ZelenaZgrada wrote:Ne radi se uopšte o tome ko predstavlja veću objektivnu prijetnju, već o demonstriranju lojalnosti prema Americi i ostalim zapadnim saveznicima. Zbog toga vam ne valja da ta zastava visi u tom selu. Jebe se njima za četnike, pa u Americi ih ima kolko hoćeš- i to onih pravih, iz Drugog svjetskog- u Libertvilu spomenik Draži ... E, ali ISILovci su već druga priča. Dakle ne radi se uopšte o vašoj perspektivi relacija dobra/zla, nego o njihovoj. Nije pošteno ali tako je. Veži konja đe ti gazda kaže i gotova priča. Ne može se šut s rogatim preganjati, nikad mogo. Nisu ni Srbi i Crnogorci voljeli da gledaju "paradu ponosa", niti Hrvati ćirilične table- pa su morali.
Onolika Njemačka, pa je de fakto u neovazalnom odnosu prema USA, a ne exYU brabonjci, kojih nema koliko 3-4 malo veća grada u Americi, onako sve đuture na gomili kad nas skupiš.
Ja se pitam kako ti i takvi mozete uopste zivit sami sa sobom, sta je smisao vaseg zivota? Sto se jednostavno kolektivno ne samopoubijate?
Druga stvar kako tebe i takve nije stid? Preveliku cijenu je ova drzava i bosnjacki narod platio, da bi nas ti i takvi svrstavali u nekakve "ex yu brabonjke"! I jebe mi se vise i za ex yu i za nekakav Balkan. Bosnjak jedino moze biti svoj na svom u BiH i to u onim slobodnim teritorijama. Za mene i moje dijete se nece sigurno brinuti nikakav Balkan, nece me zaposlit nikakav Balkan, niti ce mi taj Balkan omoguciti normalan zivot, to mogu ostvariti jedino u svojoj drzavi na tom Balkanu i u toj ex yu.
Tebi i takvima je defetizam lifestyle, i najlkase vam je prdit o prici "bice kako odluce veliki".