Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cherry-Cherry wrote:
Neću. Ali te invalidnine se daju iz budžeta. Mog, tvog, našeg budžeta.
Nije istina invalidnine i penzije se daju od MMF kredita
A MMF se placa iz prihoda od PDV-a.
ustvari radi se na crno a troši na belo, Još malo, pa jedini način opstanka od državnog harača i opšte tjeskobe od krize, koja se ne može prenebregnuti bez halucinogenih sredstava.
Matzan wrote:
Ne znam što se ti javljaš? Ti nećeš na reviziju.
Nekako si jako zabrinuta za budžet. Ja nisam. Evo, sutra da tebi treba invalidnina ja bih ti halalio.
Ako ništa, onda da osjetiš koji je to užitak. Eto, od srca ti želim!
12:45 Borci su su pred okupljenim novinarima i građanima kazali da imaju strpljenja još malo čekati na odgovor Izetbegovića. Izrazili su želju da odu i do Fahrudina Radončića, da sa njim, kao najboljim i najpoštenim političarem u državi, koji brine za običnog čovjeka, razgovaraju o svojim problemima. -
nas od totalne propasti spašava dijaspora i lova koju šalju i troše u bosni ... i ljudi koji idu i rade na crno po EU pa donesu nešto keša kući
bez toga bi propali za jednu polusezonu
Radar71 wrote:12:45 Borci su su pred okupljenim novinarima i građanima kazali da imaju strpljenja još malo čekati na odgovor Izetbegovića. Izrazili su želju da odu i do Fahrudina Radončića, da sa njim, kao najboljim i najpoštenim političarem u državi, koji brine za običnog čovjeka, razgovaraju o svojim problemima. -
Cherry-Cherry wrote:Neću. Ali te invalidnine se daju iz budžeta. Mog, tvog, našeg budžeta.
I tvoja plaća isto. A prizivaš Kristalnu noć jasno i glasno muslimanima u BIH dakle, onima koji pune budžet i daju tebi plaću. Tvoj problem u ovoj diskusiji je drugačije prirode, nego ovih dijapsoraca.. tvoj problem je samo ime ove dvojice ljudi. Tvoj problem je tvoj fašizam koji nosiš u sebi i ispliva na mnogim temama, tipa prizivanja kristalne noći svim Bošnjacima u BIH.
U nedostatku argumenata mijenjaš temu. Tipično za tebe.
Što se plate tiče, ja svoju platu i te kako zaradim. Ne dobivam je na lijepe oči, kao neki što dobivaju invalidnine i ostale ublehe i privilegije.
Radar71 wrote:12:45 Borci su su pred okupljenim novinarima i građanima kazali da imaju strpljenja još malo čekati na odgovor Izetbegovića. Izrazili su želju da odu i do Fahrudina Radončića, da sa njim, kao najboljim i najpoštenim političarem u državi, koji brine za običnog čovjeka, razgovaraju o svojim problemima. -
Matzan wrote:
Ne znam što se ti javljaš? Ti nećeš na reviziju.
Nekako si jako zabrinuta za budžet. Ja nisam. Evo, sutra da tebi treba invalidnina ja bih ti halalio.
To želi onome ko te naučio da tako razmišljaš i drugome tako nešto želiš.
Cherry-Cherry wrote:
To želi onome ko te naučio da tako razmišljaš i drugome tako nešto želiš.
Pa šta se ljutiš sad?!
Vidim da si ljubomorna na invalide, pa rekoh da malo okusiš slast...
Pa šta se ljutiš sad?!
Zadovoljna sam sa onim što imam i što sam sama sebi zaradila. A što se invalidnina tiče, ako tebi ne smeta da se novac daje ublehašima, ima kome smeta. Ne kažem da su svi ublehaši, ali neko ko ima invalidnost 20% na upalu pluća jeste ublehaš.
12:45 Borci su su pred okupljenim novinarima i građanima kazali da imaju strpljenja još malo čekati na odgovor Izetbegovića. Izrazili su želju da odu i do Fahrudina Radončića, da sa njim, kao najboljim i najpoštenijim političarem u državi, koji brine za običnog čovjeka, razgovaraju o svojim problemima. -
Pa šta se ljutiš sad?!
Zadovoljna sam sa onim što imam i što sam sama sebi zaradila. A što se invalidnina tiče, ako tebi ne smeta da se novac daje ublehašima, ima kome smeta. Ne kažem da su svi ublehaši, ali neko ko ima invalidnost 20% na upalu pluća jeste ublehaš.
ja sam vidio rvi rješenje u kojem piše tj obrazlaže se procenat invalidnosti od 70%, pale 2 granate pred ulaz dotičnog od kojih je dobio slom živaca nakon čega je subjekat ležao 13 dana na psihijatriji, dijagnoza blagi oblik PTSP-a i slabo srce.