Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mozes ako cu dobiti popust
Ja inace nertu kupujem ali taj sonax hocu radi onog crvenila kada krene iz felgi
Taj Extreme je skuplji onaj u fisu je bio obicni
Bakir1 wrote:Mozes ako cu dobiti popust
Ja inace nertu kupujem ali taj sonax hocu radi onog crvenila kada krene iz felgi
Taj Extreme je skuplji onaj u fisu je bio obicni
Slabo ja koristim te za tablu, odavno vec samo krpom prebrisem i to je to. Ti sprejevi su super prvi dan, drugi vec ima vise prasine po njima nego inace za sedmicu sto bude po tabli
Throttle wrote:Slabo ja koristim te za tablu, odavno vec samo krpom prebrisem i to je to. Ti sprejevi su super prvi dan, drugi vec ima vise prasine po njima nego inace za sedmicu sto bude po tabli
govno ostavlja tragove i ne mozes se kutirasat sale,kineske vlazne maramice skinule i tabla ko nova
amar1994 wrote:kako li ja operem sapunicom na samousluznoj bez tih cuda
Edinz wrote:Nano keramicka zastita / coating misljenja i iskustva ?
razvikano,bolja folija
Cqartz stavljen prije 6mj u 2 sloja, i jos 1 sloj Gliss-a...
Odlicna stvar, s tim sto sam i ja definitivno vise za kvalitetno uradjenu foliju... ali ima nesto u tome da stalno glancas - meni je to hobi
Throttle wrote:U fisu je na akciji 12.30 cini mi se. Ostalo sto sam uporedjivao je bar 20-30% skuplje
Bakire, mogu ti broj i sibnut katalog, mozes narucit sta hoces, svakako je komsija od kojeg kupujem svaki dan na relaciji Ilijas-Zenica. A mozes i u Ilijasu ako te put nanese kupit u njihovoj poslovnici
Gledam fakturu, 10,14KM s popustom
Koliko je kostao BSD?
Nisam ga vidjao (doduse nisam ni obracao paznju jer je kod nas ocajna ponuda), a dugo citam/pratim da je extra za gloss...
Throttle wrote:U fisu je na akciji 12.30 cini mi se. Ostalo sto sam uporedjivao je bar 20-30% skuplje
Bakire, mogu ti broj i sibnut katalog, mozes narucit sta hoces, svakako je komsija od kojeg kupujem svaki dan na relaciji Ilijas-Zenica. A mozes i u Ilijasu ako te put nanese kupit u njihovoj poslovnici
Gledam fakturu, 10,14KM s popustom
Koliko je kostao BSD?
Nisam ga vidjao (doduse nisam ni obracao paznju jer je kod nas ocajna ponuda), a dugo citam/pratim da je extra za gloss...
Jedva skonta sta je
13KM
Najvecu ponudu Sonaxa aam vidio u Fisu al i kod njih nema ni 10 % proizvoda
Nisam ga vidio tamo. imaju one sprejeve za kokpit, nesto malo za enterijer, felge i one za zacepljivanje hladnjaka, kedere i ostalo. Nema nista iz profiline serije a ni te detailere nisam vidjao. Ima i krpa jedan dio