Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima
-
Bodkin
#276 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Krenuh da napisem da ce doci insomnia da ispravi @hrasnog 
- Leons
#277 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Jarane ja tebi govorim kako jeste a ti mi kacis linkove kako navijaju hrvati iz hrvatske kojima je bosna sinonim za cevape i vicevehrasno38 wrote:Malo si se zajebo decko (ovo decko u slengu)...... trenutno u dvije muske kategorije nisu bolji. Halo bolan Begovic rodjen u Trebinju 1987 godine o cemu ti pricas .....Leons wrote:Ma hrasno, srpska i hrvatska kosarka je jos uvijek daleko jaca od nase bez obzira na medalju. Opet ce Srbi i Hrvati igrati za Srbiju i Hrvatsku sto je i logicno.
Kada pricam o Begovicu i Besicu, to je zato sto nisu rodjeni u BiH, etnicki Bosnjaci koji su po nacionalnosti Nijemac i Kanadjanin dok pasos ne dobise pa je svima to nekako logicno da igraju za BiH, svoju zemlju a nije im logicno kad etnicki Srbi i Hrvati igraju za svoje zemlje u susjedstvu.
Tu je kvaka, Srbi i Hrvati jednostavno ne osjecaju prema BiH ono sto mi osjecamo, pa covjece dobbar dio njih je mrzi ustvari a ne da mase njenom zastavom i njene pobjede slavi. Na svjetskom je polovina Hrvata navijala za Argentinu protiv BiH. Njima BiH smeta, zato sto postoji.
Boga mi cu pomisliti da te je neki zesci minderlija poslao da ovdje prosipas svoje nebuloze...
http://www.oslobodjenje.ba/sport/mundij ... se-radujem
http://source.ba:8080/clanak/9829686198 ... majeve?v=2
Kakav minderlija?
Ti ne shvatas da ovo o cemu ja pricam nije politicki stav nego realno stanje na terenu. Pogledaj kako docekase u BL i na Palama svoje igrace. Barbarezu svojevremeno prijetili a nije jedini.
Lazes sebe jer ne zelis da ti se iluzije uniste...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#278 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Bodkin wrote:Krenuh da napisem da ce doci insomnia da ispravi @hrasnog
- insomnia78
#279 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Odvadi ba malo patetikehrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Da ali i mi svojim pisanjem treba da pokazemo da svu tu djecu zelimo pod nasim nebom i da podjednako cijenimo i da podjefdnako navijamo i za Dzenana i za Njegosa i za Josipa jer izgleda da to nekim nasim komsijama jos uvijek nije jasno. Ja vjerujem da su oni zbunjeni jer kako nece biti kad jucer 50.000 ljudi vice Njegos Sikiras, pa isto broj Jospi Pandza pa onda opet isti broj skandiranjem imena zeli sto brzi oporavak nekom Peri Gudelju...a oni su informisani da u tom istom Sarajevu zive vehabije, mundzosi i islamski fanatici koji su sa pozornice djecu pozdravili sa selamom a publika je zdusno udarala po tekbirima.
Ne gospodo sinoc je u Sarajevu bilo nesto o cemu su pisale sve svjetske agencije sa ogromnim iznenandjenjem a ujedno se odigravao i jos se odigrava jedan od najzanacajnih filmskih festivala u Evropi a na Balkanu sasvim sigurno bez premca.
Sarajevu ce se vrati onaj nekadasnji sjaj sporo ali ce se vratiti jer dovoljno je zaista da uzmes iz one Curiceve pjesme pobrojis imena i vidis koje sve legende su ova zemlja i ovaj grad dali.A sta da odvadim prosvijetitelju iz Francuske!!!!!insomnia78 wrote:De odvadi malo ba
Znaju djeca odlicno kako je u Sarajevu i Federaciji, ako nista bilo su na pripremama
(doduse, bio sam u Holywoodu na Ilidzi kad i oni, sve go arap
A ovo za svjetske medije
- hrasno38
#280 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Te tvoje price su vrlo vrlo slicne Dodikovim u kojima on prica da je Sarajevo Teheran...dakle tesko da se ti i ja mozemo sloziti oko ove teme. Ja tebi kacim fakte a ti meni pises nebuloze.......aha da idem onom logikom jebo to sto svojim ocima vidim!!!Leons wrote:Jarane ja tebi govorim kako jeste a ti mi kacis linkove kako navijaju hrvati iz hrvatske kojima je bosna sinonim za cevape i vicevehrasno38 wrote:Malo si se zajebo decko (ovo decko u slengu)...... trenutno u dvije muske kategorije nisu bolji. Halo bolan Begovic rodjen u Trebinju 1987 godine o cemu ti pricas .....Leons wrote:Ma hrasno, srpska i hrvatska kosarka je jos uvijek daleko jaca od nase bez obzira na medalju. Opet ce Srbi i Hrvati igrati za Srbiju i Hrvatsku sto je i logicno.
