Ma kontam ja to, al et ide mi na zivce. Ja sam sve mislio da evropsko prvenstvo treba biti smotra najboljih gdje ce se ljudi muski pobiti. A ono doslo i izigrava tetke, bizi u qrac, kojeg si djavla dolazio? Idi igraj tamo nesta bezveze i mani se ozbiljnih takmicenja. Cuj posjed lopte 20%? Znaci, osam puta je citava ekipa pipnila loptu i ostalo Ceh izbio. Vise Ceh imao posjed od ostatka ekipe. Pu!Jack Be Nimble wrote:Sacuvas gol razliku protiv favorita i jos imas sanse da prodjes kao treca plasirana ekipa. Prvenstvo je postavljeno tako da se igra na remi sto se tice slabiji timova.Fudo387 wrote:Zasluzeno, jbg, realno trebalo je biti 12:0.
Ja bi ove picka ekipe sto se nabiju u svoj kazneni prostor izbacio nakon prvog poluvremena. Hos igrat bujrum, nes, mrs kuci.
Smorise, jebo ih Rehagel i ova igra.
Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Fudo387
#276 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
-
LSD
#277 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Fudo
Pa šta je trebala Češka po tebi?? izaci i otvoreno se nadigravati sa špancima i fasovati 3 komada do poluvremena jel
nije niko siso vesla....držali su odlicno svoj bunker do 5 minuta prije kraja kad je Iniesta pronašao Piquea.
Česi su uspjeli blokirati sve napade španaca i odsjeci im napadace
Pa šta je trebala Češka po tebi?? izaci i otvoreno se nadigravati sa špancima i fasovati 3 komada do poluvremena jel
- skenderija04
#278 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Španija vrlo dobro
Problem je u napadu. Morata, Nolito i Aduriz debitantska nervoza.
Igraju svoju igru, bekovi aktivni, Silva između linija.
De Gea dvije imao dvije odbranio
Veterani najbolji Ramos, Iniesta i Pique
Problem je u napadu. Morata, Nolito i Aduriz debitantska nervoza.
Igraju svoju igru, bekovi aktivni, Silva između linija.
De Gea dvije imao dvije odbranio
Veterani najbolji Ramos, Iniesta i Pique
- Logovan
#279 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Joj Španije, pa šta je ono, dodavanja, peglanja, driblanja, samo da im se ušetati, a ne dao Bog da neko proba ošutati po golu.
-
Fudo387
#280 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ja znam da oni ne znaju i ne mogu bolje, al mene to ne zanima. Zavalio sam se, upalio televizor i kontam gledacu utakmicu na EP. I jebo ih onaj ko ih pusti na EP. Ne znas, nejak si, sjedi kod kuce. Ha ja.LSD wrote:Fudo
Pa šta je trebala Češka po tebi?? izaci i otvoreno se nadigravati sa špancima i fasovati 3 komada do poluvremena jel![]()
nije niko siso vesla....držali su odlicno svoj bunker do 5 minuta prije kraja kad je Iniesta pronašao Piquea.
-
Nadzorna_ploca
#281 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Svako igra ono što najbolje zna, drugim riječima ne valja se sa rogatim bosti. Sve je stvar izbora i ukusa, ne voli niko bi kad Spanija previše pegla ali sta im mozes. Tek se zahuktalo biti ce vremena da maske i taktike padnu.
- AmiĐa_Idriz
#282 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Može Hrvatska dobiti ovu Španiju, ali samo sa max pristupom i zaboraviti na Tursku.
- skenderija04
#283 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Iniesta je u nevjerovatnoj formi zadnja dva mjeseca. Za sada najbolje na Euru.
-
Fudo387
#284 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moze, ja se iskreno nadam da tako razmisljaju i da ce se probati nadigravati sa Spancima.AmiĐa_Idriz wrote:Može Hrvatska dobiti ovu Španiju, ali samo sa max pristupom i zaboraviti na Tursku.
Da bude bar jedna utakmica u kojoj ce pasti petarda.
- skenderija04
#285 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hrvatska prvo treba da pobijedi Cehe, da protiv spanije ne bi bilo pod moranjeAmiĐa_Idriz wrote:Može Hrvatska dobiti ovu Španiju, ali samo sa max pristupom i zaboraviti na Tursku.
- Muhamed Đakmić
#286 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ja bih rekao da je za nijansu slabije od Payeta odigrao danas, ali ovo je sad definitivno njegova reprezentacija Španije i veliki rezultat ga možda odvaja i kao najboljeg veznjaka svih vremena.skenderija04 wrote:Iniesta je u nevjerovatnoj formi zadnja dva mjeseca. Za sada najbolje na Euru.
- Partijaner
#287 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Iniesta je maestro, stvarno veliki majstor, volim ga vidjeti na terenu, ne znam jesam li primjetio koliko ga pratim da se nesto cesto buni, da glumi povredu ili neku prgavost, pravi sportista.
- pirmin
#288 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ja Spaniju vise ne mogu gledati.
Nemam snage.
Nemam snage.
- skenderija04
#290 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moguce. Mislim da Payet ne utice na igru Francuske koliko Iniesta na Spansku. Drugim rijecima, Francuska bes Payeta ima i druge argumente,Spanija bez Inieste gubi jako puno. Payet je bio najbolji na utalmici, ali svi cekaju Pogbu,Griezmmana...U Spaniji se i danas znalo: Ako Andres ne izmisli nesto, ostace 0:0. Tek je pocelo, ali ova dvojica su istakli kandidaturu.Muhamed Đakmić wrote:Ja bih rekao da je za nijansu slabije od Payeta odigrao danas, ali ovo je sad definitivno njegova reprezentacija Španije i veliki rezultat ga možda odvaja i kao najboljeg veznjaka svih vremena.skenderija04 wrote:Iniesta je u nevjerovatnoj formi zadnja dva mjeseca. Za sada najbolje na Euru.
