Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Locked
samki12

#276 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by samki12 »

It_is_a_Leclerc wrote:Jah, eto. Vi znate kako je trebalo. Ipak ste vi ukopali 40 članova porodice, ili dvoje djece (od čega jednom samo glavu, drugom samo šaku) ili sina jedinca.. Valjda te žene kao pijemont bošnjačke boli i stradanja malo bolje razumiju šta je bol, šta je patnja, i šta je dostojanstvo od vas. Ako već ne možete saosjećati sa njihovim stradanjem, danas, onda ih makar ne ismijavajte i ne vrijeđajte.

Srbijanski mediji su imali draftovane članke o napadu na Vučića, teroristikinjama pod maramama, bijeloj Al-Qaidi. One su mu natrljale nos, održale lekciju, i to je sve.
bilo je srebrenica prije srebrenice ali se nisu pamtile, cak stavise zvaljili smo se sa bivsim mladicima i karadzicima... desila se srebrenica, mi se opet zvaljimo sa "karadzicima i mladicima"... ja ti garantujem, po kolicini poniznosti i bezobraznosti koji nas narod ima, bice jos srebrenica

a ti ga primaj od vucica, mislim na poljubac u obraz :D

https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
Last edited by samki12 on 11/07/2015 12:29, edited 1 time in total.
bosan

#277 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by bosan »

Te zene su nase najvece bogatstvo .
It_is_a_Leclerc

#278 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by It_is_a_Leclerc »

samki12 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Jah, eto. Vi znate kako je trebalo. Ipak ste vi ukopali 40 članova porodice, ili dvoje djece (od čega jednom samo glavu, drugom samo šaku) ili sina jedinca.. Valjda te žene kao pijemont bošnjačke boli i stradanja malo bolje razumiju šta je bol, šta je patnja, i šta je dostojanstvo od vas. Ako već ne možete saosjećati sa njihovim stradanjem, danas, onda ih makar ne ismijavajte i ne vrijeđajte.

Srbijanski mediji su imali draftovane članke o napadu na Vučića, teroristikinjama pod maramama, bijeloj Al-Qaidi. One su mu natrljale nos, održale lekciju, i to je sve.
bilo je srebrenica prije srebrenice ali se nisu pamtile, cak stavise zvaljili smo se sa bivsim mladicima i karadzicima... desila se srebrenica, mi se opet zvaljimo sa "karadzicima i mladicima"... ja ti garantujem, po kolicini poniznosti i bezobraznosti koji nas narod ima, bice jos srebrenica

Prestani. Makar malo saosjećanja. I makar malo empatije.
Raspravljat ćemo drugi dan.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#279 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by KatarinaKosaca »

Magarece_godine wrote:Bravo! Svi bi neku silu provodili preko tužih leđa ....
Prva malmeška slavna podržana drugom udarnom minhenskom opet soli pamet na forumu, a nisu bili u stanju u svom kvartu organizirati da se sastanu sa komšijama 5 minuta i odaju minut šutnje... Pun mi je q, internet ratnika.
samki12

#280 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by samki12 »

It_is_a_Leclerc wrote:
samki12 wrote:

Prestani. Makar malo saosjećanja. I makar malo empatije.
prema zrtvama da, prema prezivjelima jedno veliko NE...
KatarinaKosaca

#281 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by KatarinaKosaca »

It_is_a_Leclerc wrote:Prestani. Makar malo saosjećanja. I makar malo empatije.
Nema to ni susosjećanja ni empatije, ni dostojanstva ni ljubavi prema svomj narodu. To je , jednostavno, NIŠTA.
sinuhe

#282 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by sinuhe »

Mislio sam da ce doci do pogorsanja odnosa sa Srbijom nakon dolaska Vucica na vlast. Kad ono ispade najdrazi gost. :D
Mesicev recept- jedna lijepa rijec.
L u c i f e r

#283 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

mO k3 wrote:Mislim da ovome cetniku nema nista gore , nego da je dosao u srebrenicu i da nosi cvijet srebrenice
I da bude onako dostojantveno dočekan.

Divim se onim ženama kao nikom.
red evil

#284 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by red evil »

Ne bih nikakvu silu provodio, ali mu ne bih ni ruku pružio a kamo li ga zagrlio. On to nije zaslužio. Dati mu cvijet treba, to mu je poniženje i plus mu dati da govori, pa da vidimo šta će reći ali ništa više nije trebao dobit. Ovo je po meni greška, ali ih nekako i mogu razumjeti, vjerovatno danas ne znaju šta rade, nije lahko razmišljati danas.
KatarinaKosaca

#285 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by KatarinaKosaca »

sinuhe wrote:Mislio sam da ce doci do pogorsanja odnosa sa Srbijom nakon dolaska Vucica na vlast. Kad ono ispade najdrazi gost. :D
Ne lupaj... živ bio. Šta su ga trebale majke Srebrenice pljunut da biste vi bili zadovljni? Onda ste trebali sami otići i to uraditi. Nemate ni za to damu, nego iza forumskog nika držati lekcije majkama koje sahranjuju sinove i pred kamerama cijelog svijeta se ponašaju CIVILIZIRANO I PRIKLADNO DŽENAZI.
Margita81

#286 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Margita81 »

Degutantno. Malo je reci.
Jevrejima se onakvo nesto nikada ponoviti nece. Nama hoce. Vecih idiota od ovog naroda nema na planeti.
sinuhe

#287 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by sinuhe »

KatarinaKosaca wrote:
sinuhe wrote:Mislio sam da ce doci do pogorsanja odnosa sa Srbijom nakon dolaska Vucica na vlast. Kad ono ispade najdrazi gost. :D
Ne lupaj... živ bio. Šta su ga trebale majke Srebrenice pljunut da biste vi bili zadovljni? Onda ste trebali sami otići i to uraditi. Nemate ni za to damu, nego iza forumskog nika držati lekcije majkama koje sahranjuju sinove i pred kamerama cijelog svijeta se ponašaju CIVILIZIRANO I PRIKLADNO DŽENAZI.
Eto super.
It_is_a_Leclerc

#288 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa vama je 11.7. Aleksandar Vučić u Potočarima. Meni je 11.7. onih 136 tabuta.

