Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
-
Hafis
#276 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Tata, a što je s tim malazima 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#277 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Hafis wrote:Tata, a što je s tim malazima
-
Hafis
#278 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
To ja tebe pitam:reafirmisani wrote:Sta ti je to "malaz" nepismeni konju? Tip nepismen, a ovdje dosao raspravljati o statistici i jos se ufurao?Hafis wrote:Tata, a što je s tim malazima
Je li vi shvatate da se Srbin bira u genocidnoj, a Bosnjak I Hrvat u FBIH i da time se iskljucuje veliki broj stanovnistva BiH iz biranja za clanove predsjednistva, tacnije ne samo Sejdic i Finci, nego i Srbi iz FBIH i Bosnjaci i Hrvati iz genocidne, plus malezi u cijeloj BiH i da je to vecinom razlog zasto je Komsic imao toliko glasova. Naravno vecina maleza i vecina FBIH Srba zive u bosnjackim vecinskim krajevima.
Bilo ih je još, samo ih nisi uspio sve prepraviti
Sad nam odaj konačno tajnu. Tko su, što su ti fak'n malezi?
Last edited by Hafis on 15/07/2014 14:02, edited 1 time in total.
-
Yug
#279 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Pa zar se suljagic nije izjasnjavao kao bosanac iz RS a sad ispade Bosnjak iz FBIH 
-
Hafis
#280 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Docent, znam ja što piše, samo mi ne objasni što ti znači taj pojam?reafirmisani wrote:Halo fakinu, nemoj se sad vaditi. Fino pise maleza i ne vadi se sad.
Evo sam jučer skontao što takvim likovima znači ''satalit'', nadam se da nije i ovo nešto slično
-
Hafis
#281 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Pa u brzini tipkanja mi se stvarno jednom omaklo....pogrješkom i to sam primjetio.reafirmisani wrote:Pa ako znas, zasto pises "malaza" i onda se vadis da sam ja to pisao, kad ja to nigdje nisam spomenuo nikakve "malaze", jer to ne znaci nista, osim sto dokazuje tvoju nepismenost koju si nam demonostrirao vise nego jednom, sto znaci iskljucena tip greska?Hafis wrote:Docent, znam ja što piše, samo mi ne objasni što ti znači taj pojam?reafirmisani wrote:Halo fakinu, nemoj se sad vaditi. Fino pise maleza i ne vadi se sad.
Međutim ti u više navrata konstantno izrijekom ponavljaš te čuvene ''maleze'', pa ako ti nije teško, prosvijetli nas.
Nadam se da to nije nešto u nekom rodu sa satalitima
Znači malezi su.......?
-
Hafis
#282 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Da nije neki skraćeni oblik za državljane Malezije?
Nije ovo u dure...sad si nas sve nadražio i pola foruma dršće da sazna što se krije iza tog zagonetnog izraza?
Evo, ja ti obećajem da ću ti objasniti kako se radi binarna logistička regresija u SPSS-u..i neparametrijske testove, Kruskal–Wallis ...ima damlatiš paru od ambicioznih apsolvenata i magistranata ...samo nad odaj tajnu
Nije ovo u dure...sad si nas sve nadražio i pola foruma dršće da sazna što se krije iza tog zagonetnog izraza?
Evo, ja ti obećajem da ću ti objasniti kako se radi binarna logistička regresija u SPSS-u..i neparametrijske testove, Kruskal–Wallis ...ima damlatiš paru od ambicioznih apsolvenata i magistranata ...samo nad odaj tajnu
Last edited by Hafis on 15/07/2014 14:26, edited 1 time in total.
-
Hafis
#283 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Znači prc milojka
Bola', reci prejebo sam se, nisu me pravilno naučili taj izraz, i hvala doc na savjetu i nemoj štogod zamjeriti....i pošalji mi par tih nastavnih tekstova s vježbama da počnem učiti statističku obradbu i pomalo šišati ovce.
Bola', reci prejebo sam se, nisu me pravilno naučili taj izraz, i hvala doc na savjetu i nemoj štogod zamjeriti....i pošalji mi par tih nastavnih tekstova s vježbama da počnem učiti statističku obradbu i pomalo šišati ovce.
-
Heartbeats
#284 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Pa ovi dosli malo da se ogrebu. Gledaj Zukica, nasao dlaku u knjizi jos u osnovnoj...weredsf wrote:O tome je odlucio jedan od najuspjesnijih bosnjaka, BektoRadije i komunista nego ovakav musliman
BTW zar nije Fahro najuspjesniji? Odlucite se vec jednom, fluidni vam ti kriteriji za uspjesne bosnjake..
