Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O'zone wrote:Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
ma djes to bnola reci..vehabija i tacka.
hapsi bradonje .
I treba ih pohapsiti ali pri tome ne treba nama ostalim muslimanima na nos nabijati ovo što oni rade. Trebalo ih je davno raspustiti.
Ovo moje je ironicno bilo. Pojma nema ko je i sta je, al odmah udaraju po "vehabijama". Ja ih ne pravdam ali brate ne moze tako to.
Pogotovo ovaj @Djecak sa sibicama...
Ne može ovo ništa pomoći otcjepljenju RS-a. To je bez novog genocida nemoguća misija. A sumnjam da su sazrili uslovi da Evropa odobri tako nešto.
Ovo međutim itekako može pomoći našim političarima u kokošarskom pozicioniranju i utvrđivanju poretka stvari koji najbolje odgovara njihovim ličnim interesima. To su situacije u kojima baje plutaju najbolje.
Klavikula wrote:jadno je sto neki pokusavaju pravdati ovaj zlocin (mozda i teroristicki akt) genocidom nad Bosnjacima.
u principu nema razlike izmedju takvih i anamo onih sto negiraju genocid ili ga pravdaju nekim zlocinima. bara bara.
isto sranje drugo pakovanje.govna ko i ovi cetnici.
Ha jarane desilo se ubistvo i sta sad, boli me kurac iskreno, a pravim se satro me interesuje, svaki dan neko nekoga ubije. Terorizam je terorizam eto ih neka se ganjaju, ja da znam ko je i sta sad bih u prvi MUP da referisem, ali nemam pojma. A taj Lukac neka zna da mu ovo nije 92, ako Bosnjaci ni krivi ni duzni najebu zbog ovoga, neka zna da ce i Srbi gdje god se ukaze prilika. A to vec prelazi granice terorizma, pa neka malo bolje razmislja prije nego nesto tako lupi
O'zone wrote:Kažu napadać je Nerdin Ibrić (24) Ja nađoh jednog da ima profil na FB-u al taj baš i ne izgčeda ko vehabije više kao tip "š'a me ba gledaš"
Treba osuditi svaki teroristički napad i ubistvo nevinog policajca ali i onemogućiti da od ovog nastane zabava za široke narodne mase i benzin za potpaljivanje međunacionalnih sukoba
Mali_Vuk wrote:Ne može ovo ništa pomoći otcjepljenju RS-a. To je bez novog genocida nemoguća misija. A sumnjam da su sazrili uslovi da Evropa odobri tako nešto.
Ovo međutim itekako može pomoći našim političarima u kokošarskom pozicioniranju i utvrđivanju poretka stvari koji najbolje odgovara njihovim ličnim interesima. To su situacije u kojima baje plutaju najbolje.
Otcjepljenja neće biti sve. Europa je već rekla da o tome se može samo sanjati. To što Dodick misli da je viši od najviših - dobro se zajebao. A ako misli da će mu Beograd išta pomoći onda je gluplji nego što i mi mislimo jer Srbima je cilj EU a EU je bio GLASAN i JASAN - Bosna i Hercegovina u EU može JEDINO kao CJELOVITA država i nikako drugačije.
hrasno38 wrote:Mada vehabije mrzim iz dna duse kao i svaku vrstu terorizma ma ko da ga cini ovdje i te kako treba obratiti paznju na uzroke a jedan od glavnih je stalno podgrijavanje negativne atmosfere od onog idiota iz Laktasa. Zar on misli da je tolika sila da moze konstantno prijetiti i ponovno plasiti povratnike u RS a da niko i nikada nece reagovati. Naravno ovo je idiot jedank onima sto slicne ili jos gore stavri napravili u Bugojnu kao i Jasarevic koji je pucao u sred Sarajeva po ambasadi USA. Samo tajming ovog nedjela je veoma veoma cudan i moze imati razlicite pozadine kao sto su:
1. Vehabijama i te kako odgovara da se ovdje opet napravi sranje jer ISIL-ovska krv sada tece njihovim venama
2. KOS nikada niti je umro niti je nestao
3. Covjek ili terorista je jednostavno pukao ko fosna i odlucio nekome jebati majku
4. Ko garantuje da terosrista nije zrtva proteklog rata i nije upravo u Zvorniku izgubio nekoga od porodice
5. Naravno i ono sto sam napisao prije da ljudima pocinju polako da pucaju zivci od politike Milorada Dodika i njegovih prijetnji. Milorad Dodik jednostavno ce morati da jednom da shvati da ne moze nikako ni na koji nacin vise cijepati ovu drzavu i ako priziva ratne sukobe srpski narod ce biti strahoviti gubitnik. Nit ce biti RS-a nit ce biti Dodika sto 99% Bosnjaka i ljudi privrzenih ideju BiH prizeljkuje. Zasto onda igranje sa otvorenom vatrom.
