Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

U-zap

#276 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by U-zap »

VCorp wrote:
U-zap wrote:Malo po malo i RS postaje sve vise nezavisna. Samo je pitanje vremena kada ce glasati za odvajanje. Prije toga ce se stvoriti i treci kanton. Na kraju ce Bosna da iscezne. To je samo pitanje vremena dok u medjuvremenu bosanci glasaju za SDA, ne salju djecu u skolu radi svadje oko jezika i stavljaju ove smajlije kad im se kaze da ce doci do referenduma u RS-u: :lol: :lol: :lol: uz komentar mile zvani referendum ili nesto slicno. I onda se pozivaju na Izinka a onda kliks objavi clanak kako izinko je svjestan situacije ili nabroji sluzbene jezike Bosne i Hercegovine.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/ohr-o-re ... /150921107
http://www.klix.ba/vijesti/bih/inzko-sl ... /150921079

Nakon toga Izinko ili kako vec otvori slajpek i stavi 20k eura u njega i pravac u Sloveniju ili odakle je vec privatnim avionom da stigne na veceru. Onda zeni isprica pricu kako zajebaje budale i jos ubire platu. Zena ga upita onda jel joj sta donio a on joj kaze nema se tamo nista uzeti, samo Zara i ostala jeftina roba nego da ce oni u Milano po bundu.
Je li ti shvataš da je NATO, sa Amerikom garant MEĐUNARODNOG sporazuma iz Dejtona ? Mi se moramo složiti, i Hrvati da se oni odvoje a bar što se tiče nas, od toga nema ništa. Šta god budu radili na svoju ruku odmah NATO (Republika Hrvatska + ostali ) upada sa koridorom preko Brčkog kao i naša vojska, i Srbija je dužna reagovati protiv onoga ko prekrši Dejtonski mirovni sporazum. Da li misliš da će Srbija sebi zajebati sama EU, jer su i sami svjestni da od Rusije nema ništa, godinama već podrška Srba prema EU raste ? Oni se mogu kurčiti sa Dejtonom, dok su granici Bosne i Hercegovine a slučaju ostamostaljena oni ostaju SAMI, imamo ih pravo iznabijati kao švicarski sir. I ko će im pomoći ?

Ma mozemo mi pricati sta hocemo ali u tom smjeru ide nazalost...
Mr.Sojic

#277 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Mr.Sojic »

Evo ga jos jedan sweet-ov jaran sa pricom o nepostojecoj BiH :evil: Jednostavno ga pustiti niz :nasolji1: Kolega preporucujem ti malo provjetri mozak prije nego sto napises nebuloze :-) :bih: :bih: :bih: :bih:
Moenx

#278 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Moenx »

Ma moze se pricati sta hoce ali Bosna je trajna kategorija
Mr.Sojic

#279 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Mr.Sojic »

Moenx wrote:Ma moze se pricati sta hoce ali Bosna je trajna kategorija
:thumbup: :bih:
Danguba

#280 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Danguba »

Moenx wrote:Ma moze se pricati sta hoce ali Bosna je trajna kategorija
...ostalo su mokri snovi.
LBVIEW

#281 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by LBVIEW »

U-zap wrote:
hizo ramidovic wrote:
U-zap wrote:Malo po malo i RS postaje sve vise nezavisna. Samo je pitanje vremena kada ce glasati za odvajanje. Prije toga ce se stvoriti i treci kanton. Na kraju ce Bosna da iscezne. To je samo pitanje vremena dok u medjuvremenu bosanci glasaju za SDA, ne salju djecu u skolu radi svadje oko jezika i stavljaju ove smajlije kad im se kaze da ce doci do referenduma u RS-u: :lol: :lol: :lol: uz komentar mile zvani referendum ili nesto slicno. I onda se pozivaju na Izinka a onda kliks objavi clanak kako izinko je svjestan situacije ili nabroji sluzbene jezike Bosne i Hercegovine.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/ohr-o-re ... /150921107
http://www.klix.ba/vijesti/bih/inzko-sl ... /150921079

Nakon toga Izinko ili kako vec otvori slajpek i stavi 20k eura u njega i pravac u Sloveniju ili odakle je vec privatnim avionom da stigne na veceru. Onda zeni isprica pricu kako zajebaje budale i jos ubire platu. Zena ga upita onda jel joj sta donio a on joj kaze nema se tamo nista uzeti, samo Zara i ostala jeftina roba nego da ce oni u Milano po bundu.
i sta je bilo kad si se probudio?