Kada pricam o Begovicu i Besicu, to je zato sto nisu rodjeni u BiH, etnicki Bosnjaci koji su po nacionalnosti Nijemac i Kanadjanin dok pasos ne dobise pa je svima to nekako logicno da igraju za BiH, svoju zemlju a nije im logicno kad etnicki Srbi i Hrvati igraju za svoje zemlje u susjedstvu.
Tu je kvaka, Srbi i Hrvati jednostavno ne osjecaju prema BiH ono sto mi osjecamo, pa covjece dobbar dio njih je mrzi ustvari a ne da mase njenom zastavom i njene pobjede slavi. Na svjetskom je polovina Hrvata navijala za Argentinu protiv BiH. Njima BiH smeta, zato sto postoji.
Boga mi cu pomisliti da te je neki zesci minderlija poslao da ovdje prosipas svoje nebuloze...
http://www.oslobodjenje.ba/sport/mundij ... se-radujem
http://source.ba:8080/clanak/9829686198 ... majeve?v=2
Kakav minderlija?
Ti ne shvatas da ovo o cemu ja pricam nije politicki stav nego realno stanje na terenu. Pogledaj kako docekase u BL i na Palama svoje igrace. Barbarezu svojevremeno prijetili a nije jedini.
Lazes sebe jer ne zelis da ti se iluzije uniste...
- Leons
#281 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Sta ti svojim ocima vidis majke ti?
Jer ako vidis Srbe i Hrvate koji navijaju za BiH mislim da bi trebao posjetiti ili ocnog ili psihijatra.
U Sirokom Brijegu sinoc ludnica nezapamcena, skoro ko u Banja Luci...
Ja u zivotu upoznao jednog Srbina koji mi rece da voli i navija za BiH,(vecina se ili prenemaze ili slegne ramenima) kasnije ga vidio na utakmici Slavije psuje majku balijsku
true story
Ne navija za BiH niko osim Bosnjaka hrasno to je istina a istina oslobadja
Jer ako vidis Srbe i Hrvate koji navijaju za BiH mislim da bi trebao posjetiti ili ocnog ili psihijatra.
Ja u zivotu upoznao jednog Srbina koji mi rece da voli i navija za BiH,(vecina se ili prenemaze ili slegne ramenima) kasnije ga vidio na utakmici Slavije psuje majku balijsku
-
Bodkin
#282 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ili si upoznao dvojicu srba ili si ih sve upoznao u bileci gdje jos rat traje i to onaj drugi svjetskiLeons wrote:Sta ti svojim ocima vidis majke ti?![]()
Ja u zivotu upoznao jednog Srbina koji mi rece da voli i navija za BiH,(vecina se ili prenemaze ili slegne ramenima) kasnije ga vidio na utakmici Slavije psuje majku balijskutrue story
- Leons
#283 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Mislim na Srbe iz RSa. Sve koje sam upoznao su iz Istocnog Sarajeva osim jednog Zvornicanina
-
palermo
#284 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Bogami, vala i da pet vakat namaz klanjaš, mnogo ti rukopis sliči onom paljanskom (ne paljanskom Njegoša Sikiraša, nego onog drugog iz devedetim nam poznatog)....Leons wrote:Sta ti svojim ocima vidis majke ti?![]()
Ja u zivotu upoznao jednog Srbina koji mi rece da voli i navija za BiH,(vecina se ili prenemaze ili slegne ramenima) kasnije ga vidio na utakmici Slavije psuje majku balijskutrue story
Za BiH navijaju oni koji ovu zemlju osjećaju svojom domovinom....i to ti je jedina istina.....ako te uopšte zanima istina
- hrasno38
#285 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ajde??!! Pa koliko arapa zivi u Francuskoj i u samom Parizu???? Cuj on bio u hotelu Hollywood pa vidio arape. Znas covjek obicno navise vidi ono sto zeli da vidi ali ja jucer na Titovoj nigdje ne prepoznah ni jednog jedinog arapa.... a sta kazu svjetski mediji....evo ti malo za pocetak iz svedske..insomnia78 wrote:Odvadi ba malo patetikehrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Da ali i mi svojim pisanjem treba da pokazemo da svu tu djecu zelimo pod nasim nebom i da podjednako cijenimo i da podjefdnako navijamo i za Dzenana i za Njegosa i za Josipa jer izgleda da to nekim nasim komsijama jos uvijek nije jasno. Ja vjerujem da su oni zbunjeni jer kako nece biti kad jucer 50.000 ljudi vice Njegos Sikiras, pa isto broj Jospi Pandza pa onda opet isti broj skandiranjem imena zeli sto brzi oporavak nekom Peri Gudelju...a oni su informisani da u tom istom Sarajevu zive vehabije, mundzosi i islamski fanatici koji su sa pozornice djecu pozdravili sa selamom a publika je zdusno udarala po tekbirima.
