Pitanje za SVE??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#276 Re: Pitanje za SVE??

Post by Velkoski »

Ujedam > Njegica
reis1

#277 Re: Pitanje za SVE??

Post by reis1 »

budza wrote:
insomnia78 wrote:Haha
Opste je poznato da se parovi sa djecom ne razvode :D

drustveno odgovorni i zreli ljudi traze minimum kompromisa zbog rodjene dece da nastave dalje.
naravno, vecu sansu da im brak uspe, imaju parovi koji pre braka nisu partnere menjali kao carape.

Lako je tebi brateeeee, sa sandzaklijkama - one kad upecaju ne pushCaju, za razliku od ovih nasih.
Ramzess Veliki

#278 Re: Pitanje za SVE??

Post by Ramzess Veliki »

KPNCTNJAH wrote:
Arii wrote: PS KAko neko reče, izgleda ti ovdje prenosiš svoja iskustva, al je situacija bila malo delikatnija :D
Pa nisi ni ti bas objektivna, kao da se i tebi nesto slicno desilo :mrgreen: ali u tvojoj prici je muskarac kriv i okreces pricu na tu stranu, kao nismo culi obje strane, sigurno je njegova krivica... standardna prica forumasica :mrgreen:
Žene su takve - za najgoru će naći riječ opravdanja. Ženska solidarnost. A kakve gadosti su u stanju opravdavati sa "desili mi se leptirići u stomaku, ahhh, osjećam se živa" ... :roll: Pa i meni se dese leptirići, digne mi se za svakom kratkom suknjom ali to nije razlog da ga zabijam gdje stignem pa da razjebem porodicu, djecu ostavim bez roditelja i da ne nabrajam sve. Postoji i riječ čestitost, a i samokontrola.
Mislim tu ne treba tražiti opravdanja, njih nema, to je samo jedan obični kurvaluk. Čim počneš sumnjati znaj da ne sumnjaš džabe, pa ne gubi vrijeme, razjebi imao djecu sa njom ili ne. Da nečemu valja ne bi dolazila u situaciju da sumnjaš.
A ti ne budi razlogom da traži boljeg.
budza

#279 Re: Pitanje za SVE??

Post by budza »

reis1 wrote:Lako je tebi brateeeee, sa sandzaklijkama - one kad upecaju ne pushCaju, za razliku od ovih nasih.

kovi malo jace od predhodnog. ;D

ps. lako sandzaklijama. ne i meni.
nisu svi sandzaklije koji ne pisu ijekacicu... ili pak jesu? ;D
Arii

#280 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

Ramzess Veliki wrote:[
Žene su takve - za najgoru će naći riječ opravdanja. Ženska solidarnost. A kakve gadosti su u stanju opravdavati sa "desili mi se leptirići u stomaku, ahhh, osjećam se živa" ... :roll: Pa i meni se dese leptirići, digne mi se za svakom kratkom suknjom ali to nije razlog da ga zabijam gdje stignem pa da razjebem porodicu, djecu ostavim bez roditelja i da ne nabrajam sve. Postoji i riječ čestitost, a i samokontrola.
Mislim tu ne treba tražiti opravdanja, njih nema, to je samo jedan obični kurvaluk. Čim počneš sumnjati znaj da ne sumnjaš džabe, pa ne gubi vrijeme, razjebi imao djecu sa njom ili ne. Da nečemu valja ne bi dolazila u situaciju da sumnjaš.
A ti ne budi razlogom da traži boljeg.
čime sam pokazala solidarnost prema ženi? osim što smatram da drugu osobu treba isto saslušati. To se i na sudu radi. Ljudi drugačije doživljavaju stvarnost (ko je čitao Buku i bijes shvatiće šta hoću da kažem). Šta pišete sad nevezano za temu, momak je naglasio da nema drugog dečka, nije ga prevarila i sl. Možda se zaljubila u drugoga, ako to smatrate krivicom, eto složit ću se s većinom :roll:

Ako si odabrao takvu ženu da sumnjaš u nju, nemaš povjerenja i slično, onda si i sam kriv, preispitaj svoje kriterije ubuduće
KPNCTNJAH

#281 Re: Pitanje za SVE??

