Momci nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
almir90

#276 Re: Momci nakon 25

Post by almir90 »

SaraFina wrote:
Što bi ti rekao, VI vazda potencirate kako mozete sve!

Pa snadji se jarane! :P
Gdje sam ja to pisao da mogu sve sam? :D Ništa bona bez spaćne ženske u životu nema. :D
SaraFina

#277 Re: Momci nakon 25

Post by SaraFina »

almir90 wrote:
SaraFina wrote:
Što bi ti rekao, VI vazda potencirate kako mozete sve!

Pa snadji se jarane! :P
Gdje sam ja to pisao da mogu sve sam? :D Ništa bona bez spaćne ženske u životu nema. :D

Budi ko Edo, glavni horoz u kokošinjcu.

:D

@Edo, bi li ti volio 3 ili 4 zene?
almir90

#278 Re: Momci nakon 25

Post by almir90 »

SaraFina wrote: Budi ko Edo, glavni horoz u kokošinjcu.

:D
Ja sam skroman, tamam jedna, al' vrijedna. :D Mislim, i vrijedna da radi, a i ovako kao osoba da vrijedi. :D
edo_79

#279 Re: Momci nakon 25

Post by edo_79 »

almir90 wrote:
Gabrielo wrote: I zasto zene ne bi trazile takve sa jakim roditeljima? Gleda da sebi osigura lagodan zivot. Sasvim razumljivo.
Znači pronašao si se. :D Jedno je biti babin/tatin sin koji se hvali uspjehom, a zapravo sam težak posao su za njega odradili roditelji. I, takav će obično oženiti sponzorušicu, koja najvjerovatnije ga neće moći očima gledati, ali radi novca će trpiti.

Ali, ima i ono ali, brak bi trebao da se zasnuje na ljubavi, i da dvoje bračnih saputnika steknu zajedno sve u životu. Tako će se lakše i očuvati brak. A, ovi brakovi u kojem jedan bračni par (može i muško i žensko) dođu na gotovo, nema tu vazda sreće, pogotovo ako je sve bazirano striktno na interesu, a obično jest.
Gledaće ona njega ... samo što će neko drugi to trpat :izet: a ovaj će živit u ubjeđenju da je ona s njim zato što ga voli a ne zbog para

@ Sarafina .... meni dosta jedna al da je INSAN .... 4 hajvana mi ne trebaju nikako .... dovoljno što sam ja hajvan ko bi izdr'žo sa još jednim :lol:
Gabrielo

#280 Re: Momci nakon 25

Post by Gabrielo »

almir90 wrote:
Gabrielo wrote: I zasto zene ne bi trazile takve sa jakim roditeljima? Gleda da sebi osigura lagodan zivot. Sasvim razumljivo.
Znači pronašao si se. :D Jedno je biti babin/tatin sin koji se hvali uspjehom, a zapravo sam težak posao su za njega odradili roditelji. I, takav će obično oženiti sponzorušicu, koja najvjerovatnije ga neće moći očima gledati, ali radi novca će trpiti.

Ali, ima i ono ali, brak bi trebao da se zasnuje na ljubavi, i da dvoje bračnih saputnika steknu zajedno sve u životu. Tako će se lakše i očuvati brak. A, ovi brakovi u kojem jedan bračni par (može i muško i žensko) dođu na gotovo, nema tu vazda sreće, pogotovo ako je sve bazirano striktno na interesu, a obično jest.
Nisam to sto kazes.
Zene gledaju novac i status, muskarci gledaju izgled. Uvijek je tako bilo i bice.
I ti bi radije bio sa nekom zgodnom sponzorusom nego karakterno odlicnom ali ruznom curom.
almir90

#281 Re: Momci nakon 25

Post by almir90 »

Gabrielo wrote:
Nisam to sto kazes.
Zene gledaju novac i status, muskarci gledaju izgled. Uvijek je tako bilo i bice.
I ti bi radije bio sa nekom zgodnom sponzorusom nego karakterno odlicnom ali ruznom curom.
I, sad ćeš mi reći da su sve zgodne i lijepe cure striktno sponzoruše, a ovi garibi nisu? :lol: Eto, ja se sa time ne bih složio, ali te ne planiram ubjeđivati u kontra, svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i ti.
Gabrielo

#282 Re: Momci nakon 25

Post by Gabrielo »

almir90 wrote:
Gabrielo wrote:
Nisam to sto kazes.
I, sad ćeš mi reći da su sve zgodne i lijepe cure striktno sponzoruše, a ovi garibi nisu? :lol: Eto, ja se sa time ne bih složio, ali te ne planiram ubjeđivati u kontra, svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i ti.
Ne, eto suprotno je. :oops:
Vidis da i ti ne bi uzeo ruzniju nema veze sto je karakterno bolja, a smeta ti sto zene biraju debile koji imaju novca. :thumbup:
pakica_

#283 Re: Momci nakon 25

Post by pakica_ »

Imam pos'o, platu, auto, sveeee.. 'ta ce mi njegovo :)
almir90

#284 Re: Momci nakon 25

Post by almir90 »

Gabrielo wrote: Ne, eto suprotno je. :oops:
Vidis da i ti ne bi uzeo ruzniju nema veze sto je karakterno bolja, a smeta ti sto zene biraju debile koji imaju novca. :thumbup:
Nije meni krivo što neko voda sponzu, šta mu ću mu ja, izjavio bih mu saučešće jedino. :D

Percepcija ljepote je pojam koji se ne može detaljno opisati, svako ima drugačije mišljenje. Ali, eto realno gledajući šta većina smatra ljepoticom, ja kao muško mogu reći, da je moje mišljenje da nisu lijepe i zgodne cure sponzoruše. Pa, i sam imam školskih kolega koji nisu nikakvi bogataši, a oženili se sa lijepim i zgodnim djevojkama. Pogledaj malo oko sebe, ne bulji samo u pod ili nebo.
edo_79