Ne gospodo sinoc je u Sarajevu bilo nesto o cemu su pisale sve svjetske agencije sa ogromnim iznenandjenjem a ujedno se odigravao i jos se odigrava jedan od najzanacajnih filmskih festivala u Evropi a na Balkanu sasvim sigurno bez premca.
Sarajevu ce se vrati onaj nekadasnji sjaj sporo ali ce se vratiti jer dovoljno je zaista da uzmes iz one Curiceve pjesme pobrojis imena i vidis koje sve legende su ova zemlja i ovaj grad dali.A sta da odvadim prosvijetitelju iz Francuske!!!!!insomnia78 wrote:De odvadi malo ba
Znaju djeca odlicno kako je u Sarajevu i Federaciji, ako nista bilo su na pripremama
(doduse, bio sam u Holywoodu na Ilidzi kad i oni, sve go arap)
A ovo za svjetske medije
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/b ... 1269168.ab
a nemam zivaca objasnjavati neke stvari nekome ko dodje i pojede cevape, burek i tufahiju u BiH a onda se brze bolje vrati sampanjac i budjavi sir Francuske!!!
- insomnia78
#286 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Al' to je zato sto je njima Dodik nalag'oLeons wrote:Sta ti svojim ocima vidis majke ti?![]()
Veceras ce ovaj decko sapala
Od sutra ce sve biti drugacije
- insomnia78
#287 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
To za arape je bila zajebancija
- Leons
#288 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Pa to ja i citavo vrijeme i govorim. Oko 90% Srba i Hrvata ne osjecaju BIH svojom domovinom niti navijaju za nju.palermo wrote:Bogami, vala i da pet vakat namaz klanjaš, mnogo ti rukopis sliči onom paljanskom (ne paljanskom Njegoša Sikiraša, nego onog drugog iz devedetim nam poznatog)....Leons wrote:Sta ti svojim ocima vidis majke ti?![]()
Za BiH navijaju oni koji ovu zemlju osjećaju svojom domovinom....i to ti je jedina istina.....ako te uopšte zanima istina
U mojim postovima nema nikakvog sovinizma i nemoj izmisljati pisem istinu i samo istimu
- hrasno38
#289 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Pa gdje je to jos u F BiH sinoc bila ludnica osim u Sarajevu??? Mozes uloziti i Kviska ali ti nece pomoci. I gdje je danas bio dernek evo u F BiH osim u mjestima koja su dala reprezentativce. jel bio u Zenici, Mostaru, Olovu, Konjicu......ajde prosvjetli me i ti ko onaj francuz!Leons wrote:Sta ti svojim ocima vidis majke ti?![]()
Meni se cini jarane "u jedinstvu je spas" slazes se ti ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#290 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
insomnia, stvarno mi nisi jasan.
haj uredu za argument "stanje na terenu" ali ovo sto radis je stvarno degutantno
haj uredu za argument "stanje na terenu" ali ovo sto radis je stvarno degutantno
- Leons
#291 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Pa evo svi docekase svoje reprezentativce a najveci docek su imali Sikiras na Palama gdje su ga docekali duhovi i Jankovic u Banja Luci docekala ga mama.
Kljucna rijec FBIH, to ja i govorim citavo vrijeme jbt. Izgleda Dodik u pravu.
Kljucna rijec FBIH, to ja i govorim citavo vrijeme jbt. Izgleda Dodik u pravu.
