Muskarci nakon 30te

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kerima1

#276 Re: Muskarci nakon 30te

Post by kerima1 »

Tata mi guzi cehinju 64-to godiste a on 36-to.I to pravo,nije kofole,vec 3 godine,ozbiljna veza.Svako malo eto je,pogotovo ljeti.Pa ti vidi. :D A pored toga i skija,vozi motor,doduse skuter...prije 40 godina je vozo motore...Glava,mozak... je cudo.
Guzi je mozda njegova lova
Svako se moze onako popet na zenu i motor :-D
sheilak

#277 Re: Muskarci nakon 30te

Post by sheilak »

sto se bolan stalno svadjate? :D

svakom svoje. trazite si mladje i jedne i drugi :D

samo nemojte starije :D i sve ok.
palestinka

#278 Re: Muskarci nakon 30te

Post by palestinka »

Havana svaka čast tati i da mu je još dugo lijepo. A to je ono što ja mislim, i muškarci i žene koji se oslanjaju samo na super potenciju i čvrstoću grudi, gotovi su do 30-te. Ko ima mozak, karizmu, životnu vitalnost, zna i znaće uvijek. Naravno da treba tijelo biti u formi, ali mentalno snažni ljudi nikad i ne dozvole sebi da se zapuste i privlačni su u mnogim tim decenijama, 3, 4, 5, 6-im.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#279 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Zviz »

Ko ovaj moj rodjo u 56 god. doveo zenu (na novo se zenio) 37 god. njoj, jos sa djetetom 12 god. Doveo je na zapad, kako bi poslje nekih sest godina trazila razvod, jer su papiri legli. A gotovo u istom dijelu grada mu zivi bivsa zena sa kojom ima dvoje djece, koji su tad imali 32 god. i 28 god. :roll:

Drugi slucaj: jako dobar prijatelj mog starog u 54 god. - prije nekih sad 6-7 god. dovede novu zenu iz BiH - njoj tad 36 god. sa djetetom 12/13 god. Da isto se sve zavrsilo kao i kod rodje. A ovaj ima troj djece koji su tad bili od 24 do 31 god. :oops:

Ima ovdje jedan svi ga zovu Lenjin, ne sto lici njemu vec sto je prije nekoliko godina se ozenio sa Ruskinjom, koja mu je uvalila dvoje djece njenje u razdoblju 4-7 god. starosti, ona je od njega bila dobrih 7-8 god. mladja. Dosele se u Kopenhagen, jer tamo gdje je on bio nije njoj odgovaralo, jer nije bilo dovoljno opera, pozorista, simfonija i sl. sve je to propalo u vodu, tako se sad prica, kad je ona kupila njegovom karticom piano ali ona sa krilom da djeca postanu Mozart i co. :mrgreen: Jedinu sto je izvuko iz braka je da mlatara rusikm jezikom bolje od prosjecnog Rusa. Zaboravi reci da je ostala u braku i kad je dobila papire. Iz ovog primjera ispadaju Ruskinje pouzdanije od Bosanki. :mrgreen:

Poznanik Danac, koji se zenio vise puta nego moj djed, a tu stvaro treba imati muda i svaki put u oci nekome lagati pred oltarom ili opscinskim poglavarom za te mudrologije :lol: safata neku iz Bihaca, sad nisam ja u pocetku kopco, sta ce on sa njom a jos od nje 14 god. stariji, a imao zenu iz Tajlanda pa iz Kambodje - sve nake iz koje kakvih vukojebina. Toj iz Bihaca nije ni 35 bilo a imala djete cca. 10 god. I on veli ko fol pomogli mu naki Bosanci da upozna tu djevojku, i meni nme dade vrag mira, te udjem im u trag da ti koji su mu pomogli su fakticki blizi rod te. I ako je od mene dosta stariji, tako jedne prilike ga prije 6 god. je bilo, sretnem ga u jednoj pivnici i tako on se jadi na sve kako eto vec su nepune 4 god u braku, ona i dalje hoce da ima svoj krevet itd. I ja mu brk kazen sto znam, on provjeri sam i uvjeri se, hopala preda za razvod i nju deportuju sa djetetom nazad. Ove joj nake rodice popizdile - jedna cak zaradila zatvora zbog fizickog napada u sudnici.

To ganjanje zena dosta mladjih od tebe gdje ona dolazi iz znj drzave i koje kakve vukojebine a ti u njenim ocima ko fol zivis ko kralj, ma nema tu nista osim zbog papira - tu treba se igrati otvorenih karata a ne lagati.
sheilak

#280 Re: Muskarci nakon 30te

Post by sheilak »

zviz, teska je sudba vas dijasporaca, i muskih i zenskih. nikad ne znate hoce li vas neko zbog papira ili zbog vas fakat. :(
walter kurtz

#281 Re: Muskarci nakon 30te

Post by walter kurtz »

sheilak wrote:zviz, teska je sudba vas dijasporaca, i muskih i zenskih. nikad ne znate hoce li vas neko zbog papira ili zbog vas fakat. :(
:thumbup: :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#282 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

HAVANA wrote:Tata mi guzi cehinju 64-to godiste a on 36-to.I to pravo,nije kofole,vec 3 godine,ozbiljna veza.Svako malo eto je,pogotovo ljeti.Pa ti vidi. :D A pored toga i skija,vozi motor,doduse skuter...prije 40 godina je vozo motore...Glava,mozak... je cudo.
Sve - sve, ali meni ove boldane riječi nikako ne idu u istu rečenicu :lol:. I to još od jednog tate. Nije te stid godina koje si nakupio u onom mjestu gdje leđa gube svoje časno ime :lol: :lol:.

