Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post Reply
hAZNADAR

#276 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by hAZNADAR »

Izraelski medij na engleskom

http://www.timesofisrael.com/bosnia-soc ... st-israel/

Uz spominjanje gazenja zastave a i video nasih navijaca u Becu kako skandiraju Ubij Zidova.

Fakat, sto nam ovo treba, zar ih samo nismo mogli momacki nakantati i ispratiti ko bilo koju drugu daleku zemlju sa kojom nemamo nikakve veze.

Dio reakcija i ovdje
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3396823635
pirmin
Sto ne mogu ove pretjerane finoce to je cudo.
Oni aNamo dobri - mi plemena. Smanjite malo sa kompleksima, gospodo.
Kao sto rekoh - normalan covjek osudjuje neke stvar i rulja to tumaci kao izigravanje finoce i komplekse. Rulja drugacije ne zna.
GeeTnT

#277 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by GeeTnT »

hAZNADAR wrote:
Malo pitanje za ostale. Osim na Balkanu - dali se negdje desilo izvan Balkana da smo negdje gostovali i da je bilo zvizdanje na nasu himnu? Pratio sam sve tekme i toga se ne sjecam, ali sam mozda negdje to propustio.
Kada je to BiH napravila neko zlo ili nešto loše nekom izvan Balkana pa da zasluži zvižduke na himnu? Izrael konstantno ruši i ubija jedan cijeli narod i to cijeli svijet osudjuje osim naravno genocidaša koji su se sinoć samo nakratko radovali i to nakon vodstva Izraela...
pirmin

#278 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by pirmin »

hAZNADAR wrote: Kao sto rekoh - normalan covjek osudjuje neke stvar i rulja to tumaci kao izigravanje finoce i komplekse. Rulja drugacije ne zna.
Realan covjek je svjestan okoline i svijeta u kojem se zivi. U tom svijetu postoji gotovo beskonacan dijapazon licnosti sa individualno razvijenijim stanjima svijesti.
Mohamad Sissoko

#279 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Mohamad Sissoko »

Ko da bi nas ko volio vise ili cijenio da se nije zvizdalo ili gazilo zastavu.Sva ljubav ovog svijeta zasnovana je na interesima,jbe se mocne drzave kakav si ti sve dok im godis ili ne godis u skladu sa onim sto zele. To igranje finoce mi je presmijesno nit ces sta dobit sto vec nisi.Gazio ne gazio Izrael i slicni o nama imaju istu sliku i mjenjaju je ne zbog odnosa prema himni nego kako im zatreba.Mi ko djeca ovdje :mrgreen:
hAZNADAR

#280 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by hAZNADAR »

GeeTnT wrote:
hAZNADAR wrote:
Malo pitanje za ostale. Osim na Balkanu - dali se negdje desilo izvan Balkana da smo negdje gostovali i da je bilo zvizdanje na nasu himnu? Pratio sam sve tekme i toga se ne sjecam, ali sam mozda negdje to propustio.
Kada je to BiH napravila neko zlo ili nešto loše nekom izvan Balkana pa da zasluži zvižduke na himnu? Izrael konstantno ruši i ubija jedan cijeli narod i to cijeli svijet osudjuje osim naravno genocidaša koji su se sinoć samo nakratko radovali i to nakon vodstva Izraela...
Upravo zato ova tema nazalost stoji ovdje na politici.

Fudbal je sport, tekma je sportsko takmicenje, a gosti su gosti. Zar je to toliko tesko skontati i prihvatiti?

Ako ti je vec do politike u sportu - ima niz zemalja koji su nama nanijeli vise jada u zadnjem ratu i poslije - pa ne pamtim toliku kolicinu mrznje kao u slucaju izraela. A logika sta su oni sve radili je vec postala otrcana fraza jer za krkanluk nema opravdanja. Taman da smo ispucavali zolje i pobili ih jedno stotinjak na tribinama - to je prostom matematikom opet manje nego sto su oni tamo dole pobili - pa je tvojom logikom i to opravdano.

