Četnici u Višegradu

Post Reply
York Light 100`s

#276 Re: Četnici u Višegradu

Post by York Light 100`s »

L u c i f e r wrote:stavljas u istu ravan gejeve i cetnike

tipicno isisovski

aferim
:lol: A jesi li ti onaj što kaže da svi koji ne podržavaju WC papir Charlie Hebdo automatski podržavaju terorizam? E onda nije ni čudo kako si došao do tog zaključka :-)

Ista regija što je govorila par godina unazad da se ne može još organizovati gay parada zato što ovi narodi još nisu spremni i neko bi to mogao shvatiti kao provokaciju smatra da čak ni 20 godina poslije rata je ova gruda zemlje spremna za nacionalističke skupove.
Znam da je tebi previše komplikovano da shvatiš poentu i da ćeš izvaliti još jednu provalu
L u c i f e r

#277 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

ne

nisam ja taj

ja sam onaj sto ti je rekao da ti ostrascenost pomracuje racio pa ne citas kako pise vec kako ti neukost i vjerska zatucanost nalazu
York Light 100`s

#278 Re: Četnici u Višegradu

L u c i f e r wrote:ne

nisam ja taj

ja sam onaj sto ti je rekao da ti ostrascenost pomracuje racio pa ne citas kako pise vec kako ti neukost i vjerska zatucanost nalazu
A jel te to stid priznati ili koji je razlog što lažeš?
L u c i f e r wrote:da li u bosni ima podrške terorizmu i potencijala za terorizam

najbolje govori rezultat ove ankete
Jeste li Čarli ili pak ne?

Da
85
28%

Ne
202
66%

Samo četvrtkom (odbijam odgovoriti)
20
7%
L u c i f e r

#279 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

ni jedno ni drugo

zajebavam te

jer za normalna muhabeta nisi
Last edited by L u c i f e r on 17/03/2015 21:17, edited 1 time in total.
155_mm

#280 Re: Četnici u Višegradu

Post by 155_mm »

pa sta se ljudi zapeli za te cetnike po visegradu. pa zar ne viditte da se radi o najvecem civilizacijskom napredku kojeg je danasnje stanovnistvo visegrada dozivjelo. pa prije samo 20-tak godina su zive spaljivali svoje komsije bosnjake. a danas se spalo na to malo folklora i to vam smeta. pa dajte vise ljudi.
BadAss14

#281 Re: Četnici u Višegradu

Post by BadAss14 »

ZelenaZgrada wrote:Ne radi se uopšte o tome ko predstavlja veću objektivnu prijetnju, već o demonstriranju lojalnosti prema Americi i ostalim zapadnim saveznicima. Zbog toga vam ne valja da ta zastava visi u tom selu. Jebe se njima za četnike, pa u Americi ih ima kolko hoćeš- i to onih pravih, iz Drugog svjetskog- u Libertvilu spomenik Draži ... E, ali ISILovci su već druga priča. Dakle ne radi se uopšte o vašoj perspektivi relacija dobra/zla, nego o njihovoj. Nije pošteno ali tako je. Veži konja đe ti gazda kaže i gotova priča. Ne može se šut s rogatim preganjati, nikad mogo. Nisu ni Srbi i Crnogorci voljeli da gledaju "paradu ponosa", niti Hrvati ćirilične table- pa su morali.

Onolika Njemačka, pa je de fakto u neovazalnom odnosu prema USA, a ne exYU brabonjci, kojih nema koliko 3-4 malo veća grada u Americi, onako sve đuture na gomili kad nas skupiš.

Ja se pitam kako ti i takvi mozete uopste zivit sami sa sobom, sta je smisao vaseg zivota? Sto se jednostavno kolektivno ne samopoubijate?
Druga stvar kako tebe i takve nije stid? Preveliku cijenu je ova drzava i bosnjacki narod platio, da bi nas ti i takvi svrstavali u nekakve "ex yu brabonjke"! I jebe mi se vise i za ex yu i za nekakav Balkan. Bosnjak jedino moze biti svoj na svom u BiH i to u onim slobodnim teritorijama. Za mene i moje dijete se nece sigurno brinuti nikakav Balkan, nece me zaposlit nikakav Balkan, niti ce mi taj Balkan omoguciti normalan zivot, to mogu ostvariti jedino u svojoj drzavi na tom Balkanu i u toj ex yu.
Tebi i takvima je defetizam lifestyle, i najlkase vam je prdit o prici "bice kako odluce veliki".
Last edited by BadAss14 on 17/03/2015 22:10, edited 1 time in total.
L u c i f e r

#282 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

"i to u onim slobodnim teritorijama"

:facepalm:
BadAss14

#283 Re: Četnici u Višegradu

Post by BadAss14 »

L u c i f e r wrote:"i to u onim slobodnim teritorijama"

Naravno, da necu mozda sebe izlozit vlastima u Visegradu, gdje mi fasisticka bagra paradira po mjestima zlocina, i da mi to bude normalna pojava?. Nikad. Dok svaki Srbin i Hrvat moze ostavriti normalan zivot na teritorijama koje su bilo pod kontrolom ARBiH. To je fakt, znamo to dobro svi.
Bodkin

