Hrvatski narodni sabor

Post Reply
zlata

#276 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by zlata »

dupli
Last edited by zlata on 02/03/2015 14:22, edited 1 time in total.
zlata

#277 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by zlata »

dupli
zlata

#278 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by zlata »

dupli
Lug

#279 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Lug »

@mister yes

velike sile nisu stvorile Bosnu, vec kraljevinu SHS kao i Ceh-Slo na isti datum ( :idea: ) .. i o tome ne kriju vec javno na Discoveriju govore.. :arrow:
dudlov

#280 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by dudlov »

zlata wrote:
svi u napad wrote:Klasicna podvala HDZ koja je u potpunosti uspjela. Da bi vladali hrvatskim narodom u BiH i da bi imali kontrolu nad drugim partijama izmislili su ovaj sabor i u tome vise nego uspjeli. Prije je i bilo pojedinaca i poneka partija koji nisu bili clanovi ovog jednoumlja pod zastitom nacionalnih interesa a sada kako vrijeme odmice niko vise ne smije stajati van ovog sabora. Izuzetak je g. Kukic koji je to i platio svojom glavom. Cak i ono malo Hrvata koji su bosanski orjentisani ce se izgubiti ovom podvalom koja ima za jedini cilj da HDZ vlada stotinama godina i vrsi opstrukciju u stvaranju normalne BiH. Zivjeli!
Tocno tako. :evil:

Sve dio dugorocnog plana razheba BiH,
i eventualnog zderanja jednog dobog komada BiH od strane Hrvatske.

Ista HDZ (oportunisticka) ideologija koja je pomogla da se razhebe BiH,
sad strpljivo radi na razhebu BiH.
Ovo nije daleko od istine (ovo boldano), a posljedice bi mogle biti vrlo opasne.
zlata

#281 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by zlata »

dudlov wrote:
zlata wrote:
svi u napad wrote:Klasicna podvala HDZ koja je u potpunosti uspjela. Da bi vladali hrvatskim narodom u BiH i da bi imali kontrolu nad drugim partijama izmislili su ovaj sabor i u tome vise nego uspjeli. Prije je i bilo pojedinaca i poneka partija koji nisu bili clanovi ovog jednoumlja pod zastitom nacionalnih interesa a sada kako vrijeme odmice niko vise ne smije stajati van ovog sabora. Izuzetak je g. Kukic koji je to i platio svojom glavom. Cak i ono malo Hrvata koji su bosanski orjentisani ce se izgubiti ovom podvalom koja ima za jedini cilj da HDZ vlada stotinama godina i vrsi opstrukciju u stvaranju normalne BiH. Zivjeli!

Ista HDZ (oportunisticka) ideologija koja je pomogla da se razhebe BiH,
Ovo nije daleko od istine (ovo boldano), a posljedice bi mogle biti vrlo opasne.
UVJERILA sam se prije nekoliko dana, u sve OVO sto sam napisala. Preko osobe iznutra HDZ-a, i njegovih ideologa.
Slucajno se potrefilo da vec godinama odrzavam prijateljsku vezu s nekim iz te svite.
Od jednom se covjek, nehotice IZDAO.

Price o kantonu, majorizaciji, su samo pred-igra za eventualnu podjelu BiH.
Cetnicka ideoogija u "zapadnom" izdanju.
Oportunizam "par excellence".

Mirom se planira dobit, ono sto se nije uspjelo u ratu.

Covjek s kojim sam razgovarala, mi je cak rekao,
da bi se pod hitno trebalo rijesit "hrvatsko pitanje",

da se izbjegne eventualno, KRVOPROLICE.
MIRA RADI. :wink:
seorusilac

#282 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by seorusilac »

zlata wrote:

Ista HDZ (oportunisticka) ideologija koja je uspjesno pomogla da se razhebe ex-YU,
:thumbup: .
Lincoln-Burrows

#283 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Lincoln-Burrows »

Kojih ovdje ima paćenika,
rekao mi ovaj, rekao mi onaj, a ni manje ni više nego da će izbit rat.
tandmand

#284 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by tandmand »

zlata wrote: UVJERILA sam se prije nekoliko dana, u sve OVO sto sam napisala. Preko osobe iznutra HDZ-a, i njegovih ideologa.
Slucajno se potrefilo da vec godinama odrzavam prijateljsku vezu s nekim iz te svite.
Od jednom se covjek, nehotice IZDAO.

Price o kantonu, majorizaciji, su samo pred-igra za eventualnu podjelu BiH.
Cetnicka ideoogija u "zapadnom" izdanju.
Oportunizam "par excellence".

Mirom se planira dobit, ono sto se nije uspjelo u ratu.

Covjek s kojim sam razgovarala, mi je cak rekao,
da bi se pod hitno trebalo rijesit "hrvatsko pitanje",

da se izbjegne eventualno, KRVOPROLICE.
MIRA RADI. :wink:
Valjda je vodeca stranka u Bosnjaka, SDA za ovih 20 godina pripremila odgovor na ovakve stvari.
Nadam se, da se nece nepripremljeni prepustiti improvizaciji, apelima medjunarodnoj zajednici i floskulama kako je za rat potrebno dvoje. :twisted:
Hafis

#285 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Hafis »

I meni je ona prstata Žana iz referade rekla dati kad prođe korizma,...pa ćemo vidjeti ubrzo koliko je od riječi :)

Valjda je pouzdana kao i ta @zlatina ''osoba iznutra HDZ-a'' s kojom se ''slucajno potrefilo da vec godinam odrzava prijateljsku vezu'' ..