Navijaci predstavljaju svoju zemlju i svoju naciju,..zvizdanjem himni i gazenjem zastave nisi ni naudio Izraelu, ni pomogao Palestini,.. samo si sebe osramotio. Ako taj pojam uopce postoji kod nekih.
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#281 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by enko 1964 »

Ponekad imam osjećaj da bi pojedinci voljeli da je juče bilo bar dva napada aotomobilom-bombom. Bar dvojica-trojica bombaša samoubica.
Makar jedan ili dva napada raketama iz pravca Nemile. Ili makar napad kamenicama kao što to rade Palestinci. Al' jebi ga nije.
A navijači zgazili zastavu, zviždali himni. :shock: Skandirali "Palestina". :skoljka: Strašno. :skoljka:
Cijeli se civilizovani svijet zgražava. :skoljka:
Ukratko. Nije se dogodilo ono što su, neću reći mnogi ali eto barem neki, priželjkivali.
Desilo se upravo ono što je većina nas koji volimo i ovu zemlju i ovu reprezentaciju željelo. Jedna čista sportska pobjeda u dobroj atmosferi i na terenu i na tribinama.
Ljubomorne duše mogu da nam puše! :bih:
hAZNADAR

#282 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by hAZNADAR »

pirmin wrote:
hAZNADAR wrote: Kao sto rekoh - normalan covjek osudjuje neke stvar i rulja to tumaci kao izigravanje finoce i komplekse. Rulja drugacije ne zna.
Realan covjek je svjestan okoline i svijeta u kojem se zivi. U tom svijetu postoji gotovo beskonacan dijapazon licnosti sa individualno razvijenijim stanjima svijesti.
Ali se u rulji gubi individualnost i svaka logika, kultura, obzir, granica,... Normalan covjek se uvijek drzi svojih principa i uvijek zna zna je ispravno a sta ne. Ako je to tebi izigravanje finoce i kompleks,..... hebiga.
Mohamad Sissoko wrote:Ko da bi nas ko volio vise ili cijenio da se nije zvizdalo ili gazilo zastavu.Sva ljubav ovog svijeta zasnovana je na interesima,jbe se mocne drzave kakav si ti sve dok im godis ili ne godis u skladu sa onim sto zele. To igranje finoce mi je presmijesno nit ces sta dobit sto vec nisi.Gazio ne gazio Izrael i slicni o nama imaju istu sliku i mjenjaju je ne zbog odnosa prema himni nego kako im zatreba.Mi ko djeca ovdje :mrgreen:
Ja govorim o nasoj sopstvenoj kulturi - ne interesuju me oni sto nas tumace isto bez obzira kakvi smo. A posebno ne dobitak,.. pa ne dobijas pare ako si dobar domacin, i ne gazis zastavu - tu ljudi rade ili ne rade zbog sopstvene kulture. Nekome znaci sto su oni nas fino docekali bez ijednog incidenta - tu nema interesa - to se jednostavno razumije. Tvojom logikom smo mogli prijeci sve normalne granice jer eto nema hajra.

Zasto ovo nije mogao biti tek sport, sportsko takmicenje i sportsko navijanje? Razumio bih emocije i politiku da je igrala Srbija okicena slikama Mladica i sl. ali koji q je nama jedan daleki Izrael? Gazenje zastave je samo odraz primitivizma i gluposti, to je radila stoka a ne navijaci BiH repke.
hAZNADAR

#283 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by hAZNADAR »

enko 1964 wrote:Ponekad imam osjećaj da bi pojedinci voljeli da je juče bilo bar dva napada aotomobilom-bombom. Bar dvojica-trojica bombaša samoubica.
Makar jedan ili dva napada raketama iz pravca Nemile. Ili makar napad kamenicama kao što to rade Palestinci. Al' jebi ga nije.
A navijači zgazili zastavu, zviždali himni. :shock: Skandirali "Palestina". :skoljka: Strašno. :skoljka:
Ukratko. Nije se dogodilo ono što su, neću reći mnogi ali eto barem neki, priželjkivali.
Desilo se upravo ono što je većina nas koji volimo i ovu zemlju i ovu reprezentaciju željelo. Jedna čista sportska pobjeda u dobroj atmosferi i na terenu i na tribinama.
Da nije bilo onoliko policije sto nase sto njihove, snajperista, sklanjanja ljudi i auta oko hotela,... bilo bi sigurno nesto i vise od tek gazenja zastave. Poslije nastupa nasih navijaca u Becu i ubij Zidova je ovoliko obezbjedjenje bil oocekivano i hvala Bogu da je bilo prisutno.

