Mislim da ce euforija splasnuti, te da ce krimiFahro vec sutra naci u svom tornju.
Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
artime
#276 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Ne znam odakle da krenem, pa necu nikako
Mislim da ce euforija splasnuti, te da ce krimiFahro vec sutra naci u svom tornju.
- MOSALJOZE
- mirzadelibasic
#278 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Svaki dio razgovora je djelimican i ove tri tačke kriju srž razgovora.The Realist wrote:Pa šta je ovo pokazalo? Jedan drugom govore da nisu krivi i da im se namješta..... Pretpostavljam da ipak imaju neki konkretniji razgovori snimljeni. Ali barem vidimo da su već bilo zakohulo između SDA i SBB.
Ovaj razgovor može služiti samo kao dokaz da se zahuktalo u odnosima između Bakira i Fahre i da Fahro ima neke veze u američkoj ambasadi.
Last edited by mirzadelibasic on 25/01/2016 19:42, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#279 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
#oprostidzonatanejao_situacije wrote:dajte nam audio snimke
hoćemo zvuk
bolan džonataneee nije to, toooo
![]()
- 512MB
#280 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Al ih odradise sds i df zajedno sa otpadnicima iz sda, bakir na infuziju.. a pogotovo covic 
Last edited by 512MB on 25/01/2016 19:47, edited 1 time in total.
-
Hakiz
#281 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
MA to je sve on sam sredio.
Uhapse ga, kažu da nemaju ništa protiv njega, on izađe slobodan, čist, opran od svih grijeha.
Uhapse ga, kažu da nemaju ništa protiv njega, on izađe slobodan, čist, opran od svih grijeha.
-
nightvision
#282 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Prije da je bila kutljaca, ipak je toranj u pitanju.gospodja profiterka wrote: To je sve što mu je Alija ikada dao - kašičica. Zlatna, ali kašičica.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
palermo
#284 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Ako je SDA ovo namjestio, nema šanse da je to bez Bakira bilo.Obzirom na trenutnu konstelaciju snaga u SDA.gospodja profiterka wrote:
Ako je ovo Bakir namjestio, onda za SDA nema zime.
Ako nije Bakir namjestio, ima zime.
Ali ja zaista ne bih odbacio mogućnost da je ovo sve urđeno pod pokroviteljstvom stranih centara moći.
Inače, priče da SDA nema sa kim u Koaliciju bez SBB-a su mislim smiješne. bez Fahre SBB ne postoji, postoji grupa ljudi koja je dobila poslanički mandat i njen jedini cilj će biti kako da se proda
- Matzan
#285 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
palermo wrote:Ako je SDA ovo namjestio, nema šanse da je to bez Bakira bilo.Obzirom na trenutnu konstelaciju snaga u SDA.gospodja profiterka wrote:
Ali ja zaista ne bih odbacio mogućnost da je ovo sve urđeno pod pokroviteljstvom stranih centara moći.
Inače, priče da SDA nema sa kim u Koaliciju bez SBB-a su mislim smiješne. bez Fahre SBB ne postoji, postoji grupa ljudi koja je dobila poslanički mandat i njen jedini cilj će biti kako da se proda
Ma neeeećeee, to su ljudi od principa....
- kamen spoticanja
#286 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Zanimljivo kako su ljudi brzo zaboravili da je joe biden bio neki dan u zagrebu...palermo wrote:Ako je SDA ovo namjestio, nema šanse da je to bez Bakira bilo.Obzirom na trenutnu konstelaciju snaga u SDA.gospodja profiterka wrote:
btw ne postoji bolji nacin da se osiguraju sbb ruke po parlamentima od ovakvih akcija
sad ocekujem i par krupnih sda riba iza resetaka( onih tihicevih recidiva) i akciju s one strane entitetske granice
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#287 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
E hajde da se i nas dvojica jednom apsolutno slozimopalermo wrote:Ako je SDA ovo namjestio, nema šanse da je to bez Bakira bilo.Obzirom na trenutnu konstelaciju snaga u SDA.gospodja profiterka wrote:
- lijek-za-sve
#288 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
- salik79
#289 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Kaligrafija wrote:
Sam pocetak razgovora je fantastican... Radončić: "Bio je Džonatan tu jutros i šokiran je njihovom drskošću. Ja kažem bolan nije to..."
Vrh diplomatije, Dzonatane bolan, bolan nije to....![]()
![]()
![]()
Jel to TO, Dzonatane bolan, nije to TO...?!![]()
Uteče međeđa, Brajane, uteče međeđa!
