Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
animals

#276 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by animals »

Otvaracu ovakvi i slicni tema zelim brz i uspjesan oporavak..
Capajebo

#277 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Capajebo »

Ovo sto je napisano u ovom postu oko kojeg je pokrenuta tema, i oko kojeg izlaze kobajagi clanci u avazu, se prica redovno po kaficima. Zato ne kontam odakle sad odjednom ibret i cudjenje :D
prog321

#278 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by prog321 »

Problem je sto vecina pacenika sami sebi pucaju u nogu.
Traze trebe izvan svog ranga, ispolirane i izglancane sa pogledom u novcanik a oni bez prebijene kinte.
Ili imaju nerealne uslove. Da je moralna, obrazovana, nevina, ne izlazi sa strancima i ostale pizdarije.
Halo ba. prvi i osnovni cilj bi vam trebao biti da ga metnete. Bilo gdje, bilo kome. Platite prvoj kurvi pored ceste. Da skinete paucinu sa ociju. Onda kad se naviknete na picku proradit ce zivotinski istinkt kod vas gdje hocete da jebete sve sto hoda. A zenke ce vas posmatrati kao primamljive jel i one osjete taj feromon. :-D
dale cooper

#279 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dale cooper »

Wikipedija sine Cartmane? Zaista? :roll:

Kada pročitaš i taj šturi wiki članak, skontaćeš da to što tebe žene ne jebu ni dva posto nema veze sa "radikalnim feminizmom".
Cartmane

#280 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Cartmane »

Patriotska_Liga wrote:Kakve to veze ima s činjenicom da neko nije sposoban da nađe sebi djevojku?

Ne postoji nikakva korelacija izmedu mog prestanka masturbacije i poteskoca danasnjih mladih momaka da pronadu djevojku. Ali korelacija izmedu radikalnog feminizma s jedne strane, koji je, bar na zapadu, postao drustvena paradigma sto se tice musko-zenskih odnosa,i teskoca s pronalaskom djeovjke s druge strane, itekako postoji. I pozitivna je.
Last edited by Cartmane on 10/11/2015 21:58, edited 1 time in total.
Niemand

#281 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

Cartmane wrote:
Šveđanin wrote:Forumas Cartmane ima jako ozbiljan problem sam sa sobom, odavno u virtuelnom svijetu ne vidjeh nekoga sa toliko frustracija...

Hvala za "dijagnozu", gospon doture.
Svedjanin ti je inace rijetko realan forumas na ovom nasem forumu. Ako ti je on to reko, Bgm zapitaj se.
:cekam:
Cartmane

#282 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Cartmane »

Niemand wrote:
Cartmane wrote:
Šveđanin wrote:Forumas Cartmane ima jako ozbiljan problem sam sa sobom, odavno u virtuelnom svijetu ne vidjeh nekoga sa toliko frustracija...

Hvala za "dijagnozu", gospon doture.
Svedjanin ti je inace rijetko realan forumas na ovom nasem forumu. Ako ti je on to reko, Bgm zapitaj se.
:cekam:

Kada bi se tako zapitkivao zbog svega sto mi neki stranac na virtualnim bespucima kaze, nocima ne bi spavao.
Niemand

#283 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

Cartmane wrote: Kada bi se tako zapitkivao zbog svega sto mi neki stranac na virtualnim bespucima kaze, nocima ne bi spavao.
Pa isto ti dodje. I nepoznate zene ti zabrinjavaju zivot, sta fali da malo i forumasi :lol:
dale cooper

#284 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dale cooper »

Patriotska_Liga wrote:Kakve to veze ima s činjenicom da neko nije sposoban da nađe sebi djevojku?
Nema veze sa temom konkretno, ima veze sa Cartmanom ponaosob. Čovjek se ne seksa, jer nema s kime,
jer mu ne ide sa ženama. Moj prijedlog je da počne (ponovo) drkati, da malo olakša frustracije i ohane sa ovim
pa već bih rekao pomalo prijetećim i zabrinjavajućim tonovima u postovima. A ne drka jer je umislio da mu
to škodi :roll: , a čini mi se da ima i nekih religijskih konotacija vezano za to.
Last edited by dale cooper on 10/11/2015 22:02, edited 1 time in total.
Patriotska_Liga