Cista sportska pobjeda od stane nase repke i selektora i njima sve pohvale i zasluge. Stoka sto je od sporta pravila politiku samo misli da voli ovu zemlju i ovu repku,.. jer radi upravo suprotno. Gazenje zastave je bilo totalno nepotrebno, cak nije bila ni spontana reakcija.

Neki idioti su maksuz nabavili izraelsku zastavu, donijeli, prostrli,.. - dakle planirano a ne spontano. Stoka okolo je svrsavala na to,.. i nemoj mi molim te vise o ljubavi prema zemlji i repki ako opravdavas takvo sto.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#284 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by pici »

sljedeci put kad bidnu croatCki i srBijanski navijaci pravili sranja na tekmama protiv BiH samo se vrnite na nasH kretenluk i PaPanluk protiv Izraela... koji su to Idioti ovi skakaci su tribina Alllahu dragi... vjernici su punim djepovima hasisa i pivarom u ruci :oops:
zateznistub

#285 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by zateznistub »

Čisto sumnjam da bi bio ikakav veci incident i da nije bilo ovoliko obezbjeđenje...

Gaženje zastave....fuj...i onda ocekujes respekt na nesto sto je tvoje... :-)
JohnnyS

#286 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by JohnnyS »

Objektivno govoreći, ti manji incidenti su ništa. Ja ne znam kako vi postavljate skandinavske standarde na Balkanu. Sve što je jučer urađeno u Zenici bilo bi urađeno i u, recimo, Mariboru.
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#287 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by enko 1964 »

hAZNADAR wrote:
enko 1964 wrote:Ponekad imam osjećaj da bi pojedinci voljeli da je juče bilo bar dva napada aotomobilom-bombom. Bar dvojica-trojica bombaša samoubica.
Da nije bilo onoliko policije sto nase sto njihove, snajperista, sklanjanja ljudi i auta oko hotela,... bilo bi sigurno nesto i vise od tek gazenja zastave. Poslije nastupa nasih navijaca u Becu i ubij Zidova je ovoliko obezbjedjenje bil oocekivano i hvala Bogu da je bilo prisutno.

Cista sportska pobjeda od stane nase repke i selektora i njima sve pohvale i zasluge. Stoka sto je od sporta pravila politiku samo misli da voli ovu zemlju i ovu repku,.. jer radi upravo suprotno. Gazenje zastave je bilo totalno nepotrebno, cak nije bila ni spontana reakcija.

Neki idioti su maksuz nabavili izraelsku zastavu, donijeli, prostrli,.. - dakle planirano a ne spontano. Stoka okolo je svrsavala na to,.. i nemoj mi molim te vise o ljubavi prema zemlji i repki ako opravdavas takvo sto.

Da ja tebi iskreno kažem.
Od početka teme guraš neku priču kao da je ovdje zamalo pa ratno stanje. Kao da su svi Gavrilo a dolazi nam Ferdinand.
Pun je meni kurac psihoze koja se u posljednje vrijeme stvara u zemlji kada je u pitanju bilo kakav događaj.
Snage sigurnosti, svoj posao, mogu raditi u tišini i bez previše halabuke. Ovdje se radi upravo suprotno.
Prilikom dolaska Pape je stvorena takva atmosfera kao da na svakom ćošku stoji po jedan Mevlid opasan bombama.
Grad je (Sarajevo) bio bez razloga blokiran. Ljudima se nije dalo prići blizu ulice kojom je Papa prolazio.
I sam spadam među one koji su htjeli prići bliže i mahnuti čovjeku. Čak me je pomalo stid što nas je bilo malo na ulicama kojima je kolona prošla.
A nije do građana, bar ovdje gdje sam ja bio.

