Ti imas kornfleks ja cokoladno mlijeko ajde da se mjesamocLo wrote:kornflekselua wrote:Privlači me kad nema komplekse.
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#276 Re: Što privlači nas, dame?
- S4mpion
#277 Re: Što privlači nas, dame?
Pa fino, kad žene budu tačno znale šta žele, tada će ova tema dobit na težini.Jokericious wrote:Kako oni koji nisu crni i visoki nadju zensko? Vidim to je glavni uslov.
- Brkooo
#278 Re: Što privlači nas, dame?
shmizlica wrote:brkiii ofarbaj se
NIKAD.... umirem sam al sa stilomklixoris wrote:Ofarbaj se
- dječak sa šibicama
#279 Re: Što privlači nas, dame?
Ti ko naivanJokericious wrote:Kako oni koji nisu crni i visoki nadju zensko? Vidim to je glavni uslov.

sto bi reci Berni Eklston "kad stanem na svoj novcanik, visi sam od vecine muskaraca"
- klixoris
#280 Re: Što privlači nas, dame?
Znaci, nikadS4mpion wrote:Pa fino, kad žene budu tačno znale šta žele, tada će ova tema dobit na težini.Jokericious wrote:Kako oni koji nisu crni i visoki nadju zensko? Vidim to je glavni uslov.
- dobar osjecaj
#281 Re: Što privlači nas, dame?
Ja sam se vidjala s veoma razlicitim muskarcima, najcesce sam jasnije znala opisati energiju koju osjecam od tih ljudi a slabije kako izgledaju. Nije mi smetalo vidjati se s muskarcem moje visine ili nizim od mene. Boja kose svejedno. Kraca, duza kosa, bez kose. Bilo je bitno da sam ja bila ubijedjena da vrijede.Jokericious wrote:Kako oni koji nisu crni i visoki nadju zensko? Vidim to je glavni uslov.
Bog (ili sta vec) mi je poslao za mene savrsenog muskarca.
Postuje sebe. Postuje mene, moju porodicu i sve sto ja radim.
Malo je visi od mene. Zdrav u svakom smislu rijeci. Ne da na sebe. Zna sve jasno sta hoce. Oko svega se dogovorimo u par rijeci. Obozava se kretati. Osmisljava nam staze za planinarenje i obilaske biciklom. Spreman je ici bilo gdje. Jasno osjecam da mi je na raspolaganju uvijek. Ima jasne ideje o zivotu i sam je rijesio sva bitna zivotna pitanja. Ne plasi se dati mi savjet i upetljati se u konstruktivno rjesavanje mojih problema.
Kad nemam pristup mailu slobodno ga nazovem da mi provjeri pristigle mailove i on isto trazi od mene bez ikakvog straha, osjecaja nelagode ili potrebe da nesto svoje krijem ili da kopam po njegovim privatnim stvarima.
Meni je to mjera zdravog odnosa i dobre osnove za zajednicki zivot i molim Boga samo neka traje u zdravlju.
Last edited by dobar osjecaj on 31/10/2014 14:39, edited 1 time in total.
- LaLuna
#282 Re: Što privlači nas, dame?
Volim da je samostalan, posten, dobar drug, mastovit u krevetu i van njega, da nije previse tvrdoglav, da nije zao i agresivan.
Sto se fizickog izgleda tice, fakat nemam neki odredjeni tip koji me privlaci. Ono, ili ima ili nema hemije nevezano za boju kose, ociju ili cega vec.
p.s. pravda za plave

Sto se fizickog izgleda tice, fakat nemam neki odredjeni tip koji me privlaci. Ono, ili ima ili nema hemije nevezano za boju kose, ociju ili cega vec.
p.s. pravda za plave
- dječak sa šibicama
#283 Re: Što privlači nas, dame?
Bez ljutnje drage moje dame, ali nekad kad citam opise vasih muskaraca, nisam siguran govorite li o muskarcu ili cuki.
sto vam je u jednu ruku i kompliment, ako me razumijete.