#285 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

Frajeru ti si klasični zagorakis, a rješenje tvog problema nije na Wiki, svakako nije na Fb, a nije ni na forumu. Rješenje je van četiri zida. I za tebe i za Emira.
Dr Kova

#286 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

Pratim... a sutra ću pročitati sve postove, ne da mi se sada...
Bianconeri1988

#287 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bianconeri1988 »

Nema djevojku jer je nesposoban da zavede i šarmira neku do tog nivoa da ga zavoli. Da ima muškosti imao bi i djevojku.

Nemam ni ja, i mene je ostavila poslije dvije godine, a htio sam da je prosim, pa ne razmišljam ovako patetično, bilo je djevojaka i prije ove, a bit će još.
Capajebo

#288 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Capajebo »

Patriotska_Liga wrote:Frajeru ti si klasični zagorakis, a rješenje tvog problema nije na Wiki, svakako nije na Fb, a nije ni na forumu. Rješenje je van četiri zida. I za tebe i za Emira.
pa nece u parku valjda... neka ipak bude medju 4 zida :oops:
hornet

#289 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by hornet »

prog321 wrote:Problem je sto vecina pacenika sami sebi pucaju u nogu.
Traze trebe izvan svog ranga, ispolirane i izglancane sa pogledom u novcanik a oni bez prebijene kinte.
Ili imaju nerealne uslove. Da je moralna, obrazovana, nevina, ne izlazi sa strancima i ostale pizdarije.
Halo ba. prvi i osnovni cilj bi vam trebao biti da ga metnete. Bilo gdje, bilo kome. Platite prvoj kurvi pored ceste. Da skinete paucinu sa ociju. Onda kad se naviknete na picku proradit ce zivotinski istinkt kod vas gdje hocete da jebete sve sto hoda. A zenke ce vas posmatrati kao primamljive jel i one osjete taj feromon. :-D
Tako je. Spustis rejting, slobodno prohodas i sa tom kao 'losijom' onda si odmah i ovim kao 'boljima' privlacniji. Kad si sam, najmanje si zanimljiv.
Cartmane

#290 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Cartmane »

dale cooper wrote:
Nema veze sa temom konkretno, ima veze sa Cartmanom ponaosob. Čovjek se ne seksa, jer nema s kime,
jer mu ne ide sa ženama. Moj prijedlog je da počne (ponovo) drkati, da malo olakša frustracije i ohane sa ovim
pa već bih rekao pomalo prijetećim i zabrinjavajućim tonovima u postovima. A ne drka jer je umislio da mu
to škodi :roll: , a čini mi se da ima i nekih religijskih konotacija vezano za to.

Prijeteci i zabrinjavajuci? :lol: Po cemu? Za koga? Ja samo iznosim svoje misljenje na osnovu onoga sto sam dozivio. Nigdje u mojim postovima nema ni najmanje naznake da bi to sve pretocio u nekakvo nasilje.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#291 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Velkoski »

Treba imat' samo ove trebe što daju prvu noć - s njima je najmanja briga, a ako kakva fina naleti s dobrim genetskim materijalom radi potomstva dobro je.
Bodkin

#292 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bodkin »

Manje tv-a i vise izlazaka. Manje fejsa i vise izlazaka. Svakakvih cura ima ali danas niko nece dobricu niti dobrice nesto pretjerano dobro prolaze u zivotu. Svugdje naravno ima izuzetaka.
insomnia78

#293 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

Velkoski wrote:Treba imat' samo ove trebe što daju prvu noć - s njima je najmanja briga, a ako kakva fina naleti s dobrim genetskim materijalom radi potomstva dobro je.
Hos reci s dobrim kukovima da more iznjeti trudnocu i roditi i sa adekvatnom sisom jel valja maksuma i raniti
beniciodeltoro

