Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
- maraccana
#276 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Islam i muslimani su prvi na udaru ovih terorista, a ne mete na koje su se okomili, svaki napad koji je izvršen bio je prvo na Islam i muslimane pa tek onda na mete, samo što je i reakcija muslimana blaga kao i Zapada i medija koji o tome ne pričaju previše, odnosno stavljaju u drugi ili treći plan. Miroljubiva riječ i izigravanje mirotvoraca nije dovoljna u slučaju kada ti neko odgovara puškama i bombama, moraju se poduzeti konkretne mjere i odgovor, inače će se nastaviti jače i više.
- Sarajbeg
#277 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu
drug stvorio ih je Mosad i njegova podruznica CiA ,a sve pod patronatom Cionista i ljudi koji su se njima priklonili ,gdje za uzvrat imaju privilegije i maoc ,valst pare.Sve se na kraju vrti oko religije pa i u ovom slucaju religije poklonika obozavaca sotone -LSD wrote:Alfons Kauders wrote: Koji vam je ljudi vise kurac? Nemojte poistovjecivati ovu GAMAD sa milionima muslimana, Arapa, Turaka i ostalih, koji su uzorni gradjani sirom Evrope. Nemate na to pravo, jednostavno nemate.
Kad kazem da bih pobio govna, ZNA SE na koga mislim. Ako vi hocete da ih poistovjetite sa svim muslimanima, da relativizirate i igrate njihovu igru, da im omogucite da se kriju iza muslimana i vjere Muhamedove, bujrum, al toga se igrajte bez mene.
Uostalom za mene ovo nisu muslimani, vec pripadnici opasne i nasilne sekte, pa ne vidim ni kako se mogu kriti iza vjere. Vecina njihovih zrtava, kao i ljudi koji liju krv da ih iskorijene, su muslimani. Ove zivotinje to nisu.![]()
![]()
Apsolutno.
Nikad i nisu bili muslimani, niti ce kad biti - jer ovo šta rade neme veze sa vjerom Islam i muslimanima. I ne samo to, vec su to "demoni sa samog dna pakla", kako ih je svojevremeno otvoreno nazvao šejh Haqqani, par dana nakon 11. septembra 2001.
E sad, ko je stvorio te demone, ko ih hrani i održava, kome je u interesu da demoni postoje i da rade šta hoce - to je posebna prica.
Ocito je da mnogima odgovaraju, neciji su igraci, dok egzistiraju i dalje i djeluju.... jer Svijet da hoce, može potamanti demone - a ne rade to.
- jao_situacije
#278 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
belgija će se opasno morati zabaviti sa ovim problemom
ne mogu da vjerujem da je sigurnost u glavnom gradu eu i nato tako slaba
- hrle1976
#279 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Ko god zna sabrati dva broja znao je, da je pitanje vremena bilo. I opet, je pitanje vremena kad, ce sljedece biti i naravno gdje?
Mene danas zove poznanik i pita poduzimam li sta vezano za ovo. Reko vec smo iskopali bunker, zena sjedi u punoj pripravnosti kao odgovorna za PVO dvoriste. Uveli smo zonu zabrane letenja iznad dvorista, tako da gavrani i galebovi trenutno seru po susjedima. Mislim, ljudi su postali manje vise skitzo. Kriva je politika koja je dovela do ovoga i sto dopusta. Da se hoce moze se stati u kraj ali to zahtjeva neki metod koji se odavno nije koristio i koji izgleda danas polarizira Europu na dva. One za i protiv. Ali budimo realni doba jare i pare su prosla. Ovo vec postaje redovno ono svako koji mjesec negdje zaprasi.
Najzalostnije sto ginu obicni. Da se naka budaletina raznese u necijem parlamentu mediji bi pisali kad ce izbori, i ko moze biti novi. Vako kad obican narod nastrada onda pocnu mediji da se takmice ko ce imati bolji apokalipticniji naslov.
Dosla doba da covjek je samo siguran u svom WC.
Mene danas zove poznanik i pita poduzimam li sta vezano za ovo. Reko vec smo iskopali bunker, zena sjedi u punoj pripravnosti kao odgovorna za PVO dvoriste. Uveli smo zonu zabrane letenja iznad dvorista, tako da gavrani i galebovi trenutno seru po susjedima. Mislim, ljudi su postali manje vise skitzo. Kriva je politika koja je dovela do ovoga i sto dopusta. Da se hoce moze se stati u kraj ali to zahtjeva neki metod koji se odavno nije koristio i koji izgleda danas polarizira Europu na dva. One za i protiv. Ali budimo realni doba jare i pare su prosla. Ovo vec postaje redovno ono svako koji mjesec negdje zaprasi.
