Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post Reply
Hafis

#276 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Hafis »

Tata, a što je s tim malazima :roll:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#277 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by JoseMujica »

Hafis wrote:Tata, a što je s tim malazima :roll:
Hafis

#278 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Hafis »

reafirmisani wrote:
Hafis wrote:Tata, a što je s tim malazima :roll:
Sta ti je to "malaz" nepismeni konju? Tip nepismen, a ovdje dosao raspravljati o statistici i jos se ufurao?
To ja tebe pitam:

Je li vi shvatate da se Srbin bira u genocidnoj, a Bosnjak I Hrvat u FBIH i da time se iskljucuje veliki broj stanovnistva BiH iz biranja za clanove predsjednistva, tacnije ne samo Sejdic i Finci, nego i Srbi iz FBIH i Bosnjaci i Hrvati iz genocidne, plus malezi u cijeloj BiH i da je to vecinom razlog zasto je Komsic imao toliko glasova. Naravno vecina maleza i vecina FBIH Srba zive u bosnjackim vecinskim krajevima.

Bilo ih je još, samo ih nisi uspio sve prepraviti :D

Sad nam odaj konačno tajnu. Tko su, što su ti fak'n malezi?
Last edited by Hafis on 15/07/2014 14:02, edited 1 time in total.
Yug

#279 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Yug »

Pa zar se suljagic nije izjasnjavao kao bosanac iz RS a sad ispade Bosnjak iz FBIH :lol:
Hafis

#280 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Hafis »

reafirmisani wrote:Halo fakinu, nemoj se sad vaditi. Fino pise maleza i ne vadi se sad.
Docent, znam ja što piše, samo mi ne objasni što ti znači taj pojam?

Evo sam jučer skontao što takvim likovima znači ''satalit'', nadam se da nije i ovo nešto slično :)
Hafis

#281 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Hafis »

reafirmisani wrote:
Hafis wrote:
reafirmisani wrote:Halo fakinu, nemoj se sad vaditi. Fino pise maleza i ne vadi se sad.
Pa ako znas, zasto pises "malaza" i onda se vadis da sam ja to pisao, kad ja to nigdje nisam spomenuo nikakve "malaze", jer to ne znaci nista, osim sto dokazuje tvoju nepismenost koju si nam demonostrirao vise nego jednom, sto znaci iskljucena tip greska?
Pa u brzini tipkanja mi se stvarno jednom omaklo....pogrješkom i to sam primjetio.
Međutim ti u više navrata konstantno izrijekom ponavljaš te čuvene ''maleze'', pa ako ti nije teško, prosvijetli nas.
Nadam se da to nije nešto u nekom rodu sa satalitima :)

Znači malezi su.......?
Hafis

#282 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Hafis »

Da nije neki skraćeni oblik za državljane Malezije?

Nije ovo u dure...sad si nas sve nadražio i pola foruma dršće da sazna što se krije iza tog zagonetnog izraza?

Evo, ja ti obećajem da ću ti objasniti kako se radi binarna logistička regresija u SPSS-u..i neparametrijske testove, Kruskal–Wallis ...ima damlatiš paru od ambicioznih apsolvenata i magistranata ...samo nad odaj tajnu :)
Last edited by Hafis on 15/07/2014 14:26, edited 1 time in total.
Hafis

#283 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Hafis »

Znači prc milojka :D
Bola', reci prejebo sam se, nisu me pravilno naučili taj izraz, i hvala doc na savjetu i nemoj štogod zamjeriti....i pošalji mi par tih nastavnih tekstova s vježbama da počnem učiti statističku obradbu i pomalo šišati ovce.
Heartbeats

#284 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Heartbeats »

weredsf wrote:
Radije i komunista nego ovakav musliman
O tome je odlucio jedan od najuspjesnijih bosnjaka, Bekto
Pa ovi dosli malo da se ogrebu. Gledaj Zukica, nasao dlaku u knjizi jos u osnovnoj...
BTW zar nije Fahro najuspjesniji? Odlucite se vec jednom, fluidni vam ti kriteriji za uspjesne bosnjake..
de balzac

#285 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by de balzac »

Hafis wrote:Znači prc milojka :D
Bola', reci prejebo sam se, nisu me pravilno naučili taj izraz, i hvala doc na savjetu i nemoj štogod zamjeriti....i pošalji mi par tih nastavnih tekstova s vježbama da počnem učiti statističku obradbu i pomalo šišati ovce.

