Gdje sam ja to pisao da mogu sve sam?SaraFina wrote:
Što bi ti rekao, VI vazda potencirate kako mozete sve!
Pa snadji se jarane!
Momci nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
almir90
#276 Re: Momci nakon 25
- SaraFina
#277 Re: Momci nakon 25
almir90 wrote:Gdje sam ja to pisao da mogu sve sam?SaraFina wrote:
Što bi ti rekao, VI vazda potencirate kako mozete sve!
Pa snadji se jarane!Ništa bona bez spaćne ženske u životu nema.
Budi ko Edo, glavni horoz u kokošinjcu.
@Edo, bi li ti volio 3 ili 4 zene?
-
almir90
#278 Re: Momci nakon 25
Ja sam skroman, tamam jedna, al' vrijedna.SaraFina wrote: Budi ko Edo, glavni horoz u kokošinjcu.
![]()
- edo_79
#279 Re: Momci nakon 25
Gledaće ona njega ... samo što će neko drugi to trpatalmir90 wrote:Znači pronašao si se.Gabrielo wrote: I zasto zene ne bi trazile takve sa jakim roditeljima? Gleda da sebi osigura lagodan zivot. Sasvim razumljivo.Jedno je biti babin/tatin sin koji se hvali uspjehom, a zapravo sam težak posao su za njega odradili roditelji. I, takav će obično oženiti sponzorušicu, koja najvjerovatnije ga neće moći očima gledati, ali radi novca će trpiti.
Ali, ima i ono ali, brak bi trebao da se zasnuje na ljubavi, i da dvoje bračnih saputnika steknu zajedno sve u životu. Tako će se lakše i očuvati brak. A, ovi brakovi u kojem jedan bračni par (može i muško i žensko) dođu na gotovo, nema tu vazda sreće, pogotovo ako je sve bazirano striktno na interesu, a obično jest.
@ Sarafina .... meni dosta jedna al da je INSAN .... 4 hajvana mi ne trebaju nikako .... dovoljno što sam ja hajvan ko bi izdr'žo sa još jednim
-
Gabrielo
#280 Re: Momci nakon 25
Nisam to sto kazes.almir90 wrote:Znači pronašao si se.Gabrielo wrote: I zasto zene ne bi trazile takve sa jakim roditeljima? Gleda da sebi osigura lagodan zivot. Sasvim razumljivo.Jedno je biti babin/tatin sin koji se hvali uspjehom, a zapravo sam težak posao su za njega odradili roditelji. I, takav će obično oženiti sponzorušicu, koja najvjerovatnije ga neće moći očima gledati, ali radi novca će trpiti.
Ali, ima i ono ali, brak bi trebao da se zasnuje na ljubavi, i da dvoje bračnih saputnika steknu zajedno sve u životu. Tako će se lakše i očuvati brak. A, ovi brakovi u kojem jedan bračni par (može i muško i žensko) dođu na gotovo, nema tu vazda sreće, pogotovo ako je sve bazirano striktno na interesu, a obično jest.
Zene gledaju novac i status, muskarci gledaju izgled. Uvijek je tako bilo i bice.
I ti bi radije bio sa nekom zgodnom sponzorusom nego karakterno odlicnom ali ruznom curom.
-
almir90
#281 Re: Momci nakon 25
I, sad ćeš mi reći da su sve zgodne i lijepe cure striktno sponzoruše, a ovi garibi nisu?Gabrielo wrote:
Nisam to sto kazes.
Zene gledaju novac i status, muskarci gledaju izgled. Uvijek je tako bilo i bice.
I ti bi radije bio sa nekom zgodnom sponzorusom nego karakterno odlicnom ali ruznom curom.
-
Gabrielo
#282 Re: Momci nakon 25
Ne, eto suprotno je.almir90 wrote:I, sad ćeš mi reći da su sve zgodne i lijepe cure striktno sponzoruše, a ovi garibi nisu?Gabrielo wrote:
Nisam to sto kazes.
I ti bi radije bio sa nekom zgodnom sponzorusom nego karakterno odlicnom ali ruznom curom.Eto, ja se sa time ne bih složio, ali te ne planiram ubjeđivati u kontra, svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i ti.
Vidis da i ti ne bi uzeo ruzniju nema veze sto je karakterno bolja, a smeta ti sto zene biraju debile koji imaju novca.
-
pakica_
#283 Re: Momci nakon 25
Imam pos'o, platu, auto, sveeee.. 'ta ce mi njegovo 
-
almir90
#284 Re: Momci nakon 25
Nije meni krivo što neko voda sponzu, šta mu ću mu ja, izjavio bih mu saučešće jedino.Gabrielo wrote: Ne, eto suprotno je.![]()
Vidis da i ti ne bi uzeo ruzniju nema veze sto je karakterno bolja, a smeta ti sto zene biraju debile koji imaju novca.
Percepcija ljepote je pojam koji se ne može detaljno opisati, svako ima drugačije mišljenje. Ali, eto realno gledajući šta većina smatra ljepoticom, ja kao muško mogu reći, da je moje mišljenje da nisu lijepe i zgodne cure sponzoruše. Pa, i sam imam školskih kolega koji nisu nikakvi bogataši, a oženili se sa lijepim i zgodnim djevojkama. Pogledaj malo oko sebe, ne bulji samo u pod ili nebo.
