a vi mu odgovarate na flejmerske idiotizme.
a ne znam zasto postoji trend opadanja prirodnog prirastaja kod ovakve dobre skrbi za majku/porodilju i dijete. zaista mi nije jasno.
Zato im se djeca utapaju, iduci ka sreci u te zemlje gdje zena ima prava..prog321 wrote:Nije ti geografija mnogo jaka.
Nema bijele kuge ni kod Arapa ni u Juznoj Americi, i Karibijima. Naravno ni u Aziji i Indiji. To jest, gdje god su prava zena nistavna tu je broj djece masala.
Sa feminizmom i obrazovanjom zen(k)i dolazi i manjak djece. Jednacina je jednostavna.
Opet si u minusu, jer bi tvoje tri žene imale po dvoje djece što je opet ispod granice od 2.3 djece po ženi, spadaš u grupu ispod prosjeka i smanjuješ natalitet jer se gleda fertilitet.prog321 wrote:Vi gospodicna samo potvrdjujete moju tezu.
Umjesto da sjedite kod kuce i radjate djecu vi orgijate po internetu.![]()
PS.
Ja sam rekao da cu praviti 5-6. Drugi neka odgaja. Ne mogu ja sve.
Ne treba nam nitko, uništit ćemo je sami, eto koliko smo superiorni.madner wrote:Jedini plus, superiornu genetiku da nam uniste?
Gluho i daleko bilo.
Šta je sa vozačkom dozvolom je li najbolje i tu njima oduzeti? U Saudijskoj Arabiji to bio zakon i tamo se je rađalo više djece.prog321 wrote:Sto su veci preduslovi to je manje djece.
Zabraniti zenama fejsbucenje i citanje knjiga, gledanje tv. Od dosade ce morati radjati.
Sretno.Velkoski wrote:Popravit ću ja prosjek
Nije losa ideja.Sfinks wrote:Šta je sa vozačkom dozvolom je li najbolje i tu njima oduzeti? U Saudijskoj Arabiji to bio zakon i tamo se je rađalo više djece.prog321 wrote:Sto su veci preduslovi to je manje djece.
Zabraniti zenama fejsbucenje i citanje knjiga, gledanje tv. Od dosade ce morati radjati.
Ne razumijem vas. Šta mi mislite napisati?hillbill wrote:dobro je.........koji ce ti k..... sirotnjaSfinks wrote:Šta se treba produzeti da se opravi negativni prirodni priraštaj stanovništva u ovoj državi? Je li potrebno dati ženama koje imaju više djece kasnije veću penziju, muškarcima danas veće plate da mogu djecu snabdijevati ili je neophodno zabraniti kondome u ovoj zemlji? Ima li za ovaj problem ikakvo riješenje ili je to nemoguće riješiti?
Zasto je bijela kuga problem? Zato što je moguće ili sigurno da će BiH nestati(izumrijeti).Gabrielo wrote:Nije losa ideja.Sfinks wrote:Šta je sa vozačkom dozvolom je li najbolje i tu njima oduzeti? U Saudijskoj Arabiji to bio zakon i tamo se je rađalo više djece.prog321 wrote:Sto su veci preduslovi to je manje djece.
Zasto je bijela kuga problem? Bolje ce biti kad nas bude manje. Nemamo resursa.

Zabrana vozacke dozvole plodnim udavacama ? Naravno, to se podrazumjeva.Sfinks wrote:Šta je sa vozačkom dozvolom je li najbolje i tu njima oduzeti? U Saudijskoj Arabiji to bio zakon i tamo se je rađalo više djece.prog321 wrote:Sto su veci preduslovi to je manje djece.
Kad nas bude manje bice nam bolje. I ovako imamo previse nezaposlenih.Sfinks wrote: Zasto je bijela kuga problem? Zato što je moguće ili sigurno da će BiH nestati(izumrijeti).
Bolje ce biti kad nas bude manje. Mislite Bosanaca i Hercegovaca ili Kineza i Indijaca?
Mislite li BiH nema resursa ili svijet nema resursa?
Bravo. Već četvrti put pišete skoro jedno te isto.Gabrielo wrote:Kad nas bude manje bice nam bolje. I ovako imamo previse nezaposlenih.Sfinks wrote: Zasto je bijela kuga problem? Zato što je moguće ili sigurno da će BiH nestati(izumrijeti).
Bolje ce biti kad nas bude manje. Mislite Bosanaca i Hercegovaca ili Kineza i Indijaca?
Mislite li BiH nema resursa ili svijet nema resursa?