- McMoy
#284 Re: Što privlači nas, dame?
dobar osjecaj wrote:Ja sam se vidjala s veoma razlicitim muskarcima, najcesce sam jasnije znala opisati energiju koju osjecam od tih ljudi a slabije kako izgledaju. Nije mi smetalo vidjati se s muskarcem moje visine ili nizim od mene. Boja kose svejedno. Kraca, duza kosa, bez kose. Bilo je bitno da sam ja bila ubijedjena da vrijede.Jokericious wrote:Kako oni koji nisu crni i visoki nadju zensko? Vidim to je glavni uslov.
Bog (ili sta vec) mi je poslao za mene savrsenog muskarca.
Postuje sebe. Postuje mene, moju porodicu i sve sto ja radim.
Malo je visi od mene. Zdrav u svakom smislu rijeci. Ne da na sebe. Zna sve jasno sta hoce. Oko svega se dogovorimo u par rijeci. Obozava se kretati. Osmisljava nam staze za planinarenje i obilaske biciklom. Spreman je ici bilo gdje. Jasno osjecam da mi je na raspolaganju uvijek. Ima jasne ideje o zivotu i sam je rijesio sva bitna zivotna pitanja. Ne plasi se dati mi savjet i upetljati se u konstruktivno rjesavanje mojih problema.
Kad nemam pristup mailu slobodno ga nazovem da mi provjeri pristigle mailove i on isto trazi od mene bez ikakvog straha, osjecaja nelagode ili potrebe da nesto svoje krijem ili da kopam po njegovim privatnim stvarima.
Meni je to mjera zdravog odnosa i dobre osnove za zajednicki zivot i molim Boga samo neka traje u zdravlju.
Konačno jedan smislen post.
- Saian
#285 Re: Što privlači nas, dame?
khmdječak sa šibicama wrote: nisam siguran govorite li o muskarcu ili cuki.
... ako me razumijete.
ovako nesto ?So messed up I want you here
In my room I want you here
Now we're gonna be Face-to-face
And I'll lay right down In my favorite place
- The One and Only
#286 Re: Što privlači nas, dame?
Ti si to ovako direktno napisala, a neke na ovoj temi su isto uradile indirektno kroz opis. Glavna karakteristika kretena je bezobzirnost, rade šta hoće i boli ih briga za bilo kakva pravila. Kada pročitaš postove, sve nekako vuče na to.urocnoposljedicna wrote:Privlace me, nazalost, kreteni.
- supercali
#287 Re: Što privlači nas, dame?
Vidim u fildzanu ti pise da ces ga upoznati na kafi preko forumaLaLuna wrote:Volim da je samostalan, posten, dobar drug, mastovit u krevetu i van njega, da nije previse tvrdoglav, da nije zao i agresivan.
p.s. pravda za plave![]()
- McMoy
#288 Re: Što privlači nas, dame?
dječak sa šibicama wrote:Bez ljutnje drage moje dame, ali nekad kad citam opise vasih muskaraca, nisam siguran govorite li o muskarcu ili cuki.
Bez ljutnje prijatelju moj, imam osjećaj da baš nisi u tijeku suvremenog položaja muškarca u XXI веку.
Treba se dobro pomučiti pa steći pažnju i status bar kao cuko.
- klixoris
#289 Re: Što privlači nas, dame?
A sto me opisa u samo par rijeciThe One and Only wrote:Ti si to ovako direktno napisala, a neke na ovoj temi su isto uradile indirektno kroz opis. Glavna karakteristika kretena je bezobzirnost, rade šta hoće i boli ih briga za bilo kakva pravila. Kada pročitaš postove, sve nekako vuče na to.urocnoposljedicna wrote:Privlace me, nazalost, kreteni.
- dječak sa šibicama
#290 Re: Što privlači nas, dame?
Pa zato i kazem, kompliment.
-
bella_ciao
#291 Re: Što privlači nas, dame?
