Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Big Ang
#276 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
A to jest, al hajd 
- Henry Chinaski
#277 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Je li neko predlagao da mu daš naslutiti da si ga prevarila sa nekolicinom?
Kad ljubomora u njemu proradi, onda će se boriti za tebe i svadba je za najviše dvije sedmice.
(bar je tako u filmovima)
Kad ljubomora u njemu proradi, onda će se boriti za tebe i svadba je za najviše dvije sedmice.
-
ismica
#278 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Preteska situacija jeste, zato se i mucim. Zato i placem i mama mi je zat predlagal i da odem kom da mi malo pomogne. Koliko god banalno izgledalo, ovo je zaista mucna situacija.
- sheilak
#279 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
da odes nekom da ti pomogne? nadam se ne u kontekstu henryevog prethodnog posta.ismica wrote:Preteska situacija jeste, zato se i mucim. Zato i placem i mama mi je zat predlagal i da odem kom da mi malo pomogne. Koliko god banalno izgledalo, ovo je zaista mucna situacija.
-
prog321
#280 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Prevara bi u stvari mogla biti rijesenje.
Ako ne bude, barem ces imati fun
Ako ne bude, barem ces imati fun
- Bloo
- Globalna šefica
#281 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
sheilak wrote:da odes nekom da ti pomogne? nadam se ne u kontekstu henryevog prethodnog posta.ismica wrote:Preteska situacija jeste, zato se i mucim. Zato i placem i mama mi je zat predlagal i da odem kom da mi malo pomogne. Koliko god banalno izgledalo, ovo je zaista mucna situacija.
- Henry Chinaski
#282 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Ja sam, na primjer, liječio i puno gore slučajeve...sheilak wrote:da odes nekom da ti pomogne? nadam se ne u kontekstu henryevog prethodnog posta.ismica wrote:Preteska situacija jeste, zato se i mucim. Zato i placem i mama mi je zat predlagal i da odem kom da mi malo pomogne. Koliko god banalno izgledalo, ovo je zaista mucna situacija.
-
ismica
#283 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Pihihihi, pojedini su zaista smijesni, ali nisu zanimljivi...
-
Jokericious
#284 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Ne. Ovako razmislja osoba koja misli da joj vrijeme istice.sheilak wrote:pa ja mislim da pokretacica teme ima upravo razmisljanje jedne (nezrele) cure od 20 god. niti jedna zrela osoba ne bi razmisljala poput nje. cuj ucjene, plac i mamu da mu zoveJokericious wrote: Pokretacica time ima 30 i zeli brak. Da ima 20 ne bi ovako razmisljala.jbmu.
- sheilak
#285 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
pa da. il nezrela il smrtno bolesna osoba.Jokericious wrote:Ne. Ovako razmislja osoba koja misli da joj vrijeme istice.sheilak wrote:pa ja mislim da pokretacica teme ima upravo razmisljanje jedne (nezrele) cure od 20 god. niti jedna zrela osoba ne bi razmisljala poput nje. cuj ucjene, plac i mamu da mu zoveJokericious wrote: Pokretacica time ima 30 i zeli brak. Da ima 20 ne bi ovako razmisljala.jbmu.
-
prog321
#286 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
... ili joj se trideseta priblizava ?
Prava zena bi do 30e vec promjenila tri braka. A ona ni jedan
Prava zena bi do 30e vec promjenila tri braka. A ona ni jedan
- Big Ang
#287 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Ovo je istina. Zove mene i kaže :"Nisam ni znao da te volko volim"Henry Chinaski wrote:Je li neko predlagao da mu daš naslutiti da si ga prevarila sa nekolicinom?
A ja samo prošetala gradom z drugim
- dobar osjecaj
#288 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Koga je stvarno briga za takve psece reakcije???Big Ang wrote:Ovo je istina. Zove mene i kaže :"Nisam ni znao da te volko volim"Henry Chinaski wrote:Je li neko predlagao da mu daš naslutiti da si ga prevarila sa nekolicinom?
- Big Ang
#289 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Čuj pseće?dobar osjecaj wrote:Koga je stvarno briga za takve psece reakcije???Big Ang wrote:Ovo je istina. Zove mene i kaže :"Nisam ni znao da te volko volim"Henry Chinaski wrote:Je li neko predlagao da mu daš naslutiti da si ga prevarila sa nekolicinom?