6. Jedan od najvecih krivaca za ovakvu situaciju je Incko i MZ koja je dozvolila Dodiku da radi sta hoce i da prica sta hoce.
I ja sam izgubio clana porodice u proteklom ratu pa ne idem ubijati
Jasta, Dodik je kriv za Bugojno i Mevlida
Sta si zapeo za Bugojno i mevlida .... Ako je sve sto imas reci vozi za Srbiju
Seljacino, ja sam rodjen u ovom gradu, cijeli rat u njemu pregurao i oca izgubio i nemoj supcino da me igdje saljes!!! Je l' jasno???
Last edited by Ripicipi on 27/04/2015 22:14, edited 1 time in total.
Mozda je neki lik koji ovdje visi na forumu....znamo da svaka politicka rasprava na forumu zavrsi tako da patriote prijete "drugim poluvremenom" pa je mozda lik odlucio nesto poduzeti po tom pitanju
VIDITE LI S KIM IMAMO POSLA!!!
Na fejsbuk stranici navijaca Drine iz Zvornika napisali status
Braco budite spremi jer bi moglo biti jos napada. Sutra ce se ispitati poturice koje idu u srednje skole u Zvorniku da li znaju nesto vise, a Pauk ce ujutro posjetiti par poturickih porodica da im objasni neke stvari, ako slucajno budu sta skrivali znate sta ce biti. Samo hrabro, Srbin je na svojoj zemlji i nista ga ubiti nece pa ni ovo.
I onda mog oca pitaju jel ti zao sto si ratovao. Mijenjaju teze. A sta bi bilo da nije ratovao? Zamislite ovu situaciju danas a da u Zvorniku ima 50% poturica? Mi zivi nebi ostali. Pazite se, a u neka bolja vremena, rastjerati i ovo sto ih je ostalo oko Zvornika!!! Nije ih puno, ali da smeta.. smeta brate!!!
hrasno38 wrote:Mada vehabije mrzim iz dna duse kao i svaku vrstu terorizma ma ko da ga cini ovdje i te kako treba obratiti paznju na uzroke a jedan od glavnih je stalno podgrijavanje negativne atmosfere od onog idiota iz Laktasa. Zar on misli da je tolika sila da moze konstantno prijetiti i ponovno plasiti povratnike u RS a da niko i nikada nece reagovati. Naravno ovo je idiot jedank onima sto slicne ili jos gore stavri napravili u Bugojnu kao i Jasarevic koji je pucao u sred Sarajeva po ambasadi USA. Samo tajming ovog nedjela je veoma veoma cudan i moze imati razlicite pozadine kao sto su:
1. Vehabijama i te kako odgovara da se ovdje opet napravi sranje jer ISIL-ovska krv sada tece njihovim venama
2. KOS nikada niti je umro niti je nestao
3. Covjek ili terorista je jednostavno pukao ko fosna i odlucio nekome jebati majku
4. Ko garantuje da terosrista nije zrtva proteklog rata i nije upravo u Zvorniku izgubio nekoga od porodice
5. Naravno i ono sto sam napisao prije da ljudima pocinju polako da pucaju zivci od politike Milorada Dodika i njegovih prijetnji. Milorad Dodik jednostavno ce morati da jednom da shvati da ne moze nikako ni na koji nacin vise cijepati ovu drzavu i ako priziva ratne sukobe srpski narod ce biti strahoviti gubitnik. Nit ce biti RS-a nit ce biti Dodika sto 99% Bosnjaka i ljudi privrzenih ideju BiH prizeljkuje. Zasto onda igranje sa otvorenom vatrom.
6. Jedan od najvecih krivaca za ovakvu situaciju je Incko i MZ koja je dozvolila Dodiku da radi sta hoce i da prica sta hoce.
I ja sam izgubio clana porodice u proteklom ratu pa ne idem ubijati
Jasta, Dodik je kriv za Bugojno i Mevlida
Sta si zapeo za Bugojno i mevlida .... Ako je sve sto imas reci vozi za Srbiju[/quote]
Seljacino, ja sam rodjen u ovom gradu, cijeli rat u njemu pregurao i oca izgubio i nemoj supcino da me igdje saljes?? Je l' jasno???[/quote]
....
Dodi ste trese tlo pod nogama, para nigdje na vidiku On je spreman na sve, pa čak i na ovako nešto..samo neka se šumari pozabave glupostima, dok on uzima dragocjeno vrijeme