nightvision wrote:A u cemu je konkretno razlika kada tebi "upadne" lik kojeg ne poznajes nikako? Na osnovu cega bi zakljucila da sa njm nemas (tj. ne mozes imati) nesto vise? Recimo, lik je zgodan, pristojan, da li bi ga glat odyebala samo zato sto ga nikako ne poznajes? Ili obratno, ako bi prihvatila njegovo udvaranje, na osnovu cega bi to uradila ako ne bi bilo na osnovu njegovog izgleda, zar ne? Ja mislim da bi tebi jednostavno bio crnjak da se neces "provaliti" ako prva pridjes momku. Zato se i desava da se cure i momci gledaju po dvije godine a da se ne skontaju.dalmatinka 007 wrote:na prvu ne,jer na racun cega prici? izgleda? zgodnih ne manjka,dakle triba mi vise od toga, mozda da mi se svidi neki kolega s posla i sl,nije mi bed,al se to bas i nije desilo dosad.
a d bi upala random likovima van, dont think so.
nema razlike.od svih likova koji su mi ikad upali u izlasku NIKAD s nitijednin nisan ostala u kontaktu,a i ne sican se kad je zadnji put neko dobija moj kontakt.
zasto?
pa upravo jer i prilaze na prvu iskljucivo jer in je neko napet fizicki-
preferiran upoznavanje priko drugih ili na drugin mistima.
jedan mi je prisa u ducanu i pita jel mi triba pomoc,birala san neki caj, nekako sarmantno je to izvea,plus naravno fizicki je bija top,da mi je bija odbojan izignorirala bi vjerojatno.
mene lik mora privuci na vise polja,inace bi po izgledu sta? tribala ulicat na dnevnoj bazi jer vaki dan vidin bar jednog muskarca koji mi je fizicki prihvatljiv.