Jao likova ovdje :) dobro muški, ali što im ženske brste politiku i još valjaju a ne trepću ...
Nomo

#286 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Nomo »

Hafis wrote:I meni je ona prstata Žana iz referade rekla dati kad prođe korizma,...pa ćemo vidjeti ubrzo koliko je od riječi :)

Valjda je pouzdana kao i ta @zlatina ''osoba iznutra HDZ-a'' s kojom se ''slucajno potrefilo da vec godinam odrzava prijateljsku vezu'' ..

Jao likova ovdje :) dobro muški,
ali što im ženske brste politiku
i još valjaju a ne trepću ...
Kome to ? Njima ? Kome bolan :?
JohnnyS

#287 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by JohnnyS »

A onda je svizac zamotao čokoladu u omot...
Hafis

#288 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Hafis »

Vozdra Nomac :)
Fudo387

#289 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Fudo387 »

Hafis wrote:ali što im ženske brste politiku i još valjaju a ne trepću ...
Pretpostavljam da mislis na gospodju KITArovic, ili mozda onu kondukterku Borjanu? :D
mudrac2

#290 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by mudrac2 »

JohnnyS wrote:A onda je svizac zamotao čokoladu u omot...
fućka se tebi za ove naše dogodovštine, ti si poluodabran, ako se zakuha volja ti u izrael, volja u ameriku, kanadu, mjesec, kripton, tanzaniju, dok se mi ovdje obračunamo.

a doktoru se valja motike ufatit, neće treći sam doći.
Last edited by mudrac2 on 02/03/2015 15:21, edited 1 time in total.
Nomo

#291 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Nomo »

Hafis wrote:Vozdra Nomac :)
znao sam da neces odgovoriti na pitanje . ti obicno pises ono sto te niko ne pita . da si bogat , lijep ...i da si izgledom se bacio na mamu koja je bila jedna od boljih koka u mostaru :)
to si ti pisao ja nemam nista s tim . nego odgovori na pitanje . kome njima ?
It_is_a_Leclerc

#292 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by It_is_a_Leclerc »

Krvoproliće se, po pitanju hrvatskog naroda u BiH, uz dužno poštovanje, može desiti jedino ako se neko iz Čitluka, Kupresa ili Čapljine posiječe na hrđav blatobran autobusa Globturs Međugorja koji saobraća na relaciji Mostar - Zagreb :D
Hafis

#293 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Hafis »

Nomo wrote:
znao sam da neces odgovoriti na pitanje . ti obicno pises ono sto te niko ne pita . da si bogat , lijep ...i da si izgledom se bacio na mamu koja je bila jedna od boljih koka u mostaru :)
Hvala na komplimentu.
A pitanje. Pa njima, likovima koji ovdje brste politiku.
Hafis

#294 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Hafis »

It_is_a_Leclerc wrote:Krvoproliće se, po pitanju hrvatskog naroda u BiH, uz dužno poštovanje, može desiti jedino ako se neko iz Čitluka, Kupresa ili Čapljine posiječe na hrđav blatobran autobusa Globturs Međugorja koji saobraća na relaciji Mostar - Zagreb :D
Ili ako mala iz Pazarića bude imala mengu noćas :)
mudrac2

#295 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by mudrac2 »

Nomo wrote:
priupita li ga iko imal on kakvu sestru punoljetnu? :D
Nomo

#296 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Nomo »

Fudo387 wrote:
Pretpostavljam da mislis na gospodju KITArovic, ili mozda onu kondukterku Borjanu? :D
kosorica je bila jos bolja . narocito kada prica engleski na granici sa madjarskim turistima :-D day before yesterday :lol:
Danguba

#297 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Danguba »

Nomo wrote:
:thumbup:

prejako :lol: :lol:
Nomo

#298 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Nomo »

Hafis wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Krvoproliće se, po pitanju hrvatskog naroda u BiH, uz dužno poštovanje, može desiti jedino ako se neko iz Čitluka, Kupresa ili Čapljine posiječe na hrđav blatobran autobusa Globturs Međugorja koji saobraća na relaciji Mostar - Zagreb :D
Ili ako mala iz Pazarića bude imala mengu noćas :)
previse vulgarno , primitivno degutnatno , odvratno i nimalo duhovito za jednog prof dr . prtpostavljam da cesto tvoj asistent iz gruda ima cesto pristup tvom racunu . ne bi ti ovako nesto napisao ni pijan
Fudo387

#299 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Fudo387 »

Nomo wrote:
Fudo387 wrote:
kosorica je bila jos bolja . narocito kada prica engleski na granici sa madjarskim turistima :-D day before yesterday :lol:
A vidi ove sto ga bistri... :lol:

Nomo

#300 Re: Hrvatski narodni sabor

Post by Nomo »

mudrac2 wrote:
Nomo wrote:
priupita li ga iko imal on kakvu sestru punoljetnu? :D
kada ne bude imao argumenta sam ce on nju uvuci u pricu . njemu nije nista sveto osim kradezea
Post Reply