricu o tome neka su nas Irci izbacili.
Jbg dok jedni salju druge u bolnice i 5-6 ljudi skace po glavi nekog jadnik Irci pjevaju uspavanku nekoj bebi u tramvaju. Nekako covjek zeli da to njihovo ponasanje bude nagradjeno a da ih ikako mogu zamjeniti s nama iste bih sekunde ali da su babi muda...