-
palermo
#292 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Pa kako govoriš istinu kada si maloprije rekao da za Bosnu navijaju samo BošnjaciLeons wrote:
Pa to ja i citavo vrijeme i govorim. Oko 90% Srba i Hrvata ne osjecaju BIH svojom domovinom niti navijaju za nju.
U mojim postovima nema nikakvog sovinizma i nemoj izmisljati pisem istinu i samo istimu
Da se podsjetimo
A eto , već nakon četiri i po minuta prihvaćaš da ipak 10% Srba i Hrvata navija za Bosnu i HercegovinuNe navija za BiH niko osim Bosnjaka hrasno to je istina a istina oslobadja
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#293 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
da si shvatio šta sam napisao ne bi postavljao glupa pitanjasWeeT_Companion wrote:Japine vjeruješ da su se njih 12-orica na popisu izjasnila kao Bosanci i Hercegovci?
druga opcija jeste da trolaš ... u tom slučaju radiš to jako loše čak bih se usudio reći katastrofalno
- insomnia78
#294 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Koje, to sto ne podljezem laznoj euforiji kako ce ovo zlato promjeniti odnos vecine "srba" i "hrvata" prema BiH?_BataZiv_0809 wrote:insomnia, stvarno mi nisi jasan.![]()
- hrasno38
#295 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Hahaha jesi uporan gori si od Bahe.......sta hoces da nam dokazes??? Nesto sto nam ne mozes dokazati jer 20 godina nakon zavrsetka rata nase reprezentativne selekcije su odraz BiH ap samim tim i svijest ljudi se tim mjenja sto je odlicno objasnila majka Njegosa Sikirasa. Ali ljudskim kurcinama iz SNSD-a. HDZA, SDA.....jednostavno ne odgovara da je ikome dobro u BiH jer kad bude dobro onda ce njima biti lose i ti jednostavno ovdje trunis ono sto nam trune i oni....i sto najgore trunis nebosnjaku koji je dao i koji ce opet dati ako treba krv za ovu zemlju. Ajmo nazad u svoju rupu sa svojim idealima i praznim pricama.Leons wrote:Pa evo svi docekase svoje reprezentativce a najveci docek su imali Sikiras na Palama gdje su ga docekali duhovi i Jankovic u Banja Luci docekala ga mama.
- Leons
#296 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
palermo wrote:Pa kako govoriš istinu kada si maloprije rekao da za Bosnu navijaju samo BošnjaciLeons wrote:
Pa to ja i citavo vrijeme i govorim. Oko 90% Srba i Hrvata ne osjecaju BIH svojom domovinom niti navijaju za nju.
Da se podsjetimo
A eto , već nakon četiri i po minuta prihvaćaš da ipak 10% Srba i Hrvata navija za Bosnu i HercegovinuNe navija za BiH niko osim Bosnjaka hrasno to je istina a istina oslobadja
Jebo 10%. Devijacija statisticka.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#297 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ma uredu to, nego vala brate pretjerujes, bolje receno poceo si se rugati preko svake mjere.insomnia78 wrote:Koje, to sto ne podljezem laznoj euforiji kako ce ovo zlato promjeniti odnos vecine "srba" i "hrvata" prema BiH?_BataZiv_0809 wrote:insomnia, stvarno mi nisi jasan.![]()
-
tabijashush
#298 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Ja sam Srbin.. svaki dan sam među Srbima pa ipak mislim da malo bolje znam podatke od nekoga ko je u Bosni zadnji put bio 2009 godine.
Procenat onih koji navijaju za BIH je ostao isti, dakle do 5%. Eventualno miješani brakovi, ljudi izrazito liberalnih stavova i sl, njihova stvar, nebitno.
Ali moram priznati jednu stvar. Poprilično se smanjio broj ljudi koji NAVIJAJU PROTIV BOSNE. Dakle popriličan broj ljudi ima potiho simpatizovanje, pogotovo ovih utakmica kvalifikacija za SP prošle godine.
Utakmicu Argentina - BIH je gledao čitav moj grad koji je dominantno srpski. I naravno da smo 90% simpatizovali Bosnu.
Ovdje je mnogo toga rečeno:
Daj manite me Njujorka, zastave koja je visila tamo, manite me Tvrtka i jednostavno pogledajte video. Dok ljiljani stoje, Srbi će izbjegavati ovu reprezentaciju. Kad se ljiljani sklone, kreće proces prihvatanja BIH repke od strane Srba. I to bi trajalo, ali poenta da bi išlo.
