znaci, cojk je BozeBakir Hadžiomerović dijeli poveznicu.
Prije 4 sata/i
Za pet godina kada me djeca budu pitala da li sam uradio sve što sam mogao, mogu ih pogledati u oči i reći: "Da, vaš otac, ćaća, babo... je uradio sve da ovdje bude bolje. I uspio sam.
Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#276 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
-
L u c i f e r
#277 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
JoseMujica wrote:opet govoriš subjektivno o nebitnim stvarima....rat je ekstremna situacija pa je i novinarstvo u njoj ekstremno...u ratu je nama Senad Hadžifejzović bio cool i zabavan a danas vidimo da je tek jedan kreten.
a glede Bakira i Riste uzmi rečenice jednog i drugog pa analiziraj.....epitetima i pridjevima nema mjesta u profesionalnom novinarstvu. I o ovome se ne diskutuje, a ti moreš knjigu napisati da nisu isti ako ti je ćeif.
- Danguba
#278 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Bakir Hadžiomerović dijeli poveznicu.
Prije 4 sata/i
Za pet godina kada me djeca budu pitala da li sam uradio sve što sam mogao, mogu ih pogledati u oči i reći: "Da, vaš otac, ćaća, babo... je uradio sve da ovdje bude bolje. I uspio sam.
sta ce tek izjaviti kada ga bobe popuste...
-
energy star
#279 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
'Nema, dakle, trećeg entiteta, a nema ni priče da ćemo ukinut RS, jer to nije realno. Možda se u perspektivi i o tome može razgovarati, ali sada je to demagogija. Puno smo mi čuli priča o tome kako će ukinuti RS, o 100 posto BiH... Šta smo dobili? Dobili smo 100 posto RS. Tako da ja pokušava da vodim realnu politiku'', rekao je Hadžiomerović
Reče Bake nema 3. a ima RS-a!

Reče Bake nema 3. a ima RS-a!
-
Struja__
#280 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Zar neko misli da ce RS nestati? Hoce ko i Izrael.
-
L u c i f e r
-
dječak sa šibicama
#282 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
I onda kaze "placaj pretplatu".
Jasta radi.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#283 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Vamos Bakire!
- limeni
#284 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
napravi bosnjo od izbora veci cirkus nego euroviziju, ozbiljniji su kandidati na eurosongu
bakir izetbegovic je izgleda opet prva opcija
samo jos fali onaj sejk sa alipasina ili onaj ekrem jevric
bakir izetbegovic je izgleda opet prva opcija
-
lasta2
#285 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
sretno Hadziomerovicu, jedinom novinaru s moodima u BiH i dokazano gradskom liku i nekome ko hoce, zeli i zna da uradi posao koji sebi zacrta.
SDP nije pogrijesio i nema sumnje da ce ostati partija broj 1 u drzavi.
drago mi je zbog svih kritika na one lose koalicije jer im je to poslalo poruku da se ne zaje3avaju vise sa tim stvarima.
i ako hoce dodatno da budu ozbiljniji POD HITNO se moraju rijesiti ljudi koji su ih brukali, kao sto je kameni spavac iz haustora predrag kurtes.
Bakir, znachi predsjednik!
drago mi je zbog svih kritika na one lose koalicije jer im je to poslalo poruku da se ne zaje3avaju vise sa tim stvarima.
i ako hoce dodatno da budu ozbiljniji POD HITNO se moraju rijesiti ljudi koji su ih brukali, kao sto je kameni spavac iz haustora predrag kurtes.
-
StupskaBitanga
#286 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Deen ministar kulturelimeni wrote:napravi bosnjo od izbora veci cirkus nego euroviziju, ozbiljniji su kandidati na eurosongu![]()
bakir izetbegovic je izgleda opet prva opcija![]()
![]()
- General War
#287 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Je li to treca smjena uvedena u centrali? prilicno rano tek je julilasta2 wrote:sretno Hadziomerovicu, jedinom novinaru s moodima u BiH i dokazano gradskom liku i nekome ko hoce, zeli i zna da uradi posao koji sebi zacrta.
Skandaloznolasta2 wrote: SDP nije pogrijesio i nema sumnje da ce ostati partija broj 1 u drzavi.