#285 Re: Momci nakon 25

Post by edo_79 »

pakica_ wrote:Imam pos'o, platu, auto, sveeee.. 'ta ce mi njegovo :)
:izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
almir90

#286 Re: Momci nakon 25

Post by almir90 »

.
ZenaZbrkovima

#287 Re: Momci nakon 25

Post by ZenaZbrkovima »

Frustracije, frustracije.. Tesko li je samo procitati gore napisano a kako li je tek zivjeti s tim :-)
edo_79

#288 Re: Momci nakon 25

Post by edo_79 »

ZenaZbrkovima wrote:Frustracije, frustracije.. Tesko li je samo procitati gore napisano a kako li je tek zivjeti s tim :-)
Ah ... štaš :mrgreen:
Ridjobrki

#289 Re: Momci nakon 25

Post by Ridjobrki »

almir90 wrote:
Gabrielo wrote: Ne, eto suprotno je. :oops:
Nije meni krivo što neko voda sponzu, šta mu ću mu ja, izjavio bih mu saučešće jedino. :D

Percepcija ljepote je pojam koji se ne može detaljno opisati, svako ima drugačije mišljenje. Ali, eto realno gledajući šta većina smatra ljepoticom, ja kao muško mogu reći, da je moje mišljenje da nisu lijepe i zgodne cure sponzoruše. Pa, i sam imam školskih kolega koji nisu nikakvi bogataši, a oženili se sa lijepim i zgodnim djevojkama. Pogledaj malo oko sebe, ne bulji samo u pod ili nebo.
Nemam pojma.... Ljepota jeste površna, al' ružnoća brate u kost udara. :-?
almir90

#290 Re: Momci nakon 25

Post by almir90 »

Ridjobrki wrote: Nemam pojma.... Ljepota jeste površna, al' ružnoća brate u kost udara. :-?
I kaj ti veliš, jesul' sve mačke sponzice, a patkice nijesu? :D
Ridjobrki

#291 Re: Momci nakon 25

Post by Ridjobrki »

almir90 wrote:
Ridjobrki wrote: Nemam pojma.... Ljepota jeste površna, al' ružnoća brate u kost udara. :-?
I kaj ti veliš, jesul' sve mačke sponzice, a patkice nijesu? :D
Koliko sam ja skontao ženski rod - jednu ženu ne možeš obuhvatiti generalnom definicijom a kamoli grupu njih.

U svakom slučaju, bolje jedna lijepa nego dvije ružne. :wink:
almir90

#292 Re: Momci nakon 25

Post by almir90 »

Ridjobrki wrote:
Koliko sam ja skontao ženski rod - jednu ženu ne možeš obuhvatiti generalnom definicijom a kamoli grupu njih.

U svakom slučaju, bolje jedna lijepa nego dvije ružne. :wink:
:thumbup:
Ridjobrki

#293 Re: Momci nakon 25

Post by Ridjobrki »

Ja sam svoju idealnu djevojku definirao i tražim svoj sveti gral :lol:

Jednom sam se zezno, više grešaka ne smije biti. Samo nek je finog odgoja i naravi, nek zna šta skuhat' i nek da u sebe gledati. Znači kad bi maksimalno ispunjavala kriterije... govorimo o kuharici manekenskih proporcija iz hadžijske kuće.

I onda bih je ja zvao "sultanija" i pazio da joj trepavica ne padne na pod i tako... :maca:
edo_79

#294 Re: Momci nakon 25

Post by edo_79 »

Ridjobrki wrote:Ja sam svoju idealnu djevojku definirao i tražim svoj sveti gral :lol:

Jednom sam se zezno, više grešaka ne smije biti. Samo nek je finog odgoja i naravi, nek zna šta skuhat' i nek da u sebe gledati. Znači kad bi maksimalno ispunjavala kriterije... govorimo o kuharici manekenskih proporcija iz hadžijske kuće.

I onda bih je ja zvao "sultanija" i pazio da joj trepavica ne padne na pod i tako... :maca:
POTPISUJEM!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
pakica_

#295 Re: Momci nakon 25

Post by pakica_ »

edo_79 wrote:
Mislila sam na kesh i bibi :) to imam svoje :)
edo_79

#296 Re: Momci nakon 25

Post by edo_79 »

pakica_ wrote:
edo_79 wrote:
Mislila sam na kesh i bibi :) to imam svoje :)
Imam i ja to .... pa se ne kofrchim ko ti .... to ti mangup sad jel :lol:
pakica_

#297 Re: Momci nakon 25

Post by pakica_ »

edo_79 wrote: Imam i ja to .... pa se ne kofrchim ko ti .... to ti mangup sad jel :lol:
Napuckat cu zlobermana na tebe i nesh se imat cime branit :lol:
edo_79

#298 Re: Momci nakon 25

Post by edo_79 »

pakica_ wrote:
edo_79 wrote: Imam i ja to .... pa se ne kofrchim ko ti .... to ti mangup sad jel :lol:
Bolje napuckaj ''ribu'' .... da je poderem k'o ciganče napolitanku ... osevapila bi se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pakica_

#299 Re: Momci nakon 25

Post by pakica_ »

edo_79 wrote:
pakica_ wrote:
Bolje napuckaj ''ribu'' .... da je poderem k'o ciganče napolitanku ... osevapila bi se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rekla sam ti je poslat' :lol:
A mescini da bi dupli sevap bio po srijedi
edo_79

#300 Re: Momci nakon 25

Post by edo_79 »

Pa ja ... jedan tebi jedan meni :mrgreen:
Post Reply