jebali vas više malezi :D
Pokajnik

#286 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Pokajnik »

reafirmisani wrote:
Hafis wrote:
"reafirmisani"
Pa u cuvenom Bosanskom Grahovu ti se nalazi vecina Tudjmanovih doseljenika. Osim toga, govoris o opcini koja ima ukupno koliko 2000 stanovnika i to uzimas kao "uzorak"? Ne budi blesav.
Ne rise krvi ti iz nosa. Ti ćeš mene učiti što je validiran uzorak. Pa od toga godinama gengelu od neznalica i zarađujem.

Grahovo: SNSD i SDS 2010. uzeli zajedno ukupno 70,7% glasova u općini s Tuđmanovim doseljenicima, a Komšić istodobno 0,03% glasova kao kandidat za predsjedništvo - i šta se ima tu ikako više obrađivati.

http://www.izbori.ba/Finalni2010/Finaln ... stine.aspx

Srbi ne glasaja za njega, jer je njegova čitava prijašnja retorika u 80% slučajeva bila huškačka i antisrpska.

Naravno vecina maleza i vecina FBIH Srba zive u bosnjackim vecinskim krajevima.
Maleza :lol:
I ovaj @grande_mire u više navrata piše ''malezi''.
Da niste kojim slučajem rod, ili ste u istog uče polagali maternji..ili si duplikat, pa truniš kad je jugovina sam sa sobom 8)

Malaz :lol:
A to si ti statisticar? Onda zini da ti se poserem i u statistiku i u usta. Inace je poznato da u BiH ne valja statistika od rata do danas. Do neki dan su govorili da u Bosni zivi 4,8 miliona ljudi ili vise nego u Hrvatskoj, sto samo notorni idioti mogu tvrditi. Zato nije cudo kad Covicevi kape krenu tvrditi da su Bosnjaci izabrali Komsica, a u Daytonu sefovi zlocinci ukinuli populaciji koja je cinila 10% populacije BiH na popisu 1991 godine, clana predsjednistva?

Poserem ti se na struku konju. Glup si kao kurac, zato ti pametni ljudi moraju to sve crtati i opet ne kontas. Shvatas li ti da oko 10% prijeratne BiH populacije iz grupe onih "ostalih" nemaju za koga drugog glasati osim za Komsica i ne samo oni, nego i Srbi iz FBIH koji ne mogu glasati za srpske kandidate, nece za bosnjacke, ostaju im Komsici takodjer i to sve po defaultu, ono kandidiraj im ublehu tesku, sto Komsic uvijek i jeste bio, oni ce za njega glasati, u inat fasistima Srba i Hrvata, medjutim njihov bijes je usmjeren i ka Bosnjacima, jer bez pristanka Bosnjaka to se ne bi moglo promijeniti. Medjutim ne treba tu kriviti Bosnjake, nego Aliju Srbijanca. Kako da Srbi iz FBIH glasaju za one koji su im oduzeli pravo glasa za clana predsjednistva BIH jer zive u FBIH? Gdje zive vecinom Srbi u FBIH i oni iz reda pripadnika "ostalih" koji su cinili oko 10% prijeratne populacije BiH? Kod Bosnjaka velikom vecinom.
Član predsjedništva iz reda Ostalih postojao je u vrijeeme Socijalističke Republike Bosne i Hercegovine ali uvođenjem višestranačja i slobodnih izbora,ta se funkcija ili institucija pokazala se kao pogodna za manipulacije pa je tako iz reda Ostalih 1990 izabran doktor profesor Ganić Ejub,Normalo ,u Dejtonu je ta anomalija primijećena pa novi ustav ne predviđa i člana predsjedništva iz reda Ostalih.Niko tu objektivno nije zakinut osim onih koji bi da muljaju i da pod izgovorom potrebe da i Ostali budu zastupljeni,provode hegemoniju i velikonacionalističku politiku.
Last edited by Pokajnik on 15/07/2014 14:37, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#287 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by It_is_a_Leclerc »

reafirmisani wrote:
Hafis wrote:
Pa ako znas, zasto pises "malaza" i onda se vadis da sam ja to pisao, kad ja to nigdje nisam spomenuo nikakve "malaze", jer to ne znaci nista, osim sto dokazuje tvoju nepismenost koju si nam demonostrirao vise nego jednom, sto znaci iskljucena tip greska?
Pa u brzini tipkanja mi se stvarno jednom omaklo....pogrješkom i to sam primjetio.
Međutim ti u više navrata konstantno izrijekom ponavljaš te čuvene ''maleze'', pa ako ti nije teško, prosvijetli nas.

