Jarane prosjecni bosanac ce kliknuti hiljadu pop upova nego karticom na netu platio tri km za gledanje filmova mjesec dana.Megiddo wrote:Nemoj ubacivati popup reklame, to automatski znači da ćeš biti isti kao i ostali.masinerija wrote:.
Natjeralo me je na razmišljanje ovih par dana, doduše ne stalno nego tu i tamo, ova tvoja stranica tj. kako da je monetizuješ. Evo ti moja tri prijedloga, pa se nadam da ti mogu biti od koristi. Prijedlozi su neobavezujući.![]()
- Onome ko plati stavi mogućnost da filmove pretražuje preko riječi (rečenica) u filmu. I ovde na forumu ima ta tema, jer ljudi ne mogu da se sjete nekog filma pa pitaju svuda. Ti ćeš im time automatski riješiti problem. Zadrži jednostavno, nemoj petljati sa monetizacijom tipa ovo, plus još nešto, plus još nešto...
- Onome ko plati omogući da sebi napravi plejlistu. Posebno je to korisno kod onih koji gledaju serije (a ima ih i koji cijele sezone izgledaju za jedan dan), tako će oni moći sebi kreirati plejlistu filmova/serija da gledaju bez da moraju nakon svakog kraja ustati, pronaći i upaliti sledeću.![]()
- Ova tvoja opcija na vrhu "zatraži", neka zatraže samo oni koji ti plate. Oni koji ti traže da ubaciš neki film najvjerovatnije ga ne mogu naći nigdje pa zato i traže. A budi dovoljno pametan da film koji su zatražili prikažeš samo njima jer ne bi bilo ni korisno ni fer da oni film plate svima.
Inace svaka cast za stranicu meni ne smetaju 2-3 reklame samo nek svaki film radi