A što se ljubavi prema zemlji tiče, dokazao sam je i dokazujem tamo gdje i kada treba ili je trebalo.
Ne na utakmicama i ne na forumima. Za gaženje zastave i zviždanje himni me jednostavno boli kurac.
Puno mi više smeta što nemamo odgovarujući tekst uz melodiju naše himne.
zateznistub

#288 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by zateznistub »

Volio bih da mi neko objasni čemu ovo?

http://www.radiosarajevo.ba/novost/1916 ... jaca-video
It_is_a_Leclerc

#289 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by It_is_a_Leclerc »

emmir1 wrote:
Simon_Jankovic wrote:Reprezentacija BIH na više od polovine teritorije vlastite države nikoga ne zanima.

To varira, od onih što bi se tukli, prebijali zbog zastave, koji su ipak manjina, preko onih koji se nebi tukli al bi uzviknuli koju, preko onih koji bi ćutali ali im nije mila itd itd.. broj onih koji tu reprezentaciju zaista osjećaju svojom u Širokom Brijegu ili Laktašima je ravan nuli. I postoje opravdani razlozi za to. Smiješno mi je to potenciranje kako je BIH jedna, kako je sve jedinstveno... rado bih vas večeras proveo gradom da vidite da ljudi NE da mrze, nego uopšte nisu upućeni, ne zanima ih, ne znaju, nisu u toku.. da se igra bilo kakva utakmica sa Izraelom. U mlađim selekcijama svi guraju ka Srbiji i Hrvatskoj koje su u svim mlađim selekcijama u svim sportovima jači od BIH. Oni koji ne mogu da se probiju, oni biraju BIH kao nužno zlo. A da neko osjeća povezanost.. teško. Pa meni je prvom teško identifikovati se sa ratnim zastavama, nacionalističkim pjesmama itd itd..

Sve si u pravu.

Da je drukčije bilo bi bolesno...
BH fanatikosi vam umnogome pomažu u tome, gledam među bh fanatikosima jedan došao u uniformi armije I sa zelenom beretkom, ljudi se furaju na rat jer su u dijaspori i zaboli ih kurac za nas ovdje.

BH fanatikosi su teški nacionalisti i radikali.

Oni ne mogu biti navijači ove Bosne I Hercegovine.

Ne mogu zbog Vranješa, Misimovića, Nikole Prce, Stojana Vranješa...
Ne mogu zbog Malinovića koji je nakon Tunisa plakao kao djete što njegova Bosna nije prošla dalje.

Ne mogu zbog stotina djece koji bi možda sutra obukli dres ove Bosne.

Oni bi da je ova reprezentacija bošnjačka i muslimanska.

Da ne pominjem paljenje zastave Izraela i štetu koju prave svim nama u BIH.

Nepromišljene idiote treba hitno zaustavit, treba im jasno reći u kakvo blato guraju našu reprezentaciju
U rukometnoj reprezentaciji imamo igrača čiji otac je bio pripadnik VRS-a koji je zarobljen na Vlašiću, mučen i likvidiran. I zamisli ti scenu u kojoj momak izlazi na zagrijavanja, a iz prvog reda grakti pet znojavih tipova sa zelenim beretkama i vojnim hlačama. Evo, daj samo zamisli...
Ali, dobro kažeš, dijasporčad koja Bosnu vidi od utakmice do utakmice, od urlauba do urlauba, pojačana ovim našim besperspektivcima, radi sve na tome da se trend izbjegavanja reprezentacije BIH od strane djece iz nekih njenih dijelova nastavi.
emmir1

#290 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by emmir1 »

It_is_a_Leclerc wrote:
emmir1 wrote:
Simon_Jankovic wrote:Reprezentacija BIH na više od polovine teritorije vlastite države nikoga ne zanima.

