Farma šest

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
radiša

#276 Re: Farma šest

Post by radiša »

Katastrofa sta joj maja radi jos je udarila.
dječak sa šibicama

#277 Re: Farma šest

Post by dječak sa šibicama »

Stanija ode napolje.

Maja ce njih sve izbaciti ovako. Previse joj je dopusteno.

Sumnjam da cu pratiti ovo na dalje, ova Maja je poremecena osoba.
trcicu trceci

#278 Re: Farma šest

Post by trcicu trceci »

Sta sam ja ovdje Fridrih Nice, e kad ne padoh sa stolice :lol:
dječak sa šibicama

#279 Re: Farma šest

Covjece, kad je meni zao Stanije, djevojke koju organski ne podnosim. Onda znas koliko je sati, i sta je Maja Nikolic.

Fakat je nikada nisam gledao, jer ne pratim te reality emisije, ali sad vidim zasto svi pisu da je bolesna. Ovo je za hospitalizacije, zena je luda.
radiša

#280 Re: Farma šest

Post by radiša »

Isto mislimo.
suspect_zero

#281 Re: Farma šest

Post by suspect_zero »

to fakat Stanija izašla?
dječak sa šibicama

#282 Re: Farma šest

Nije, vratila je produkcija, i zabranili su poljevanje kafom i vodom. I ne smiju komunicirati 24 sata.

Stanija je placena 30.000 unaprijed, ne mogu oni nju tek tako pustiti.
sWeeT_Companion

#283 Re: Farma šest

Post by sWeeT_Companion »

suspect_zero wrote:dobro je, Golubović napokon zagalamio :D reko onim čekićem će direkt ćelavog u glavu :D
:roll: Mi Grobari samo lopatu koristimo.
teta marica druga

#284 Re: Farma šest

Post by teta marica druga »

Vesna Rivas je barem imala malo stila. Maja Nikolić ga nema, a taktiku je spremala unazad godinu dana.
dječak sa šibicama

#285 Re: Farma šest

Vesna Rivas je za ovu Maju jagodica bobica, Vesna je ono, Fifi i cvijetno drustvo.

Maja je bolesna osoba, psihoticna, vidi joj pogleda samo. Izbulji one oci... to je luda osoba, dijagnoza. Ona je za psihijatrije.

Fakat nisam dugo vidio takvu osobu na malim ekranima, ako ikada.
TheWatcher

#286 Re: Farma šest

Post by TheWatcher »

stanija da ima mozga mogla bi maju isprovocirati da je udari u roku 10 minuta :oops:
dječak sa šibicama

#287 Re: Farma šest

TheWatcher wrote:stanija da ima mozga mogla bi maju isprovocirati da je udari u roku 10 minuta :oops:
Malo je falilo, nisam gledao kad je poljevala kafom, ali kasnije kad je vodom poljevala, uzela onu casu i krenula da je zazdije Staniji u glavu. Potrcko je sprijecio, da nije, bilo bi svega.
oskarboy

#288 Re: Farma šest

Post by oskarboy »

a ko nam moze garantovat da ovo sve nije namjesteno? pa upravo zbog tih svadja i sukoba se povecava gledanost,ljudi zele da to gledaju i pink im to daje
Sanjarko

#289 Re: Farma šest

Post by Sanjarko »

dječak sa šibicama wrote:

Sinoc je samo cudom izbjegnuta tragedija, onaj crnogorac Tomovic je prvo otisao tamo u produkciju, izasao sa farme i nakon sat vremena ulijece na farmu ko lud, hoce da ubije Zloricu. Sreca da je bila u poljskom wc-u, da ju je vidio, on bi je udario i ubio bi je jer Zlorica je srcani bolesnik. Covjek presvrnuo odjednom, valjda mu je otac umro prije 3 mjeseca, vidi se da je na terapiji jer ne ponasa se normalno. Neki pospani pogled, mumljanje dok govori, tek kad popije malo alkohola dodje sebi ali onda valjda ide onaj efekt tablete + alkohol pa presvrne.

Fakat im se tamo moze napetost rezati nozem, tek 5 dana proslo a valja njima jos 135 dana biti tamo. Ako ne padne mrtva glava, bice dobro. Vidi se i da psiholozi ucestvuju u organizaciji emisije, mi ovdje ne pratimo pa ne znamo sta se desava na srpskoj estradi. Odjednom vidim snimak, Maja i bilder u nekoj emisiji od ranije, on joj navodno trener jer lik se bavi i privatnim treninzima. Onda saznas da je Novica Zdravkovic jaran od Kristijanovog oca, bio. Pa onaj neki voditelj sto je tukao zenu, ima neku pricu sa Bukvom. A Bukva odlicno zna ko je Osmicin jebac.
Organizatori odlicno znaju sve te veze i vezice, a estrada je inace leglo sljama, i samo ih treba ubaciti u ogradjeni prostor i pustis da vrijeme odradi svoje. Zato mnogi i ne zele ucestovati, znaju da ce ih nekad neko negdje nacepiti jer svi sve znaju i svi imaju oraha u djepovima, i oboriti im imidz.
Ma covjek u psihozi vjerovatno bio mislio mozda napasti Maju a zamijenio je
sa Zoricom obje plavuse tako se nekako ljudi u psihozi ponasaju.
Ma sve kontam da je bila ta zamjena identiteta Maja=Zorica
Zorica=Maja
Sanjarko