-
de balzac
#285 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Hafis wrote:Znači prc milojka![]()
jebali vas više malezi
-
Pokajnik
#286 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Član predsjedništva iz reda Ostalih postojao je u vrijeeme Socijalističke Republike Bosne i Hercegovine ali uvođenjem višestranačja i slobodnih izbora,ta se funkcija ili institucija pokazala se kao pogodna za manipulacije pa je tako iz reda Ostalih 1990 izabran doktor profesor Ganić Ejub,Normalo ,u Dejtonu je ta anomalija primijećena pa novi ustav ne predviđa i člana predsjedništva iz reda Ostalih.Niko tu objektivno nije zakinut osim onih koji bi da muljaju i da pod izgovorom potrebe da i Ostali budu zastupljeni,provode hegemoniju i velikonacionalističku politiku.reafirmisani wrote:A to si ti statisticar? Onda zini da ti se poserem i u statistiku i u usta. Inace je poznato da u BiH ne valja statistika od rata do danas. Do neki dan su govorili da u Bosni zivi 4,8 miliona ljudi ili vise nego u Hrvatskoj, sto samo notorni idioti mogu tvrditi. Zato nije cudo kad Covicevi kape krenu tvrditi da su Bosnjaci izabrali Komsica, a u Daytonu sefovi zlocinci ukinuli populaciji koja je cinila 10% populacije BiH na popisu 1991 godine, clana predsjednistva?Hafis wrote:Ne rise krvi ti iz nosa. Ti ćeš mene učiti što je validiran uzorak. Pa od toga godinama gengelu od neznalica i zarađujem."reafirmisani"
Pa u cuvenom Bosanskom Grahovu ti se nalazi vecina Tudjmanovih doseljenika. Osim toga, govoris o opcini koja ima ukupno koliko 2000 stanovnika i to uzimas kao "uzorak"? Ne budi blesav.
Grahovo: SNSD i SDS 2010. uzeli zajedno ukupno 70,7% glasova u općini s Tuđmanovim doseljenicima, a Komšić istodobno 0,03% glasova kao kandidat za predsjedništvo - i šta se ima tu ikako više obrađivati.
http://www.izbori.ba/Finalni2010/Finaln ... stine.aspx
Srbi ne glasaja za njega, jer je njegova čitava prijašnja retorika u 80% slučajeva bila huškačka i antisrpska.
MalezaNaravno vecina maleza i vecina FBIH Srba zive u bosnjackim vecinskim krajevima.![]()
I ovaj @grande_mire u više navrata piše ''malezi''.
Da niste kojim slučajem rod, ili ste u istog uče polagali maternji..ili si duplikat, pa truniš kad je jugovina sam sa sobom![]()
Malaz
Poserem ti se na struku konju. Glup si kao kurac, zato ti pametni ljudi moraju to sve crtati i opet ne kontas. Shvatas li ti da oko 10% prijeratne BiH populacije iz grupe onih "ostalih" nemaju za koga drugog glasati osim za Komsica i ne samo oni, nego i Srbi iz FBIH koji ne mogu glasati za srpske kandidate, nece za bosnjacke, ostaju im Komsici takodjer i to sve po defaultu, ono kandidiraj im ublehu tesku, sto Komsic uvijek i jeste bio, oni ce za njega glasati, u inat fasistima Srba i Hrvata, medjutim njihov bijes je usmjeren i ka Bosnjacima, jer bez pristanka Bosnjaka to se ne bi moglo promijeniti. Medjutim ne treba tu kriviti Bosnjake, nego Aliju Srbijanca. Kako da Srbi iz FBIH glasaju za one koji su im oduzeli pravo glasa za clana predsjednistva BIH jer zive u FBIH? Gdje zive vecinom Srbi u FBIH i oni iz reda pripadnika "ostalih" koji su cinili oko 10% prijeratne populacije BiH? Kod Bosnjaka velikom vecinom.
Last edited by Pokajnik on 15/07/2014 14:37, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#287 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Pa u brzini tipkanja mi se stvarno jednom omaklo....pogrješkom i to sam primjetio.reafirmisani wrote:Pa ako znas, zasto pises "malaza" i onda se vadis da sam ja to pisao, kad ja to nigdje nisam spomenuo nikakve "malaze", jer to ne znaci nista, osim sto dokazuje tvoju nepismenost koju si nam demonostrirao vise nego jednom, sto znaci iskljucena tip greska?Hafis wrote:Docent, znam ja što piše, samo mi ne objasni što ti znači taj pojam?reafirmisani wrote:Halo fakinu, nemoj se sad vaditi. Fino pise maleza i ne vadi se sad.
