Jest stvarno, samo čekamo da optužimo nevine četalje._BataZiv_0809 wrote:Ma bice da jedva cekate da vas neko zavadi, bre.Adriatic wrote:Ne, najbolje je da ovo prešutimo i furamo politiku "Ko nas bre zavadi?"_BataZiv_0809 wrote:Kako me nervira ova hipokrizija covjece![]()
Eto sve i da prihvatimo da je covjek uvrijedio silovane zene, znaci sad je uredu po njemu osut' paljbu iz svih oruzja i vrijedjati ga na sve moguce nacine? Pa po cemu ste onda vi koji ga vrijedjate drukciji od njega?
I cuj mi nase zene nazvali droljama zato sto su mnoge hodale sa UNPROFOR-cima
ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Moderator: anex
- Adriatic
#276 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
- Sezam
#277 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
I.I. je iz ovog valjda naucio da vise nema zajebancije sa Bosnjacima. Mozda jos po koji cetalj nauci pouku iz ovoga, mada sumnjam._BataZiv_0809 wrote:Kako me nervira ova hipokrizija covjece![]()
Eto sve i da prihvatimo da je covjek uvrijedio silovane zene, znaci sad je uredu po njemu osut' paljbu iz svih oruzja i vrijedjati ga na sve moguce nacine? Pa po cemu ste onda vi koji ga vrijedjate drukciji od njega?
I cuj mi nase zene nazvali droljama zato sto su mnoge hodale sa UNPROFOR-cima
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#278 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Nek se edukujuSezam wrote:
I.I. je iz ovog valjda naucio da vise nema zajebancije sa Bosnjacima. Mozda jos po koji cetalj nauci pouku iz ovoga, mada sumnjam.
-
limenka2014
#279 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
A niko ne spominje ni ovoga izdajnika sa FTV-a
http://vazda.ba/vijesti/avdic-drzavni-v ... terorista/
http://vazda.ba/vijesti/avdic-drzavni-v ... terorista/
- Ned071
-
limenka2014
#281 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Svi znamo koliki su doprinos donijeli ti ljudi u odbrani RBiH, njihova prica me podsjeca na pricu rahmetli Cace..Toliko znaci i doprinjeo u otpor Sarajeva,a na kraju ga ubise ko posljednje pasce i okrivise za nesto bez ikakvih dokaza ...Mnogo slicna ovoj....
-
limenka2014
#282 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
A i kakav to mi danas imamo problem u drzavi sa teroristima? Jel ALija mozda doveo Mevlida Jasarevica ili Causevica jel ih on stvorio, ko je uopste ovaj covjek i zasto sebi daje za pravo da osudjuje i usporedjuje desavanja sa dolaskom ovih ljudi?
-
bull21
#283 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Ko o čemu - kurva o poštenju

- uglavnomja
#284 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
limenka2014 wrote:
Svi znamo koliki su doprinos donijeli ti ljudi u odbrani RBiH, njihova prica me podsjeca na pricu rahmetli Cace..Toliko znaci i doprinjeo u otpor Sarajeva,a na kraju ga ubise ko posljednje pasce i okrivise za nesto bez ikakvih dokaza ...Mnogo slicna ovoj....
-
limenka2014
#285 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
uglavnomja wrote:limenka2014 wrote:
![]()
![]()
![]()
Nisi me mozda dobro skontao nije proveden onako kako je trebao, nije rekao ono sve sto je bilo i sto se desavalo nema svjedocenja NEMA POVLACENJA NOVIH!, nema utvrdjenosti ko je kriv za slanje jedinice za njegovo hapsenje, ko je izvrsioc zlocina na kazanima ITD,ITD...... ubijen je na osnovu njihove predrasude! covjek kad pokusava pobjeci odnekud bjezi onako okrenut ledjima i znaci upucan bi bio u ledja sto to nije slucaj sa njim.....
- Ned071
#286 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
tvrdnje o caci te diskvalificiraju iz bilo kakve ozbiljne price...limenka2014 wrote:
- It_is_a_Leclerc
#287 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Bošnjaci vrlo objektivni, kao i uvijek. Stid me i sram što se ovakvi "primjerci" deklarišu kao i ja.EdinGanic
@veceivan Jebem ti kćerku od pet godina. Nadam se da ćeš biti žrtva radikalnog Islama.
