Nit sam srbin a još manje četnik.insomnia78 wrote:Pa nista, metni i ti je'nuforest gump wrote:Pa šta ako je bajker nosio kokardu?
Zar kokarda sada nije zvanično srpsko obilježje, baš kao i zastava?
Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
- forest gump
#276 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
-
hladan.preminger
#277 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Domaći/balkanski motoristi ili navijači su isto sranje drugo pakovanje. I jednim i drugim IQ na nivou sobne temperature u maju.Bodkin wrote:Jebo motoriste. Da su najebali navijaci pa se i ne bih bunio
- LBVIEW
#278 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Samo sto je za tebe Toka provocirao a bajkeri nisu,ono kad vec spominjes dvostruke arsine.Kako bilo,iste nije priveo federalni MUP zbog zastave/grba kako to konstantno cini onaj sumski kad se presrecu barjaktari na bosnjackom svadbama.A za ovaj revansizam,svi koji ste opravdavali Dudukovu bahatost,istom uputite zahvalnicu,jer kako kaxy"shit hits the fan" .Bodkin wrote:Sprco toka 50 godina u guzicu i nije skontao da se ne treba kurciti u drugom gradu sa zastavom. Oh waitultima_palabra wrote:Pa nije ove izmarisala policija ili neki drugi državni organ.
Ovi su sprcali 50 godina u guzicu, a lafo ne znaju da se ne treba kurčiti kad ideš u drugu državu, pogotovo onu koja je bila žrtva agresije tvoje države. Još odabrali dan kad 1/3 grada slavi titulu
-
Bodkin
#279 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Joj kad ti daysleeper dodjehladan.preminger wrote:Domaći/balkanski motoristi ili navijači su isto sranje drugo pakovanje. I jednim i drugim IQ na nivou sobne temperature u maju.Bodkin wrote:Jebo motoriste. Da su najebali navijaci pa se i ne bih bunio
- Ramzess Veliki
#280 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Meni je žao što se ovakvo nešto desilo jer su ovim napravili veliki problem našim motoristima koji idu na moto skupove vani.
Istina, mi ne nosimo ljiljane, ali često nosimo grb BiH ili zastavu na motoru ali nikada nismo imali problema ... osim jednog incidenta u Lukavici kada su nas okružili motoristi iz Srbije i pjevali "Igrale se delije nasred zemlje Srbije ...". Predsjednik kluba je odmah reagovao i prestali su sa provokacijom, a zatim je izbacio van motorijade dečka sa majicom "Svi smo mi Mladić", te nam se izvinuo u ime kluba.
U Bijeloj (Crna Gora) smo na upit organizatora da li smo zadovoljni organizacijom dali primjedbu da bi trebali ubuduće razdvojiti roštilj da se ne peče na istom svinjetina i drugo meso na što nam je rekao da će to obavezno ispoštovati, te je leglo više tura na njihov račun.
Istina, mi ne nosimo ljiljane, ali često nosimo grb BiH ili zastavu na motoru ali nikada nismo imali problema ... osim jednog incidenta u Lukavici kada su nas okružili motoristi iz Srbije i pjevali "Igrale se delije nasred zemlje Srbije ...". Predsjednik kluba je odmah reagovao i prestali su sa provokacijom, a zatim je izbacio van motorijade dečka sa majicom "Svi smo mi Mladić", te nam se izvinuo u ime kluba.
U Bijeloj (Crna Gora) smo na upit organizatora da li smo zadovoljni organizacijom dali primjedbu da bi trebali ubuduće razdvojiti roštilj da se ne peče na istom svinjetina i drugo meso na što nam je rekao da će to obavezno ispoštovati, te je leglo više tura na njihov račun.
-
Bodkin
#281 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Necemo tako. Ako je zastava provokacija onda je provokacija na obje straneLBVIEW wrote:Samo sto je za tebe Toka provocirao a bajkeri nisu,ono kad vec spominjes dvostruke arsine.Kako bilo,iste nije priveo federalni MUP zbog zastave/grba kako to konstantno cini onaj sumski kad se presrecu barjaktari na bosnjackom svadbama.A za ovaj revansizam,svi koji ste opravdavali Dudukovu bahatost,istom uputite zahvalnicu,jer kako kaxy"shit hits the fan" .Bodkin wrote:Sprco toka 50 godina u guzicu i nije skontao da se ne treba kurciti u drugom gradu sa zastavom. Oh waitultima_palabra wrote:Pa nije ove izmarisala policija ili neki drugi državni organ.
Ovi su sprcali 50 godina u guzicu, a lafo ne znaju da se ne treba kurčiti kad ideš u drugu državu, pogotovo onu koja je bila žrtva agresije tvoje države. Još odabrali dan kad 1/3 grada slavi titulu
- zambaklija
#282 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
a bil' ja smio npr.sa ljiljanima ili onom majicom ljuti krajšnici prošetati eto recimo Čačkom?Đinajlu wrote:
Evo i slike, za oni koji su mislili da lažu.