#294 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by beniciodeltoro »

Unitedforever wrote:Vidim ovdje svi momka osuđuju da je patetičan. Eto nek vi niste patetični, izlizani forumaši u najsiromašnijoj zemlji u Evropi. Svi ste u sretnim brakovima i vezama sa odličnim poslovima i uživate sve privilegije koje vam pruža ova država. Slika djevojaka i momaka u današnjem vremenu je samo odraz onoga što nam je nametnuto. Sve moguće jeftinoće, od muzike, izgleda, izlazaka, filmova, spotova, emisija, reality-a, modernih roditelja i nakaradnog odgoja. To ne može da donese ništa drugo od ovog što se trenutno dešava. Kad je neko realan, odmah je patetičan. Vrlo je upitno ko je tu patetičan.
Momak se na Facebooku hladno istrese po čitavom ženskom svijetu, od vjernica preko bibliotekarki pa sve do djevojaka u kafiću, od noćnih klubova pa sve do stadiona. Tu je 0% realnosti bez poente, jedna obična dreka protiv žena i ništa drugo.
To što si nabrojao za realityje, spotove, emisije i ostalo stoji i ima velik uticaj na naše društvo ali ne stoji da nam je društvo tako da su SVE djevojke takve jer ima izbora.
Čitajući postove na Facebooku od tog lika i od ovog Cartmane na forumu što piše stvari poput "pojavi se sa dobrim autom i kada budu sve tvoje kazni ih tako što ćeš ih vući za kosu dok ih budeš guzio a sebi nađi neku 19godišnjakinju pa je sebi oblikuj" očito je da nije do društva nego do njih.
Ko hoće može naći jer i ja sam bio na javnim mjestima koja su me doslovno gušila lažnim snobizmom ženskog svjeta ali ja sam mijenjao lokale i društvo dok nisam našao ono pravo umjesto da sam padao u depresiju ili previše filozofirao kao neki djed kako nam realitiji i Pink kvari cure.
A i šta se imaju javljati ljudi iz najsiromašnije zemlje u Europi :-) ta oni znaju
a i neka je najsiromašnija jer tako bar šonjo kao ovaj sa Facebooka može gajiti nadu da nije do njega jer kada se dočepa Njemačke i bude vozio auto bolji od Čovićevog i kada postane isti papak i klošar koje kritikuje cure će se lijepiti za njega jer sve cure vole papke i klošare. Samo šteta što će to biti onda iste te cure koje opisuje tipa "napijaju se do ujutru i niko neće u pozorište"
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#295 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Velkoski »

insomnia78 wrote:
Velkoski wrote:Treba imat' samo ove trebe što daju prvu noć - s njima je najmanja briga, a ako kakva fina naleti s dobrim genetskim materijalom radi potomstva dobro je.
Hos reci s dobrim kukovima da more iznjeti trudnocu i roditi i sa adekvatnom sisom jel valja maksuma i raniti
Mora bit i donekle inteligentna!

Usput da ka'em, jebo žene oko kojih se treba truditi.

p.s.

Savjet braći forumašima. Kada nađete neku robinju ne ispuštajte je, te su za ženit', ali nemojte zaboravljati ni one koje su vam grijale ponos u hladnim novembarskim danima i nipošto ne raskidajte te veze, čak ni nakon uspješnog raspotomljavanja.
maida95

#298 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Eee koliko će ovaj ovakvih da preživi
Image
Patriotska_Liga

#299 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

Najveća pušiona u historiji muško-ženskih odnosa. Samo treba zaglibit' dovoljno dugo da ti se to kaže, čim njušiš takav rasplet odma ideš dalje.
insomnia78

#300 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

maida95 wrote:Eee koliko će ovaj ovakvih da preživi
Image
:lol:
Post Reply