Najzalostnije sto ginu obicni. Da se naka budaletina raznese u necijem parlamentu mediji bi pisali kad ce izbori, i ko moze biti novi. Vako kad obican narod nastrada onda pocnu mediji da se takmice ko ce imati bolji apokalipticniji naslov.
Dosla doba da covjek je samo siguran u svom WC.
Last edited by hrle1976 on 22/03/2016 15:45, edited 1 time in total.
- insomnia78
#280 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Covjece bozi' ova stoka je, mahom rodjena i odrasla u Evropi, koga bombardovati?_BataZiv_0809 wrote:insomnia78 wrote: Bombardovati predgradje Brisela?
grève préventive est de savoir comment vous vous battez le terrorisme
Prevencija, slazem se ali na drugi nacin
Prevencija na ulici, kuci, skolama i dzamijama
Francuzi pokusavaju nesto sa sprecavanjem radikalizacije po zatvorima i deportacijama radikalnih imama pa cemo vidjeti
Prevencija i drasticne kazne za svaki vid podrske i odobravanja
PS: grève je štrajk
Ono na sta ti mislis su frappes préventives
- insomnia78
#281 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Nemoguce je ovako nesto sprjecitijao_situacije wrote:belgija će se opasno morati zabaviti sa ovim problemom
Pogotovo u evropi sa ovakvim granicama
Izrael je maltene hermeticki zatvoren ali svakodnevno trpi teroristicke napade iznutra
-
klixo
#282 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Dosao djavo po svoje.
- jao_situacije
#283 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
ma jasno je to meni sve i znam da ima jako puno naturaliziranih arapa i druge generacije, ali sam očekivao da obavještajne agencije rade punom parom u briseluinsomnia78 wrote:Nemoguce je ovako nesto sprjecitijao_situacije wrote:belgija će se opasno morati zabaviti sa ovim problemom
Pogotovo u evropi sa ovakvim granicama
Izrael je maltene hermeticki zatvoren ali svakodnevno trpi teroristicke napade iznutra
čini mi se da i oni imaju problem sa nadležnostima u sigurnosnom sektoru, moraću pogledati
- hrle1976
#284 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
_BataZiv_0809 wrote:
grève préventive est de savoir comment vous vous battez le terrorisme
Haj ovo malo pojasni kako strajkom u boj protiv terorizma
-
LSD
#285 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu
Ma znam ja to. Pisano je o tome na stotine članakaSarajbeg wrote:
drug stvorio ih je Mosad i njegova podruznica CiA ,a sve pod patronatom Cionista i ljudi koji su se njima priklonili ,gdje za uzvrat imaju privilegije i maoc ,valst pare.Sve se na kraju vrti oko religije pa i u ovom slucaju religije poklonika obozavaca sotone -
http://www.novi-svjetski-poredak.com/20 ... on-elliot/
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/ko-je ... /140708069
Možda nekome djeluje kao teorija zavjere i slicno, ali nije normalno da nekakav Bagdadi sam sebe proglasi Halifom
Pa to nisu radili svojevremenio ni hz. Ebu Bekr i hz. Omer
I pazi ti te arogancije, da nekakav Bagdadi koji je židov sam sebi daje sebi titulu HALIFE i proglašava onaj dio Sirije i Iraka nekakvim Halifatom
Last edited by LSD on 22/03/2016 15:54, edited 1 time in total.
- Sarajbeg
#286 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu
LSD wrote:Ma znam ja to. Pisano je o tome na stotine članakaSarajbeg wrote:
drug stvorio ih je Mosad i njegova podruznica CiA ,a sve pod patronatom Cionista i ljudi koji su se njima priklonili ,gdje za uzvrat imaju privilegije i maoc ,valst pare.Sve se na kraju vrti oko religije pa i u ovom slucaju religije poklonika obozavaca sotone -
Možda nekome djeluje kao teorija zavjere i slicno, ali nije normalno da nekakav Bagdadi sam sebe proglasi Halifomsamo to je dovoljno da se odmah skonta da je prica o samozvanom ISILU i tzv. halifatu velika obmana i podvala.