- Muhamed Đakmić
#291 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ja i dalje nisam impresioniran Moratom. Od Nolita iskreno i očekujem da bude neko prelazno rješenje dok ne izleti neko bolji, ali Morata bi trebao biti vođa napada u narednim godinama. Nekako mi je spor, upropastio je bar dvije dobre Iniestine lopte. Možda i više.
Mislim, nije loš igrač i može izrasti u svjetsku klasu, ali nisam siguran da je profil kojem odgovara ovakav stil igre Španije.
Mislim, nije loš igrač i može izrasti u svjetsku klasu, ali nisam siguran da je profil kojem odgovara ovakav stil igre Španije.
- skenderija04
#292 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
To je najveci problem Spanije. Prije prvenstva se igralo sa idejom da Diego Costa nauci da se ktrece u sistemu. Povreda i nesnalazenje su dovele do toga da su sada tu Morata i Aduriz. Morata je strasno nervozan, jer ne zna gdje ce dogodine. Svi izvjestaji iz baze reprezentacije kazu da se ne odvaja od telefona. Takav igrac ne doprinosi. Za Nolita je ovo nivo na kome se nikada nije nasao. Djeluje impresionirano i sputano. Mozda je Aduriz i najbolje rjesenje. Na kraju, u Del Bosqueovoj biljeznici jos uvijek postoji i lazna devetka ako bas ni jedan ne proigraMuhamed Đakmić wrote:Ja i dalje nisam impresioniran Moratom. Od Nolita iskreno i očekujem da bude neko prelazno rješenje dok ne izleti neko bolji, ali Morata bi trebao biti vođa napada u narednim godinama. Nekako mi je spor, upropastio je bar dvije dobre Iniestine lopte. Možda i više.
- Muhamed Đakmić
#293 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
A neće valjda lažnu devetku, to ujeda za oči koliko je negledljivo
Ne vjerujem da će Španci osvojiti, ali nije da ne mogu, ako im se par stvari poklopi, možda i odbrane. I dalje im niko neće posjed lopte oduzeti.
Ne vjerujem da će Španci osvojiti, ali nije da ne mogu, ako im se par stvari poklopi, možda i odbrane. I dalje im niko neće posjed lopte oduzeti.
- skenderija04
#294 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Fali gol. Danas 17 udaraca po golu. Oni su danas zadovoljni jer su očekivali gore. Španija je stvarala sanse, ima dva beka koja otvaraju prostor, fali realizacija.Muhamed Đakmić wrote:A neće valjda lažnu devetku, to ujeda za oči koliko je negledljivo![]()
Lazna devetka je rekurs koji ce sigurno primijetiti u utakmicama koje budu poveli, i kada budu htjeli da zatvore.
- Muhamed Đakmić
#295 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
A ko će onda gore, ako stavi Cesca u napad fali veznjak?
Koke ili Thiago?
Koke ili Thiago?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#296 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Skender putujuca enciklopedija
Odmah tema dobije na jacini.
A dobro, prva je utakmica, bolje ce to Spanci kako bude odmicalo prvenstvo.
NIje dosad niko nesto ubio protivnika.
Morata je meni prirodni nasljednik Morientesa, ali je njegova nesreca sto spanski fudbal vise vuce na onu Barcinu igru. U takvom sistemu, on je prakticno uljez.
Odmah tema dobije na jacini.
A dobro, prva je utakmica, bolje ce to Spanci kako bude odmicalo prvenstvo.
NIje dosad niko nesto ubio protivnika.
Morata je meni prirodni nasljednik Morientesa, ali je njegova nesreca sto spanski fudbal vise vuce na onu Barcinu igru. U takvom sistemu, on je prakticno uljez.
- Muhamed Đakmić
#297 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
I facom podsjeća na Fernanda 
- skenderija04
#298 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Upari Busquetsa sa Ili Brunom ili jednnim od te dvojice, i gore Silva, Iniesta i Cesc. TikinaccioMuhamed Đakmić wrote:A ko će onda gore, ako stavi Cesca u napad fali veznjak?
Koke ili Thiago?
Protivnik nece omirisati loptu
- AmiĐa_Idriz
#299 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ma ja sam više mislio na odnos snaga, to se podrazumjeva za Čehe.skenderija04 wrote:Hrvatska prvo treba da pobijedi Cehe, da protiv spanije ne bi bilo pod moranjeAmiĐa_Idriz wrote:Može Hrvatska dobiti ovu Španiju, ali samo sa max pristupom i zaboraviti na Tursku.
- BHF_Manijak
#300 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Kroos sinoc protiv Ukrajine, prekuc'o. I ono sto rekose i u BBC-ovoj analizi, nevjerovatna je njegova zelja za igrom prema naprijed, konstatno samo prema narijed pasovi, nista nazad, stalno slobodna rjesenja trazi u zadnjoj fazi napada.skenderija04 wrote:Iniesta je u nevjerovatnoj formi zadnja dva mjeseca. Za sada najbolje na Euru.
93% tacnih dodavanja cini mi se, uglavnom prekuc'o sinoc.