Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bolji je djavola , ne daju ovi dzaba 7god garancije
hahaha joj boje , a losijeg 1.6 dizela u klasi nema , takdje im nije poznat kocept 6te brzine
Znaci, po toj logici Mercedes je naveca k..ina od auta. Ima garanciju dvije godine...
Pa daju bolan garanciju da se obavezes da ce te derati narednih sedam godina ili 150.000 kilometara...to je jedini razlog.
A je li te neko tjera da ides u ovlasteni servis?
Ako hoces godinu garancije, ides godinu u ovlasteni, dvije godine garancije, dvije godine u ovlasteni, itd... Niko te puskom ne tjera.
bolji je djavola , ne daju ovi dzaba 7god garancije
hahaha joj boje , a losijeg 1.6 dizela u klasi nema , takdje im nije poznat kocept 6te brzine
Znaci, po toj logici Mercedes je naveca k..ina od auta. Ima garanciju dvije godine...
Pa daju bolan garanciju da se obavezes da ce te derati narednih sedam godina ili 150.000 kilometara...to je jedini razlog.
ostavi se mercedesa , to je za sebe prica
pa meni jest nekakvo mjerilo , cim ti neko garantuje kvalitet mora ga ispostovati , jer bi frcale tuzbe , osim u slucaju vw-a
@Nadim17 Ne tjera te niko, samo hocu da kazem sta je poenta te sedmogodisnje garancije. Da nije stvar u tome sto je KIA najkvalitetnije auto na svijetu pa ima 7 godina garancije.
corsa wrote:@Nadim17 Ne tjera te niko, samo hocu da kazem sta je poenta te sedmogodisnje garancije. Da nije stvar u tome sto je KIA najkvalitetnije auto na svijetu pa ima 7 godina garancije.
jesu zato honda , hyundai , lexus i toyota
svabo je lovacka prica , ne morate to nikad prihvatit , al necu da kenjam vise , razvalismo temu
Last edited by amar1994 on 12/04/2017 15:29, edited 1 time in total.
Mislim ima navijaca ove druge lige, ali nisu nista objektivniji od vau vauca.
ma druze i astra J je bolja od golfa 6 u svakom pogledu , dovoljno je sjest u nju pa u golfa, nego autobild i ostali kenjaju uvijek i na opel u ostalom, jer mora narodni prvi bit
Mislim ima navijaca ove druge lige, ali nisu nista objektivniji od vau vauca.
ma druze i astra J je bolja od golfa 6 u svakom pogledu , dovoljno je sjest u nju pa u golfa, nego autobild i ostali kenjaju uvijek i na opel u ostalom, jer mora narodni prvi bit
Sve to stoji, samo ima i nekih objektivnih parametara.
Covjek kaze za auto koje nove nije bilo 30 000 da nakon 7 godina i 150k vrijedi 50%.
madner wrote:
Covjek kaze za auto koje nove nije bilo 30 000 da nakon 7 godina i 150k vrijedi 50%.
PA vidi , ova mazda je bila 39500KM nova , za nju sad mozda ali mozda 18 hiljada , jbg , a golf u istom stanju vrijedi 7-8000 vise , mislim nidje veze
Inace skuplja auta vise i izgube na cijeni , jer oprema malo utice na cijenu u odnosu na stanje
madner wrote:
PA vidi , ova mazda je bila 39500KM nova , za nju sad mozda ali mozda 18 hiljada , jbg , a golf u istom stanju vrijedi 7-8000 vise , mislim nidje veze
Inace skuplja auta vise i izgube na cijeni , jer oprema malo utice na cijenu u odnosu na stanje
Koji Golf?
Ima pocetni Golf od 35 000 a ima i onaj od 60 000.
amar1994 wrote:
Koji Golf?
Ima pocetni Golf od 35 000 a ima i onaj od 60 000.
Kia ako je bila 28 000, skupo je placena.
malo jaci od osnovnog , a i to je smetlje realno i ne vrijedi 24-25 hiljada , pogotovo ne sa 150-200 hiljada km
Vala svi pretjerujete jer svi gledate subjektivno. Uopšte nisam ljubitelj švaba, pogotovu ne Golfa što se iz mog pisanja može zaključiti, ali G6 je za ovu Kiu avion u svakom pogledu. Da se bezveze ne zavaravamo, ova KIA volio je ili ne nikada neće naći kupca za ovaj novac.
Za ove pare na oglasu se moze bez problema uzeti Pezo 308 sa slicnom motorizacijom, opremom, godistem i kilometrazom, a nov je bio 10 k skuplji od ove Kije.
I bez da ulazim u pouzdanost na duge straze, na cesti je 308 jednostavno puno puno bolje auto od Ceeda, ko je iole realan. Mozda Ceed prevagne s aspekta pouzdanosti, ali na cesti je to vrlo vrlo tanko. Cak u poredjenju s 308, da ne idemo dalje.
@Ado
Po cemu je to 308 puno bolji na cesti? U lezanju, udobnosti?
@Citroen, jesi vozio Golf 6 1.6 TDi i Cee'd 1.6 CRDi? Nisi!
Ja jesam oboje, i da ti kazem, meni je Cee'd bolji auto. Od performansi, drzanja ceste, udobnosti, ozvucenja, pa ne znam sta vise jedan prosjecan kupac u srednjoj klasi moze traziti od auta, pa da Golf bude bolji? Mozda je bitnija plastika, nego sve nabrojano, a i o tome bi se dalo raspravljati.
Pustim muziku u Golfu, cujem naka bijeda, kad skontam da ima dva zvucnika, i start stop koji me jebe u mozak na svakom semaforu.