BRUKA U DUBLINU

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
BHCluster

#276 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by BHCluster »

Honda Hondas wrote:Sigurno osvajaju zlato zato sto im nijedan Hrvat ili Srbin ne igra u reprezentaciji... :oops: Sto je ovo nego nista drugo nego tipican primjer segregracije i podjele?

Bitno je biti Bosnjak. Ova bi se repka trebala zvati repka VELIKIH Bosnjaka.. :run:
Ne nego zato sto su odlicni sportisti! Nastavi kmechati... :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#277 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by _BataZiv_0809 »

Cherry-Cherry wrote:Navijači nisu šaka dobila. Oni su slika i prilika društva. ;-) Nekada su imperatori gledali borbe u arenama, da bi izašli među narod i čuli glas naroda. ;-) Tekstovi navijačih pjesama imaju (nekad) i te kakvu poruku.
Pa nije džaba onoliko obezbjeđenje na utakmicama, jer ko može nešto učiniti ako ne muška omladina od 18-25 godina? ;-)

A zanimljivo je meni ovo razmišljanje: navijači šaka debila, oni što podržavaju vehabije šaka debila, sve neke šake debila, kako da ne... Većina je to, a ne šake... ;-)
Navijacima dominira dijaspora.
XXS

#278 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by XXS »

Navijacka stoka koja nam se na osnovu vlastite jednoreligiske identifikacije sere u usta i cini kao da svi Bosanci i Hercegovci izgledaju i razmisljaju kao stoka koja ne poznaje postovanje i respekt.

Kreteni, Palestini nisu pomogli, a nasem ugledu su odmogli.
Cherry-Cherry

#279 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:
Cherry-Cherry wrote:Navijači nisu šaka dobila. Oni su slika i prilika društva. ;-) Nekada su imperatori gledali borbe u arenama, da bi izašli među narod i čuli glas naroda. ;-) Tekstovi navijačih pjesama imaju (nekad) i te kakvu poruku.
Pa nije džaba onoliko obezbjeđenje na utakmicama, jer ko može nešto učiniti ako ne muška omladina od 18-25 godina? ;-)

A zanimljivo je meni ovo razmišljanje: navijači šaka debila, oni što podržavaju vehabije šaka debila, sve neke šake debila, kako da ne... Većina je to, a ne šake... ;-)
Navijacima dominira dijaspora.
Ima koliko hoćeš ljudi, koji nisu dijaspora, a Palestina im je bliža od Evrope, zviždali bi za minut ćutnje, raduju se napadu u Parizu... Mada dijaspora prednjači u debilizmu, što jest jest.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#280 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by _BataZiv_0809 »

Cherry-Cherry wrote: Ima koliko hoćeš ljudi, koji nisu dijaspora, a Palestina im je bliža od Evrope, zviždali bi za minut ćutnje, raduju se napadu u Parizu... Mada dijaspora prednjači u debilizmu, što jest jest.
Posto je tema o navijacima, na njih cu se skoncentrisati. Vidio sam to i svojim ocima, jer nekoc i sam pratih ovu reprezentaciju na gostovanjima. Rijetko vidjena koncentracija debila i primitivaca na jednom mjestu. :run:
eurodancer

#281 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by eurodancer »

ma sve je ovo za kurca ba
insomnia78

#282 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by insomnia78 »

Takodje i ovi sto skandiraju Noz, zica, Srebrenica", ovi sto negiraju genocid, pjevaju "oj Pazaru novi Vukovaru" isl?
Cherry-Cherry

#283 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by Cherry-Cherry »

insomnia78 wrote:

Takodje i ovi sto skandiraju Noz, zica, Srebrenica", ovi sto negiraju genocid, pjevaju "oj Pazaru novi Vukovaru" isl?
Kao da ih je jedna mati rodila.
insomnia78

#284 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by insomnia78 »

Komemoracija zrtvama teroristickog napada u Parizu odrzala se i u Iranu
Image
Image
Zli jezici tvrde da sa tokom minute sutnje niti jednom nije culo "Palestina, Palestina"
arzuhal

#285 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by arzuhal »

Natanjahu i ostali desničari u Izraelu pošizili što im je EU uvela oznake za proizvode proizvedene na okupiranoj Zapadnoj obali, a neka budala treba na minuti šutnje za nevine žrtve EU-a viče "Palestina!"