#290 Re: Farma šest

Post by Sanjarko »

oskarboy wrote:a ko nam moze garantovat da ovo sve nije namjesteno? pa upravo zbog tih svadja i sukoba se povecava gledanost,ljudi zele da to gledaju i pink im to daje
Moze biti moze biti po scenariju ko ce znat.
P308

#291 Re: Farma šest

Post by P308 »

Da hoce jos Vendi ubaciti, bilo bi i mrtvih :D
dječak sa šibicama

#292 Re: Farma šest

oskarboy wrote:a ko nam moze garantovat da ovo sve nije namjesteno? pa upravo zbog tih svadja i sukoba se povecava gledanost,ljudi zele da to gledaju i pink im to daje
Nadam se da si gledao, ako je ono namjesteno, onda je Stanija glumica za Oskara.

Onakvu glumu nisam nikada vidio.

Ima tu puno stimanja, ali ove svadje su daleko od nastimanog.
mavi

#293 Re: Farma šest

Post by mavi »

Koji skup ljudskih nakaza na jednom mjestu. Za ibreta, ako se već našim komšijama i imamo čemu ibretiti.
radiša

#294 Re: Farma šest

Post by radiša »

Ova zadruga ako ne zaustavi Majino laprdanje ostat ce bez rijalitija jer ovo vise nikog ja mislim ne zanima.4 mjeseca da slusamo kako Maja jase Staniju, da smo najvece dijagnoze 15 dana max. bi mogli istrpit.
Sanjarko

#295 Re: Farma šest

Post by Sanjarko »

radiša wrote:Ova zadruga ako ne zaustavi Majino laprdanje ostat ce bez rijalitija jer ovo vise nikog ja mislim ne zanima.4 mjeseca da slusamo kako Maja jase Staniju, da smo najvece dijagnoze 15 dana max. bi mogli istrpit.
Sad ce Brat treba izdrzati.
Zao mi Radise steta da covjek ostane samo na maloj zaradi.
radiša

#296 Re: Farma šest

Post by radiša »

Tako je na brata se prebacit jer ovo je previse.Da 100 Kristijana dovedu ovo raja nece trpit,pranje mozga.Kontaju doveli Kristijana i sad ce bit glavni 4 mjeseca.Ova opet vrijeđa po nacionalnoj osnovi staniju kaze izgleda ko seljanka iz hrvatske,sad hrvati ispadaju seljaci. :-)
suspect_zero

#297 Re: Farma šest

Post by suspect_zero »

Vizionar 1985 wrote:
radiša wrote:Ova zadruga ako ne zaustavi Majino laprdanje ostat ce bez rijalitija jer ovo vise nikog ja mislim ne zanima.4 mjeseca da slusamo kako Maja jase Staniju, da smo najvece dijagnoze 15 dana max. bi mogli istrpit.
Sad ce Brat treba izdrzati.
Zao mi Radise steta da covjek ostane samo na maloj zaradi.

što, šta je sa Radišom?
radiša

#298 Re: Farma šest

Post by radiša »

uzo najmanji honorar sigurno a najbolji covjek od sviju njih tamo.
suspect_zero

#299 Re: Farma šest

Post by suspect_zero »

a joj, sad mi ga nešto žao :cry:

šta ono sad, Anabela i Tamara samo što nisu postale frendice :D ....joj Anabele, šta se ba ima pravdat koliki joj je stomak onoj žgubi :twisted: jbt, rodila troje djece i četrdeset kuka i opet izgleda bolje od pola ovih mlađih.....šta joj se pravdaš ba, pošalji je u mp3 i doviđenja :evil: :evil: :evil:
vidjećete kad postanu haverke :-)
Maja opet oko Kristijana skakuće k'o pseto :oops: :roll:
dječak sa šibicama

#300 Re: Farma šest

Balerina pukla na Kristijana :D

Radasin, koliko sam ja skontao, imao skromnu zalihu odjece... citam neki intervju onog Psiha sto je pobjegao na operaciju, kaze morace kupiti nesto odjece Radasijanu. Zao mi ga nesto... jos kad mu Zlorka rece da skine pantole jer mu se vidi dupe, a jebiga, Zlorica stvarno nema dlake na jeziku. Stanija joj kaze daj nemoj, ali jok ona, mora ona reci.

Mozda covjek nema boljih pantola.

Bas mi ga nesto zao, povucen bar za sad. Ako i on ne poludi :D
Post Reply