Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali_G wrote:Eto covjek fino objasnio u vezi sokova. Slicno da kupis one otrove u kesicama i razmutis
Pa sta ocekujes, da ti cijedi narandzu?
To su obicni jebeni fast foodovi
Drugo je sto mi na silu zelimo da se dokazemo metropolom, da i mi imamo KFC ko i ostatak svijeta
Ovdje vise svijeta jede kod arapa nego po tim glupostima
insomnia78 wrote:Plus sto je KFC u Francuskoj stvarno preskup
Za istu cifru, dobro za malo vise, al' stvarno malo vise para odem u kineski na onaj, jedi koliki mozes i raznesem se od hrane i jos popijem casu vina a u KFC- u ostanem gladan
Bukvalno ne mogu da vozim poslije kolko sam se najeo
Ali_G wrote:Eto covjek fino objasnio u vezi sokova. Slicno da kupis one otrove u kesicama i razmutis
Pa sta ocekujes, da ti cijedi narandzu?
To su obicni jebeni fast foodovi
Drugo je sto mi na silu zelimo da se dokazemo metropolom, da i mi imamo KFC ko i ostatak svijeta
Ovdje vise svijeta jede kod arapa nego po tim glupostima
francuzu jedu kod arapa?
Mladjarija, sto da ne
Kebab, pomfrit, kola 5-6€
Najedes se puno bolje nego u McD
Gdje je Big Mac menu je skoro sedam eura
Pariz je skup pa ti brzogrizi ubise al npr u ovim manjim mjestima je banja
Ovdje gdje radim
Restoran, pristojna hrana
Pice po izboru, donese ti flasu i pij kolko hoces, predjelo, glavno jelo, pretrpan tanjir, desert 11€
Jebo te McD
insomnia78 wrote:Plus sto je KFC u Francuskoj stvarno preskup
Za istu cifru, dobro za malo vise, al' stvarno malo vise para odem u kineski na onaj, jedi koliki mozes i raznesem se od hrane i jos popijem casu vina a u KFC- u ostanem gladan
Bukvalno ne mogu da vozim poslije kolko sam se najeo
uh , muka mi
sjetih se mog radnika mexosa-----isao u drugi dio grada da jede tu hranu. Jedan dan rece-neidem vise. Sto? kaze , toliko se najedem da ne mogu drzati ravnotezu na biciklu.
hahaha ovo garant kod nas nece biti jer bi neki isli sa bidonima po sok ...inace nista novo vani u mcd da doljevas ali za nas to nije onda zamisli svu ciganiju s ulica kako tamo doljeva hahahahahah
A brojanje kalorija, prekomjerna uporaba secera, sta cemo sa tim?
Evo iskreno meni nema ništa draže nego pojest čevape u specijalu jer se Željo pokvario u zadnje vrijeme, ali volim jesti i u Mc'Donaldsu i u Kfc, BK i ostalim Junk Foodovima
Ako hocete da vam djeca dobiju hormonalni poremecaj onda izvolite!
Neadavno gledao na NG kako ta pilad za 5 sedmica narastu na 2,5 kile, a hrana je puna anabolickih steroida i antibiotika.
Najveca posast covjecanstva!
Sto se tice cevapa i ostalog, meni je Mrkva zakon!
Kakav papak moraš biti da se slikaš u Mc Donaldsu i da ti to bude za bremede a i ovi što primjete mi nisu puno nešto bolji. Gledaj svoja posla jarane. Šta ti je briga ko se gdje slika i radi čega. Malalci i jedni i drugi.
Hadzi Lojo wrote:Ako hocete da vam djeca dobiju hormonalni poremecaj onda izvolite!
Neadavno gledao na NG kako ta pilad za 5 sedmica narastu na 2,5 kile, a hrana je puna anabolickih steroida i antibiotika.
Najveca posast covjecanstva!
Sto se tice cevapa i ostalog, meni je Mrkva zakon!
doduše počeli su sa tim i naši dobri pilićari već odavno...
Za razliku od drugih svjetskih lanaca hrane poput Pizza Huta, McDonaldsa, Burger Kinga, Dominosa, Subwaya, KFC je poprilično raspoređen po svijetu i postoji u više zemalja svijeta nego nabrojani lanci. U Africi većina lanaca restorane ima samo u Južnofričkoj republici, Maroku i Egiptu dok KFC ima čak u Angoli, Bocvani, Lesotou, Gani, Namibiji, Malaviju, Mauricijusu, Mozambiku, Keniji, Svazilendu, Tanzaniji, Ugandi, Zambiji, Južnoafričkoj republici i Zimbabveu. Neke od nabrojanih zemalja su izrazito siromašne, ali i dalje KFC tamo radi duže vrijeme sa više otvorenih restorana. Vjerovatno su se prilagodili tržištu pa je tamo vjerovatno jeftino otvoriti tako nešto, ali npr. Evropska franšiza je vjerovatno bolja, skuplja i kvalitetnija pa je teže u BiH. Ipak u Evropi KFC ne postoji u Belgiji, Švicarskoj, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori, Albaniji, Kosovu, Makedoniji, Bjelorusiji, Estoniji, Finskoj, Norveškoj, a u Latviji i Švedskoj se otvaraju ove godine. Stoga mene baš čudi kako ovdje to niko nije doveo, iako su braća Stojnić planirala. Možda bude kao i McDonalds, sve se ušuti, pa odjednom.