Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Capajebo

#276 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Capajebo »

Ja, ti kao principijelni patriota :zoka:
Dante27

#277 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dante27 »

jel de svi ste sad mislili kako me gospon savrseni svetac tigar spustio, ponizio, uvrijedio itd? e zajebali ste se..mozda mi je darnuo zivac na sekund ali me nije moguce lako poniziti jer ja stojim cvrsto i stabilno na svojim nogama..kad bi ja tako prihvatao necije suplje komentare dobio bi "infarakat" jos u 5toj godini zivota..ja samo znam jednu istinu. ljudi koga mrze, ne podnose, zavide i pljuju to rade ustvari sto su svjesni da je ta osoba bolja od njih pa pokusavaju svim silama da prodru u njegov/njen zivot ne bi li nasli i trun mane kojom bi mogli da ih ucjenjuju..ja procitao i odjebao takve prije 10 godina, tako da mi danas ne mogu nista svim tim lazima koje iznose.

amm zena djeca brak veza itddd---pa vidis gringo, priznat cu ti jednu stvar, moj ćaća nije bio neki genije i intelektualac niti neko ko bi mogao da me poduci kako osvjoiti i zavesti zenu, i njemu su drugi moju kevu doveli..u ovom jebenom zivotu sve sto znam, naucio sam gledajuci i licno pokusavajuci i experimentisuci..vidis, ja mozda nisam dobar osvajac i zavodnik, jbg vjerovatno sam izostajao sa tih casova kad se u skoli predavalo o tome ali vjerujem da imam vise dobrih osobina od vecine muskaraca a zasto vjerujem? jer mi je uzor jedan covjek, covjek od kojeg uzor bolji nece postojati..

i da, moju zivotnu prazninu ce ispuniti zena i nasa djeca..u zeni ako sam nasao manu potrudit cu se da nadjem 2 vrline da bi tu manu zanemario.

i jos nesto da dodam KLJUCNO, vi zene samo i tretirate kao igracku za sex i zaboravite u potpunosti da je i ona ljudsko bice a njih 60% su glupace koje to ne uvidjaju pa se kroz godinu ili dvije zale kako im je tesko u zivotu--90% muskaraca interesuje samo kako ce da dodje do njene pi... jebe se vama za zenskim osjecanjima a opet one misle da ako su dobile dobar sex "jao on mene voli, lud je za mnom" - tacno, ludi su ali za zenskim tijelom. i ja volim zene, i ja sam lud do neke mjere ali za mene zena nije igracka vec njeznije i osjecajnije bice od krvi i mesa...
Tigar77

#278 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Tigar77 »

Momak je školski primjer izrazito emotivno nestabilne osobe, uz dodatak djelimično iskrivljene percepcije realnosti i velikog stepena frustracije, uzrokovane disbalansom želja i mogućnosti, uz primjetnu dozu antisocijalnih obrazaca ponašanja.

Ovo je površna opservacija, na osnovu napisanog, za detaljniju analizu bih trebao izdvojiti znatno više vremena i poznavati veći broj faktora, a nisam voljan da to učinim kod dotičnog, kojem je prijeko potrebna pomoć stručnog lica.
Dante27

#279 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dante27 »

Asta wrote:
Velkoski wrote:btw. što svi izbjegavaju ključnu stvar...

možda je ružan i to je glavni problem? jeste li ikada vidjeli ružnog insana u sretnoj vezi? ja nisam.
Pa stavio je sliku, nije ruzan samo malo zgoljav i bradat.
Mozda da se obrije.... Ko zna?
a kakav si mi ti ljepotanu, ljubi ga majka
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#280 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Velkoski »

Capajebo wrote:Ja, ti kao principijelni patriota :zoka:
ja sam lokal patriota
Capajebo

#281 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Capajebo »

Velkoski wrote:
ja sam lokal patriota
:zoka: Ima smisla, razumijem... halalit ces :D
Dante27

#282 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dante27 »

Tigar77 wrote:Momak je školski primjer izrazito emotivno nestabilne osobe, uz dodatak djelimično iskrivljene percepcije realnosti i velikog stepena frustracije, uzrokovane disbalansom želja i mogućnosti, uz primjetnu dozu antisocijalnih obrazaca ponašanja.

