Referendum!!!

Locked
kosava

#276 Re: Referendum!!!

Post by kosava »

Samo nemoj ko da prica da ih je rat iznenadio.

A stanje u Mordoru je jasno, '91-'92 bi prijetili i zvali na mejdan( 1000 tenkova i transportera + JNA u svakoj carsiji ) a sad sve jebo rat. :lol:
DaysleepeR

#277 Re: Referendum!!!

Post by DaysleepeR »

ima svako od nas neke rodbine vani, i već koju godinu ova rodbina priča kako se u dijaspori kuje plan da se vraćaju ove teritorije po RS-u kroz novi rat, valjda se ljudi gore skućili pa poželili na nekadašnja imanja da se mogu rahat ljeti vratit, kakvih vikendica sagradit i to, samo eto nekako da nam oni osmisle a da mi to začas odradimo.
calculator

#278 Re: Referendum!!!

Post by calculator »

Korisnikk wrote:Voljeli bi dijasporaši da se zarati da mogu glumiti sajber patriote i slati mailove podrške. Inače što je dijasporaš dalje od BiH utoliko je i veći patriota, ali naravno samo na riječima. Napušite mi se one stvari nepismena gamad.

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
junior3

#279 Re: Referendum!!!

Post by junior3 »

sha_ba wrote:
junior3 wrote:
sha_ba wrote:a to fakat neko konta da ce se raja vratit dole da brane drzavu :?
Vratićeš se nego šta. :D
konkretno sam mislila na muskarce, vojno sposobne
A to, evo ti onda ovaj ahjaa pa njega pitaj. :D
Lekler

#280 Re: Referendum!!!

Post by Lekler »

Zar ne mora dom naroda RS-a dati zeleno svjetlo a tu bi to Bosnjaci trebali oboriti ili?
bingov buraz

#281 Re: Referendum!!!

Post by bingov buraz »

dezurni_ucenik wrote:
bingov buraz wrote:Inace ova prica prema dijaspori u 95% slucajeva dolazi od onih koji su ih i napravili dijasporom.

Hoces reci da smo cetnici ?
Za tebe konkretno nisam siguran jos (za ovog calculatora jesam) inace ne da mi se analizirati svakog pojedinacno u ova doba ali i dalje stojim iza toga sto sam napisao.
Korisnikk

#282 Re: Referendum!!!

Post by Korisnikk »

DaysleepeR wrote:ima svako od nas neke rodbine vani, i već koju godinu ova rodbina priča kako se u dijaspori kuje plan da se vraćaju ove teritorije po RS-u kroz novi rat, valjda se ljudi gore skućili pa poželili na nekadašnja imanja da se mogu rahat ljeti vratit, kakvih vikendica sagradit i to, samo eto nekako da nam oni osmisle a da mi to začas odradimo.
Nećemo to sami morati odraditi. Dijasporaši su obećali pružiti podršku, moralnu. Bitno im je samo da ne moraju sami dolaziti ali kažu da će se moliti za nas.
dezurni_ucenik

#283 Re: Referendum!!!

Post by dezurni_ucenik »

DaysleepeR wrote:ima svako od nas neke rodbine vani, i već koju godinu ova rodbina priča kako se u dijaspori kuje plan da se vraćaju ove teritorije po RS-u kroz novi rat, valjda se ljudi gore skućili pa poželili na nekadašnja imanja da se mogu rahat ljeti vratit, kakvih vikendica sagradit i to, samo eto nekako da nam oni osmisle a da mi to začas odradimo.

Buraz, oni mastaju da cemo ja i ti puske uzet i oslobodit Banja Luku,naravno da bi oni mogli preko ljeta pored Vrbasa rostiljat.
bingov buraz

#284 Re: Referendum!!!

Post by bingov buraz »

calculator wrote:
bingov buraz wrote:Inace ova prica prema dijaspori u 95% slucajeva dolazi od onih koji su ih i napravili dijasporom.

da da, sve salonci po forumu :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisi ti salonac,previse fin je to naziv :mrgreen:
DaysleepeR

#285 Re: Referendum!!!

Post by DaysleepeR »

bujrum dijasporo, oslobodi nam zemlju!

imate mahanje iz podruma
Last edited by DaysleepeR on 16/07/2015 00:49, edited 1 time in total.
calculator

#286 Re: Referendum!!!

Post by calculator »

sha_ba wrote:a to fakat neko konta da ce se raja vratit dole da brane drzavu :?
junior3 wrote:Vratićeš se nego šta. :D
sha_ba wrote:konkretno sam mislila na muskarce, vojno sposobne
junior3 wrote:A to, evo ti onda ovaj ahjaa pa njega pitaj. :D
Misliš da je vojno sposoban? :lol: :lol: :lol:
Last edited by calculator on 16/07/2015 00:49, edited 1 time in total.
Korisnikk

#287 Re: Referendum!!!

Post by Korisnikk »

Ahjaa233 wrote:
Korisnikk wrote:Voljeli bi dijasporaši da se zarati da mogu glumiti sajber patriote i slati mailove podrške. Inače što je dijasporaš dalje od BiH utoliko je i veći patriota, ali naravno samo na riječima. Napušite mi se one stvari nepismena gamad.
Znam bruku ljudi koji su se vracali iz dijaspore da raatuju za BiH a pola vas ste bili p opodrumima u Sarajevu a uz to ih je bruka bila po hotelima u Hrvatskoj. Ljudi poput Blaza Kraljevica, Sefera Halilovica, Ejuba Ganica, pa sve je to dijaspora.