To varira, od onih što bi se tukli, prebijali zbog zastave, koji su ipak manjina, preko onih koji se nebi tukli al bi uzviknuli koju, preko onih koji bi ćutali ali im nije mila itd itd.. broj onih koji tu reprezentaciju zaista osjećaju svojom u Širokom Brijegu ili Laktašima je ravan nuli. I postoje opravdani razlozi za to. Smiješno mi je to potenciranje kako je BIH jedna, kako je sve jedinstveno... rado bih vas večeras proveo gradom da vidite da ljudi NE da mrze, nego uopšte nisu upućeni, ne zanima ih, ne znaju, nisu u toku.. da se igra bilo kakva utakmica sa Izraelom. U mlađim selekcijama svi guraju ka Srbiji i Hrvatskoj koje su u svim mlađim selekcijama u svim sportovima jači od BIH. Oni koji ne mogu da se probiju, oni biraju BIH kao nužno zlo. A da neko osjeća povezanost.. teško. Pa meni je prvom teško identifikovati se sa ratnim zastavama, nacionalističkim pjesmama itd itd..

Sve si u pravu.

Da je drukčije bilo bi bolesno...
BH fanatikosi vam umnogome pomažu u tome, gledam među bh fanatikosima jedan došao u uniformi armije I sa zelenom beretkom, ljudi se furaju na rat jer su u dijaspori i zaboli ih kurac za nas ovdje.

BH fanatikosi su teški nacionalisti i radikali.

Oni ne mogu biti navijači ove Bosne I Hercegovine.

Ne mogu zbog Vranješa, Misimovića, Nikole Prce, Stojana Vranješa...
Ne mogu zbog Malinovića koji je nakon Tunisa plakao kao djete što njegova Bosna nije prošla dalje.

Ne mogu zbog stotina djece koji bi možda sutra obukli dres ove Bosne.

Oni bi da je ova reprezentacija bošnjačka i muslimanska.

Da ne pominjem paljenje zastave Izraela i štetu koju prave svim nama u BIH.

Nepromišljene idiote treba hitno zaustavit, treba im jasno reći u kakvo blato guraju našu reprezentaciju
U rukometnoj reprezentaciji imamo igrača čiji otac je bio pripadnik VRS-a koji je zarobljen na Vlašiću, mučen i likvidiran. I zamisli ti scenu u kojoj momak izlazi na zagrijavanja, a iz prvog reda grakti pet znojavih tipova sa zelenim beretkama i vojnim hlačama. Evo, daj samo zamisli...
Ali, dobro kažeš, dijasporčad koja Bosnu vidi od utakmice do utakmice, od urlauba do urlauba, pojačana ovim našim besperspektivcima, radi sve na tome da se trend izbjegavanja reprezentacije BIH od strane djece iz nekih njenih dijelova nastavi.

Mi moramo razgraničit sa sobom.

Hoćemo li Bosnu od Drine do Une, ili da pravimo Bošnjakistan gdje će živjeti samo muslimani
and

#291 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by and »

sve u svemu nije bilo incidenata što je najvažnije i gosti ispraćeni kako zaslužuju s 3 komada :D
zateznistub

#292 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by zateznistub »

emmir1 wrote:
Mi moramo razgraničit sa sobom.

Hoćemo li Bosnu od Drine do Une, ili da pravimo Bošnjakistan gdje će živjeti samo muslimani
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
insomnia78

#293 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by insomnia78 »

Nije pametno zamjerati se Izraelu, nikako nije pametno
Posebno zbog Palestine sa kojom nemamo nista
Nasa zemlja ima toliko toga zamjeriti mnogim drugim zemljama, zbog odnosa prema NAMA u ratu kao i u miru ali mi, kao i uvijek odlucimo da bijemo, unaprijed izgubljene bitke za druge
Slijepci, totalni politicki slijepci
SkyLimit

#294 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by SkyLimit »

Englezi odigrali glavnu ulogu u uvođenju embarga Republici Bosni i Hercegovini, dakle direktno Bošnjake sjebali za sva vremena, a ja svakodnevno vidim osobe koje nosaju odjevne predmete na kojoj je zastava Velike Britanije, majice "I love London", u državi imaš više simpatizera Manchestera i Chelsea nego Želje i Sarajeva, nema šanse da bi njihova himna bila izviždana niti zastava gažena, navijače ne bi morao čuvati niko već bi se naši zajedno sa njima opijali. Izrael država na drugom kraju svijeta a sigurnije među Bošnjacima proći sa majicom sa 4 S nego sa majicom na kojoj bi bila zastava Izraela. Ja naš narod ne kontam nikako.