- General War
#288 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
HANA veleposlanik u CroatijiStupskaBitanga wrote:Deen ministar kulturelimeni wrote:napravi bosnjo od izbora veci cirkus nego euroviziju, ozbiljniji su kandidati na eurosongu![]()
![]()
-
StupskaBitanga
#289 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Taman sa svojim dečkom da stupi u životno partnerstvo
- General War
#290 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Sta, Hana decko?StupskaBitanga wrote:Taman sa svojim dečkom da stupi u životno partnerstvo
-
StupskaBitanga
#291 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ne ona se udalaGeneral War wrote:Sta, Hana decko?StupskaBitanga wrote:Taman sa svojim dečkom da stupi u životno partnerstvo
- General War
#292 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
aaa, OKStupskaBitanga wrote:Ne ona se udalaGeneral War wrote:Sta, Hana decko?StupskaBitanga wrote:Taman sa svojim dečkom da stupi u životno partnerstvo
-
Nomo
#293 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
kriza udarila . a u tamo u predsjednistvu plata masala i redovna . dnevnice beneficije mercedesi audi bmw , vozaci , tjelohranetilji i sisate sekretarice da se omrsis za iftar . I ja cu se kandidirati , nisam budala da orem i kopam za sicu . Ako je mogao alija I , ako moze njegov sin ako moze Bakir zurnalista i roker pa mogu vala i ja ta nisam sugav . u zemlji u kojoj se bavio politikom Alija I i bio to sto je bio svako moze biti predsjednik drzave . Svako cak i onaj cigan iz Danisovog filma .reafirmisani wrote:limeni wrote:napravi bosnjo od izbora veci cirkus nego euroviziju, ozbiljniji su kandidati na eurosongu![]()
![]()
samo jos fali onaj sejk sa alipasina ili onaj ekrem jevrica od toga najmanje dvojica se nisu izjasnjali na popisu kao Bosnjaci, cetiri hrvatska kandidata i tri srpska.Deset kandidata za bosnjackog clana predsjednistva,
Sto znaci, mogli bi se bosnjacki glasovi tako rastociti na tih 10 kandidata, da im nebosnjaci izaberu clana predsjednistva!
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#294 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
bogami se vidi da te kriza udarila i ne popuštaNomo wrote:
kriza udarila . a u tamo u predsjednistvu plata masala i redovna . dnevnice beneficije mercedesi audi bmw , vozaci , tjelohranetilji i sisate sekretarice da se omrsis za iftar . I ja cu se kandidirati , nisam budala da orem i kopam za sicu . Ako je mogao alija I , ako moze njegov sin ako moze Bakir zurnalista i roker pa mogu vala i ja ta nisam sugav . u zemlji u kojoj se bavio politikom Alija I i bio to sto je bio svako moze biti predsjednik drzave . Svako cak i onaj cigan iz Danisovog filma .
simptomi
Ako osoba ne može biti bolja od druge osobe po sopstvenim mjerilima, ona će pokušati da unizi tu drugu osobu ili grupu da bi održala svoj superioran položaj.
-
Hendrix
#295 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ne znam da li se smijati ili plakati, na sta ovo sve ode...mi smo kao narod propali totalno, Fahro i Bakir kandidati za predsjednika, pa ovde se moze svaki levat prijaviti. Da mi je neko prije koju godinu ovo rekao bila bi dobra sala, ali bogami mi smo kao zabe, polako nam griju vodu dok se ne skuhamo i prihvacamo najnebuloznije stvari kao normalne, ode sve u pm. Vise nema uspona karijere od stranackog potrcka, ovde ides odma direktno na predsjednika drzave, totalna parodija.
Zato imam i ja kandidata, mislim da je zasluzio

Zato imam i ja kandidata, mislim da je zasluzio
- shibonja
- crvenebrigade
#297 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
.Hendrix wrote:Ne znam da li se smijati ili plakati, na sta ovo sve ode...mi smo kao narod propali totalno, Fahro i Bakir kandidati za predsjednika, pa ovde se moze svaki levat prijaviti. Da mi je neko prije koju godinu ovo rekao bila bi dobra sala, ali bogami mi smo kao zabe, polako nam griju vodu dok se ne skuhamo i prihvacamo najnebuloznije stvari kao normalne, ode sve u pm. Vise nema uspona karijere od stranackog potrcka, ovde ides odma direktno na predsjednika drzave, totalna parodija.
Zato imam i ja kandidata, mislim da je zasluzio![]()
A kakve su to reference ostalih kandidata? Bakira Izetbegovica, naprimjer?
Nije uspio za sve ove godine bespotrebnog sjedenja u Predsjednistvu, bas kao i Zeljko Komsic nauciti engleski jezik, a kamoli nesto vise od toga uraditi.
-
Drinski
#298 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Jel tacna ova prica koju je furao Dodik, prije pomirenja sa Bakirom H, da je Bakirova mati osuđena za privredni kriminal?
- bach
#299 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ozren Kebo , 2005. godinaDrinski wrote:Jel tacna ova prica koju je furao Dodik, prije pomirenja sa Bakirom H, da je Bakirova mati osuđena za privredni kriminal?
