Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Pismonosa

#276 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?

Post by Pismonosa »

Još jedna pobeda partizana, kažem ja :D

Postojale su osnovane, ili osnove sumnje, kako hoćeš, da se ne bi hvatali za pedeset nijansi stepenovanja, da je dotični počinio djela za koja ga se tereti.

Uhapšen je i privedn licetu pravde. I počelo je suđenje. Zašto je suđenje trajalo koliko je trajalo, pa vjerovatno iz nekih objektivnih razloga, uključujući i divljačko ponašanje pacijenta.

Sud je smatrao da proces traje onoliko koliko treba. Prd.

Samo pričamo o činjenicama.

A ove izjave tipa, poljuljao haaški sud :lol: :lol:

Jeste, eno kompletna međunarodna zajednica razmišlja da nakon ove Vojine pobede jednostavno prestane da postoji.

Ovo baš ko na tragu onih anketa po kojima Srbi imaju po 10 cm veći hašim nego ostatak svijeta.

A s obzirom na kompletan njegov životni opus i ono čime je njegov mozak opterećen i šta propagira, on je za mene obični komad budale. Ako sa medicinskiog stajališta postoji inteligentna budala, onda se ne bum štel mešati. Neka vam bude. Vojo je taj.
Pismonosa

#277 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?

Post by Pismonosa »

Malo i previše vremena posvećenog drugu Voji :D
uglavnomja

#278 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?

Post by uglavnomja »

zavisi od toga koja je definicija budale.

a sta mislim o haaskom sudu :roll:
ne samo presude nego upravo predugo trajanje iako cinjenice, dokazi i svjedoci postoje 25 godina (samo se broj svjedka i optuzenih smanjuje)

pada mi na pamet onaj vic:
kaze sin, taze diplomirani pravnik i advokat ocu, takodjer advokatu: napokon sam rijesio onaj slucaj sto ga vuces 10 godina ... a otac odgovara: e sine, taj ti je slucaj platio skolovanje ...
berenice

#279 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?

Post by berenice »

plain vanilla wrote:Pa gdje je primjer tog humora, pa da glasamo je li smijesno ili nije?

Jedino sam primijetila sale na Seseljov racun, sto nije isto...
Pa evo i ja nesto gledam, nista smijesno. A nisam glupa. A da nisu glupi ovi kojima je smijesno?, pitam se.

Ama, znam na sta se odnosi - on zajebo Hag. Super! Fakat, nisam teligentna nesto, ali i ja bih mogla, kad ne bih imala odgoja, tj. ljubavi, morala itd.

Kretenluk obicni.
Paul F.

#280 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?

Post by Paul F. »

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#281 Re: Oduševljenje na Šešeljev ''humor''?

Post by -LIBERO- »

Pismonosa wrote:Malo i previše vremena posvećenog drugu Voji :D
Apsolutno.
Sada ce se jos poceti sa peticijom da se stampaju i izdaju sabrana, humoristicna :zzzz: , djela ovog psihopate i ubice.
Radni naslov teme 'Celi svet mrzi Srbe, a Voja je poljuljao Hag'.
Jeste, poljuljao ga je...kako nije.

Adekvatnija tema o ovom psiho - manijaku, ima na podforumu 'Politika'.

Fino smo se druzili, i 'nasmijali' :zzzz: . Idemo dalje.
Locked