Pa da su Bosnje bili veci nacionalisti, u rangu sa evropskim narodima, bolje bi prosli...avetinja wrote:Samo vi veličajte nacionalizam, pa kada rat pokuca na vrata nemojte se čuditi niti plašiti. Vi to podržavate.
"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
-
Drinski
#276 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
- rumenige_brajtner
#277 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
protiv takvih kao ti, vazda!Drinski wrote:Ma ti si sa druge strane barikade. Ne moras replicirati. LPrumenige_brajtner wrote:
kad vidim da je tebi ok što se zviždi himni, gazi zastava i skandira juden auf wiedersehen, onda mi je pravo drago što ne dijelimo ista moralna načela.
-
Drinski
#278 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
mislis, dzihadlija?rumenige_brajtner wrote:protiv takvih kao ti, vazda!Drinski wrote:Ma ti si sa druge strane barikade. Ne moras replicirati. LPrumenige_brajtner wrote:
kad vidim da je tebi ok što se zviždi himni, gazi zastava i skandira juden auf wiedersehen, onda mi je pravo drago što ne dijelimo ista moralna načela.
- ultima_palabra
#279 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ne kontam šta je problem... niti je jednom Izraelcu falila dlaka s glave, niti se pominjao holokaust, uzeli smo 3 neophodna boda... sve pet.
Jedino par iskompleksiranih likova bi da glumi neke Evropljane, i par komšija/susjeda koji ovo koriste da iznivelišu svoja sranja.
Jedino par iskompleksiranih likova bi da glumi neke Evropljane, i par komšija/susjeda koji ovo koriste da iznivelišu svoja sranja.
- avetinja
#280 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ja ne mogu da vjerujem da možeš podržavati nacionalizam koji ne donosi ništa dobro sa sobom.Drinski wrote:Pa da su Bosnje bili veci nacionalisti, u rangu sa evropskim narodima, bolje bi prosli...avetinja wrote:Samo vi veličajte nacionalizam, pa kada rat pokuca na vrata nemojte se čuditi niti plašiti. Vi to podržavate.
- rumenige_brajtner
#281 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
nisam siguran da uefa misli isto...ultima_palabra wrote:Ne kontam šta je problem... niti je jednom Izraelcu falila dlaka s glave, niti se pominjao holokaust, uzeli smo 3 neophodna boda... sve pet.
-
Drinski
#282 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
U evropskom smislu, podrzavam.avetinja wrote:Ja ne mogu da vjerujem da možeš podržavati nacionalizam koji ne donosi ništa dobro sa sobom.Drinski wrote:Pa da su Bosnje bili veci nacionalisti, u rangu sa evropskim narodima, bolje bi prosli...avetinja wrote:Samo vi veličajte nacionalizam, pa kada rat pokuca na vrata nemojte se čuditi niti plašiti. Vi to podržavate.
-
UltraMatematicar
#283 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Vi, antinacionalisti, jel vam u redu i jel vam smeta Vranješova tetovaža?
- avetinja
#284 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Znači ja sam iskompleksiran što ne podržavam nacionalizam?ultima_palabra wrote:Ne kontam šta je problem... niti je jednom Izraelcu falila dlaka s glave, niti se pominjao holokaust, uzeli smo 3 neophodna boda... sve pet.
- BHCluster
#285 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa Vranjes je ispao veci supak sto je tetovazu prekrio drugom, sad nije drag ni jednim ni drugim.UltraMatematicar wrote:Vi, antinacionalisti, jel vam u redu i jel vam smeta Vranješova tetovaža?
- ultima_palabra
#286 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Gdje ti ovdje vidiš nacionalizam?avetinja wrote:Znači ja sam iskompleksiran što ne podržavam nacionalizam?ultima_palabra wrote:Ne kontam šta je problem... niti je jednom Izraelcu falila dlaka s glave, niti se pominjao holokaust, uzeli smo 3 neophodna boda... sve pet.
- rumenige_brajtner
#287 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
što bi mi smetalo, na njegovom je tijelu? što se mene tiče, može i kurac na čelo nacrtat.UltraMatematicar wrote:Vi, antinacionalisti, jel vam u redu i jel vam smeta Vranješova tetovaža?
- avetinja
#288 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Skandiranje "Ubi Židova".ultima_palabra wrote:Gdje ti ovdje vidiš nacionalizam?avetinja wrote:Znači ja sam iskompleksiran što ne podržavam nacionalizam?ultima_palabra wrote:Ne kontam šta je problem... niti je jednom Izraelcu falila dlaka s glave, niti se pominjao holokaust, uzeli smo 3 neophodna boda... sve pet.
- ultima_palabra
#289 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
To može biti antisemitizam, ako se uopšte desilo.
