Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Capajebo
#276 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Ja, ti kao principijelni patriota 
- Dante27
#277 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
jel de svi ste sad mislili kako me gospon savrseni svetac tigar spustio, ponizio, uvrijedio itd? e zajebali ste se..mozda mi je darnuo zivac na sekund ali me nije moguce lako poniziti jer ja stojim cvrsto i stabilno na svojim nogama..kad bi ja tako prihvatao necije suplje komentare dobio bi "infarakat" jos u 5toj godini zivota..ja samo znam jednu istinu. ljudi koga mrze, ne podnose, zavide i pljuju to rade ustvari sto su svjesni da je ta osoba bolja od njih pa pokusavaju svim silama da prodru u njegov/njen zivot ne bi li nasli i trun mane kojom bi mogli da ih ucjenjuju..ja procitao i odjebao takve prije 10 godina, tako da mi danas ne mogu nista svim tim lazima koje iznose.
amm zena djeca brak veza itddd---pa vidis gringo, priznat cu ti jednu stvar, moj ćaća nije bio neki genije i intelektualac niti neko ko bi mogao da me poduci kako osvjoiti i zavesti zenu, i njemu su drugi moju kevu doveli..u ovom jebenom zivotu sve sto znam, naucio sam gledajuci i licno pokusavajuci i experimentisuci..vidis, ja mozda nisam dobar osvajac i zavodnik, jbg vjerovatno sam izostajao sa tih casova kad se u skoli predavalo o tome ali vjerujem da imam vise dobrih osobina od vecine muskaraca a zasto vjerujem? jer mi je uzor jedan covjek, covjek od kojeg uzor bolji nece postojati..
i da, moju zivotnu prazninu ce ispuniti zena i nasa djeca..u zeni ako sam nasao manu potrudit cu se da nadjem 2 vrline da bi tu manu zanemario.
i jos nesto da dodam KLJUCNO, vi zene samo i tretirate kao igracku za sex i zaboravite u potpunosti da je i ona ljudsko bice a njih 60% su glupace koje to ne uvidjaju pa se kroz godinu ili dvije zale kako im je tesko u zivotu--90% muskaraca interesuje samo kako ce da dodje do njene pi... jebe se vama za zenskim osjecanjima a opet one misle da ako su dobile dobar sex "jao on mene voli, lud je za mnom" - tacno, ludi su ali za zenskim tijelom. i ja volim zene, i ja sam lud do neke mjere ali za mene zena nije igracka vec njeznije i osjecajnije bice od krvi i mesa...
amm zena djeca brak veza itddd---pa vidis gringo, priznat cu ti jednu stvar, moj ćaća nije bio neki genije i intelektualac niti neko ko bi mogao da me poduci kako osvjoiti i zavesti zenu, i njemu su drugi moju kevu doveli..u ovom jebenom zivotu sve sto znam, naucio sam gledajuci i licno pokusavajuci i experimentisuci..vidis, ja mozda nisam dobar osvajac i zavodnik, jbg vjerovatno sam izostajao sa tih casova kad se u skoli predavalo o tome ali vjerujem da imam vise dobrih osobina od vecine muskaraca a zasto vjerujem? jer mi je uzor jedan covjek, covjek od kojeg uzor bolji nece postojati..
i da, moju zivotnu prazninu ce ispuniti zena i nasa djeca..u zeni ako sam nasao manu potrudit cu se da nadjem 2 vrline da bi tu manu zanemario.
i jos nesto da dodam KLJUCNO, vi zene samo i tretirate kao igracku za sex i zaboravite u potpunosti da je i ona ljudsko bice a njih 60% su glupace koje to ne uvidjaju pa se kroz godinu ili dvije zale kako im je tesko u zivotu--90% muskaraca interesuje samo kako ce da dodje do njene pi... jebe se vama za zenskim osjecanjima a opet one misle da ako su dobile dobar sex "jao on mene voli, lud je za mnom" - tacno, ludi su ali za zenskim tijelom. i ja volim zene, i ja sam lud do neke mjere ali za mene zena nije igracka vec njeznije i osjecajnije bice od krvi i mesa...
-
Tigar77
#278 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Momak je školski primjer izrazito emotivno nestabilne osobe, uz dodatak djelimično iskrivljene percepcije realnosti i velikog stepena frustracije, uzrokovane disbalansom želja i mogućnosti, uz primjetnu dozu antisocijalnih obrazaca ponašanja.
Ovo je površna opservacija, na osnovu napisanog, za detaljniju analizu bih trebao izdvojiti znatno više vremena i poznavati veći broj faktora, a nisam voljan da to učinim kod dotičnog, kojem je prijeko potrebna pomoć stručnog lica.
Ovo je površna opservacija, na osnovu napisanog, za detaljniju analizu bih trebao izdvojiti znatno više vremena i poznavati veći broj faktora, a nisam voljan da to učinim kod dotičnog, kojem je prijeko potrebna pomoć stručnog lica.
