Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post Reply
Ali Kemal

#276 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by Ali Kemal »

Logovan wrote:Možda Vijećnicu pretvore u zgradu Vlade FBiH?
Vijecnica je svakako na glupoj lokaciji :oops:
klixo

#277 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by klixo »

Komunisti se pobunili zato sto im nece imati ko vise placati kiriju u zgradi predsjednistva koja ce se seliti u vojnu bolnicu :izet:
O'zone
Globalni moderator

#278 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by O'zone »

Vi izgleda ne razumijete da je to sve za naše dobro. Pa narod je izabrao ove da ih uvedu u bolje sutra sljedeće četiri godine. To su sve eksperti, DIF-ovci, ljudi spremni i psihički i fizički da iznesu ovu naciju na svojim plećima...Strpljenje je najbolji lijek, samo se strpite još do kraja mandata a onda im podariti još jedan mada mislim da izbora neće ni biti jer se radi na tome da se ta formalnost ukine jer se zna koje je najbolji i ko ovu državu vodi prema naprijed. U JEDINSTVU JE SNAGA, SAMO SDA NA SVIM NIVOIMA....
Pryda

#279 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by Pryda »

O'zone wrote:
KIseljak12 wrote:
JanuaryJones wrote:Ne zna čovjek šta bi im poželio...neam adekvatne kletve :twisted: :twisted: :twisted:
Da sto duze doticna ostane u Klinickom centru, po mogucnosti na onkologiji, a moze i dragi da joj pravi drustvo.
BH način borbe protiv nepravde,nepotizma,korupcije je kontinuirano izgovaranje kletvi koje počinju sa: "Da Bog da......."

I evo dvaJs godina nije upalilo čak šta više što više kunu to je prokletima bolje u životu. Jeste ih zajebali....Al nema veza bit će pravde na onome svijetu jel da?

Znam da nije tema ali moram na ovo da se osvrnem :D
Religija je najlaksi nacin kontrolisanja sirih narodnih masa, od vodjenja ratova do toga sto ti govoris - neke nade da ce biti pravde na drugom svijetu. To masu ljudi i koci da krenu u neke promjene i da se izbore za sebe. Kad bi onaj jadnik i njegova porodica sto nemaju hljeba da jedu zbog ovih na vlasti znali da nema drugog svijeta i da Bog nece dati vec da moras uzeti sam iste sekunde bi krenuli u promjene..
Logovan

#280 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by Logovan »

Ali Kemal wrote:
Ali Vijećnica je Vijećnica. Vjerujem da gledaju kako da je preuzmu. :oops:
hopi

#281 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by hopi »

svakim danom u svakom pogledu sve više nazadujemo
muha_sa

#282 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by muha_sa »

Ali Kemal wrote:
kad su je vec zapalili što je ne srušiše tata ih jebal
zenit dozic

#283 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by zenit dozic »

Žalićemo mi do kraja naših života za februarskim protestima :zzzz:
XXS

#284 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by XXS »

Haris.ba wrote:Image

Preuzeto sa "satiranje.com"
Kod nas je satira davno postala stvarnost.

Kad su narod i drzava u pitanju onda se vice da bolje od sranja nije moglo.
A za Crnogorku, Sebiju, dunjaluk se prevrne da joj se ugodi i da se zadovolji bolesna ambicija.

Zaiskali ste, eto vam ga na svim nivoima.
Nero Histrion

#285 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by Nero Histrion »

Hakiz wrote:I dok je Tito gradio bolnice, Izetbegovići ih zatvaraju.

Mašala i šućur Alahu.
Eki, tebe, pa ko je vidio da se grade bolnice, kad je narod zdrav, al u glavu! Nego, tih nekoliko desetina sto ce iz Vojne preci na Kosevo, je l to spada u ono predizborno obecanje od .... hmmmm, kolko ono bijase zaposlenih? Nekoliko stotina, ili hiljada hiljaaaadaaaa.
A i sta fali sto nema dovoljno kreveta za bolesne na Kosevu, bit ce ih jos manje kad se fuzionisu, tj. zdruze ove dvije zdravstvene ustanove, jer NAROD ZNA. da je narod zdrav. Ta ce kome bolnice!
Matzan

#286 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by Matzan »

Ma boli me briga što se zatvara bolnica "Dr A. Nakaš".

Važno mi je samo da stručna i nestranačka osoba preuzme UKC Sarajevo.
O'zone
Globalni moderator

#287 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by O'zone »

Matzan wrote:Ma boli me briga što se zatvara bolnica "Dr A. Nakaš".

I da je naša a ne anam njihova :oops:
Nero Histrion

#288 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by Nero Histrion »

Vala ti ja ta od zlata, nek je strucno i nezavisno i nek nije clan ni jedne stranke. Jedva cekam sta ce sljedece uradit, na dobrobit zajednice svih, ukinut zlatne kasike, i smanjit penzije, a uvest jos tri cetri ova internacionalna koledza, da nam podignu obrazovni sistem. Cuo sam da fakat imaju dobar kadar.
Better Man

#289 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by Better Man »

klixo wrote:Komunisti se pobunili zato sto im nece imati ko vise placati kiriju u zgradi predsjednistva koja ce se seliti u vojnu bolnicu :izet:
Vidi. Glede plaćanja kirije SDP-u za sjedište Vlade FBiH su svi oni zajedno u talu. Da je Vladi FBiH bilo u interesu da ne plaća kiriju davno bi se oni iselili i našli sebi prostorije. Svi oni su u talu sa SDP-om. Fino dogovre visinu kirije za zgradu gdje je smještena Vlada FBiH, a onda kada isplate SDP-u kiriju, ovi njih, tj. svakog ministra u Vladi FBiH zajedno sa premijerom zakite sa po 10 hiljada KM i ostane im dovoljno love i tako i jedni i drugi dobri. Tako da ne vjerujem da će sami sebi uskratiti pinku koju imaju od SDP-a, a sve na osnovu plaćanja kirije.
Better Man

