Ostaviti ili biti ostavljen ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
relativno84

#276 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?

Post by relativno84 »

mini2 wrote:Znate šta je najgore? Kad nakon 2.5 godine veze bivši/a se okrene bivšem/oj i pusti da ta loše priča a možda i sam/a se priključi tome (a nije prošlo ni 48h od raskida). Baš podlo, ne? Nije da je trajalo dva dana već se svaki dan komuniciralo, tri gdine i par mjeseci ako se uzme u obzir "upoznavanje" a i ljubavi kao da je bilo. I onda me pitaju zašto volim životinje više nego ljude.
Image
mini2

#277 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?

Post by mini2 »

Htjedoh reći samo da postoje budale koje ne smiješ ostaviti jer ti se svete na sve načine i sve su u stanju. Stisni pa ostavi. Zato bih da me ostavljaju ubuduće, nisam zlopamtilo. :mrgreen:
Ramzess Veliki

#278 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?

Post by Ramzess Veliki »

mini2 wrote:Htjedoh reći samo da postoje budale koje ne smiješ ostaviti jer ti se svete na sve načine i sve su u stanju. Stisni pa ostavi. Zato bih da me ostavljaju ubuduće, nisam zlopamtilo. :mrgreen:
Imam jarana koji je previše cugao kao momak.
E tako kad se nacuga svaka mu lijepa pa redovno neku osvoji (natovari se i ne pušta) i dogovori sastanak.
Do sastanka se otrijezni ...
Dođe na sastanak pa se uhvati za glavu. :shock:

Tako je bio primoran da smisli čitav arsenal izgovora i folova kako da raskida sa djevojkama, a da ih ne povrijedi. :lol: :lol: :lol:
tagomago

#279 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?

Post by tagomago »

---
KPNCTNJAH

#280 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?

Post by KPNCTNJAH »

mini2 wrote:Htjedoh reći samo da postoje budale koje ne smiješ ostaviti jer ti se svete na sve načine i sve su u stanju. Stisni pa ostavi. Zato bih da me ostavljaju ubuduće, nisam zlopamtilo. :mrgreen:
Hajd' navedi primjere tih osveta :mrgreen: mozda jednostavno ne znas raskinuti k'o co'ek :mrgreen: meni se nijedna nije svetila, valjda jer nije imala razloga, cak i kad ja raskinem 8-) :razz:
Ramzess Veliki

#281 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?

Post by Ramzess Veliki »

Ja nekako uvijek više volim da ostavim nego da mene ostave ... :D
ho oponopono

#282 Re: Ostaviti ili biti ostavljen ?

Post by ho oponopono »

...kad ostavljas, ostavljaj za zivot cijeli...kao da te nikada na svijetu nije bilo... :pusi2:
Post Reply