kviz potjera
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#277 Re: kviz potjera
Kad je Koeljo objavio Veroniku.. u svakom slučaju već u neovisnosti Slovenije..al-em wrote:Citao je covjek u 4. godini
- zgemboni
#278 Re: kviz potjera
Jeste pustio ga je da prvi odgovara, ali opet nije moga da ga ne podbode prije završne potjere kada ga je upitao kako je bilo posmatrati kako ostali takmičari odgovaraju. Pa još ono preseravanje oko temperature. Dean mi je omiljeni lovac ubjedljivo, ali me sinoć malo iznervirao.It_is_a_Leclerc wrote:Dean je bio jako korektan prema Marku. Vidio je da je čovjek stariji, i da ga ne zbunjuje puštao ga je da prvi odgovori, pa je tek onda Dean odgovarao.
- Banksy
#279 Re: kviz potjera
Maturanti, lava, sramotno i providno laka pitanja ... + Tarik koji slova sriče ili brza, u ovisnosti kome ih čita ... Baš pretjeruju u štimanju.Doda37 wrote:Kako se zovu ucenici zavrsnog razreda srednje skolezgemboni wrote:Češnjačić imao prelagana pitanja u zavrsnoj. Kako se zove element nazvan po kontinentu po kojem zivimo, lava, badmington... Nastavi niz.![]()
![]()
![]()
- Better Man
#280 Re: kviz potjera
Zadnje dvije epizode Potjere su sramota i očigledan dokaz da je naštimano. Prvo lik sam u završnoj potjeri napravio briljantan rezultat i nepravedno mu ukradoše tačan odgovor,a onda su namjestili sramotno lagana pitanja za Moranu. Nakon što nije znala (ne znam sad da li jedno ili 2) pitanja u završnoj potjeri, krenula je serija pitanja koju bi i mala beba znala. Isto sinoć sa Kotigom.
- cyprus
#281 Re: kviz potjera
A jebem ga ja, ako im je cilj da štimaju - valjda bi podjelili lovcima pitanja i rekli: eto, samo nemojte bit ofirni... ponekad koje i fulite, a nekad dajte takmičarima i da pobjede... Ako ima štimanja - to je na ovaj način
A to teža - lakša pitanja, brže - sporije čitanje je smješno...
- bingov buraz
#282 Re: kviz potjera
U ovakvom formatu kviza uvijek ce biti sumnji,produkcija moze stimati a da ni lovci ne znaju.
Stari dobri papir i pitanja u koverti pa biras kovertu i lovac takodje,ma ima nacina da se napravi kako treba.
Stari dobri papir i pitanja u koverti pa biras kovertu i lovac takodje,ma ima nacina da se napravi kako treba.
- It_is_a_Leclerc
#283 Re: kviz potjera
Što se tiče onog famoznog appendixa, danas sam se malo raspitivao kod ljudi koji su također gledali i došli smo do zaključka da je čovjek oštećen.
Pitanje je, ako se ne varam, bilo - Kako se zove početni dio debelog crijeva koji karakteriziraju upale kod mnogih ljudi ?! Čovjek je odgovorio appendix (crvuljak) što je i tačno, i nije tačno. Početni dio je, kako sam već napisao, Intestinum caecum, al' je Appendix taj koji se odlikuje upalama, i ne postoji upala caecuma, već appendicitis ("upala slijepog crijeva"). Prema tome, lik je oštećen. Da li je svjestan toga, ne znam,
A i večeras je Kotiga, pa ćemo vidjeti kako će biti. Ja mislim da možda i nije toliko do produkcije koliko Tarik, zbog prisnijih veza sa lovcima, ima potrebu da, ponekad možda i nesvjesno, tjera vodu na njihov mlin.
Pitanje je, ako se ne varam, bilo - Kako se zove početni dio debelog crijeva koji karakteriziraju upale kod mnogih ljudi ?! Čovjek je odgovorio appendix (crvuljak) što je i tačno, i nije tačno. Početni dio je, kako sam već napisao, Intestinum caecum, al' je Appendix taj koji se odlikuje upalama, i ne postoji upala caecuma, već appendicitis ("upala slijepog crijeva"). Prema tome, lik je oštećen. Da li je svjestan toga, ne znam,
A i večeras je Kotiga, pa ćemo vidjeti kako će biti. Ja mislim da možda i nije toliko do produkcije koliko Tarik, zbog prisnijih veza sa lovcima, ima potrebu da, ponekad možda i nesvjesno, tjera vodu na njihov mlin.