-
serpico35
#288 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
SRPSKI voditelj Ivan Ivanović koji je u petak u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" šokirao mnoge i uvrijedio preko 20 tisuća silovanih žena u BiH kako su to opisali mnogi bosanskohercegovački mediji, nakon čega se na Twitteru i ispričao, odlučio je ponovno zapodjenuti kontroverznu temu.
Podsjetimo, Ivanovića su nakon izjave u kojoj se osvrnuo na mlade Bosanke koje su rađale prije 15. godine tijekom 1995.godine, mnogi obasuli kritikama, uvredama i prijetnjama, nakon čega je voditelj na Twitteru napisao: "Ispričavam se svima koje je uvrijedilo moje obraćanje u petak. Veliki sam protivnik rata i nasilja. Očito ne poznajem dovoljno prilike u BiH".
Ivanović je potom odlučio ponovno zapodjenuti temu te je ovaj put na Twitteru napisao: "149 djevojčica je rodilo poslije rata u dobi prije 15. godine i po tome ste vi prvi u Europi. POSLIJE RATA. Čak i prošle godine".
Svoju izjavu zatim je i upotpunio, napisavši: "Te djevojčice nisu silovane. Rađaju prije 15. godine i u razdoblju poslije rata, zaključno s 2013. godinom. I ta tema je zabranjena u BiH".
Ivanović je također kritizirao neke bosanskohercegovačke medije te je Dnevni Avaz nazvao "fašističkim", a ostale optužio da "raspiruju vatru".
"Ja ne raspirujem, već vaši fašistički mediji. Ako nađete pojmove 'rat, silovanje, muslimanke' u mojoj izjavi, dajem otkaz", napisao je Ivanović
Na Twitteru je također najavio podrobnije objašnjenje svojih izjava koje će ponuditi u sutrašnjoj emisiji.
Podsjetimo, Ivanovića su nakon izjave u kojoj se osvrnuo na mlade Bosanke koje su rađale prije 15. godine tijekom 1995.godine, mnogi obasuli kritikama, uvredama i prijetnjama, nakon čega je voditelj na Twitteru napisao: "Ispričavam se svima koje je uvrijedilo moje obraćanje u petak. Veliki sam protivnik rata i nasilja. Očito ne poznajem dovoljno prilike u BiH".
Ivanović je potom odlučio ponovno zapodjenuti temu te je ovaj put na Twitteru napisao: "149 djevojčica je rodilo poslije rata u dobi prije 15. godine i po tome ste vi prvi u Europi. POSLIJE RATA. Čak i prošle godine".
Svoju izjavu zatim je i upotpunio, napisavši: "Te djevojčice nisu silovane. Rađaju prije 15. godine i u razdoblju poslije rata, zaključno s 2013. godinom. I ta tema je zabranjena u BiH".
Ivanović je također kritizirao neke bosanskohercegovačke medije te je Dnevni Avaz nazvao "fašističkim", a ostale optužio da "raspiruju vatru".
"Ja ne raspirujem, već vaši fašistički mediji. Ako nađete pojmove 'rat, silovanje, muslimanke' u mojoj izjavi, dajem otkaz", napisao je Ivanović
Na Twitteru je također najavio podrobnije objašnjenje svojih izjava koje će ponuditi u sutrašnjoj emisiji.
-
LSD
#289 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
.
Last edited by LSD on 04/12/2014 19:38, edited 1 time in total.
-
LSD
#290 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Ocito ne priznaje bošnjake kao naciju, vec i dalje piše muslimani...valjda malj ne zna da je to vjerska odrednica, jer niko ne zove ni sve srbe pravoslavcima pošto ih ima i ateista.
Naravno da ovaj nacionalisticki smrad ne bere brigu, niti zbija primitivne doskočice o djevojčicama iz Srbiji koje rađaju prije 15-te, kojih ima više nego iz BiH.
- madridist
#291 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Sta ce smrad,smrdljivi,ne treba paznju obracat ,klasa seselj junior..
- York Light 100`s
#292 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Vi ne smete misliti o Srbima kao četnicima, a mi ne smemo misliti o vama kao balijama. Samo tako je suživot moguć.