- p206
#290 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
"pazi čoveče, Bred ga izduvo"Big Ang wrote:Ovo je istina. Zove mene i kaže :"Nisam ni znao da te volko volim"Henry Chinaski wrote:Je li neko predlagao da mu daš naslutiti da si ga prevarila sa nekolicinom?
http://www.youtube.com/watch?v=_CiuAUoxUW0
- šatirana_ljubičica
#291 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
ops, ne pokazujte svoju malodušnost, molićudobar osjecaj wrote:Koga je stvarno briga za takve psece reakcije???Big Ang wrote:Ovo je istina. Zove mene i kaže :"Nisam ni znao da te volko volim"Henry Chinaski wrote:Je li neko predlagao da mu daš naslutiti da si ga prevarila sa nekolicinom?
- dobar osjecaj
#292 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Pa sorry cure, ali likovi koje trebate nesto uslovljavati i cekati da vam iskazu osjecaje ili stagod vec trebate od njih na taj nacin, nisu bas neka prilika u zivotu.
Psece jer se cuke tako dresira.
Last edited by dobar osjecaj on 10/11/2014 11:27, edited 1 time in total.
- Ramzess Veliki
#293 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Već sam negdje napisao da ako žena hoće da se dobro uda i živi sretno, da ne sluša mater, tetke, prijateljice, mahaluše, kojekakve babe ... nego da upita prijatelja, brata, baba, deda, švalera ... kakvog muškarca uglavnom.ismica wrote:Preteska situacija jeste, zato se i mucim. Zato i placem i mama mi je zat predlagal i da odem kom da mi malo pomogne. Koliko god banalno izgledalo, ovo je zaista mucna situacija.
Jer žena ne zna ženi reći šta muškarac traži od žene.
- Ramzess Veliki
#294 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
E o ovakvim savjetima i govorim ...dobar osjecaj wrote:Pa sorry cure, ali likovi koje trebate nesto uslovljavati i cekati da vam iskazu osjecaje ili stagod vec trebate od njih na taj nacin, nisu bas neka prilika u zivotu.
- dobar osjecaj
#295 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Ma sta mi kazesRamzess Veliki wrote:E o ovakvim savjetima i govorim ...dobar osjecaj wrote:Pa sorry cure, ali likovi koje trebate nesto uslovljavati i cekati da vam iskazu osjecaje ili stagod vec trebate od njih na taj nacin, nisu bas neka prilika u zivotu.
- šatirana_ljubičica
#296 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Po tome bi 90% muško-ženske komunikacije bila dresuradobar osjecaj wrote:Pa sorry cure, ali likovi koje trebate nesto uslovljavati i cekati da vam iskazu osjecaje ili stagod vec trebate od njih na taj nacin, nisu bas neka prilika u zivotu.
- Big Ang
#297 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
A pa nisam ti ja ovo namjerno uradila. Ovo se jednostavno tako desilo. Spontano.dobar osjecaj wrote:Pa sorry cure, ali likovi koje trebate nesto uslovljavati i cekati da vam iskazu osjecaje ili stagod vec trebate od njih na taj nacin, nisu bas neka prilika u zivotu.
- dobar osjecaj
#298 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Za moj ukus i poimanje, kod previse ljudi i jeste upravo to. Valjda sve ima svoje trziste.šatirana_ljubičica wrote:Po tome bi 90% muško-ženske komunikacije bila dresuradobar osjecaj wrote:Pa sorry cure, ali likovi koje trebate nesto uslovljavati i cekati da vam iskazu osjecaje ili stagod vec trebate od njih na taj nacin, nisu bas neka prilika u zivotu.
- šatirana_ljubičica
#299 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
dobar osjecaj wrote:Za moj ukus i poimanje, kod previse ljudi i jeste upravo to. Valjda sve ima svoje trziste.šatirana_ljubičica wrote:Po tome bi 90% muško-ženske komunikacije bila dresuradobar osjecaj wrote:Pa sorry cure, ali likovi koje trebate nesto uslovljavati i cekati da vam iskazu osjecaje ili stagod vec trebate od njih na taj nacin, nisu bas neka prilika u zivotu.
Super, onda si ti sretnica iz 10 %
- dobar osjecaj
#300 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Nemam strpljenja za takve prisilne oblike vezivanja i iskazivanja paznje i ljubavi (ako se to moze nazvati tim imenima).šatirana_ljubičica wrote: Super, onda si ti sretnica iz 10 %