:lol:
L u c i f e r

#288 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by L u c i f e r »

reafirmisani wrote:
Hafis wrote: Pa u brzini tipkanja mi se stvarno jednom omaklo....pogrješkom i to sam primjetio.

Znači malezi su.......?
Jeste mi tesko tebe educirati, plati mi 500 maraka, objasniti cu ti, inace imas Google i imas Wikipediu, pa trazi sta to znaci. To za "satalite", pa nisam ja pokazivao elementarnu nepismenost, nego ti i nije to bilo jednom, jer ja imam toleranciju prema tip greskama na forumima, nego vise puta si iskazao tu elemntarnu nepismenost i to nakon sto sam ti skrenuo paznju, medjutim ti nisi skontao jer si nepismen i nisi kontao da grijesis. Prema tome, ne mogu ja biti "satalit", nego ti. Ja pisem i citam nekoliko jezika veoma dobro, prema tome, greske tog tipa su iskljucene kod mene, izuzev kao tip greska. Zato se ne vadi sad. Nije ni cudo sto ona govna korumpirana nemaju pojma o stanju nacije, kad im nepismeni serviraju totalno netacne podatke u statistici, nije ni cudo sto su premijeri racunali stvari na osnovu GDP per capita kojeg su nepismeni kao ti racunali na osnovu broja populacije koju BiH nece imati ni za dvadeset godina, ako ikad i bude imala 4,8 miliona stanovnika. Prema tome ici u skolu i skolovati se, onda doci ovdje sa teskom kategorijom debatirati o tome.
Nego, šta si ti ahbabu hotio rekti...? :D
L u c i f e r

#289 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by L u c i f e r »

reafirmisani wrote:
L u c i f e r wrote:
Nego, šta si ti ahbabu hotio rekti...? :D
Da se znanje placa i da ni u babe nema djabe.
A to je u vezi sa temom _____________________________ ? :)
It_is_a_Leclerc

#290 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by It_is_a_Leclerc »

reafirmisani wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: Pa u brzini tipkanja mi se stvarno jednom omaklo....pogrješkom i to sam primjetio.

:lol:
Halo cekaj, ja sam raspravu vodio sa Hafisom, a sad mi ti odgovoras kao on, medjutim imam novost za tebe, nisi logiran kao Hafis, nego kao Leclerc. :lol:
Imam i ja novost za tebe.

Nauči quote-irati :)
madner

#291 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by madner »

The plot thickens. :D
Hajvan

#292 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Hajvan »

oj, majko :mrgreen:
de balzac

#293 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by de balzac »

:lol: :lol: :lol: :lol: ludilo
objasnite bolan čovjeku :D

jat :D reformisto :D jat :oops:

hoće l skontati
Hafis

#295 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Hafis »

It_is_a_Leclerc wrote:
reafirmisani wrote:
Hafis wrote: Docent, znam ja što piše, samo mi ne objasni što ti znači taj pojam?
Nemoj se ljutiti, ali Hrvatski jezik je za razliku od bosanskog, podložen izrazito detaljnom procesu standardizacije i ja sam se na tvoju žalost ipak izrazio uz potpunosti ispravno.
Uostalom, pošto je u BiH zamjetna i izrazita ireverzibilna kroatizacija svakodnevnog jezika, nije loše nešto i naučiti jer može valjati.
de balzac

#296 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by de balzac »

Leclercu, ne hafizaj :D
Hafis

#297 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Hafis »

Đe mi je onaj malez :D
L u c i f e r

#298 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by L u c i f e r »

Hafize, ne leclercaj! :lol:
Last edited by L u c i f e r on 15/07/2014 15:23, edited 1 time in total.
madner

#299 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by madner »

Udaljite oba klona :D
Hafis

#300 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?

Post by Hafis »

Gdje ti malezu vidiš ondje pridjeva :D

Haj'd sad ćemo stvarno ozbiljno.
Gdje smo ono stali?

Kod maleza :lol:
Post Reply