Što se tiče solidarisanja sa drugim muslimanima, pa na jednog muslimana kojeg ubije Izrael njih 1000 pobiju ISILI, Boko Harami, Talibani...samo nešto ne vidim da iko u BiH organizuje proteste za njihove žrtve.

A ovaj što pita je li naša himna ikad bila izviždana izvan Balkana, u našem zadnjem gostovanju Portugalu naša himna je žestoko izviždana. Ovdje se lijepo čuje https://youtu.be/8Cqva7BOxks?t=40
Last edited by SkyLimit on 13/06/2015 12:24, edited 3 times in total.
Udbas

#295 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Udbas »

hAZNADAR wrote:
belfy wrote:ja bih volio da hAZNADAR pojede rijeci koje je posrao ovdje i lijepo se izvine. ako ne zna zasto, onda nek procita svoje postove pocevsi od prvog na temi koju je sam otvorio, a onda neka trazi zatvaranje...

It_is_a_Lecrerc, tebe zaista ne razumijem. niti smrdis, niti mirises ovdje. iako, ako bi se mene pitalo (a ne pita), vise smrdis. biraj one druge teme.
Ja bih volio kada bi ti bio malo konkretniji i kulturniji. Zvizdanje himni (sto nije prvi put) i gazenje zastave je nesto sto drugacije dozivljavaju tumace normalni i rulja. Zato Leclerca razumijem jer je uvijek pricao jezikom normalnih ljudi a nikada jezikom rulje.

Lijepo je pobijediti ali za ucestvovanje u nacionalnim takmicenjima treba malo i mentalno sazriti.
Jer svoju zemlju i naciju ne predstavljaju samo sportisti - predstavljaju nas takodjer i navijaci. A ove tri nacije na Balkanu uz svo nacionalisticko divljanje, kukaste krizeve, fasizam,.. su davno pali na ispitu domacina. Ne treba ovdje niko gostovati, a ocigledno je da se bar navijaci BiH repke bolje ponasaju vani negoli kod kuce. Bilo bi pozeljno istraziti zasto je to tako,.. zasto se zvizdanja himni desavaju kod nas a rijetko ili nikako vani gdje nas isto zna biti vise hiljada,..

Bilo bi super kada bi fudbal bio samo sport i ovakva tema bila samo na podforumu rezervisanom za to. Ali zbog dvije stvari sinoc - nazlost nije - ocigledno je da je ovo puno vise od sporta.

Danas je slavlje i opijenost pobjedom,... kada to prodje treba otvoriti debatu o ovom blamiranju koje postaje obicaj.

Jeste, U Valensiji, ona utakmica kada smo primili gol u 99 minuti.
L u c i f e r

#296 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

Balkan je carstvo primitivizma.
animals

#297 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by animals »

Mislim da organizovane grupe budala koje drustvo zove navijacima, su leglo najveceg primitivizma..
to je jednostavno magnet, za sav olos..i ne samo u BIH..vec svugdje..
L u c i f e r

#298 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

animals wrote:Mislim da organizovane grupe budala koje drustvo zove navijacima, su leglo najveceg primitivizma..
to je jednostavno magnet, za sav olos..i ne samo u BIH..vec svugdje..
Slazem se.
Ko ono rece fino gore "besperpektivci".
Normalnim navijacima svaka cast.
BHCluster

#299 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by BHCluster »

Bosna i Hercegovina 3 - 1 Izrael
escobar__

#300 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by escobar__ »

Vas izgleda više brine zviždanje himni Izraela nego takve manifestacije širom BiH kad se zviždi našoj himni u našoj zemlji. Cc... K'o da svijet boli k.... što tamo neki u Bosni zvižde izraelskoj himni, jesmo im bitni u p.... materinu.
Post Reply