Pa to nisu radili svojevremenio ni hz. Ebu Bekr i hz. Omervelikani islama... i njih je narod morao birati, jer ne može drugacije.
I pazi ti te arogancije, da nekakav Bagdadi koji je židov sam sebi daje sebi titulu HALIFE i proglašava onaj dio Sirije i Iraka Halifatomhalo, o cemu dalje pricati
treba li šta dalje objašnjavati....pametnom je i išaret dovoljan.
- insomnia78
#287 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu
Ma odakle ti ideja da je zidov?LSD wrote:Ma znam ja to. Pisano je o tome na stotine članakaSarajbeg wrote:
Možda nekome djeluje kao teorija zavjere i slicno, ali nije normalno da nekakav Bagdadi sam sebe proglasi Halifomsamo to je dovoljno da se odmah skonta da je prica o samozvanom ISILU i tzv. halifatu velika obmana i podvala.
Pa to nisu radili svojevremenio ni hz. Ebu Bekr i hz. Omervelikani islama... i njih je narod morao birati, jer ne može drugacije.
I pazi ti te arogancije, da nekakav Bagdadi koji je židov sam sebi daje sebi titulu HALIFE i proglašava onaj dio Sirije i Iraka nekakvim Halifatom![]()
halo, o cemu dalje pricati
- dildi
#288 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
zidov zidov nego sta 
- kritichar
#289 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Opet patetika za bijelim kršćansko-evropskim življem u civilizranom iskonski evropskom gradu!
Kako ideš istočnije žrtve su sve nebitnije, turske žrtve su iz kurtoazije osuđene, a na arapske se i ne osvrće!
Kako ideš istočnije žrtve su sve nebitnije, turske žrtve su iz kurtoazije osuđene, a na arapske se i ne osvrće!
- Kikibombona
#290 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu
********** koji su Maradonu proglasili Srbinom porijeklom iz Leskovca.LSD wrote:Ma znam ja to. Pisano je o tome na stotine članakaSarajbeg wrote:
I pazi ti te arogancije, da nekakav Bagdadi koji je židov sam sebi daje sebi titulu HALIFE i proglašava onaj dio Sirije i Iraka nekakvim Halifatom![]()
Bagdadi nije Zidov!
Taj covjek na kojeg se sumnjalo je krscanin iz Jordana. Dokazano.
Al' eto, vi to negdje pokupite, na nekakvoj usranoj stranici, i prihvatite kao neoboriv dokaz.
Je l' Zidov? Jeste Zidov je! Aj zdra'o, gotova prica! Hvala Allahu, musliman nije. Ni bin Laden nije musliman. protestant iz Amerike, Sam Ladley!
Last edited by -LIBERO- on 22/03/2016 16:42, edited 1 time in total.
Reason: bez etiketiranja, i na taj nacin uvreda!!!!
Reason: bez etiketiranja, i na taj nacin uvreda!!!!
- Kikibombona
#291 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
A osvrcu li se Turci na evropske zrtve?kritichar wrote:Opet patetika za bijelim kršćansko-evropskim življem u civilizranom iskonski evropskom gradu!
Osvrcu li se Arapi?
Eto, oni nisu pateticni, samo Evropljani!
- insomnia78
#292 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Ma zidov 100 %
Ima na internetu clanska karta mosada
Jebo te led
Ima na internetu clanska karta mosada
Jebo te led
-
north
#293 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Nevjerovatno, ali neki portali objaviše da su trojica uhapšenih državljani Bjelorusije sa imenima netipičnim do sada kada su se radile ovakve stvari
?
Inače, Zapad je evidentno u debelom qrcu i što je najtužnije čini se ko da nemaju rješenja i da se samo možeš nadati da neće opet...a hoće
I onda kako biti siguran da ovo zaista nekome ne odgovara za neke visoke ciljeve, koji u ovom trenutku se ni ne znaju koji su...
Inače, Zapad je evidentno u debelom qrcu i što je najtužnije čini se ko da nemaju rješenja i da se samo možeš nadati da neće opet...a hoće
I onda kako biti siguran da ovo zaista nekome ne odgovara za neke visoke ciljeve, koji u ovom trenutku se ni ne znaju koji su...
