Obicne djevojke koje prodaju sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
supercali

#276 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Ma mozes biti sta hoces ja ti kazem da postavis razu mujanovic i obicnog muskarca koji nije kao brad nego solidan da ce prije raza imati sex nego on a to bas nije relativno nego kao sto rekoh cinjenica
dobar osjecaj

#277 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

supercali wrote:Ma mozes biti sta hoces ja ti kazem da postavis razu mujanovic i obicnog muskarca koji nije kao brad nego solidan da ce prije raza imati sex nego on a to bas nije relativno nego kao sto rekoh cinjenica
Pretjerujes. Izadji slobodno i probaj zivot. Nije to bas tako kako te teoreticari pokusavaju ubijediti.
supercali

#278 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Haha ja pretjerujem?
Evo ja te pozivam da napravimo eksperiment pa cemo se oboje uvjeriti ko je u pravu a ko u krivu a ko pretjeruje
Evo ja tebi govorim izadji ti vani pa samo pogledaj i bit ce ti sve jasnije
dobar osjecaj

#279 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dobar osjecaj »

supercali wrote:Haha ja pretjerujem?
Evo ja te pozivam da napravimo eksperiment pa cemo se oboje uvjeriti ko je u pravu a ko u krivu a ko pretjeruje
Evo ja tebi govorim izadji ti vani pa samo pogledaj i bit ce ti sve jasnije
Ja sam svoje eksperimente probala u svoj vakat i zavrsila s tim :D
Dobra roba ce uvijek imati svoje trziste. Nista se ne brini. Samo izadji i uzivaj. I sretno :thumbup:
supercali

#280 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Koliko imas godina? Evo onda ja te pozivan na kafu da sjednemo negdje i da samo posmatramo pa ce ti se sve samo kazati :)
smack

#281 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by smack »

supercali wrote:Ma mozes biti sta hoces ja ti kazem da postavis razu mujanovic i obicnog muskarca koji nije kao brad nego solidan da ce prije raza imati sex nego on a to bas nije relativno nego kao sto rekoh cinjenica
Nedo bog Razi pasti saka. Al fakat, pod obrucem u svoje doba, zakucavanje, blokovi tijelom..

Rupa cini cuda. Leti lopta sa svih strana. Svako hoce da ubaci.

Sta je lijepo odredjuju oci onog/one sto gleda..e sada ima ljudi ima pogleda.

Ali Raza je Raza i ona voli kad se gaza..
KladionicarXXX

#282 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by KladionicarXXX »

Istina ima ih i po cenera, za lajnu spida, paket trave.. Normala sve djevojke skola kuca ovo ono, babine mezimice.. Al se jebu ko stuke!!! Sa 13 gube nevinost pa poslije samo da ih neko udara. E te se prodaju za cvaju al fazon je u tome sto stuka nema pojma da su pare u igri. Nego ti njeni udaraci je nagovore prevenu, on dobar cvaju, ona dobra tuki! Cista realnost!
AstorH

#283 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by AstorH »

Danas velika vecina cura ulazi u veze i odnose samo zbog love. I odlicno su istrenirane u tome. Godine zrtve su im nebitne. Bitno je da budu novcano i materijalno financirane i pristaju na sve.
Razlika je jedino sto se neke mogu cjenkati, neke ne jer nemaju viska klijenata.
Paravan im je noc, opravdanje alkohol, kao i svakoj prostitutki u pocetku.
Omaklo im se.
Gdje bi one to namjerno.

Zivote stanijo.

Sent from my iPad using Tapatalk
developer10

#284 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by developer10 »

_BataZiv_0809 wrote:
L u c i f e r wrote:
JThomas wrote: sve i svako ima svoju cijenu. ta cijena ne mora biti novac, ne mora uopšte biti materijalna, ali svako je ima.
Besmislica.
Nit je svako nit je sve na prodaju.
Posto bi npr ti dao guze šekilu onilu?
Ima njakav' film sa Robertom Redfordom, Demi Moore i Woody Harrlesonom na tu tematiku :D
Nemoralna ponuda je naziv filma
Jokericious

#285 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Jokericious »