Izgleda ne misli na suživot kada su drugi u pitanju

Kakav licemjer i kakva farsa od ovog deklariranog šoviniste
Izgleda ne misli na suživot kada su drugi u pitanju

Kakav licemjer i kakva farsa od ovog deklariranog šoviniste
- It_is_a_Leclerc
#293 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Jel samo ja imam problem sa razumijevanja "rađaju djevojčice ispod 15 godina zaključno sa 2013". Jel on zna da su se djevojčice sa 15 godina rodile 1998. ?
- uglavnomja
#294 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
It_is_a_Leclerc wrote:Jel samo ja imam problem sa razumijevanja "rađaju djevojčice ispod 15 godina zaključno sa 2013". Jel on zna da su se djevojčice sa 15 godina rodile 1998. ?
izgleda da imas
znaci za lsd je problem svih problema sto bosnjake zove po imenu od prije 93.
neoboriv argument. da je ivan najgori od najgorih
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#295 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Sta.I.cemu.se.ti.jadna.ibretis........napisala.si.vrlo.jasno.kako.su.sve.bosanke.drolje.doduse.rekla.si.da.znas.I.kako.je.unutar.kasarne.unprofora.ali.nam.to.nisi.ispricalauglavnomja wrote:
![]()
![]()
![]()
- It_is_a_Leclerc
#296 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Možeš li mi pomoći sa razumijevanjem ? Ja ne razumijem tu logiku II, po kojoj djeca rođena 1998. rađaju djecu UNPROFOR-cima u 2013.uglavnomja wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Jel samo ja imam problem sa razumijevanja "rađaju djevojčice ispod 15 godina zaključno sa 2013". Jel on zna da su se djevojčice sa 15 godina rodile 1998. ?
izgleda da imas![]()
znaci za lsd je problem svih problema sto bosnjake zove po imenu od prije 93.![]()
neoboriv argument. da je ivan najgori od najgorih
- uglavnomja
#297 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
koji dio recenice ne razumijes?It_is_a_Leclerc wrote:
Možeš li mi pomoći sa razumijevanjem ? Ja ne razumijem tu logiku II, po kojoj djeca rođena 1998. rađaju djecu UNPROFOR-cima u 2013.
"radjaju prije 15. i poslije rata, zakljucno sa 2013. ....."
nema unprofora u recenici.
ili ti malo palis vatricu
nemas kontraargumenata da su curice radjale, da radjaju i da ce radjati ... pa se hvatas semantickih zavrzalama, samo ti je pokusaj nidje veze
-
m_l
#298 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Bilo je, od ovoga je sve pocelo:uglavnomja wrote:nema unprofora u recenici.
"Od 1995. godine porastao je broj Bosanki koje rađaju djecu prije 15. godine i poslije kažu da Plavi šljemovi tamo nisu ništa radili"
- uglavnomja
#299 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
jah eto ...m_l wrote:Bilo je, od ovoga je sve pocelo:uglavnomja wrote:nema unprofora u recenici.
"Od 1995. godine porastao je broj Bosanki koje rađaju djecu prije 15. godine i poslije kažu da Plavi šljemovi tamo nisu ništa radili"
i silovanja i bosnjakinja i svega je bilo u recenici
ali su vrli branitelji bosnjastva doveli do ove besmislene diskusije.
na stranu sto je leklerk pitao za konkretnu recenicu, izvadjenu sa fb prepiske, koja veze nema sa ovim sto si ti citirala.
- York Light 100`s
#300 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
To je bio humor na račun UN snaga a ne djevojaka?uglavnomja wrote:jah eto ...m_l wrote:Bilo je, od ovoga je sve pocelo:uglavnomja wrote:nema unprofora u recenici.
i silovanja i bosnjakinja i svega je bilo u recenici... koja je jadan pokusaj humora, ali je samo to, jadan pokusaj humora! na racun un snaga, a ne na racun bosanki.
ali su vrli branitelji bosnjastva doveli do ove besmislene diskusije.
na stranu sto je leklerk pitao za konkretnu recenicu, izvadjenu sa fb prepiske, koja veze nema sa ovim sto si ti citirala.
Kada ti neko u šali pomene mater i pomene "je be" je li to neslana šala i uvreda na račun yebača ili tvoje matere? Nemaš ti pojma šta buncaš.
Ne znam koja je poganija misao, da si ti neki iz šumske ili sa onje strane Drine koji indirektno provocira ili da si neki bošnjo ulizica koji pokušava "one tam'" zadiviti sa logičnim i racionalnim razmišljanjem