Ovo je površna opservacija, na osnovu napisanog, za detaljniju analizu bih trebao izdvojiti znatno više vremena i poznavati veći broj faktora, a nisam voljan da to učinim kod dotičnog, kojem je prijeko potrebna pomoć stručnog lica.
oho vidi ga jos glumi i psi-hijatra..
avetinja

#283 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by avetinja »

Tobejarabi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#284 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Velkoski »

Capajebo wrote:
Velkoski wrote:
ja sam lokal patriota
:zoka: Ima smisla, razumijem... halalit ces :D
Republika Sarajevo je budućnost ovog našeg područja...
maida95

#285 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by maida95 »

a zašto si toliko.. frustriran na sve? Jednostavno ignoriši ove uvredljive komentare.
sha_ba

#286 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by sha_ba »

ovo je vec zabrinjavajuce :-?

hajd necu se vise zezat na temi, iskren savjet, posjeti psihologa, nije to sramota a zna pmoci
nKrkan

#287 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by nKrkan »

možda nisi gled'o na pravoj adresi ... vidi ovo imaju gore sela oko Žepča ili Zenice ne znam tačno Željezno polje se zove jedno , eh to gore obiđeš u bijelim čarapama i kad te neka vidi tvoja je 99% , a razlog tome je što su oni kad počnu ove oborine u tolikom blatu da jedva čekaju na bijeg odozgo .provjerno 8-)
Dante27

#288 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dante27 »

maida95 wrote:a zašto si toliko.. frustriran na sve? Jednostavno ignoriši ove uvredljive komentare.
kao sto rekoh ne moze me uvrijediti ni poniziti..nisam toliki mekusac kao sto to on zamislja
Matzan

#289 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Matzan »

Pi*ka je centar svijeta!
maida95

#290 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by maida95 »

tvoja reakcija pokazuje suprotno..
nKrkan

#291 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by nKrkan »

Matzan wrote:Pi*ka je centar svijeta!
Epicentar :mrgreen:
Niemand

#292 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Niemand »

nKrkan wrote:možda nisi gled'o na pravoj adresi ... vidi ovo imaju gore sela oko Žepča ili Zenice ne znam tačno Željezno polje se zove jedno , eh to gore obiđeš u bijelim čarapama i kad te neka vidi tvoja je 99% , a razlog tome je što su oni kad počnu ove oborine u tolikom blatu da jedva čekaju na bijeg odozgo .provjerno 8-)
:roll:
Dante27

#293 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dante27 »

maida95 wrote:tvoja reakcija pokazuje suprotno..
jel vidis da se nerviram, jel ima gdje povisen ton ili drsko napisano? ne nema, opusten sam kao leksaurin
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#294 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Velkoski »

nKrkan wrote:
hipocentar :mrgreen:
Capajebo

#295 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Capajebo »

.... ma zar sam pogrijesio sto sam se smijao, kad su mi govorili da sve su zene ............... kaoooo uuu bajjciiiiii......traavaamaaa.....
nKrkan

#296 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by nKrkan »

Velkoski wrote:
nKrkan wrote:
hipocentar :mrgreen:
Jebiga rek'o bi nešto al nema dublje od tog :D
maida95

#297 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by maida95 »

Dante27 wrote:jel vidis da se nerviram, jel ima gdje povisen ton ili drsko napisano? ne nema, opusten sam kao leksaurin
jesi, al' si editovao sve postove i nemam dokaze. Ali si psovao svašta i govorio kojekakve stvari koje su baš zvučale odvratno i drsko :)
Dante27

#298 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dante27 »

zaboravih dodati, uvijek se nadje neki pametnjakovic koji me ne zna da komentarise o meni i da mi sudi...kako su ljudi samo smjeli jbte...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#299 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Velkoski »

možda mu je neki delivered na viberu pokrenuo lavinu emocija :-?
Dante27

#300 Re: Djevojka za ozbiljnu vezu a moguce i brak

Post by Dante27 »

maida95 wrote:
Dante27 wrote:jel vidis da se nerviram, jel ima gdje povisen ton ili drsko napisano? ne nema, opusten sam kao leksaurin
jesi, al' si editovao sve postove i nemam dokaze. Ali si psovao svašta i govorio kojekakve stvari koje su baš zvučale odvratno i drsko :)
samo se sluzim njihovom logikom, ti pojedinci kojima sam "cestitao" bi da seve sve zivo oko sebe a kad je njima da neko nesto sevi e onda ne moze jarane, ruke dalje od toga..cista logika i bolna istina..
Locked