KladionicarXXX wrote:Istina ima ih i po cenera, za lajnu spida, paket trave.. Normala sve djevojke skola kuca ovo ono, babine mezimice.. Al se jebu ko stuke!!! Sa 13 gube nevinost pa poslije samo da ih neko udara. E te se prodaju za cvaju al fazon je u tome sto stuka nema pojma da su pare u igri. Nego ti njeni udaraci je nagovore prevenu, on dobar cvaju, ona dobra tuki! Cista realnost!
1 u 100
KladionicarXXX

#286 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by KladionicarXXX »

Prije ce bit 6 od 10!
Jokericious

#287 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Jokericious »

Ne znam u kakvim se krugovima kreces. Globalno gledajuci nije ni blizu.
KladionicarXXX

#288 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by KladionicarXXX »

Jokericious wrote:Ne znam u kakvim se krugovima kreces. Globalno gledajuci nije ni blizu.
Moze biti da je do "krugova". Najjace su one sto ponesu knjigu kaze odo kod jaranice da ucimo zajedno.. Sad mi se gade sve te djevojke. Zalosno je to sto se desava, veliki uticaj ima i turbo-folk. A najvise su roditelji krivi, koji ne posvecuju dovoljno paznje djeci. Ja sam to sve prozivio, ali hvala Bogu ispalio se iz toga svega. :D
nightvision

#289 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by nightvision »

KladionicarXXX wrote:
Jokericious wrote:Ne znam u kakvim se krugovima kreces. Globalno gledajuci nije ni blizu.
Moze biti da je do "krugova". Najjace su one sto ponesu knjigu kaze odo kod jaranice da ucimo zajedno.. Sad mi se gade sve te djevojke. Zalosno je to sto se desava, veliki uticaj ima i turbo-folk. A najvise su roditelji krivi, koji ne posvecuju dovoljno paznje djeci. Ja sam to sve prozivio, ali hvala Bogu ispalio se iz toga svega. :D
ma covjek hoce reci da nisi ni blizu procijenio. prije ce biti 9 od 10. :lol: :lol: :lol:
Jokericious

#290 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Jokericious »

KladionicarXXX wrote:
Ja sam isao u relativno normalnu skolu, fakultet. Drustvo mi je relativno normalno. :mrgreen: Sve je do toga sa kim si u kontaktu. Ima takvih slucajeva o kojim govoris, ali nije da mozes reci da je vecina.

Daj ba nightvision. :run:
Zatamnjena stakla

#291 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Zatamnjena stakla »

Takve su najbolje :evil:
KladionicarXXX

#292 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by KladionicarXXX »

Zatamnjena stakla wrote:Takve su najbolje :evil:
Takve se loze na one "sa druge strane zakona". Bitna ti je prica :D
Ramzess Veliki

#293 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

Slažem se sa ovim. :D
nightvision

#294 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by nightvision »

Jel ovo moze ici pod obicne djevojke ili ne? :lol: *ttp://tuzla.danas.info/2014/09/29/video-ispovjest-tuzlanske-prostitutke-koliko-kosta-seks-uz-cestu/
sha_ba

#295 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sha_ba »

nightvision wrote:Jel ovo moze ici pod obicne djevojke ili ne? :lol: *ttp://tuzla.danas.info/2014/09/29/video-ispovjest-tuzlanske-prostitutke-koliko-kosta-seks-uz-cestu/
ako su djevojke primorane na prostituciju to je krivicno djelo i nije bas smijesno...
Alkos

#296 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Alkos »

supercali wrote:To nije mit to je cinjenica
Ako si zensko mozemo to dokazati i na djelu
Stanemo ispred katedrale i okacimo tekstove oko vrata ko zeli sex sa mnom sada
Sta mislis ko bi prije ima sex i koliki bi red bio kod mene a koliki kod tebe pa makar ja licio na apolona
Hej, to je moja terija!!!! Samo kod mene je Vječna vatra mjesto dešavanja. :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#297 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Truba »

to je zato jer gole kite ima na svakom ćošku
supercali

#298 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Alkos ti ordiniraj kod vjecne i salji prema katedrali a ja cu suprotno :)
Alkos

#299 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Alkos »

supercali wrote:Alkos ti ordiniraj kod vjecne i salji prema katedrali a ja cu suprotno :)
:thumbup: :mrgreen:

Možda tako i uspijemo oboriti ovu teoriju... :-D
sha_ba

#300 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sha_ba »

pripazite vas dvojica da ne udarite jedan na drugoga u zanosu ordiniranja :oops: :mrgreen:
Post Reply