Ne znam koliko da čovjek volio Palestinu i dijelio njihovu bol, jer to je nešto baška, al' moraš biti ober idiot za ta skandiranja...Al' kad majka Bosna rodi ahmaka onda ona ne žali, baš ga rodi, k'o od brda odvalit!
supercali

#286 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by supercali »

insomnia78 wrote:

i onda kazu nemoj izjednacavati cetnike i ove "nase"
ma ista govna samo im daj priliku isto bi se ponasali
beniciodeltoro

#287 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by beniciodeltoro »

Chmoljo wrote:
beniciodeltoro wrote: Jesu li hrvati kukali kada je se na stadionu pojavio kukasti krst?
ne da su kukali, nego su strepili duže vrijeme kakva će sankcija biti izrečena.
Nije dovoljno što me tjeraju izvinjavati se za nekog Abu Dhabija iz Sirije, sada još moram i za nekog Husu iz Zalcburga :-)
sigurno isto tako kažeš jednom navijaču Crvene Zvezde kada se izvini zbog skandiranja Ratku Mladiću.
Kada smo kod toga, može Aleksandar Vučić kleknuti kao Willy Brandt, priznati genocid, Srbija u javnosti i u medijima tretirati nacionalizam i fašizam kao što radi Njemačka danas i opet će se naći navijači koji će skandirati Ratko Mladić, to je neizbježno i zašto se zamarati sa pojedincima koje ima svaka džava? Ja bi mogao shvatiti da su u horu organizovani urlikali Palestina pa da se ova tema pokrene i postavljač teme nas zove stokom ali radi jedne budale iz mase? I još se sada na temi nabrajaju ostali slučajevi da bi onaj vic od skandiranja sinoć zvučao opasnije
Tito_i_Partija

#288 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by Tito_i_Partija »

insomnia78 wrote:Komemoracija zrtvama teroristickog napada u Parizu odrzala se i u Iranu
Kako to, pa nema ovo na CNN-u. Jel' to sigurno? :skoljka:
House

#289 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by House »

ofiraža :P

tema još nije zaključana?
cLo

#290 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by cLo »

Ma joj eo pravo me stid crvenim se k'o semafor :D
House

#291 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by House »

cLo wrote:Ma joj eo pravo me stid crvenim se k'o semafor :D

evropa bruji :D
Latte

#292 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by Latte »

Koji fasizam Honde.
Na osnovu imena on zna jel neko bosnjak.
Ubi se gnjido
supercali

#293 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by supercali »

Honda Hondas wrote:
Samo da napisem ovo. "Nasa najuspjesnija nacionalna selekcija , a to je reprezentacija BIH u sjedecoj odbojci, ima ravno 0 Hrvata , i 0 Srba u svom sastavu." Evo da ne ispadam da lazem. :skoljka:

"Reprezentacija BiH na Evropskom prvenstvu u sjedecoj odbojci u Poljskoj nastupa u sljedećem sastavu:

Strucni stab
Mirza Hrustemovic - selektor
Ejub Mehmedovic - trener
Zikret Mahmutovic - trener

Igraci:
Sabahudin Delalic - kapiten
Ismet Godinjak
Adnan Manko
Muhamed Kapetanovic
Adnan Kesmer
Asim Medic
Mirzet Duran
Nizam Cancar
Dzevad Hamzic
Benis Kadric
Safet Alibasic
Ermin Jusufovic

Dzevad Sabeta - ekonom
Elvir Arnautovic - menadzer
Asim Muratbegovic - asist. menadzera"