A možda je fol u tom da je Čehinja, a nisu ni non-stop skupa... ;-)
pukepuke

#283 Re: Muskarci nakon 30te

Post by pukepuke »

palestinka wrote:Havana svaka čast tati i da mu je još dugo lijepo. A to je ono što ja mislim, i muškarci i žene koji se oslanjaju samo na super potenciju i čvrstoću grudi, gotovi su do 30-te. Ko ima mozak, karizmu, životnu vitalnost, zna i znaće uvijek. Naravno da treba tijelo biti u formi, ali mentalno snažni ljudi nikad i ne dozvole sebi da se zapuste i privlačni su u mnogim tim decenijama, 3, 4, 5, 6-im.
Svaka ti zlatna, svaki ti dao :-D :thumbup:
Matzan

#284 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Matzan »

Euridika wrote:
HAVANA wrote:Tata mi guzi cehinju 64-to godiste a on 36-to.I to pravo,nije kofole,vec 3 godine,ozbiljna veza.Svako malo eto je,pogotovo ljeti.Pa ti vidi. :D A pored toga i skija,vozi motor,doduse skuter...prije 40 godina je vozo motore...Glava,mozak... je cudo.
Sve - sve, ali meni ove boldane riječi nikako ne idu u istu rečenicu :lol:. I to još od jednog tate. Nije te stid godina koje si nakupio u onom mjestu gdje leđa gube svoje časno ime :lol: :lol:.

Kako ne idu?!
Čovjek je ponosan na svog tatu i nada se da će jednog dana biti isti ili sličan.

Bolje da kaže da tata guzi, nego da tata cvili a ne može, da tata samo liže a da ga ćuna izdala, itd., itd... :mrgreen:
KB9

#285 Re: Muskarci nakon 30te

Post by KB9 »

il tatu mi guze :lol:
Matzan

#286 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Matzan »

KB9 wrote:il tatu mi guze :lol:
:lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#287 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

Matzan wrote:
Euridika wrote:

Kako ne idu?!
Čovjek je ponosan na svog tatu i nada se da će jednog dana biti isti ili sličan.

Bolje da kaže da tata guzi, nego da tata cvili a ne može, da tata samo liže a da ga ćuna izdala, itd., itd... :mrgreen:
Terminološke nesuglasice, kolega, ne fakti. :D Šta si se odmah prepao da sam mislila da čovjek to ne treba raditi u 80-im? :lol:
al_akhisari

#288 Re: Muskarci nakon 30te

Post by al_akhisari »

palestinka wrote:Havana svaka čast tati i da mu je još dugo lijepo. A to je ono što ja mislim, i muškarci i žene koji se oslanjaju samo na super potenciju i čvrstoću grudi, gotovi su do 30-te. Ko ima mozak, karizmu, životnu vitalnost, zna i znaće uvijek. Naravno da treba tijelo biti u formi, ali mentalno snažni ljudi nikad i ne dozvole sebi da se zapuste i privlačni su u mnogim tim decenijama, 3, 4, 5, 6-im.
...baš tako 8)
Matzan

#289 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Matzan »

Euridika wrote:
Matzan wrote:
Kako ne idu?!

Terminološke nesuglasice, kolega, ne fakti. :D Šta si se odmah prepao da sam mislila da čovjek to ne treba raditi u 80-im? :lol:

A kako bi ti to nazvala? :)
Euridika
Globalna šefica

#290 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

Matzan wrote:
Euridika wrote:
Matzan wrote:
Kako ne idu?!

A kako bi ti to nazvala? :)
Ne bih uopće objašnjavala dubinu njihovog odnosa, samo da tata ima 28 godina mlađu partnericu. :)
Matzan

#291 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Matzan »

Pa nije čovjek bezveze naveo baš taj primjer.
Ovdje se žene polomiše pričajući kako muškarci nakon 40-e ne mogu ni hodati a kamoli da mogu sex općiti sa partnericom.

Jednostavno, mislim da sam to već negdje spominjao, pomirite sa sa činjenicom da brže sazrijevate, ali zato brže i starite i da optimalna razlika u godinama treba da bude nekih 10 godina (mlađa žena).
zubi

#292 Re: Muskarci nakon 30te

Post by zubi »

Matzan wrote:Pa nije čovjek bezveze naveo baš taj primjer.
Ovdje se žene polomiše pričajući kako muškarci nakon 40-e ne mogu ni hodati a kamoli da mogu sex općiti sa partnericom.