#284 Re: Četnici u Višegradu

Post by Bodkin »

BadAss14 wrote:

Naravno, da necu mozda sebe izlozit vlastima u Visegradu, gdje mi fasisticka bagra paradira po mjestima zlocina, i da mi to bude normalna pojava?. Nikad. Dok svaki Srbin i Hrvat moze ostavriti normalan zivot na teritorijama koje su bilo pod kontrolom ARBiH. To je fakt, znamo to dobro svi.
Normalan zivot po tvojim mjerilima i kako ti kazes jelde 8-)
BadAss14

#285 Re: Četnici u Višegradu

Post by BadAss14 »

Bodkin wrote:
BadAss14 wrote:

Normalan zivot po tvojim mjerilima i kako ti kazes jelde 8-)
Jok eto po mjerilima cetnika.
L u c i f e r

#286 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

znaci rezervat je zakon

pametno pametno

jebo ostatak bosne i jebo ostatak svijeta
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#287 Re: Četnici u Višegradu

Post by japin_mutapi »

smrt fašizmu
BadAss14

#288 Re: Četnici u Višegradu

Post by BadAss14 »

L u c i f e r wrote:znaci rezervat je zakon

pametno pametno

O cemu ti?
York Light 100`s

#289 Re: Četnici u Višegradu

L u c i f e r wrote:ni jedno ni drugo

zajebavam te

jer za normalna muhabeta nisi
Dobra ti zayebancija. Nije dobra kao ona kada je onaj ateista pobijo 3 muslimana u SAD pa ti na toj tragediji dobio inspiraciju za onu urnebesnu temu, tada sam shvatio da se život prvo sa tobom zayebaje a tvoje mangupsko ponašanje ovdje je samo posljedica toga. Bujrum nastavi, barem ću na nekome sevapa zaraditi :bih:
BadAss14 wrote:
ZelenaZgrada wrote:Ne radi se uopšte o tome ko predstavlja veću objektivnu prijetnju, već o demonstriranju lojalnosti prema Americi i ostalim zapadnim saveznicima. Zbog toga vam ne valja da ta zastava visi u tom selu. Jebe se njima za četnike, pa u Americi ih ima kolko hoćeš- i to onih pravih, iz Drugog svjetskog- u Libertvilu spomenik Draži ... E, ali ISILovci su već druga priča. Dakle ne radi se uopšte o vašoj perspektivi relacija dobra/zla, nego o njihovoj. Nije pošteno ali tako je. Veži konja đe ti gazda kaže i gotova priča. Ne može se šut s rogatim preganjati, nikad mogo. Nisu ni Srbi i Crnogorci voljeli da gledaju "paradu ponosa", niti Hrvati ćirilične table- pa su morali.

Onolika Njemačka, pa je de fakto u neovazalnom odnosu prema USA, a ne exYU brabonjci, kojih nema koliko 3-4 malo veća grada u Americi, onako sve đuture na gomili kad nas skupiš.

Ja se pitam kako ti i takvi mozete uopste zivit sami sa sobom, sta je smisao vaseg zivota? Sto se jednostavno kolektivno ne samopoubijate?
Druga stvar kako tebe i takve nije stid? Preveliku cijenu je ova drzava i bosnjacki narod platio, da bi nas ti i takvi svrstavali u nekakve "ex yu brabonjke"! I jebe mi se vise i za ex yu i za nekakav Balkan. Bosnjak jedino moze biti svoj na svom u BiH i to u onim slobodnim teritorijama. Za mene i moje dijete se nece sigurno brinuti nikakav Balkan, nece me zaposlit nikakav Balkan, niti ce mi taj Balkan omoguciti normalan zivot, to mogu ostafiti jedino u svojoj drzavi na tom Balkanu i u toj ex yu.
Tebi i takvima je defetizam lifestyle, i najlkase vam je prdit o prici "bice kako odluce veliki".
Htjeo ti to priznati ili ne ali on je upravu. Uvijek su veliki odlučivali, pogotovo o malim državama. Hajde dokaži suprotno pa idi ukini RS ili barem zabrani četnicima da šetaju po Višegradu. Da se svi bošnjački političari udruže i pokušaju pokrenuti nešto čekalo bi se prvo šta će SAD i saradnici odlučiti a kamo li da ti i ja nešto uradimo isto kao kod Srba i priče o odcjepljenju RSa. Hajde reci da li odlučuju veliki ili ne? Od rata u Iraku bez ijednog dokaza do nezavisnosti Kosova pa sve do bezviznog režima. Svi mi razmišljamo kao ti ali smo svjesni u kakvom sistemu živimo
L u c i f e r

#290 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

pobijo?

a jesi nepismen covjece

dijasporac il dijete...? il oboje...?
L u c i f e r

#291 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

BadAss14 wrote:
L u c i f e r wrote:znaci rezervat je zakon

pametno pametno

O cemu ti?
vamo nesta...
York Light 100`s

#292 Re: Četnici u Višegradu

L u c i f e r wrote:pobijo?