- Dante27
#279 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
a kakav si mi ti ljepotanu, ljubi ga majkaAsta wrote:Pa stavio je sliku, nije ruzan samo malo zgoljav i bradat.Velkoski wrote:btw. što svi izbjegavaju ključnu stvar...
možda je ružan i to je glavni problem? jeste li ikada vidjeli ružnog insana u sretnoj vezi? ja nisam.
Mozda da se obrije.... Ko zna?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#280 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
ja sam lokal patriotaCapajebo wrote:Ja, ti kao principijelni patriota
- Capajebo
#281 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Velkoski wrote:ja sam lokal patriotaCapajebo wrote:Ja, ti kao principijelni patriota
- Dante27
#282 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
oho vidi ga jos glumi i psi-hijatra..Tigar77 wrote:Momak je školski primjer izrazito emotivno nestabilne osobe, uz dodatak djelimično iskrivljene percepcije realnosti i velikog stepena frustracije, uzrokovane disbalansom želja i mogućnosti, uz primjetnu dozu antisocijalnih obrazaca ponašanja.
- avetinja
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#284 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Republika Sarajevo je budućnost ovog našeg područja...Capajebo wrote:Velkoski wrote:ja sam lokal patriotaCapajebo wrote:Ja, ti kao principijelni patriotaIma smisla, razumijem... halalit ces
-
maida95
#285 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
a zašto si toliko.. frustriran na sve? Jednostavno ignoriši ove uvredljive komentare.
-
sha_ba
#286 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
ovo je vec zabrinjavajuce
hajd necu se vise zezat na temi, iskren savjet, posjeti psihologa, nije to sramota a zna pmoci
hajd necu se vise zezat na temi, iskren savjet, posjeti psihologa, nije to sramota a zna pmoci
- nKrkan
#287 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
možda nisi gled'o na pravoj adresi ... vidi ovo imaju gore sela oko Žepča ili Zenice ne znam tačno Željezno polje se zove jedno , eh to gore obiđeš u bijelim čarapama i kad te neka vidi tvoja je 99% , a razlog tome je što su oni kad počnu ove oborine u tolikom blatu da jedva čekaju na bijeg odozgo .provjerno 
- Dante27
#288 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
kao sto rekoh ne moze me uvrijediti ni poniziti..nisam toliki mekusac kao sto to on zamisljamaida95 wrote:a zašto si toliko.. frustriran na sve? Jednostavno ignoriši ove uvredljive komentare.
- Matzan
#289 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Pi*ka je centar svijeta!
-
maida95
#290 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
tvoja reakcija pokazuje suprotno..
- nKrkan
#291 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
EpicentarMatzan wrote:Pi*ka je centar svijeta!
-
Niemand
#292 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
nKrkan wrote:možda nisi gled'o na pravoj adresi ... vidi ovo imaju gore sela oko Žepča ili Zenice ne znam tačno Željezno polje se zove jedno , eh to gore obiđeš u bijelim čarapama i kad te neka vidi tvoja je 99% , a razlog tome je što su oni kad počnu ove oborine u tolikom blatu da jedva čekaju na bijeg odozgo .provjerno
- Dante27
#293 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
jel vidis da se nerviram, jel ima gdje povisen ton ili drsko napisano? ne nema, opusten sam kao leksaurinmaida95 wrote:tvoja reakcija pokazuje suprotno..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#294 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
hipocentarnKrkan wrote:EpicentarMatzan wrote:Pi*ka je centar svijeta!
- Capajebo
#295 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
.... ma zar sam pogrijesio sto sam se smijao, kad su mi govorili da sve su zene ............... kaoooo uuu bajjciiiiii......traavaamaaa.....
- nKrkan
#296 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
Jebiga rek'o bi nešto al nema dublje od togVelkoski wrote:hipocentarnKrkan wrote:EpicentarMatzan wrote:Pi*ka je centar svijeta!
-
maida95
#297 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
jesi, al' si editovao sve postove i nemam dokaze. Ali si psovao svašta i govorio kojekakve stvari koje su baš zvučale odvratno i drskoDante27 wrote:jel vidis da se nerviram, jel ima gdje povisen ton ili drsko napisano? ne nema, opusten sam kao leksaurin
- Dante27
#298 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
zaboravih dodati, uvijek se nadje neki pametnjakovic koji me ne zna da komentarise o meni i da mi sudi...kako su ljudi samo smjeli jbte...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#299 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
možda mu je neki delivered na viberu pokrenuo lavinu emocija 
- Dante27
#300 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak
samo se sluzim njihovom logikom, ti pojedinci kojima sam "cestitao" bi da seve sve zivo oko sebe a kad je njima da neko nesto sevi e onda ne moze jarane, ruke dalje od toga..cista logika i bolna istina..maida95 wrote:jesi, al' si editovao sve postove i nemam dokaze. Ali si psovao svašta i govorio kojekakve stvari koje su baš zvučale odvratno i drskoDante27 wrote:jel vidis da se nerviram, jel ima gdje povisen ton ili drsko napisano? ne nema, opusten sam kao leksaurin