- edo_79
#285 Re: Momci nakon 25
pakica_ wrote:Imam pos'o, platu, auto, sveeee.. 'ta ce mi njegovo
-
ZenaZbrkovima
#287 Re: Momci nakon 25
Frustracije, frustracije.. Tesko li je samo procitati gore napisano a kako li je tek zivjeti s tim 
- edo_79
#288 Re: Momci nakon 25
Ah ... štašZenaZbrkovima wrote:Frustracije, frustracije.. Tesko li je samo procitati gore napisano a kako li je tek zivjeti s tim
- Ridjobrki
#289 Re: Momci nakon 25
Nemam pojma.... Ljepota jeste površna, al' ružnoća brate u kost udara.almir90 wrote:Nije meni krivo što neko voda sponzu, šta mu ću mu ja, izjavio bih mu saučešće jedino.Gabrielo wrote: Ne, eto suprotno je.![]()
Vidis da i ti ne bi uzeo ruzniju nema veze sto je karakterno bolja, a smeta ti sto zene biraju debile koji imaju novca.![]()
Percepcija ljepote je pojam koji se ne može detaljno opisati, svako ima drugačije mišljenje. Ali, eto realno gledajući šta većina smatra ljepoticom, ja kao muško mogu reći, da je moje mišljenje da nisu lijepe i zgodne cure sponzoruše. Pa, i sam imam školskih kolega koji nisu nikakvi bogataši, a oženili se sa lijepim i zgodnim djevojkama. Pogledaj malo oko sebe, ne bulji samo u pod ili nebo.
-
almir90
#290 Re: Momci nakon 25
I kaj ti veliš, jesul' sve mačke sponzice, a patkice nijesu?Ridjobrki wrote: Nemam pojma.... Ljepota jeste površna, al' ružnoća brate u kost udara.
- Ridjobrki
#291 Re: Momci nakon 25
Koliko sam ja skontao ženski rod - jednu ženu ne možeš obuhvatiti generalnom definicijom a kamoli grupu njih.almir90 wrote:I kaj ti veliš, jesul' sve mačke sponzice, a patkice nijesu?Ridjobrki wrote: Nemam pojma.... Ljepota jeste površna, al' ružnoća brate u kost udara.
U svakom slučaju, bolje jedna lijepa nego dvije ružne.
-
almir90
#292 Re: Momci nakon 25
Ridjobrki wrote:
Koliko sam ja skontao ženski rod - jednu ženu ne možeš obuhvatiti generalnom definicijom a kamoli grupu njih.
U svakom slučaju, bolje jedna lijepa nego dvije ružne.
- Ridjobrki
#293 Re: Momci nakon 25
Ja sam svoju idealnu djevojku definirao i tražim svoj sveti gral
Jednom sam se zezno, više grešaka ne smije biti. Samo nek je finog odgoja i naravi, nek zna šta skuhat' i nek da u sebe gledati. Znači kad bi maksimalno ispunjavala kriterije... govorimo o kuharici manekenskih proporcija iz hadžijske kuće.
I onda bih je ja zvao "sultanija" i pazio da joj trepavica ne padne na pod i tako...
Jednom sam se zezno, više grešaka ne smije biti. Samo nek je finog odgoja i naravi, nek zna šta skuhat' i nek da u sebe gledati. Znači kad bi maksimalno ispunjavala kriterije... govorimo o kuharici manekenskih proporcija iz hadžijske kuće.
I onda bih je ja zvao "sultanija" i pazio da joj trepavica ne padne na pod i tako...
- edo_79
#294 Re: Momci nakon 25
POTPISUJEM!!!!Ridjobrki wrote:Ja sam svoju idealnu djevojku definirao i tražim svoj sveti gral![]()
-
pakica_
#295 Re: Momci nakon 25
Mislila sam na kesh i bibiedo_79 wrote:pakica_ wrote:Imam pos'o, platu, auto, sveeee.. 'ta ce mi njegovo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#296 Re: Momci nakon 25
Imam i ja to .... pa se ne kofrchim ko ti .... to ti mangup sad jelpakica_ wrote:Mislila sam na kesh i bibiedo_79 wrote:pakica_ wrote:Imam pos'o, platu, auto, sveeee.. 'ta ce mi njegovo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to imam svoje
-
pakica_
#297 Re: Momci nakon 25
Napuckat cu zlobermana na tebe i nesh se imat cime branitedo_79 wrote: Imam i ja to .... pa se ne kofrchim ko ti .... to ti mangup sad jel
- edo_79
#298 Re: Momci nakon 25
Bolje napuckaj ''ribu'' .... da je poderem k'o ciganče napolitanku ... osevapila bi sepakica_ wrote:Napuckat cu zlobermana na tebe i nesh se imat cime branitedo_79 wrote: Imam i ja to .... pa se ne kofrchim ko ti .... to ti mangup sad jel
-
pakica_
#299 Re: Momci nakon 25
Rekla sam ti je poslat'edo_79 wrote:Bolje napuckaj ''ribu'' .... da je poderem k'o ciganče napolitanku ... osevapila bi sepakica_ wrote:Napuckat cu zlobermana na tebe i nesh se imat cime branitedo_79 wrote: Imam i ja to .... pa se ne kofrchim ko ti .... to ti mangup sad jel![]()
![]()
![]()
![]()
A mescini da bi dupli sevap bio po srijedi
- edo_79
#300 Re: Momci nakon 25
Pa ja ... jedan tebi jedan meni