i jaNiemand wrote:+1kiki-miki wrote:Za neke forumaše prvi put ovdje čuh.
valjda što nismo na ''atributima'' i tako tim temama pa se ne znamo
i jaNiemand wrote:+1kiki-miki wrote:Za neke forumaše prvi put ovdje čuh.
hihihihijjjjjšatirana_ljubičica wrote:i jaNiemand wrote:+1kiki-miki wrote:Za neke forumaše prvi put ovdje čuh.
valjda što nismo na ''atributima'' i tako tim temama pa se ne znamo

nigdje veze..mali_balon wrote:
hihihihijjjjj
Našla bih sad neku ''poskočicu'' o tome kako kad se previše praviš pametan ispadneš glup al mi mrskomali_balon wrote:
Bazingašatirana_ljubičica wrote:Našla bih sad neku ''poskočicu'' o tome kako kad se previše praviš pametan ispadneš glup al mi mrskomali_balon wrote:
pa draga kiki-miki, znaš ti to dobrokiki-miki wrote:
Koje su to atributske teme?
mog starog?ne mogu ni ja, možda što ga nisam imalakiki-miki wrote:Pa na jednim atributima sam i sama bila, pa ipak ne prepoznajem pojedine nickove.
Kao npr. ni tvog starog se ne mogu sjetiti
Sreca kad je atriibutic u igriradostan dan wrote:e čuj, još nije bila na "atributu"...![]()
Isto, plus Nosara i još par likova/likuša.insomnia78 wrote:Ekipa sa vanjskopolitickih tema
Sirija, Irak, Jemen...
Kad vidim pricu na ostatku foruma tamo je jos i najbolje
Challenger__ wrote:Isto, plus Nosara i još par likova/likuša.insomnia78 wrote:Ekipa sa vanjskopolitickih tema
Sirija, Irak, Jemen...
Kad vidim pricu na ostatku foruma tamo je jos i najbolje
Kaci rasan.Zviz wrote:Tri strane se potroslili pisajuci o meni. Pa vi niste normalni...![]()
Zviz wrote:Tri strane se potroslili pisajuci o meni. Pa vi niste normalni...![]()
kontam nemoguce da je vec proslo mjesec dana. toliko lud nisamultima_palabra wrote:Evo odbanovaše me (nisam štele povlačio)... hvala za sve lipe riči
ko da dajes kredit bez kamate,kolko su te zvali nazad...ultima_palabra wrote:Evo odbanovaše me (nisam štele povlačio)... hvala za sve lipe riči
Vidi sto mu je dragoZviz wrote:Tri strane se potroslili pisajuci o meni. Pa vi niste normalni...![]()