Kad se probudim odem na posao. Sta ti radis osim sto sanjaris po citav dan o nepostojecoj drzavi?
Ziku seusta iz zapadnog Mostara sto se ulizuje sumnjacima. :lol:
hizo ramidovic

#282 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by hizo ramidovic »

U-zap wrote:
hizo ramidovic wrote: i sta je bilo kad si se probudio?
Kad se probudim odem na posao. Sta ti radis osim sto sanjaris po citav dan o nepostojecoj drzavi?
osim sto vrsim oplodnju jos i.sanjarim da jednoga dana odguslam nesto u desetercu pred jednim i jedinim precednikom i da za nagradu dobijem pasos rs i uramljenu sliku sa posvetom zmaja od laktasa...
U-zap

#283 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by U-zap »

LBVIEW wrote:
Ziku seusta iz zapadnog Mostara sto se ulizuje sumnjacima. :lol:

?
U-zap

#284 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by U-zap »

hizo ramidovic wrote: osim sto vrsim oplodnju jos i.sanjarim da jednoga dana odguslam nesto u desetercu pred jednim i jedinim precednikom i da za nagradu dobijem pasos rs i uramljenu sliku sa posvetom zmaja od laktasa...
Pa eto izgleda da za 10ak godina ce i to da se desi.
jefff

#285 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by jefff »

RS može da ide kada to hoće. Njima ne treba referendum ni okolišanje. Dovoljna je odluka skupštine RS o neovisnosti i gotovo.
Ako bi donjeli jednu takvu odluku oni ne bi prekršili niti jednu Daytonsku a niti jednu stavku međunarodnog prava.
Kako?
Pa jednostavno zato što je Daytonom BiH prestala da postoji kao država, istovremeno su se država RS i kantoni uvezani u neku konfederaciju već ranije u Washingtonu udružili u privremeni konfederalni odnos.
Konfederacija nije država a pogotovo ne suverena država. To je privremeno udruživanje suverenih država.
Meni jedino nije jasno ovo okolišanje, te referendum oko totalno nebitne stvari, te ovo, te ono.
perfekcionista1

#286 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by perfekcionista1 »

jefff wrote:RS može da ide kada to hoće. Njima ne treba referendum ni okolišanje. Dovoljna je odluka skupštine RS o neovisnosti i gotovo.
Ako bi donjeli jednu takvu odluku oni ne bi prekršili niti jednu Daytonsku a niti jednu stavku međunarodnog prava.
Kako?
Pa jednostavno zato što je Daytonom BiH prestala da postoji kao država, istovremeno su se država RS i kantoni uvezani u neku konfederaciju već ranije u Washingtonu udružili u privremeni konfederalni odnos.
Konfederacija nije država a pogotovo ne suverena država. To je privremeno udruživanje suverenih država.
Meni jedino nije jasno ovo okolišanje, te referendum oko totalno nebitne stvari, te ovo, te ono.
je li ti stvarno vjerujes u ta sranja koja su ti upravo izasla iz usta?
perfekcionista1

#287 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Uzivam u svemu ovome, cetnici su stvorili RS cetnici ce je i unistiti :lol:
Proglasit ce nezavisnost dobit ce po turu, rusija ce se pocesati po mudima i eto..Ima da Dodika ganjate po Moskvi za sve sto vam je smjestio
bingov buraz

#288 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by bingov buraz »

jefff wrote:RS može da ide kada to hoće. Njima ne treba referendum ni okolišanje. Dovoljna je odluka skupštine RS o neovisnosti i gotovo.
Kako?
Ne znam sta se ceka,bostan sazrio sljive popadale,sad il nikad!
jefff

#289 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by jefff »

Ja znam šta ih spriječava. Bakir i SDA.

Helem. Ma nisu se Srbi mogli pomiriti sa gubitkom cijele BiH. Tu su i tzv srpski krajevi: Drvar, Bosansko Grahovo, Glamoč, Bosanski Petrovac i sve u svemu mnogo je ostalo u kantonima federacije. Nisu se oni nikada pomirili ni sa gubitkom Sarajeva, još o Sarajevu sanjaju. Tu su i stare fore šovinističkog svojatanja Bošnjaka kao navodnih Srba i na kraju krajeva tu je očita pozicija Bošnjaka ko triestdevete, opredjeliti se za Srbe ili za Hrvate.

Pa jeste. Mi nismo makli od 1939. nikamo. Samo bezveze mlatimo. Selameti.

Zato se pristalo na Dayton, svaka strana iz svojih razloga inače raspad bi nastupio kada je i nastupio 1992.
BAK-eV

#290 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by BAK-eV »

Tacno!
jefff wrote: Ako bi donjeli jednu takvu odluku oni ne bi prekršili niti jednu Daytonsku a niti jednu stavku međunarodnog prava.
Kako?
Netacno! Ali off topic!
jefff wrote: Konfederacija nije država a pogotovo ne suverena država. To je privremeno udruživanje suverenih država.
Netacno! Ali off topic!
jefff wrote: Meni jedino nije jasno ovo okolišanje, te referendum oko totalno nebitne stvari, te ovo, te ono.
Fino! Ima iskrenih ljudi, pa kazu, nije mi jasno!