Međutim ti u više navrata konstantno izrijekom ponavljaš te čuvene ''maleze'', pa ako ti nije teško, prosvijetli nas.
-
L u c i f e r
#288 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Nego, šta si ti ahbabu hotio rekti...?reafirmisani wrote:Jeste mi tesko tebe educirati, plati mi 500 maraka, objasniti cu ti, inace imas Google i imas Wikipediu, pa trazi sta to znaci. To za "satalite", pa nisam ja pokazivao elementarnu nepismenost, nego ti i nije to bilo jednom, jer ja imam toleranciju prema tip greskama na forumima, nego vise puta si iskazao tu elemntarnu nepismenost i to nakon sto sam ti skrenuo paznju, medjutim ti nisi skontao jer si nepismen i nisi kontao da grijesis. Prema tome, ne mogu ja biti "satalit", nego ti. Ja pisem i citam nekoliko jezika veoma dobro, prema tome, greske tog tipa su iskljucene kod mene, izuzev kao tip greska. Zato se ne vadi sad. Nije ni cudo sto ona govna korumpirana nemaju pojma o stanju nacije, kad im nepismeni serviraju totalno netacne podatke u statistici, nije ni cudo sto su premijeri racunali stvari na osnovu GDP per capita kojeg su nepismeni kao ti racunali na osnovu broja populacije koju BiH nece imati ni za dvadeset godina, ako ikad i bude imala 4,8 miliona stanovnika. Prema tome ici u skolu i skolovati se, onda doci ovdje sa teskom kategorijom debatirati o tome.Hafis wrote: Pa u brzini tipkanja mi se stvarno jednom omaklo....pogrješkom i to sam primjetio.
Znači malezi su.......?
-
L u c i f e r
#289 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
A to je u vezi sa temom _____________________________ ?reafirmisani wrote:Da se znanje placa i da ni u babe nema djabe.L u c i f e r wrote:
Nego, šta si ti ahbabu hotio rekti...?
- It_is_a_Leclerc
#290 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Imam i ja novost za tebe.reafirmisani wrote:Halo cekaj, ja sam raspravu vodio sa Hafisom, a sad mi ti odgovoras kao on, medjutim imam novost za tebe, nisi logiran kao Hafis, nego kao Leclerc.It_is_a_Leclerc wrote: Pa u brzini tipkanja mi se stvarno jednom omaklo....pogrješkom i to sam primjetio.
Nauči quote-irati
- madner
#291 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
The plot thickens. 
- Hajvan
-
de balzac
#293 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
objasnite bolan čovjeku
jat
hoće l skontati
-
L u c i f e r
-
Hafis
#295 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Nemoj se ljutiti, ali Hrvatski jezik je za razliku od bosanskog, podložen izrazito detaljnom procesu standardizacije i ja sam se na tvoju žalost ipak izrazio uz potpunosti ispravno.It_is_a_Leclerc wrote:Pa u brzini tipkanja mi se stvarno jednom omaklo....pogrješkom i to sam primjetio.reafirmisani wrote:Pa ako znas, zasto pises "malaza" i onda se vadis da sam ja to pisao, kad ja to nigdje nisam spomenuo nikakve "malaze", jer to ne znaci nista, osim sto dokazuje tvoju nepismenost koju si nam demonostrirao vise nego jednom, sto znaci iskljucena tip greska?Hafis wrote: Docent, znam ja što piše, samo mi ne objasni što ti znači taj pojam?
Uostalom, pošto je u BiH zamjetna i izrazita ireverzibilna kroatizacija svakodnevnog jezika, nije loše nešto i naučiti jer može valjati.
-
de balzac
#296 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Leclercu, ne hafizaj 
-
Hafis
#297 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Đe mi je onaj malez 
-
L u c i f e r
#298 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Hafize, ne leclercaj! 
Last edited by L u c i f e r on 15/07/2014 15:23, edited 1 time in total.
- madner
#299 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Udaljite oba klona 
-
Hafis
#300 Re: Emir Suljagic kao novi bosnjacki clan predsjednistva!?
Gdje ti malezu vidiš ondje pridjeva
Haj'd sad ćemo stvarno ozbiljno.
Gdje smo ono stali?
Kod maleza
Haj'd sad ćemo stvarno ozbiljno.
Gdje smo ono stali?
Kod maleza