Ja istoMustang1 wrote:Ja ne izlazim iz trenerke ili sorca osim kad je praznik
A glavu dajem da sam diz'o i dig'o bi opet vise treba neg' ovi s košuljicama i gelićima
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ja istoMustang1 wrote:Ja ne izlazim iz trenerke ili sorca osim kad je praznik
zar neko još uvijek stavlja gelinsomnia78 wrote:Ja isto
A glavu dajem da sam diz'o i dig'o bi opet vise treba neg' ovi s košuljicama i gelićima
Da nisi, zgazio bi te tramvajazurna_obala wrote:jesam zaostala![]()
nalet te biloanimals wrote:Da nisi, zgazio bi te tramvajazurna_obala wrote:jesam zaostala![]()
Pa onda nemaju viskaBJB wrote: Sta je sa ljudima koji ne izgledaju dobro/prirodno kad su mrsavi, a kad imaju viska izgledaju privlacno/dobro?
Ako izgleda dobro i privlačno onda je očigledno da je niko neće kritikovat zbog viška.BJB wrote:Da zivim hiljadu godina ne bh vas razumjela..
Sta je sa ljudima koji ne izgledaju dobro/prirodno kad su mrsavi, a kad imaju viska izgledaju privlacno/dobro?
Ili po vasem misljenju svi moraju biti mrsavi ili savrsene tezine, visina-110?
Svi vi koji se slazete sa postavljacem teme- imate li savrseno tijelo ili je to tako samo u vasim glavama?
Od svega napisanog do sad, samo muz alkalne baterije zna sa zenama/zenom![]()
Sto se tice trenerke, jednako neozibljno k'o i slafrok i vikleri..
insomnia78 wrote:Pa onda nemaju viskaBJB wrote: Sta je sa ljudima koji ne izgledaju dobro/prirodno kad su mrsavi, a kad imaju viska izgledaju privlacno/dobro?
AjjjjKPNCTNJAH wrote:Cuj Monika Belluci od 90 kilato je vise Nada Djurevska...
Ako je Monika Belući ikad imala 90 kila ja sam Mel Gibson.BJB wrote:Recimo zenska osoba visine 1,72 kad ima 85-90kg, k'o MonikaBelluci iz mladjih dana, a kad ima savrsenu tezinu, 62kg -tifusarka, grob, upali obrazi, nezadovoljna, cangrizava.. Sta biste vise voljeli, gotovo stokilasicu ili mrsavicu?
@postavljac teme, ti si njoj prilicno netakticno rekao da ti se vise ne svidja, ona primila poruku i ne javlja se..
the end.\
@opticar, sve je moguce na ovom svijetu, zavisi samo kako nekoga posmatramo..
KPNCTNJAH wrote:Cuj Monika Belluci od 90 kilato je vise Nada Djurevska...
Ma imala je al je bila visoka dvaidvaeslua wrote:Ako je Monika Belući ikad imala 90 kila ja sam Mel Gibson.BJB wrote:Recimo zenska osoba visine 1,72 kad ima 85-90kg, k'o MonikaBelluci iz mladjih dana, a kad ima savrsenu tezinu, 62kg -tifusarka, grob, upali obrazi, nezadovoljna, cangrizava.. Sta biste vise voljeli, gotovo stokilasicu ili mrsavicu?
@postavljac teme, ti si njoj prilicno netakticno rekao da ti se vise ne svidja, ona primila poruku i ne javlja se..
the end.\
@opticar, sve je moguce na ovom svijetu, zavisi samo kako nekoga posmatramo..