- avetinja
#290 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Desilo se. Znači mi smo iskompleksirani, jer to ne podržavamo?ultima_palabra wrote:To može biti antisemitizam, ako se uopšte desilo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#291 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Sadik Ahmetovic, nismo te prepoznaliDrinski wrote:Ma mene zaboli i za repkom i navijanjem i fudbalom. Nego, kako vam navijaci sad smetaju a kad palili zastavu BiH i predsjednistvo, onda su bili ok?
- supercali
#292 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Zato sto mijesas stvariDrinski wrote:Ma mene zaboli i za repkom i navijanjem i fudbalom. Nego, kako vam navijaci sad smetaju a kad palili zastavu BiH i predsjednistvo, onda su bili ok?
Zasto navijaci na utakmici se ne zale na prostorni plan na stupu i za jmbg recimo?
Zato jer stadion nije mjesto za to
-
Drinski
#293 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
mani se Sadika, nego kako vise volis izraelsku od drzavne zastave?_BataZiv_0809 wrote:Sadik Ahmetovic, nismo te prepoznaliDrinski wrote:Ma mene zaboli i za repkom i navijanjem i fudbalom. Nego, kako vam navijaci sad smetaju a kad palili zastavu BiH i predsjednistvo, onda su bili ok?
-
Drinski
#294 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
A kada se pali po Sarajevu i Tuzli, onda je Ok.supercali wrote:Zato sto mijesas stvariDrinski wrote:Ma mene zaboli i za repkom i navijanjem i fudbalom. Nego, kako vam navijaci sad smetaju a kad palili zastavu BiH i predsjednistvo, onda su bili ok?
Zasto navijaci na utakmici se ne zale na prostorni plan na stupu i za jmbg recimo?
- supercali
#295 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Nacionalizam velicaju fanatikosiavetinja wrote:Samo vi veličajte nacionalizam, pa kada rat pokuca na vrata nemojte se čuditi niti plašiti. Vi to podržavate.
Sve ovo u vezi tetovaze i ognjena nije mjesto na stadionu
On se moze kritikovati za tu tetovazu al nije mjesto na stadionu to raditi
Da ste protetvovali ispred saveza u vezi toga vjerujem da niko ne bi rijeci rekao zasto to radite
- ultima_palabra
#296 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Koliko ljudi je to skandiralo? Pravite od muhe medvjeda.avetinja wrote:Desilo se. Znači mi smo iskompleksirani, jer to ne podržavamo?ultima_palabra wrote:To može biti antisemitizam, ako se uopšte desilo.
- avetinja
#297 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Post koji sam napisao je namijenjen svima koji ga veličaju. Nisam ja fanatikos.supercali wrote:Nacionalizam velicaju fanatikosiavetinja wrote:Samo vi veličajte nacionalizam, pa kada rat pokuca na vrata nemojte se čuditi niti plašiti. Vi to podržavate.
Da ste protetvovali ispred saveza u vezi toga vjerujem da niko ne bi rijeci rekao zasto to radite
- supercali
#298 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Pa ne pali se iz navijackih pobuda nego sto to ovisi o nasoj buducnosti o zivotu itd i nisu samo navijaci bili na protestima nego i dosta obicne raje kojoj je dokurcilo vise ovako stanje sto nema veze sa gazenjem zastave izraela uzvikivanjem palestina i slDrinski wrote:A kada se pali po Sarajevu i Tuzli, onda je Ok.supercali wrote:Zato sto mijesas stvariDrinski wrote:Ma mene zaboli i za repkom i navijanjem i fudbalom. Nego, kako vam navijaci sad smetaju a kad palili zastavu BiH i predsjednistvo, onda su bili ok?
Opet kazem mijesas potpuno 2 razlicite stvari
- supercali
#299 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Ok onda izvini al jos uvijek stojim da ga fanatikosi na ovaj nacin uvelicavajuavetinja wrote:Post koji sam napisao je namijenjen svima koji ga veličaju. Nisam ja fanatikos.supercali wrote:Nacionalizam velicaju fanatikosiavetinja wrote:Samo vi veličajte nacionalizam, pa kada rat pokuca na vrata nemojte se čuditi niti plašiti. Vi to podržavate.
- avetinja
#300 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?
Bio je klip od pola minute na youtube-u, nije cijela tribina skandirala, ali jasno se čuje. Skandiralo 300 ljudi ili 30 000 ista kazna stiže i loša slika odlazi u svijet.ultima_palabra wrote:Koliko ljudi je to skandiralo? Pravite od muhe medvjeda.avetinja wrote:Desilo se. Znači mi smo iskompleksirani, jer to ne podržavamo?ultima_palabra wrote:To može biti antisemitizam, ako se uopšte desilo.