- insomnia78
#294 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Istini za volju, ulema je vec jednom ohalalila samoubilacke napade cak iako su meta civili
Kratak je put od bombe u autobusu u Tel avivu do bombe iz belgijskog metroa
Kratak je put od bombe u autobusu u Tel avivu do bombe iz belgijskog metroa
-
LSD
#295 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu
Vođa ISIL-a Abu Bakr al-Baghdadi je Židov Elliot Shimon koji radi za MOSSAD.insomnia78 wrote:Ma odakle ti ideja da je zidov?LSD wrote:Ma znam ja to. Pisano je o tome na stotine članakaSarajbeg wrote:

I sad zamisli, ovakav lik (koji je zapravo židov) sam sebi dodijeli titulu, ni manje ni više nego - Halife
i to nikom ništa, sve kao normala....pravimo se da je to neki šerijat.
- It_is_a_Leclerc
#296 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Evo, baš ste nas osvojili snagom argumentacije. Ono, tri random slike, na kojima su zaokružena tri tipa koji su slični samo po tome što imaju crnu kosu, i dolje opis kako je Bagdadi zapravo Jevrej, agent Mossada, koji je sa McCainom dogovorao uspostavu ISIL-a. Ja zbilja ne znam šta čekaju WikiLeaks i drugi informerski izvori, i zašto vas ne angažiraju da im otkrijete još koju tajnu. 
-
LSD
#297 Re: Eksplozije na Briselskom aerodromu
post ti je prijavljen zbog namjernog trpanja u isti koš sa bradatim demonima...to mi ne možeš raditiKikibombona wrote:Vi islamisti se nimalo ne razlikujete od cetnika koji su Maradonu proglasili Srbinom porijeklom iz Leskovca.LSD wrote:Ma znam ja to. Pisano je o tome na stotine članakaSarajbeg wrote:
Ili, Srebrenicu je organizovala CIA i slicno. ISTI STE, PLJUNUTI!
Bagdadi nije Zidov!
Taj covjek na kojeg se sumnjalo je krscanin iz Jordana. Dokazano.
Al' eto, vi to negdje pokupite, na nekakvoj usranoj stranici, i prihvatite kao neoboriv dokaz.
Je l' Zidov? Jeste Zidov je! Aj zdra'o, gotova prica! Hvala Allahu, musliman nije. Ni bin Laden nije musliman. protestant iz Amerike, Sam Ladley!
nadam se da ces uživati u ekskurziji u banovićima
- Sarajbeg
#298 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Nije stvar toga osvrcu li se ili ne,svakom normalnom covjeku je zao nevino ubijenog covjeka,rijec je o medijskoj hajci,bombardovanju o tim dogadajima kada se des na tlu zapadne ,centralne evrope.Kikibombona wrote:A osvrcu li se Turci na evropske zrtve?kritichar wrote:Opet patetika za bijelim kršćansko-evropskim življem u civilizranom iskonski evropskom gradu!
Osvrcu li se Arapi?
Evo primjerice, bio je bombaski napad neki dan u Turskoj ja nesto ne vidjeh da je N1 nesto bila aktivna u vezi toga dogadaja ,ali zato kada se desi b.napad u parizu ,brisleu ili bilo gdje u evropi onda , cjeli dan desilo se ono ovo ,tolko je ubije ,ubice su ti i ti od tog i tog do najsitnijih detalja, ne samo N1 nego veliki broj rtv stanica.
- kritichar
#299 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.
Zaboravio si kurdske žrtveKikibombona wrote:A osvrcu li se Turci na evropske zrtve?kritichar wrote:Opet patetika za bijelim kršćansko-evropskim življem u civilizranom iskonski evropskom gradu!
Osvrcu li se Arapi?
- Xray
#300 Re: Eksplozije na briselskom aerodromu i u metrou.

Zanima me zato su ljudi toliko anti-zapadnjački orijentirani, pogotovo ovi naši iz BiH, neki od njih čak zive i rade na zapadu... Praktički i su sami "zapadnjaci"....
Znamo svi za lošu "politiku zapada", "CIA", "Mosad"..... itd, ali zasto se ljudi ajmo reć vise poistovječuju sa nekim Arapima nego sa Europljanima sa kojima dijele kontinent, sigurno nije zbog razvijenijeg osječaja morala(ili čega god). Vidim i ovdje na foruma da ljudi sve više teže vjerovanju nekim urotama. Da li nas je religija već toliko podijelila da nema nazad...