Jednostavno, mislim da sam to već negdje spominjao, pomirite sa sa činjenicom da brže sazrijevate, ali zato brže i starite i da optimalna razlika u godinama treba da bude nekih 10 godina (mlađa žena).
jasta, samo vi to sebi pricajte :D
Matzan

#293 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Matzan »

zubi wrote:

jasta, samo vi to sebi pricajte :D
Ja pričam i postupam/živim tako. :wink:
bang and blame

#294 Re: Muskarci nakon 30te

Post by bang and blame »

Šta 10god.?!?! Malo je to...
Slažem se s tobom, u velikoj većini sto ti napisa, a pogotovo u razlici u godinama. Infantilni se do kraja života i ne treba vam zrela osoba pored vas, jer takve su (za vas) , zaboga, "smorovi" koji znaju šta hoće od života, a bome, i šta neće.
Matzan

#295 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Matzan »

bang and blame wrote:

Šta 10god.?!?! Malo je to...
Slažem se s tobom, u velikoj većini sto ti napisa, a pogotovo u razlici u godinama. Infantilni se do kraja života i ne treba vam zrela osoba pored vas, jer takve su (za vas) , zaboga, "smorovi" koji znaju šta hoće od života, a bome, i šta neće.

Može zrela, ali ne i gnjila. :wink:
Euridika
Globalna šefica

#296 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

Muškarci poslije 40-e ne mogu općiti... :shock:... Zabrinuo si me... :cry:... A... šta ja... onda... :shock:

Ako brže starimo, zašto vas onda nadživimo (mislim na prosječan životni vijek muškarca i žene)? U sazrijevanju jesmo različito tempirani, ali sustignemo se tu u periodu 25-35. Nije nam isti reproduktivni vijek, dok kod nas u potpunosti prestaje s menopauzom (45-55 godina), kod vas se drastično smanji u otprilike istim godinama, ponekad i u potpunosti prestaje. I to jeste tako uređeno (za žene), ne zbog kvaliteta naših jajnih stanica, već zbog realne nemogućnosti da se u tim godinama iznese trudnoća, koja je povelik udar na ženino tijelo, i težinski i hormonalno.
Za razliku u godinama sam već rekla da je definiraju i karakteri i temperamenti osoba, ne samo tjelesne predispozicije. Ali, meni ta razlika u biti nije strašna, samo vodi računa da ona s godinama postaje izraženija. Svi stariji parovi koje znam, a kod kojih je takva ili veća razlika u godinama, se žale da im je osjetna disproporcija u mentalitetu kad navrše 50 (žene) i 60 (muškarci), i da se taj jaz povećava kako se nižu godine... :roll:. Ovo mi se baš i ne sviđa... :(
Cartmane

#297 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Cartmane »

Nakon 30-e, kada vec budem ekonomski samostalan, odbijati cu sve one alapace i karakondzule koje su mene odbijale u dvadesetim. A ganjati ce, jer je bioloski sat nemilosrdan prema zenama. No, neka i dalje bale za onim losim momcima, onim propalicama koji su im u 20-im bili toliko privlacni. A ja? Ja cu ganjati novopecene 18-godisnjakinje i 19-godisnjakinje koje ce biti zeljne zrelog muskarca.
zubi

#298 Re: Muskarci nakon 30te

Post by zubi »

Cartmane wrote:Nakon 30-e, kada vec budem ekonomski samostalan, odbijati cu sve one alapace i karakondzule koje su mene odbijale u dvadesetim. A ganjati ce, jer je bioloski sat nemilosrdan prema zenama. No, neka i dalje bale za onim losim momcima, onim propalicama koji su im u 20-im bili toliko privlacni. A ja? Ja cu ganjati novopecene 18-godisnjakinje i 19-godisnjakinje koje ce biti zeljne zrelog muskarca.
hahahahaha... eto sreća pa biološki sat nije nemilosrdan prema muškarcima, polako nadoćeš :D
Cartmane

#299 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Cartmane »

zubi wrote:
Cartmane wrote:Nakon 30-e, kada vec budem ekonomski samostalan, odbijati cu sve one alapace i karakondzule koje su mene odbijale u dvadesetim. A ganjati ce, jer je bioloski sat nemilosrdan prema zenama. No, neka i dalje bale za onim losim momcima, onim propalicama koji su im u 20-im bili toliko privlacni. A ja? Ja cu ganjati novopecene 18-godisnjakinje i 19-godisnjakinje koje ce biti zeljne zrelog muskarca.
hahahahaha... eto sreća pa biološki sat nije nemilosrdan prema muškarcima, polako nadoćeš :D

Ja mogu nekoj djete napraviti i u 67. godini zivota ako treba. A svaka trudnoca nakon 30-e je njoj rizicna.
zubi

#300 Re: Muskarci nakon 30te

Post by zubi »

Cartmane wrote:
zubi wrote:

Ja mogu nekoj djete napraviti i u 67. godini zivota ako treba. A svaka trudnoca nakon 30-e je njoj rizicna.
Ko ti kazes da mozes?? Nije to pravilo, vec izuzetak... mah samo polako sve ce ti se samo kazati :P
Post Reply