Zanimljivo. Kao da nije bilo Hrvata i Srba koji su izgubili dijelove tijela, za BIH a uzgred su bili dobri sportisti. :roll: Pa da ih neko pogleda.
Ni u strucnom stabu nema nikoga osim Bosnjaka.
Onda mi neko prospipa pricu o multikulturalizmu. :skoljka: :run:

Kao da nisu Haris Seferovic, Zlatko Junuzovic, Adem Ljajic odabrali druge selekcije, a mogli su igrati za BIH. Da ne spominjem Nihada Djedovica kojem je njemacki pasos mnogo drazi od bosanskog, pa vise ne zeli da igra za BIH.

A nas pasos toliko vrijedi da ga ne mos ni na autopijaci prodat. :zzzz:
pa kako nema srba i hrvata oni su je napravili doduse vise srbi nego hrvati
Honda Hondas

#294 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by Honda Hondas »

Latte wrote:Koji fasizam Honde.
Ubi se gnjido
Samo sto nisam. Ja jos nisam upoznao Hrvata koji se zove Hasan. Ili Srbina koji se zove Ibrahim. :izet: Bar u zemlji, u kojoj nazalost zivim.
House

#295 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by House »

Ubi se gnjido

majorizirani kompleksaš

90% srpske reprezentacije u sjedećoj odbojci čine bosanski srbi
Last edited by House on 17/11/2015 18:35, edited 1 time in total.
cLo

#296 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by cLo »

House wrote:
cLo wrote:Ma joj eo pravo me stid crvenim se k'o semafor :D

evropa bruji :D
:lol:
Latte

#297 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by Latte »

I opet je to fasizam.
Gnjido fasisticka
supercali

#298 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by supercali »

House wrote:
Ubi se gnjido

majorizirani kompleksaš

90% srpske reprezentacije u sjedećoj odbojci čine bosanski srbi
sto znaci da bosnjacki treneri ne znaju napraviti repku da ih jebes
House

#299 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by House »

baš će zajedno igrati pripadnik arbih i vrs-a :D bizarno jbg
Honda Hondas

#300 Re: BRUKA U DUBLINU

Post by Honda Hondas »

beniciodeltoro wrote:
Chmoljo wrote:
beniciodeltoro wrote: Jesu li hrvati kukali kada je se na stadionu pojavio kukasti krst?
ne da su kukali, nego su strepili duže vrijeme kakva će sankcija biti izrečena.
Nije dovoljno što me tjeraju izvinjavati se za nekog Abu Dhabija iz Sirije, sada još moram i za nekog Husu iz Zalcburga :-)
sigurno isto tako kažeš jednom navijaču Crvene Zvezde kada se izvini zbog skandiranja Ratku Mladiću.
Kada smo kod toga, može Aleksandar Vučić kleknuti kao Willy Brandt, priznati genocid, Srbija u javnosti i u medijima tretirati nacionalizam i fašizam kao što radi Njemačka danas i opet će se naći navijači koji će skandirati Ratko Mladić, to je neizbježno i zašto se zamarati sa pojedincima koje ima svaka džava? Ja bi mogao shvatiti da su u horu organizovani urlikali Palestina pa da se ova tema pokrene i postavljač teme nas zove stokom ali radi jedne budale iz mase? I još se sada na temi nabrajaju ostali slučajevi da bi onaj vic od skandiranja sinoć zvučao opasnije

Da se organizacija BHF jasno distancirala i izasla u javnost sa saopcenjem da im je mnogo zao zbog ovog incidenta, da je ovo bio cin poludjelog polupijanog kretena, i da oni kao glavna navijacka skupina osudjuju ovaj cin,

ONDA ONDA ONDA i samo tad imas pravo rec da je ovo djelo jednog pojedinca a ne reprezenta BIH koju cini BHF na svojim turama po Evropi!

Kraj price. :izet:
Locked