#290 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by Better Man »

Mafija u vidu SDA, HDZ i ostalih je gora od Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Miloševića, Šešelja, Arkana i ostalih ratnih zločinaca. Oni su u stvari isti kao ni, samo još gori. ovdje jedino opšta pobuna i bunt građanstva može spriječiti ovo i to na način da na ulice izađe minimum 500 hiljada ljudi i da sve blokira i traži ne njihove ostavke, već hapšenje i procesuiranje i oduzimanje imovine, ako ne pristanu, onda se snjima treba obračunati kao sa porodicom Čaušesku u Rumuniji.
Last edited by Better Man on 07/01/2016 20:43, edited 1 time in total.
JanuaryJones

#291 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by JanuaryJones »

O'zone wrote:
KIseljak12 wrote:
JanuaryJones wrote:Ne zna čovjek šta bi im poželio...neam adekvatne kletve :twisted: :twisted: :twisted:
Da sto duze doticna ostane u Klinickom centru, po mogucnosti na onkologiji, a moze i dragi da joj pravi drustvo.
BH način borbe protiv nepravde,nepotizma,korupcije je kontinuirano izgovaranje kletvi koje počinju sa: "Da Bog da......."

I evo dvaJs godina nije upalilo čak šta više što više kunu to je prokletima bolje u životu. Jeste ih zajebali....Al nema veza bit će pravde na onome svijetu jel da?
Kao neko apsolutno operisan od vjere i opijuma za mase kletva se više odnosila na nedostatak adekvatnog komentara na sve ovo što se dešava i to ne samo oko vojne bolnice, nego uopšteno.
JThomas

#292 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by JThomas »

prostora i zgrada na pasja preskakala. šanko je poslušno odstupio, a SDP digao ruke za imenovanje skake za zamjenika gradonačelnika, tako da čisto sumnjam da će SDP tu biti oštećen, namiriće se to njima...naravno iz budžetskih para, na ovaj ili onaj način.
mayab

#293 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by mayab »

Ja bih samo dodao...

Pazljivo poslušajte!
General War

#294 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by General War »

Ne vidjeh da je neko postovao ovo :shock:
Sebija se pobrinula za sve, pa i molbe :mrgreen:

http://tip.ba/2016/01/07/sebijin-plan-n ... e-na-ukcs/
dosada_ziva

#295 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by dosada_ziva »

Better Man wrote:Mafija u vidu SDA, HDZ i ostalih je gora od Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Miloševića, Šešelja, Arkana i ostalih ratnih zločinaca. Oni su u stvari isti kao ni, samo još gori. ovdje jedino opšta pobuna i bunt građanstva može spriječiti ovo i to na način da na ulice izađe minimum 500 hiljada ljudi i da sve blokira i traži ne njihove ostavke, već hapšenje i procesuiranje i oduzimanje imovine, ako ne pristanu, onda se snjima treba obračunati kao sa porodicom Čaušesku u Rumuniji.
kao što bi rek'o uvaženi poltron i tariguz HM "Samo SDA, na svim nivoJima"
XXS

#296 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by XXS »

Apsolutno si u pravu!

Koliko ima istine u tome da je nestranacka, toliko istine ima i u tvrdnji da je strucna. :P
bubi_mama

#297 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by bubi_mama »

General War wrote:Ne vidjeh da je neko postovao ovo :shock:
Sebija se pobrinula za sve, pa i molbe :mrgreen:

http://tip.ba/2016/01/07/sebijin-plan-n ... e-na-ukcs/
Pa zena zeli da je sve po zakonu, jel te :D
Ne mogu ko muhadzeri, se samo zaputiti...
julisiz es grant

#298 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by julisiz es grant »

JThomas wrote:pa bolje ti koji slušaš nego doktor koji ne sluša. to je i dobri dedo rekao.
Nažalost, doktora koji ne slušaju možeš na prste jedne ruke izbrojat.
Ovako je Hitler otprilike unizio njemačku oficirsku kastu...pretvorio ih grupu preplašenih čankoliza.
I jedino je on u novijoj istoriji ovako ekspresno, a "po zakonu", rasformirao stare ustanove i stvarao nove (republičku i pokrajinske vlade, političke partije, sindikat itd). Paralele su zastrašujuće.
O'zone
Globalni moderator

#299 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by O'zone »

JanuaryJones wrote:
O'zone wrote:

Kao neko apsolutno operisan od vjere i opijuma za mase kletva se više odnosila na nedostatak adekvatnog komentara na sve ovo što se dešava i to ne samo oko vojne bolnice, nego uopšteno.
Nije ništa lično i razumijem te u potpunosti ali eto moradoh prokomentarisat to oko kletvi i korištenja iste od našeg naroda. Na žalost naš čovjek pribjegava svemu samo da se on ne pokrene, tome je vjerovatno doprinijelo to što je Bosna i Hercegovina stotinama godina bila poklopljena od strane drugih (da ne kažem okupatora) koji su sve obavljali i usmjeravali narod šta da čini,tako da smo izgleda genetski izgubili mogućnost samoorganizovanja osim u situcijama velikog belaja (rat, vremenske nepogode) i trčkaramo naokolo ko kokoši bez glave.
XXS

#300 Re: Bolnica 'Dr A. Nakaš' se zatvara?

Post by XXS »

Predlazem da se i Jagomirska bolnica preseli na Kosevo, a da se u zgradu useli troclano predsjednistvo BIH!
Post Reply