- salik79
#290 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
VjecitiStudent wrote:Bacanje sa tornjaMatzan wrote:"SBB najoštrije osuđuje privođenje Radončića koje je krajnje neprimjerena demonstracija sile i dosad nezabilježenog pokušaja eliminacije političkih protivnika od strane porodično-kriminalnih klanova moći. SBB je potpuno uvjeren da je Radončić apsolutno nevin te da je riječ o političkoj montaži. Indikativno je da u vrijeme kada svjedočimo stabilizaciji prilika u BiH kada je nova koalicija počela s radom na sceni imamo brutalno zloupotrebu pravosudnog sistema. Vjerujemo u poštenje i profesionalizam u Tužilaštvu BiH. Sigurno smo da će ovaj sramni sud u konačnici dovesti do demontaže kriminalnog miljea u Sudu BiH. Ovaj čin izazvao je brojne tenzije članova SBB-a BiH, apeliramo na članstvo da ne poduzimajhu nikakve ishitrene aktivnosti", rekao je Đonlagić.
Mora da su neki najavili samospaljivanje pred Sudom BiH.
- jao_situacije
#291 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
reko sam ja davno ide šćepo ide dodo i neki mađoriziranikamen spoticanja wrote:Zanimljivo kako su ljudi brzo zaboravili da je joe biden bio neki dan u zagrebu...palermo wrote:Ako je SDA ovo namjestio, nema šanse da je to bez Bakira bilo.Obzirom na trenutnu konstelaciju snaga u SDA.gospodja profiterka wrote:
btw ne postoji bolji nacin da se osiguraju sbb ruke po parlamentima od ovakvih akcija
sad ocekujem i par krupnih sda riba iza resetaka( onih tihicevih recidiva) i akciju s one strane entitetske granice
samo me zanima ko će od mađoriziranih fasovati, to je nejasno
- Point.
#292 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Evo citav dan danas slusam na repeat stari gangsta hit: Today was a good day.

- gospodja profiterka
#293 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Sve se slažem. Samo, nisam mislila da bi SDA oslabila zbog manjka koalicijskih partnera, već bi oslabila ako je ovo rađeno iza leđa Bakiru. Sumnjam da je tako, samo bacam hipotezu.palermo wrote:Ako je SDA ovo namjestio, nema šanse da je to bez Bakira bilo.Obzirom na trenutnu konstelaciju snaga u SDA.gospodja profiterka wrote:
Ostalo, sve potpisujem.
-
VjecitiStudent
#294 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Dautbašić svjedok optužbe?
- Kaligrafija
#295 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
salik79 wrote:Kaligrafija wrote:
Sam pocetak razgovora je fantastican... Radončić: "Bio je Džonatan tu jutros i šokiran je njihovom drskošću. Ja kažem bolan nije to..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uteče međeđa, Brajane, uteče međeđa!:
Treba "presrest" razgovore svih nasih politicara, da konacno narod vidi koja ih to bagra vodi... A koliko vidim i ovi stranci nisu nista bolji...sve bagra...
-
sumirprimus
#296 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Drzava krimosima za pozelit...sprega vlasti kriminalaca policije tuzilaca obicnih kokosara....svi su u talu...samo pitanje ko ce kome u ovoj maloj bari kad tad pod noge....
I nikom nista kad smo glupi.jebem nas glupe.
P.s da je bodgom uhapsen zbog vecih aferima a ne zbog kusuranja...
I nikom nista kad smo glupi.jebem nas glupe.
P.s da je bodgom uhapsen zbog vecih aferima a ne zbog kusuranja...
-
sahara1428
#297 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Uhhhh ovo bi bilo.....za svjedočenje ponudiš slobodicu da ukopamo FahricuVjecitiStudent wrote:Dautbašić svjedok optužbe?
- Kaligrafija
#298 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Pogodio ga grudvom iz KPZ-a...lijek-za-sve wrote:ovaj Zika virus izgleda napao prvo FahrA
![]()
-
sahara1428
#299 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
Zašto nije bio snimak hapšenja ili bar privođenja u SIPA-u? Moglo se Budimira, Lijanovića.... snimati može i Fahro...
- salik79
#300 Re: UHAPŠEN FAHRDUN RADONČIĆ!!!
K'o Dzevad i Brajan iz "Okrsaj kod O.K. Korala"Kaligrafija wrote:salik79 wrote:Kaligrafija wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uteče međeđa, Brajane, uteče međeđa!:
![]()
![]()
![]()
Treba "presrest" razgovore svih nasih politicara, da konacno narod vidi koja ih to bagra vodi... A koliko vidim i ovi stranci nisu nista bolji...sve bagra...