Joj ti si taman za mene, al vec imam curu. Izvini jbgLaLuna wrote:Volim da je samostalan, posten, dobar drug, mastovit u krevetu i van njega, da nije previse tvrdoglav, da nije zao i agresivan.
p.s. pravda za plave![]()
- supercali
#292 Re: Što privlači nas, dame?
Ja bi tebe svaki dan nosao po 10 minuta da ti bude dragoEurosa wrote:ultima_palabra wrote:Od koliko do koliko idu ti vaši visoki? Mislim da vam se ovi od preko 2 metra baš i ne sviđaju, motorika nula bodova i tako to...
ja sam malo stosesetinesto ali eto volim kad je bar dvadeset cm visi.
-
bang and blame
#293 Re: Što privlači nas, dame?
Da zna da me smiri..Kad je spreman da saslusa.. Da je u stanju, da mi dokaze i pokaze gdje grijesim ( ako grijesim), na jedan fin, suptila nacin.. Da im lijepe manire.. Uh.. Nabrajala bih ja ovako do u nedogled 
- supercali
#294 Re: Što privlači nas, dame?
Da sam na tvom mjestu bila bi mi cast jer nijednoj do sada nisam rekao da bi je nosaoEurosa wrote:Ima li ijedna koju ne bi nosao, castio kafom i sl?
Kafa je standard
A od ovih specijalnih po jedno imas ti sa nosanjem
Jednoj sam dao cast da je vodim na iftar
Jedna da mirise kolace i to je otprilike to
- dale cooper
#295 Re: Što privlači nas, dame?
Eto, momak visok i crn. Vodi na kafe, kolače, iftare. I opet nepodoban.
Nikad vam udovoljiti. 
Pravda za respu!!!

Pravda za respu!!!
- supercali
#296 Re: Što privlači nas, dame?
Sto si sokirana?Eurosa wrote:sherbett wrote:Ovaj....zappravo jeEurosa wrote:Dobrovoljno s izostavljam sa tvog spiska. Sorry, nisi ni crn a ni visok![]()
stvarno?
Nema veze,opet se izostavljam.
- dječak sa šibicama
#297 Re: Što privlači nas, dame?
A nista fizika?bang and blame wrote:Da zna da me smiri..Kad je spreman da saslusa.. Da je u stanju, da mi dokaze i pokaze gdje grijesim ( ako grijesim), na jedan fin, suptila nacin.. Da im lijepe manire.. Uh.. Nabrajala bih ja ovako do u nedogled
- Pobresita_Milica
#298 Re: Što privlači nas, dame?
Da ima siroka ramena, jake muske ruke i da je visok - fizicke osbine, a ove malo bitnije: da ne da nikome da ga zahebava, da ne gleda u svako zensko koje postoji, da se nicega ne boji, da je sposoban da iscjepa dva metra drva a da se ne umori, da voli da provodi vrijeme u garazi oko auta, da zna da uziva u malim stvarima kao sto je npr. vatra, da zna da lupi sakom od sto kad je dosta.. I naravno da zna da voli.
-
daddy-kool
#299 Re: Što privlači nas, dame?
dobar osjecaj wrote: Ja sam se vidjala s veoma razlicitim muskarcima, najcesce sam jasnije znala opisati energiju koju osjecam od tih ljudi a slabije kako izgledaju. Nije mi smetalo vidjati se s muskarcem moje visine ili nizim od mene. Boja kose svejedno. Kraca, duza kosa, bez kose. Bilo je bitno da sam ja bila ubijedjena da vrijede.
Najbolji i najtačniji su ovi opisi gdje žene (sebi) priznaju da je to osjećaj koji u njoj muškarac pobudi ustvari ono najbitnije. Ne shvatatati pridjeve visok, crn i sl bukvalno. I niski plavi smećari znaju biti macho frajeri.
- Pobresita_Milica
#300 Re: Što privlači nas, dame?
Kako savrseno napisano.dobar osjecaj wrote: Ja nemam neku posebnu listu zelja osim da ovo sto imam traje u zdravlju. Nasavsi pravu osobu za mene, tek vidim i osjecam sta je stvarno dobro za mene.