Ali vidis, jasno je Srbima, da to ne ide bas tako lako!

Valjda je to jasno!?
jefff

#291 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by jefff »

Nastojim da mi stavovi ne budu politički nego što bliže istini i činjenicama.
To što je Srbima prpa ili nije prpa da nešto urade ili ne urade meni nije neka nada i utjeha.

I zato ja bih volio da mi neko kaže koju klauzulu Daytona krši RS ako sutra proglasi neovisnost. Koju klauzulu međunarodnog prava krše, odnosno koja prva i ko ima da ih sankcioniše?
almir90

#292 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by almir90 »

Čmoljo bacio Sweeta lavovima. :lol: Pa, bolan, Čola, što mu to uradi? :D
perfekcionista1

#293 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

jefff wrote:Nastojim da mi stavovi ne budu politički nego što bliže istini i činjenicama.
To što je Srbima prpa ili nije prpa da nešto urade ili ne urade meni nije neka nada i utjeha.

I zato ja bih volio da mi neko kaže koju klauzulu Daytona krši RS ako sutra proglasi neovisnost. Koju klauzulu međunarodnog prava krše, odnosno koja prva i ko ima da ih sankcioniše?
krsi se dejtonski ustav koji kaze da je RS entitet u sastavu BiH i da kao takav ne moze praviti nikakvu secesiju.
Nije te sramota pitati koju klauzulu krsite. De hajte pokusajte se odcjepiti da dobijete po turu
hizo ramidovic

#294 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by hizo ramidovic »

U-zap wrote:
hizo ramidovic wrote: osim sto vrsim oplodnju jos i.sanjarim da jednoga dana odguslam nesto u desetercu pred jednim i jedinim precednikom i da za nagradu dobijem pasos rs i uramljenu sliku sa posvetom zmaja od laktasa...
veoma smislen i dubokouman odgovor...cestitam
seln

#295 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by seln »

hizo ramidovic wrote:
U-zap wrote:
veoma smislen i dubokouman odgovor...cestitam
Neki gledaju redtube.com, @U-zap vrsi rukoblud cekajuci raspad BiH :D
spreca

#296 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by spreca »

Kako?
Idi leti Miletu na mustuluk....kila zlata je garant tvoja :lol: :lol: :lol: :lol: .....a svasta i postari rade :-) :lol: :lol: :lol: ........ali jebiga ,treba i dupe stisnuti
spreca

#297 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by spreca »

jefff wrote:Nastojim da mi stavovi ne budu politički nego što bliže istini i činjenicama.

ti ako ne spasEsh sumsku onda joj nema spasa :mrgreen: :lol: :lol: ...samo napred :mrgreen:
spreca

#298 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by spreca »

almir90 wrote:Čmoljo bacio Sweeta lavovima. :lol: Pa, bolan, Čola, što mu to uradi? :D
izgleda da je lav bio sit.....haman se Swet vratio :lol: :lol: :lol:
spreca

#299 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by spreca »

jefff wrote:Ja znam šta ih spriječava. Bakir i SDA.

Helem. Ma nisu se Srbi mogli pomiriti sa gubitkom cijele BiH. Tu su i tzv srpski krajevi: Drvar, Bosansko Grahovo, Glamoč, Bosanski Petrovac i sve u svemu mnogo je ostalo u kantonima federacije. Nisu se oni nikada pomirili ni sa gubitkom Sarajeva, još o Sarajevu sanjaju. Tu su i stare fore šovinističkog svojatanja Bošnjaka kao navodnih Srba i na kraju krajeva tu je očita pozicija Bošnjaka ko triestdevete, opredjeliti se za Srbe ili za Hrvate.

Pa jeste. Mi nismo makli od 1939. nikamo. Samo bezveze mlatimo. Selameti.

Zato se pristalo na Dayton, svaka strana iz svojih razloga inače raspad bi nastupio kada je i nastupio 1992.
mani se ba boba ...vidis da te noHaju......znate vi dobro ko vam je prepreka za secesiju a ne ona glupost koju si ti naveo......dok je bosanaca i bosnjaka bice bosne a vi samo sanjajte
Latte

#300 Re: Referendum u Republici Srpskoj 15. novembra

Post by Latte »

Republika Sljivotresa :lol:

Duboka onaj siroka vam Drina
Post Reply