"Mi smo na odjeći imali obilježja kluba, grb Čačka na leđima gdje piše Čačak-Srbija, a naprijed je bila srpska zastava", kaže Stefanović, dodajući da napadači nisu bili nikakvi navijači, kako tvrde federalni mediji, već "lokalci".
- insomnia78
#283 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Ramzess Veliki wrote:Meni je žao što se ovakvo nešto desilo jer su ovim napravili veliki problem našim motoristima koji idu na moto skupove vani.
- TheWatcher
#284 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
zambaklija wrote:a bil' ja smio npr.sa ljiljanima ili onom majicom ljuti krajšnici prošetati eto recimo Čačkom?Đinajlu wrote:
"Mi smo na odjeći imali obilježja kluba, grb Čačka na leđima gdje piše Čačak-Srbija, a naprijed je bila srpska zastava", kaže Stefanović, dodajući da napadači nisu bili nikakvi navijači, kako tvrde federalni mediji, već "lokalci".
Cackom bi mogao sigurno al nemoj na Palama
- klaki
#285 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
"Nisu navijaci (sarajeva), vec lokalci"Đinajlu wrote:
Koji ce kurac biti nego lokaci, da nece biti tuzlaci
- LBVIEW
#286 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Ne znam,dogovori se sam sa sobom da li je provokacija ili ne,za tebe je to prilicno rastezljiv pojam,ovisno od toga gdje se radnja desava.Uz to,onako poslovicno zaboravljas ko je pokrenuo lavinu,a kad odgovor na sistematsko sikaniranje Bosnjaka od strane Dudukove policije stigne u vidu reakcije pojedinica koji vise ne zele "okretati drugi obraz",dakle jos uvijek ne institucija,nastaje kuknjava i prizivanje citavog grada.Bodkin wrote:
Necemo tako. Ako je zastava provokacija onda je provokacija na obje strane
-
Bodkin
#287 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Na palama jos rat traje. U glavama i dalje 92. Koji ce kur** gore. A i jebo taj grad koji se sa palama porediTheWatcher wrote:zambaklija wrote: a bil' ja smio npr.sa ljiljanima ili onom majicom ljuti krajšnici prošetati eto recimo Čačkom?
Cackom bi mogao sigurno al nemoj na Palama
-
Bodkin
#288 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
LBVIEW wrote:Ne znam,dogovori se sam sa sobom da li je provokacija ili ne,za tebe je to prilicno rastezljiv pojam,ovisno od toga gdje se radnja desava.Uz to,onako poslovicno zaboravljas ko je pokrenuo lavinu,a kad odgovor na sistematsko sikaniranje Bosnjaka od strane Dudukove policije stigne u vidu reakcije pojedinica koji vise ne zele "okretati drugi obraz",dakle jos uvijek ne institucija,nastaje kuknjava i prizivanje citavog grada.Bodkin wrote:
Necemo tako. Ako je zastava provokacija onda je provokacija na obje strane
Zavisi od sugovornika. Ako je jedno provokacija, onda je i drugo. Jednostavno
- zambaklija
#289 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
mene su jenoč ođer u budžaku jeni komšije Srbijanci pozvali na piraniju i tamo ono svinjsko pečenje i to..i bub pred mene ćurka ,kaže ovo je extra za tebe i tvoje jer znamo vi ste muslimani ,reko odkud ti to, neka ćurke daj ti meni otih rebaracainsomnia78 wrote:Ramzess Veliki wrote:Meni je žao što se ovakvo nešto desilo jer su ovim napravili veliki problem našim motoristima koji idu na moto skupove vani.
U Bijeloj (Crna Gora) smo na upit organizatora da li smo zadovoljni organizacijom dali primjedbu da bi trebali ubuduće razdvojiti roštilj da se ne peče na istom svinjetina i drugo meso na što nam je rekao da će to obavezno ispoštovati, te je leglo više tura na njihov račun.![]()
-
Ripicipi
#290 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Kakvo papansko razmisljanje.Opetja033 wrote:Nismo primitivni neandretalci, kao neki u nasem okruzenju, da napadamo ambasade drugih drzava i bogomolje drugih i drugacijih. Ipak drzimo do nekog nivoa. Genetske razlike ili stvar kucnog odgoja - ne znam.Bodkin wrote:Cuj ti drskosti agresorske, zadtavom na svetu carsiju. Tamo na obali je u stvari lazna trobojka. I na pravoslavnoj crkvi. A i tu 2kmod sarajevaOpetja033 wrote:Negodovanje zbog ove akcije navijaca FK Sarajevo. Mene kao nekoga ko navija za FK Sarajevo je stid. Ne mogu da vjerujem da smo spali na ovakve grane.................
a nekada smo slicne stvari rijesavali nozevima i to u sred Beograda![]()
![]()
Puna podrska momcima, nece se debili setati sa grbom agresorske drzave na sred Bascarsije.