Post by KPNCTNJAH »

Arii wrote:Možda se zaljubila u drugoga, ako to smatrate krivicom, eto složit ću se s većinom :roll:
Ne zvuci mi ovo bas iskreno :mrgreen: pa niko se ne zaljubi preko noci, moras provoditi vrijeme s tom osobom... u tom slucaju ona je ranije vidjela sta tu moze biti i umjesto da se povuce, nastavila je s tim... :mrgreen: kako god okrenes ona je kriva :razz: :mrgreen:
sheilak

#282 Re: Pitanje za SVE??

Post by sheilak »

KPNCTNJAH wrote:
Arii wrote:Možda se zaljubila u drugoga, ako to smatrate krivicom, eto složit ću se s većinom :roll:
Ne zvuci mi ovo bas iskreno :mrgreen: pa niko se ne zaljubi preko noci, moras provoditi vrijeme s tom osobom... u tom slucaju ona je ranije vidjela sta tu moze biti i umjesto da se povuce, nastavila je s tim... :mrgreen: kako god okrenes ona je kriva :razz: :mrgreen:
pa jbmu, kiki, nisu sve osobe kao ti. :D ali ok, sve i da jeste tako, zasto je cura kriva jer nije htjela ostati u vezi koja za nju vise nije funkcionirala? zar je to morala, gdje to pise? cak i da su vjencani bili, pa ona ima pravo otici ako ga vise ne voli. zar ostati zbog puke obaveze prema nekom ili sazaljenja? jer je on nju kao drzao kao malo vode na dlanu? pa drzao ju je sebi i radi sebe najprije. ;-)
sheilak

#283 Re: Pitanje za SVE??

Post by sheilak »

budza wrote:8 godina biti u vezi... strasno.
za taj vakat zdravi ljudi naprave cetvoro dece i prvo im vec u skolu podje.
deca brak ojacaju. svaku svadju deca nekako prekinu...
vodili ste moderan zapadnjacki zivot. zato je i puklo.

rokaj dalje i izvici pouke iz ovoga.
da, radjaj i pravi djecu da bi se "slijepila" veza koja sama za sebe ne funkcionira. i onda ostani u braku radi djece. :-)
KPNCTNJAH

#284 Re: Pitanje za SVE??

Post by KPNCTNJAH »

Mora se ona javiti :mrgreen: Pa u vasim ocima nije kriva, ali s muske strane ona je ispala paksu kako god okrenes :mrgreen: isto kao sto je vama kreten svaki frajer koji ostavi finu i postenu djevojku :razz: :mrgreen: Eto vidis kako ti to upakova, pazio je zato sto je sebican :mrgreen: zene i logika :mrgreen:
sheilak

#285 Re: Pitanje za SVE??

Post by sheilak »

KPNCTNJAH wrote:Mora se ona javiti :mrgreen: Pa u vasim ocima nije kriva, ali s muske strane ona je ispala paksu kako god okrenes :mrgreen: isto kao sto je vama kreten svaki frajer koji ostavi finu i postenu djevojku :razz: :mrgreen: Eto vidis kako ti to upakova, pazio je zato sto je sebican :mrgreen: zene i logika :mrgreen:
:D hahhahah pa izvini, moram. nije mi samo jasno kako se po vasem misljenju cura trebala ponasati. fakat ostati s njim, iako ga ne voli? zar to nije malo okrutno prema njoj? dajte, budite razumni, skroz ste iracionalni. :D a (skoro) svaka ljubav je sebicna. ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#286 Re: Pitanje za SVE??

Post by Velkoski »

Trebala mu je reći: "Imam drugog, vozdra", a ne da on preispituje sam sebe povazdan. :(

Ljubav ne postoji svakako, samo zaljubljenost koja traje godinu dana max. :D
madner

#287 Re: Pitanje za SVE??

Post by madner »

Trebala je reci da prelazi na drugu vjeru, da je ko covjek sutne bez griznje savjesti.
KPNCTNJAH

#288 Re: Pitanje za SVE??

