haos1 wrote:Tomahawk11 wrote:@haos, nemas ni ti pojma, ali da ne ulazimo u to....
Cuj mu dokaza, nastali od vukova prije 40 000 godina....jbg, i ti si nastao od nekog kromanjonca, onda bi mogli reci da si i ti (pa i ja, je li) divljak.
Ono kad se trudis da nesto dokazes....ja ti samo mogu reci da ljudi od pasa prave zvijeri ili lojalne zivotinje, a ti kako hoces.
hajd ti meni objasni sto kad se psi puste slobodno da krecu, ponovo postaju copor, i napadaju kao copor?

A jbg ti, pricalo se o tome kako su psi stvoreni za borbu, sto nije i nikad nece biti istina. Druga je stvar sto ljudi od njih prave zvijeri. Cak i jednog takvog, koji zaista izgleda zastrasujuce, koji je bio tesko izranjavan, uvidio sam da ima svoju drugu stranu, da je izuzetno privrzen i da je bio takva zvijer samo zbog svog gospodara. Danas je udomljen kod momka koji nikad nije imao ni najmanji problem s njim. U pitanju je mjesanac njemackog boksera i pitbula.
To sto si ti spomenu je druga tema i vezana je za sam naslov.
Dijete odraslo sa vukovima se ponasa poput njih. Zavija, ne zna pricati, slicno se ponasa. Vise vuk nego covjek. Tako i psi. Napusteni, udruzuju se u copore. Vodja je najdominantniji, najagresivniji i on se slijedi. Naravno da je to obiljezje vukova. I naravno da je to problem grada Sarajeva. Samo sto se ovdje mjesaju kruske i jabuke. Necemo satanizovati pse zato sto imamo situaciju u gradu kakvu imamo.