To je razlika. Između majki Srebrenice i mene i nas npr., i vas.

Osobe koje su spremne jednoj majci koja je ukopala 40 članova porodice držati lekciju o tome da ona ne zna šta je bol, treba da se samoubiju. Bez ikakvog odlaganja.
L u c i f e r

#289 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

KatarinaKosaca wrote:
Ama pusti bona kraju, ko ima imalo mozga to mu je jasno ko dan.

I ja kažem u huji trebalo bi ga ovako ili onako, ali ozbiljno razgovarajući naravno da je ovakav postupak jedini ispravan.
Margita81

#290 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Margita81 »

Ne lupetajte. Niko ne kaze da ga je trebalo pljuvati ili lupati samare ali cemu zagrljaji?
Ovaj nas nazovi merhametluk je nasa najveca mana i kosta nas mnogocega. Zajebi to vise..
jao_situacije

#291 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by jao_situacije »

on je i čekao neki incident, da potvrdi onu idiotariju o extremizmu, ovako će otići popišan
ne zaboravimo da je ramazan i da je većina ovih majki postila, te su reagirale u duhu posta
L u c i f e r

#292 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

Margita81 wrote:Ne lupetajte. Niko ne kaze da ga je trebalo pljuvati ili lupati samare ali cemu zagrljaji?
Ovaj nas nazovi merhametluk je nasa najveca mana i kosta nas mnogocega. Zajebi to vise..
Da bi zaslužila odgovor, prvo se moraš naučiti pristojno ophoditi prema sagovornicima.

Kao što su se majke koje su izgubile sve u genocidu ophodile pristojno prema svim gostima.
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#293 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by emillio estevez »

Mesic je prije 20 godina ,poceo razmisljati tako.
Vucic prosle godine.
Posto je lazljivac ,barem je shvatio da je kao predsjednik jedne drzave MORA raditi i lagati za dobrobit te iste drzave.

Za mene je cetnik i supljak.
Trebao mu je narod minimalno krenuti ledja i IGNORE .

Sa druge strane. , osobe kojima su obitelji ili clanovi obitelji nastradali u Srebrenici ( vucic=ratni huskac) , imaju pravo postupati po svome izboru.
samki12

#294 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by samki12 »

jao_situacije wrote:on je i čekao neki incident, da potvrdi onu idiotariju o extremizmu, ovako će otići popišan
ne zaboravimo da je ramazan i da je većina ovih majki postila, te su reagirale u duhu posta
nije on nista cekao... on je dosao da se popisa na ne na mrtve nego na prezivjele i u tome je uspio... pred EU je ispao dobar je je smogao snage da dodje, a i dalje negira genocid
L u c i f e r

#295 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

jao_situacije wrote:on je i čekao neki incident, da potvrdi onu idiotariju o extremizmu, ovako će otići popišan
:thumbup:
KatarinaKosaca

#296 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by KatarinaKosaca »

Margita81 wrote:Degutantno. Malo je reci.
Jevrejima se onakvo nesto nikada ponoviti nece. Nama hoce. Vecih idiota od ovog naroda nema na planeti.
E, sad tebi: kratko i jasno. odjebi i ne seri na dan žalosti. Jednostavno odjebi sa tom pričom... i tu energiju usmjeri da bar jednog svog komšiju upoznaš šta se desilo Bošnjacima-muslimanima u Srebrenici.
Dan je žalosti, žalost nam je u srcu i nije momenat za dijasporske provokacije..
jao_situacije

#297 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by jao_situacije »

samki12 wrote:
nije on nista cekao... on je dosao da se popisa na ne na mrtve nego na prezivjele i u tome je uspio... pred EU je ispao dobar je je smogao snage da dodje, a i dalje negira genocid
dobro eto šta bi ti uradio, gađao ga tukao udarao, ne razumijem
ovo je dženaza.
kako bi tebi bilo da na dženazi roditelja, braće, djece dođe neko i tuče napada gađa nekoga
samki12

#298 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by samki12 »

jao_situacije wrote:
samki12 wrote:
dobro eto šta bi ti uradio, gađao ga tukao udarao, ne razumijem
ovo je dženaza.
kako bi tebi bilo da na dženazi roditelja, braće, djece dođe neko i tuče napada gađa nekoga
zasto odmah pomisljas na tucu i gadjanje? zasto ne primiti ga i okrenuti mu ledja? ne staviti srebrenicki cvijekt? eventualno iskazate negodovanje na njegov dolazak... malo dostojanstva pruziti za buduce generacije, a ne jedva cekati da se srbenda pojavi i trcati da pokazemo koliko smo mi velikodusni ili sta vec ne

nek iz mordora izjavljuje saucesce
KatarinaKosaca

#299 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by KatarinaKosaca »

Eno, bili su zvižduci Vučiću, nažalost. Možda vas to zadovolji. Vas koji serete.
Sad će nekoliko naslova odmah.... da smo divljaci i vičemo i zviždimo.
jao_situacije

#300 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by jao_situacije »

KatarinaKosaca wrote:Eno, bili su zvižduci Vučiću, nažalost. Možda vas to zadovolji. Vas koji serete.
Sad će nekoliko naslova odmah.... da smo divljaci i vičemo i zviždimo.
kažu da bacaju nešto na njega, Bože sačuvaj
Locked