a jesi nepismen covjece

To to :D traži još gramatičkih grešaka i ostalih dlaka u jajetu, samo potvrda da je moj post bio "u sridu"
BadAss14

#293 Re: Četnici u Višegradu

Post by BadAss14 »

To je do naroda. U ovom slucaju nas narod bira predstavnike koji se nikad nece pobunit protiv cetnika, i nikada nista i nece pokusati da urade, To se vec zna. Tu pricu mozes potvrditi tek nakon sto se nesto konkretno pokusa uraditi po pitanju ukidanja genocidne tvorevine, i po pitanju progona cetnistva iz BiH. Dosada se nikad nista nije ni pokusalo. Pa kakav je to narod da dozvoli da mu u gradu njgnusnijih zlocina nad sunarodnicima, ovi dodju i po ko zna koji put ponizavaju zrtve, iskrivljuju istoriju itd itd. On se ne skupljaju u Srbiji, nego u BiH, a vi ste zaboravili da je Visegrad BiH.
U zemljama zapadne Evrope, redovno imate skupove desnicarskih organizacija, ali uvijek imate i protiv-demonstrante koji se uvijek skupe u vecem broje, i postave ove prve na mjesto. Prije par godina sam cito da su one zene Srebrenice trazile da im se omoguci uz pratnji SIPE, da se pojave na nekom skupu cetnika, i da prepoznaju ratne zlocince. Znaci nase zene smije, a nasih par hiljada mudonja ni ne pomisljau jednom se organizovat i doci na protiv-demonstracije u Visegrad. Nek se izlasi po kafama sa torbicama.
Naravno ja sam za politicku borbu, ali nasem narodu se mrsko i politicki organizovat. Najlakse je rec "bice kako amerika odredi".

Post upucen za York Light.
L u c i f e r

#294 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

York Light 100`s wrote:
L u c i f e r wrote:pobijo?

a jesi nepismen covjece

To to :D traži još gramatičkih grešaka i ostalih dlaka u jajetu, samo potvrda da je moj post bio "u sridu"
a znaci oboje

pa dobro sta fali

porasces, a i dodjete malo preko ljeta, jebaiga
L u c i f e r

#295 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

BadAss14 wrote:To je do naroda. U ovom slucaju nas narod bira predstavnike koji se nikad nece pobunit protiv cetnika, i nikada nista i nece pokusati da urade, To se vec zna. Tu pricu mozes potvrditi tek nakon sto se nesto konkretno pokusa uraditi po pitanju ukidanja genocidne tvorevine, i po pitanju progona cetnistva iz BiH. Dosada se nikad nista nije ni pokusalo. Pa kakav je to narod da dozvoli da mu u gradu njgnusnijih zlocina nad sunarodnicima, ovi dodju i po ko zna koji put ponizavaju zrtve, iskrivljuju istoriju itd itd. On se ne skupljaju u Srbiji, nego u BiH, a vi ste zaboravili da je Visegrad BiH.
U zemljama zapadne Evrope, redovno imate skupove desnicarskih organizacija, ali uvijek imate i protiv-demonstrante koji se uvijek skupe u vecem broje, i postave ove prve na mjesto. Prije par godina sam cito da su one zene Srebrenice trazile da im se omoguci uz pratnji SIPE, da se pojave na nekom skupu cetnika, i da prepoznaju ratne zlocince. Znaci nase zene smije, a nasih par hiljada mudonja ni ne pomisljau jednom se organizovat i doci na protiv-demonstracije u Visegrad. Nek se izlasi po kafama sa torbicama.
Naravno ja sam za politicku borbu, ali nasem narodu se mrsko i politicki organizovat. Najlakse je rec "bice kako amerika odredi".

Post upucen za York Light.
nase starije generacije su se ba zasitile tih sranja

da je da se malo hairli prozivi

jebo naduravanje
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#296 Re: Četnici u Višegradu

Post by pici »

Stjui

#297 Re: Četnici u Višegradu

Post by Stjui »

L u c i f e r wrote:da li u bosni ima podrške terorizmu i potencijala za terorizam

najbolje govori rezultat ove ankete
Jeste li Čarli ili pak ne?

Da
85
28%

Ne
202
66%

Samo četvrtkom (odbijam odgovoriti)
20
7%
strašan je postotak od 28% fanatika.slažem se sa vama,g.nečastivi.
L u c i f e r

#298 Re: Četnici u Višegradu

Post by L u c i f e r »

nalet ih ne bilo

sta imaju crtat

i pisat kríticki
Altair_SA

#299 Re: Četnici u Višegradu

Post by Altair_SA »

pici wrote:
To su junacine, bas ovako tipicno... :thumbup: . Pizde kojima su vrhunski vojnicki dometi bili klanje zarobljenih, silovanje zena i djevojcica, spaljivanje zivih ljudi i sl. ISIL bi im pozavidio na mnogim zlocinima... bagra genocidna.
Hajvan

#300 Re: Četnici u Višegradu

Post by Hajvan »

nemoj tako!
sad ce tebi čika Louis Cypher to fino da objasni. :lol:
Post Reply