Sodom1 wrote:E ovako Amare ima dosta vremena hocu da te pitam za mazda 5 .
https://www.autoscout24.at/angebote/maz ... ?cldtidx=5
Ovakav model tj ovaj motor. Jel icemu . Jos bitnije jel ova 5tica ista udobna ,za duza putovanja, to mi je jako bitno. Jer zasad imam Merivu ona me slomi
Prvo , meni licno je malo poruzan auto
Pa bas nemam iskustva ni dodira sa njima , malo ih ima

. Ono sto znam je da je na platformi mazde 3 , tako da ce ti drzati cestu bolje od Merive sigurno , sto se udobnosti tice , stvarno ne znam , trebao bi probati , al mislim da ima bolja i udobnija sjedista , vidi se i na slikama da imaju dobru potporu za ledja i sa strane . Ocekuj malo tvrdji ovjes ali ne i ne udoban(moja trica je sport pa je bas udobna na duzim putovanjima , za razliku od astre koju sam imao prije)

. Klizna vrata su veliki + na njoj , dobra za djecu i sjedalice .
Motor kao motor , hm da vidim , RF1 turbo diesel , servisna istorija obavezno da ima sve od 1. do zadnjeg servisa . Mane tog motora DPF(mada rjedje nego na RF2 2.2 dizelu) i podloske dizni , koje kad odu pocne trositi ulje , ostalo je sve OK na toj masini . Takodje , umalo da zaboravim dobro poslusaj rad motora , ako kucka i najmanje ili slicno zaobidji
Ako kupis dobru , bices zadovoljan i dobro ce te sluziti

, al prije svega probaj je , pa vidi lezi li ti , takve su ti mazde ili ti legne ili ne