- Banksy
#284 Re: kviz potjera
Ma nije u pitanju opća zavjera ili dogovor, već jednostavno, brže čita potjeri, a i pitanja, finalna, su im počesto puno lakša nego takmičarima. Mislim da smo to svi primjetili.
- It_is_a_Leclerc
#286 Re: kviz potjera
Dean da smiri doživljaj s tim što neko ne zna neke klasike. Ipak je on prof. književnosti koji misli da se "Veronika je odlučila umrijeti" dešava u Rio De Janeiru
Vidjet ćemo šta će uraditi ova ekipa... Ne izgledaju nimalo perspektivno.. Pogotovo ovaj hadalj na kraju
Vidjet ćemo šta će uraditi ova ekipa... Ne izgledaju nimalo perspektivno.. Pogotovo ovaj hadalj na kraju
- bingov buraz
#287 Re: kviz potjera
Gospodja zna znanje ali je tremaros,steta.Ostatak ekipe nije vrijedan spomena,covjek ne zna boje na zastavi Poljske 
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#288 Re: kviz potjera
Čitaju brže lovcima.....cyprus wrote:A jebem ga ja, ako im je cilj da štimaju - valjda bi podjelili lovcima pitanja i rekli: eto, samo nemojte bit ofirni... ponekad koje i fulite, a nekad dajte takmičarima i da pobjede... Ako ima štimanja - to je na ovaj načinA to teža - lakša pitanja, brže - sporije čitanje je smješno...
- perfect_guy
#289 Re: kviz potjera
već pomenuto, Kotiga po društvenim mrežama uglavnom piše kad je njegov red, a za Mirka i Moranu naravno možeš samo pogađati za preostale emisijeLalena wrote:Kako znate kada je koji lovac?
-
al-em
#290 Re: kviz potjera
Kad gospodja dzabulanija, ja se sjebo.bingov buraz wrote:Gospodja zna znanje ali je tremaros,steta.Ostatak ekipe nije vrijedan spomena,covjek ne zna boje na zastavi Poljske
Ja ne znam nijednu drugu loptu osim brazuke
- cyprus
#291 Re: kviz potjera
Lovci imaju tu prednost da se ne moraju prijavljivati i čekati da čuju svoje ime... Zbog toga kod njih odgovaranje teče brže... A da Tarik brže čita pitanja njima - nisam primjetio...tvsabina wrote:Čitaju brže lovcima.....cyprus wrote:A jebem ga ja, ako im je cilj da štimaju - valjda bi podjelili lovcima pitanja i rekli: eto, samo nemojte bit ofirni... ponekad koje i fulite, a nekad dajte takmičarima i da pobjede... Ako ima štimanja - to je na ovaj načinA to teža - lakša pitanja, brže - sporije čitanje je smješno...
- bingov buraz
#292 Re: kviz potjera
Vjerovatno si premlad da se sjecas legendarne Tangovke,imao sam jednu kao klinac,nepoderiva lopta.al-em wrote:Kad gospodja dzabulanija, ja se sjebo.bingov buraz wrote:Gospodja zna znanje ali je tremaros,steta.Ostatak ekipe nije vrijedan spomena,covjek ne zna boje na zastavi Poljske
Ja ne znam nijednu drugu loptu osim brazuke
-
kakavdanakneiskustvu
#293 Re: kviz potjera
izgubi ovo morana ko da gledam
p.s. svaka cast na finisu
p.s. svaka cast na finisu
- fortaleza
#294 Re: kviz potjera
Igrači četiri, a Morana tri netočna odgovora. Meni su se pitanja činila podjednako teška samo što je Tarik lovcu čitao nešto brže, a i pitanja su joj bila kraća.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#295 Re: kviz potjera
Po meni, kako ekipi, tako i Morani pitanja bila iznimno laka večeras.. Nisu znali ime ribe moruna, niti jedni

-
kakavdanakneiskustvu
#296 Re: kviz potjera
slab kotiga veceras
- It_is_a_Leclerc
#297 Re: kviz potjera
Kotigi se obilo o glavu što je previše bahato ušao, u pokušajima da ima 100 %-tan učinak.
Inače, presmiješna emisija. Ovo sa Deanovom djevojkom je bilo presmiješno.
Inače, presmiješna emisija. Ovo sa Deanovom djevojkom je bilo presmiješno.
-
kakavdanakneiskustvu
#298 Re: kviz potjera
ovaj marko odlican u prvom dijelu
- azurna_obala
#299 Re: kviz potjera
Ovaj Tarik brže čita pitanja lovcu 
-
kakavdanakneiskustvu
#300 Re: kviz potjera
u zadnjim sekundama mirko stiže