Sto neko rece koji vam je kurac? Navijaci jebali mater bajkerima, "cudo nevidjeno". Jedino sto je cudno u svemu ovome jeste sto su bajkeri poletili da se zale policiji.
A ovi "miroljubivi" bajkeri mogu nogama u guzicu da se udaraju od srece, nisu svjesni sta ih je moglo snaci. Ne tako davna proslost nas uci sta se sve moze desiti pojedincima koji sa genocidnom zastavom pokusavaju isprovocirati Carsiju.
Znaci li to da treba i djecu "mlade reprezentacije Srbije" pretuci ako u trenerkama Srbije odu na cevape u Sarajevu?
Najsmjesnije od svega je to sto ti sebe vjerovatno smatras "dobrim Bosnjom".
Last edited by Ripicipi on 01/06/2015 15:29, edited 2 times in total.
- Danguba
#291 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
a sada ozbiljno,
ove treba cim prije ispisati iz moto kluba. samo sramote klub. tuci se ne znaju. kukaju ko neke stvari.
pa ja bi bar jednom felgu montirao pa sta bude. mozda bi mi neko pritekao u pomoc.
ove treba cim prije ispisati iz moto kluba. samo sramote klub. tuci se ne znaju. kukaju ko neke stvari.
pa ja bi bar jednom felgu montirao pa sta bude. mozda bi mi neko pritekao u pomoc.
- ultima_palabra
#292 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Sigurno je to porukapampur wrote:Ili je poruka da onome ko nije bosnjak nije mjesto u Sarajevu?
To je gay-friendly bar, u ta doba vjerovatno je startovao nekog lika koji nije derpe i zajebao se
- Danguba
#293 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
pampur wrote:Jesu li i ovog amerikanca pretukli navijaci Sarajeva?
Ili je poruka da onome ko nije bosnjak nije mjesto u Sarajevu?
jeste
-
broj dva
- BHCluster
#295 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Ili ovi nasi geyevi navikli na malo grublji oblik udvaranja.ultima_palabra wrote:Sigurno je to porukapampur wrote:Ili je poruka da onome ko nije bosnjak nije mjesto u Sarajevu?![]()
To je gay-friendly bar, u ta doba vjerovatno je startovao nekog lika koji nije derpe i zajebao se
- spreca
#296 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
a jesu ga lose nasminkali...vidi se po gornjem kapku...ipak lazuzambaklija wrote:a bil' ja smio npr.sa ljiljanima ili onom majicom ljuti krajšnici prošetati eto recimo Čačkom?Đinajlu wrote:
Last edited by spreca on 01/06/2015 15:36, edited 1 time in total.
- Stjui
#297 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
pa dobro,otkud će čovjek znat' da si ti najobičniji balijander.zambaklija wrote: mene su jenoč ođer u budžaku jeni komšije Srbijanci pozvali na piraniju i tamo ono svinjsko pečenje i to..i bub pred mene ćurka ,kaže ovo je extra za tebe i tvoje jer znamo vi ste muslimani ,reko odkud ti to, neka ćurke daj ti meni otih rebaraca
-
broj dva
#298 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
--------Stjui wrote:pa dobro,otkud će čovjek znat' da si ti najobičniji balijander.zambaklija wrote: mene su jenoč ođer u budžaku jeni komšije Srbijanci pozvali na piraniju i tamo ono svinjsko pečenje i to..i bub pred mene ćurka ,kaže ovo je extra za tebe i tvoje jer znamo vi ste muslimani ,reko odkud ti to, neka ćurke daj ti meni otih rebaraca
Prosle godine sam u Mostaru (na ljevoj) jeo cevape ispred cevapdzinice skupa sa jaranom, tamo negdje pocetkom jula.
Dedo u francuzici nam je pozelio sretan ramazan. Zahvalio sam se i rekao da nema potrebe, njemu je ramazan a meni je juli.
-
Bodkin
#299 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Joj tito te jebo sta ljudi sebi sve daju za pravo, pa makar i iz udobnosti anonimnostiStjui wrote:pa dobro,otkud će čovjek znat' da si ti najobičniji balijander.zambaklija wrote: mene su jenoč ođer u budžaku jeni komšije Srbijanci pozvali na piraniju i tamo ono svinjsko pečenje i to..i bub pred mene ćurka ,kaže ovo je extra za tebe i tvoje jer znamo vi ste muslimani ,reko odkud ti to, neka ćurke daj ti meni otih rebaraca
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#300 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Pročitah na komentarima ispod teksta kako Sarajevo i sa ovim pokazuje svoj multivitaminski karakter.ultima_palabra wrote:Sigurno je to porukapampur wrote:Ili je poruka da onome ko nije bosnjak nije mjesto u Sarajevu?![]()
Nema diskriminacije. Udri sve redom bez obzira na naciju.