Poenta?
Situacija je mnogo relaksiranija nego prije 10-15 godina. Što ako govorimo o simpatizovanju BIH, što ako govorimo o reakciji okoline kad neko odluči da igra za BIH.
A i dobro znate kako je to išlo u prošlosti, pogotovo u fudbalu i košarci. Ko valja on ide u Srbiju jer je tamo situacija bila mnogo sređenija... ko ne valja Srbiji, da bi opstao, izborio bolji ugovor, održao karijeru.. on bira daj šta daš, a to je Bosna.
Vidio sam te BH fanatikose uživo, čuo sam njihove povike, parole, transparente. I ja se tu nikako ne osjećam prijatno, a kamo li prihvaćeno. Zona sumraka. A za sebe bih rekao da sam relativno liberalna osoba.
A simpatizovati ove klince naravno da hoću, pogotovo ove klince gdje se biznis, krupni kapital još nije puno umješao i gdje se još igra srcem..
Procenat onih koji navijaju za BIH je ostao isti, dakle do 5%. Eventualno miješani brakovi, ljudi izrazito liberalnih stavova i sl, njihova stvar, nebitno.
Ali moram priznati jednu stvar. Poprilično se smanjio broj ljudi koji NAVIJAJU PROTIV BOSNE. Dakle popriličan broj ljudi ima potiho simpatizovanje, pogotovo ovih utakmica kvalifikacija za SP prošle godine.
Utakmicu Argentina - BIH je gledao čitav moj grad koji je dominantno srpski. I naravno da smo 90% simpatizovali Bosnu.
Ovdje je mnogo toga rečeno:
Daj manite me Njujorka, zastave koja je visila tamo, manite me Tvrtka i jednostavno pogledajte video. Dok ljiljani stoje, Srbi će izbjegavati ovu reprezentaciju. Kad se ljiljani sklone, kreće proces prihvatanja BIH repke od strane Srba. I to bi trajalo, ali poenta da bi išlo.
Poenta?
Situacija je mnogo relaksiranija nego prije 10-15 godina. Što ako govorimo o simpatizovanju BIH, što ako govorimo o reakciji okoline kad neko odluči da igra za BIH.
A i dobro znate kako je to išlo u prošlosti, pogotovo u fudbalu i košarci. Ko valja on ide u Srbiju jer je tamo situacija bila mnogo sređenija... ko ne valja Srbiji, da bi opstao, izborio bolji ugovor, održao karijeru.. on bira daj šta daš, a to je Bosna.
Vidio sam te BH fanatikose uživo, čuo sam njihove povike, parole, transparente. I ja se tu nikako ne osjećam prijatno, a kamo li prihvaćeno. Zona sumraka. A za sebe bih rekao da sam relativno liberalna osoba.
A simpatizovati ove klince naravno da hoću, pogotovo ove klince gdje se biznis, krupni kapital još nije puno umješao i gdje se još igra srcem..
- insomnia78
#299 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
Pa tak'a naivnost, da ne kazem glupost i zasluzuje jedino ruganje
Nejse, u pravu si
Odo' igrati WoT-a
Nejse, u pravu si
Odo' igrati WoT-a
- Leons
#300 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima
hrasno38 wrote:Hahaha jesi uporan gori si od Bahe.......sta hoces da nam dokazes??? Nesto sto nam ne mozes dokazati jer 20 godina nakon zavrsetka rata nase reprezentativne selekcije su odraz BiH ap samim tim i svijest ljudi se tim mjenja sto je odlicno objasnila majka Njegosa Sikirasa. Ali ljudskim kurcinama iz SNSD-a. HDZA, SDA.....jednostavno ne odgovara da je ikome dobro u BiH jer kad bude dobro onda ce njima biti lose i ti jednostavno ovdje trunis ono sto nam trune i oni....i sto najgore trunis nebosnjaku koji je dao i koji ce opet dati ako treba krv za ovu zemlju. Ajmo nazad u svoju rupu sa svojim idealima i praznim pricama.Leons wrote:Pa evo svi docekase svoje reprezentativce a najveci docek su imali Sikiras na Palama gdje su ga docekali duhovi i Jankovic u Banja Luci docekala ga mama.
Ne trunim nista ja govorim istinu i prosvijetljujem ko i drug insomnia
To sto dodik govori je istina nazalost
Skokni do Sirokog proslavi pobjedu ako te otjeraju samo produzi do Trebinja