Post by KPNCTNJAH »

agbonlahor wrote:Ja tebe volim najvise na svijetu, ti si meni sve, moj zivot, SVE MOJE, al ti i ja necemo vise biti skupa IKADA
Pa evo sta mu je rekla, kao voli ga i dalje, ali nesto joj fali :mrgreen: mozda je naglo odlucila da postane casna sestra ili ide u Legiju stranaca... ko zna :mrgreen: uglavnom, s ovom recenicom mu uopste nije pomogla :mrgreen: sad on treba glavu razbijati i kontati zasto nece biti s njim, iako ga voli... a ustvari je u pitanju ono sto smo vec spominjali vise puta, jednostavno hoce nekog s vise kesa sad kad se druzi s drugim ljudima i kad je vidjela da bi i ona mogla upecati nekog lovatora :mrgreen: Kazes fino kako stvari stoje, bez uljepsavanja... ona je paksu i tacka :mrgreen:

Moram ba kontrirati kad to pogadja sve forumasice :oops: :mrgreen:
Arii

#289 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

.
sheilak

#290 Re: Pitanje za SVE??

Post by sheilak »

KPNCTNJAH wrote:
...a ustvari je u pitanju ono sto smo vec spominjali vise puta, jednostavno hoce nekog s vise kesa sad kad se druzi s drugim ljudima i kad je vidjela da bi i ona mogla upecati nekog lovatora :mrgreen:

Moram ba kontrirati kad to pogadja sve forumasice :oops: :mrgreen:
a misa mu kontraskog :kiss: :D

hahhahhah joj, kakve vi samo scenarije sebi slozite. :D i onda je to tako za vas i tacka. a sta i da jeste tako, pustite bolan curu da ide. :D od sve te ljubavi i paznje...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#291 Re: Pitanje za SVE??

Post by Velkoski »

"Il' si moja il' ničija"
madner

#292 Re: Pitanje za SVE??

Post by madner »

sheilak

#293 Re: Pitanje za SVE??

Post by sheilak »

fali jos od tbf-a "mater".
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#294 Re: Pitanje za SVE??

Post by Velkoski »

"Il' si moja il' Adilova"
reis1

#295 Re: Pitanje za SVE??

Post by reis1 »

Arii wrote:

.

A lik cvjeta... :D
reis1

#296 Re: Pitanje za SVE??

Post by reis1 »

sheilak wrote: :D hahhahah pa izvini, moram. nije mi samo jasno kako se po vasem misljenju cura trebala ponasati. fakat ostati s njim, iako ga ne voli? zar to nije malo okrutno prema njoj? dajte, budite razumni, skroz ste iracionalni. :D a (skoro) svaka ljubav je sebicna. ;-)
Pa naravno da ne treba ostati s njm - dosta je i bila, 7 godina jbt. :lol:
p206

#297 Re: Pitanje za SVE??

Post by p206 »

sheilak wrote:
KPNCTNJAH wrote:
pa jbmu, kiki, nisu sve osobe kao ti. :D ali ok, sve i da jeste tako, zasto je cura kriva jer nije htjela ostati u vezi koja za nju vise nije funkcionirala? zar je to morala, gdje to pise? cak i da su vjencani bili, pa ona ima pravo otici ako ga vise ne voli. zar ostati zbog puke obaveze prema nekom ili sazaljenja? jer je on nju kao drzao kao malo vode na dlanu? pa drzao ju je sebi i radi sebe najprije. ;-)
matere vam, ne branite je...
orhideya

#298 Re: Pitanje za SVE??

Post by orhideya »

:D
Last edited by orhideya on 04/10/2017 10:43, edited 1 time in total.
madner

#299 Re: Pitanje za SVE??

Post by madner »

Sto je nemoralna?

Visoko je moralan cin otici kada to vise nije to. Osim kada zemsko ima drugog. :D
shmizlica

#300 Re: Pitanje za SVE??

Post by shmizlica »

@orhideya...očito nisi dugo na forumu...dakle, na forumu SVE žene su iste i SVI muškarci su isti...nemoj ti nama sad da nisu :roll: :mrgreen:
Post Reply