Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MOSALJOZE wrote:Piso ti ne piso,ja kontam mozes nesto konkretno raditi,on sjedi u stolici i kao plaši se da neće ispast iz stolice
Tesko da bih se mogao uživiti do te mjere.
Pa ti rolercoasteri su najgluplja stvar sto ima za Gear VR. Ja ga licno imam, i koristim povremeno, i ne zalim ni marke jer stvarno ima extra stvari za uzivati.
Ma ne znam druže, po meni klasična "džidža", ne vidim nikakvu korisnu primjenu
Evo ti kažeš da uživaš, šta konkretno gledaš sa VR-om, za šta ga koristiš? Bogami nije provokacija nego fkt samo pitanje, evo šta bi meni trebala biti prevaga da ga kupim?
MOSALJOZE wrote:Fino dvorište,ne moze to preko noći ništa. [emoji106]
Hvala hvala. Nije preko noći, 4 godine raznih ulaganja i radova i još uvijek ima dosta toga za uraditi (npr. zidani roštilj pa možda zovnem raju sa klix foruma) [emoji16]
Hvala hvala. Nije preko noći, 4 godine raznih ulaganja i radova i još uvijek ima dosta toga za uraditi (npr. zidani roštilj pa možda zovnem raju sa klix foruma) [emoji16]
Napis'o ja, preko Tapatalka
Imam i kucu i vikendicu,tako da znam sta znaci ulagati u to.Trebaš punooo uloziti,da bi dobio nesto.
Napis'o ja, preko Tapatalka
[emoji106]
Imam i kucu i vikendicu,tako da znam sta znaci ulagati u to.Trebaš punooo uloziti,da bi dobio nesto.
Meni je trebalo 2-3 godine da to prihvatim i da počnem uživati u tim radovima oko kuće i bašte. Jbg, haustorče koje nikad nije u ruke uzelo lopatu za snijeg ili kosilicu ili četku za farbanje dok se nisam "udao" [emoji16]
Evo komplet bašte iz par uglova i usput se fkt izvinjavam zbog skretanja sa teme, neću više. Iako, sve su slikane sa S7 pa eto recimo da su ovo primjeri fotografija [emoji23]
Capabilities of the beast (bar meni tako izgleda [emoji16] )
Napominjem da je bašta bez ikakvog osvijetljenja, ovo svijetlo na sredini travnjaka je lampa koja svijetli na balkonu koji je pofino udaljen, ja vidim lijepa noć, hajde reko da probam...
Mobitel naslonio na stol, ISO 200, Shutter Speed 8 sec, mrvicu, ali fkt samo mrvicu edita kroz Snapseed i konačni rezultat je:
shalla wrote:Capabilities of the beast (bar meni tako izgleda [emoji16] )
Napominjem da je bašta bez ikakvog osvijetljenja, ovo svijetlo na sredini travnjaka je lampa koja svijetli na balkonu koji je pofino udaljen, ja vidim lijepa noć, hajde reko da probam...
Mobitel naslonio na stol, ISO 200, Shutter Speed 8 sec, mrvicu, ali fkt samo mrvicu edita kroz Snapseed i konačni rezultat je:
Cini mi se od maliprije da se pojavilo na displeju kao neke sjenke vodoravne ravnomjerno rasporedjene duz cijelog ekrana pa me eritira. Izgleda se ne primjeti na slici kad uradim screenshot.
Osvjetljenje ekrana mi je auto, kad pojacam skroz svjetlost ne primjeti se, a kako zatamnjujem tako se i ove sjenke sire.
A novi sam sa Samsungom pa ne znam koja je ovo finta.
PS. Kod fotorgafija jel ima kakva caka za bolje fotke ili je dovoljno AUTO?
Shalla - svaka cast za dvoriste, prelijepa oaza mira. I ja sam jos u fazi uredjivanja pa kad priblizno zavrsim testiracu S7 i postaviti
nebi se trebalo nista pojavljivat na displeju a pogotovo sjenke ne vjerujem da ima neka finta trebao si to reklamirat ali sacekaj prvo da vidis sta ce ti reci vlasnici istog...
Mislio sam da nije do software update ili nesto da sam ukljucio i neznanju. Na toj slici sto sam postavio ocito se ne vidi.
Na brightness kada pojacam svjetlo do kraja onda se ne vide te linije/sjenke, kako smanjujem svjetlost displaya tako su i te sjenke sve sire.
Ako nista sutra cu uradnju gdje sam ga kupio pa reklamirati, ali mi je najgore sto cu biti bez mobitela par dana, a treba mi radi posla. :/