I dijaspora danas najuspjesnije lobira. Vi niste nizasta. Kad vam samo covijek vidi taj govor tijela i ne samouvjerenost jasno je da tu nema potencijala. I na kraju dijaspora vam je izgradila reprezentaciju; jedino dzeko nije dijaspora. Dijaspora vam i odrzava ekonomiju od totalnog potopa. A ovo ne zakuhava dijaspora nego Srbi koji se lazno predstavljaju a njih je pun forum.
Marš dijasporaš! Krepi!
Janjicar

#288 Re: Referendum!!!

Post by Janjicar »

:lol: :lol:
DaysleepeR

#289 Re: Referendum!!!

Post by DaysleepeR »

danas se patriotom biva tako što se na forumu deklarišeš kao takav. ima i elektronski zlatni ljiljan za download.
Last edited by DaysleepeR on 16/07/2015 00:51, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#290 Re: Referendum!!!

Post by dezurni_ucenik »

Chmoljo dodjeljuje e-ljiljane :lol:
junior3

#291 Re: Referendum!!!

Post by junior3 »

calculator wrote:
junior3 wrote:A to, evo ti onda ovaj ahjaa pa njega pitaj. :D
Misliš da je vojno sposoban? :lol: :lol: :lol:
Zajeb'o sam se jebiga. :lol: :lol: :lol:
calculator

#292 Re: Referendum!!!

Post by calculator »

bingov buraz wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Hoces reci da smo cetnici ?
Za tebe konkretno nisam siguran jos (za ovog calculatora jesam) inace ne da mi se analizirati svakog pojedinacno u ova doba ali i dalje stojim iza toga sto sam napisao.
E jebajiga sad, uspio si me provaliti, čestitam :D A sad vježbaj dijasporske skokove :D
bingov buraz

#293 Re: Referendum!!!

Post by bingov buraz »

DaysleepeR wrote:bujrum dijasporo, oslobodi nam zemlju!

imate mahanje iz podruma
Puna Tomasica onih izvedenih iz podruma.
Korisnikk

#294 Re: Referendum!!!

Post by Korisnikk »

Ahjaa233 wrote:
DaysleepeR wrote:danas se patriotom biva tako što se na forumu deklarišeš kao takav. ima i elektronski zlatni ljiljan za download.
Pa jebem vam drzavu. Jesuli Begovic, Pjanic, Lulic, Salihovic, Ibisevic i drugi dijaspora. Pa sve sto valja je dijaspora odavno. Kako vam to ne ide u glavu? :lol:
Sve što valja je dijaspora? I Alen Rizvanović valja?
DaysleepeR

#295 Re: Referendum!!!

Post by DaysleepeR »

Ahjaa233 wrote:
DaysleepeR wrote:danas se patriotom biva tako što se na forumu deklarišeš kao takav. ima i elektronski zlatni ljiljan za download.
Pa jebem vam drzavu. Jesuli Begovic, Pjanic, Lulic, Salihovic, Ibisevic i drugi dijaspora. Pa sve sto valja je dijaspora odavno. Kako vam to ne ide u glavu? :lol:
ide ba, naravno da ide. ja tu vidim kao najveći potencijal za popunit rovove kvalitetnim borcima. evo nudim i stan. samo dođite.
DaysleepeR

#296 Re: Referendum!!!

Post by DaysleepeR »

bingov buraz wrote: Puna Tomasica onih izvedenih iz podruma.
Puna je Tomašica moje familije, a nešto sumnjam da je tvoje. Nego ima i razlika između gluposti i pameti.
Korisnikk

#297 Re: Referendum!!!

Post by Korisnikk »

DaysleepeR wrote:
Ahjaa233 wrote:
ide ba, naravno da ide. ja tu vidim kao najveći potencijal za popunit rovove kvalitetnim borcima. evo nudim i stan. samo dođite.
U svakom slučaju će biti kvalitetni borci. Kada ih napadnu moći će brzo pobjeći od neprijatelja.
nemesisx

#298 Re: Referendum!!!

Post by nemesisx »

Pa nedao Bog da se zarati.
Vidjevsi kakvi su nasi borci, pa to je komedija.
Hajd to sto generali nisu imali autoriteta nikakvog, pa nekakvi komandati krali, ubijali, radili sta su htjeli.
Gledah doku sa Igmana, da covjek ne povjeruje. I toliko boraca smo imali u Sarajevu, ali nista, nikakva deblokada.
Da nam ameri nisu pomogli, ne znam da li bi uopste Bosne bilo.

Ne govorim za one koji su aktivno branili, bili po rovovima, ali realno, nismo neki borben narod.
kosava

#299 Re: Referendum!!!

Post by kosava »

Nezamjeri te saloncima, znaju sta ce biti ishod rata pa internet brigada u punom napadu da ubijede komsije da je mirno razduzenje u najboljem intresu svi strana. :lol:
Janjicar

#300 Re: Referendum!!!

Post by Janjicar »

Ahjaa233 wrote:
Mi smo zatupljeni a vi dijasporci ste olicenje inteligencije i ponasanja u skladu sa prilikama.
Rekao bih ti svoje misljenje al mislim da Chmoljavi prati temu :D
Locked