Hafis wrote:Strućnjaci, ako me netko bude tražio recite mu da ću ordinirati na novoj temi ''Prijedlog ustavnih promjena - iliti kako preveslati Bosnjake'' .
A vi ovdje polako, nemoj da mi se žale kasnije na vas.
Dzunuze, jesi li to ti?
Hafis wrote:Strućnjaci, ako me netko bude tražio recite mu da ću ordinirati na novoj temi ''Prijedlog ustavnih promjena - iliti kako preveslati Bosnjake'' .

Za ovakav herojski čin mogao bi i vojnu mirovinu ostvariti.Hafis wrote:Strućnjaci, ako me netko bude tražio recite mu da ću ordinirati na novoj temi ''Prijedlog ustavnih promjena - iliti kako preveslati Bosnjake'' .
RahatHurmašica wrote:sretno i ne zaboravi da pišeš. povedi i ovog svog pajdu sa teme.Hafis wrote:Strućnjaci, ako me netko bude tražio recite mu da ću ordinirati na novoj temi ''Prijedlog ustavnih promjena - iliti kako preveslati Bosnjake'' .

Hafis wrote:A vidi mi ih što su se sjatili i raspričali...duše moje![]()
Djeco, jel itko dolazio?
parapet wrote:Rasprava se zahuktalaDam se kladiti da konstruktivni prijedlozi u smislu "oće li taj treći" i slično pršte na sve strane. Malo me vuče da pogledam ali bojim se da BiH pokvario festival budala:
"Ko je reko, ubola ga krava - da Mujo i Haso dolaze iz Bosne - zabadava?"
Hafis wrote:A vidi mi ih što su se sjatili i raspričali...duše moje![]()
Djeco, jel itko dolazio?

A ne znam...čini mi se ne odišeš nekom pretjeranom objektivnošću, a i pomalo si brezobrazan.Shkelze wrote:Doture, obecao si "ordinirati" na mojoj temi. Dze zapelo?Hafis wrote:A vidi mi ih što su se sjatili i raspričali...duše moje![]()
Djeco, jel itko dolazio?
Pa to ti je najlakše, samo glavu u pijesak i ignore.parapet wrote:Rasprava se zahuktalaDam se kladiti da konstruktivni prijedlozi u smislu "oće li taj treći" i slično pršte na sve strane. Malo me vuče da pogledam ali bojim se da BiH pokvario festival budala:
"Ko je reko, ubola ga krava - da Mujo i Haso dolaze iz Bosne - zabadava?"

Zato su Englezi tamo gdje jesu i to sto jesu a zato je i ovo Balkan...Stoner wrote:Bitno je da se prica normalno poput civilizovanih ljudi, ugledati se na Britance.
Politicki diskurs i nacin na koji komuniciramo pravi veliku razliku.
parapet wrote:Hoću normalnu državu a ne dejtonski nesporazum!
Ukinite entitete i kantone! Plizzzz, heljp Baznija!
Krvi tireis1 wrote:Herceg-Bosno, suzo moja, zemljo bez spokoja!
Ma da. Jbg. Još će se dugo ovdje qurčevi pušit.parapet wrote:Zato su Englezi tamo gdje jesu i to sto jesu a zato je i ovo Balkan...Stoner wrote:Bitno je da se prica normalno poput civilizovanih ljudi, ugledati se na Britance.
Politicki diskurs i nacin na koji komuniciramo pravi veliku razliku.