Evo...Ovo je bilo taksativno nabrajanje najogavnijih uvreda sarajevskog patriotskog novinarstva. Sada ćemo kroz jedan brzi presjek demonstrirati kako te uvrede funkcioniraju u stvarnosti, na realnim primjerima, sakupljenim iz Waltera i u manjoj mjeri iz Ljiljana: Senad Pećanin je debeo, ljigav i lojav. Mile Stojić, ta ljudska ogavnost, je idiot koji ima vrat nalik kanalizaciji i, shodno tome, umjesto mozga ima govna. Ivan Lovrenović je šupak, nadrkani kvazikomunistički kvazimislilac, kojem smrdi iz usta, mračni naciopolutan i ublehaš i zato je zaslužio da puši kurac. Amina Lagumdžija je napravila najveću grešku u životu kada se udala za supruga Zlatka. Senad Avdić, nešto kao arhineprijatelj, buljav je i grbav, te dabogda mu žene splačine i spirine po mezarju prolijevale. Haris Pašović je osijedio zbog svoje unutrašnje zlobe. Balavi silnik Bakir Hadžiomerović zvani Bezistanče je idiot, onandžija i urindžija koji radi o glavi cijelom jednom narodu. Mirko Ĺ agolj je intelektualno smeće čiji lik saobražava osobine Staljina i divlje svinje. Ozren Kebo je homoseksualac, ima malu ćunu i oblači donji veš svoje majke. Ferid Buljubašić misli da ima lijepe oči pa samo trepće u društvu pripadnica ljepšeg pola. Rusmir Mahmutćehajić, inače pola vlah, pola musliman, je demagog, intelektualni kleptoman, biznismen koji zarađuje na krvi Srebrenice i Žepe i kojem su se misli pojebale u glavi. Zlatko Lagumdžija je svrgnuti monarh u čijim je analnim odajama ostalo toliko malo pameti. U Krugu 99 sjede tute, kurtizane, čmarovi, srbonostalgičari, krda zla, debili, starci...George Soros u Bosni pere svoje čifutske pare. Senad Avdić i Senad Pećanin su jedna duša a dva tijela, jedno krmeće, a drugo tučije. Boro Kontić nosi ime koje ima estradni prizvuk, kao ime Bore Spužića Kvake. Ĺ aćir Filandra bi mogao poslužiti kakvom pederu u OHR-u ili u Američkoj ambasadi da masturbira nad njegovom rutavom slikom...
Zavjereničko-patološki odnos koji Bakir Hadžiomerović, urednik magazina "60 minuta" Federalne televizije, gaji prema javnim ličnostima posljedica je toga što je njegova majka, Šefika Hadžiomerović, zbog pronevjere novca i zloupotrebe službenog položaja, 1986. godine osuđena na sedmogodišnju kaznu zatvora, procjenili su psiholozi.
Šefika Hadžiomerović bila je drugooptužena u milionskoj pljački koja je počinjena u sarajevskom "Magrosu", kada je otuđeno 43 miliona dinara.
Presudom Okružnog suda u Sarajevu, koju je potvrdio Vrhovni sud BiH, majci Bakira Hadžiomerovića, koja je obavljala poslove poslovođe Odjeljenja vune u "Bezistanu", osim zatvorske i novčane kazne izrečena je i mjera bezbjednosti zabrane bavljenja dotadašnjim poslom, kao i svim drugim poslovima vezanim za samostalno raspolaganje i rukovođenje društvenom imovinom, u trajanju od pet godina nakon izdržavanja zatvorske kazne.
Hadžiomerovićeva je zatvorsku kaznu počela da služi u junu 1986. godine, a četiri godine kasnije uslovno je puštena, s tim što je poslije izricanja presude pomilovana za jednu godinu.
Sadašnje ponašanje Bakira Hadžiomerovića, prema ocjeni psihologa, dosta je uslovljeno time šta je preživljavao kao dječak.
Psiholozi ističu da samim tim što ste kao desetogodišnjak suočeni sa strašnom traumom da vam majka ide u zatvoru, stičete predispozicije da postanete devijantna ličnost koja je sklona da u svemu pronalazi zavjeru i bez grižnje savjesti optužuje i lažima i uvredama etiketira ljude.
To je, zapravo, podsvjesna osveta cijelom društvu zbog svega što je proživio u djetinjstvu. Vrlo je izvjesno da će u kasnijim godinama, zbog nemoći iz mladosti, imati podsvjesnu averziju prema svemu u čemu prepozna moć, konstatovali su psiholozi.
S druge strane, psiholozi uvjeravaju da okolnosti pod kojima je odrastao dječak dosta utiču na formiranje njegove ličnosti.
Sve zavisi od postavke porodice. Ne znači nužno da će dijete tražiti krivca za sve što se događalo u djetinjstvu, ali je isto tako moguće da okrivi i majku i društvo. Ukoliko se na vrijeme ne obrati psihijatru, postoji šansa da bijes zbog tih događaja, koji je potisnuo duboko u sebe, kasnije ispolji kroz patološku mržnju prema sistemu. Dijete je, najvjerovatnije, trpjelo uvrede od vršnjaka i veoma je moguće da kroz život neprestano bude motivisan da priča o kriminalu, ponekad i totalno hipotetički, samo da bi se pričalo. Tako se osjeća čistije, konstatovali su psiholozi i napomenuli kako bi, u slučaju da se u kasnijim godinama pojavi destrukcija kod osobe koja je to proživjela, najbolje bilo da se zatraži medicinska pomoć.
Imajući u vidu da gotovo svaka rečenica Bakira Hadžiomerovića počinje imenom i prezimenom osobe, na šta se obavezno nastavlja da se radi o dokazanom hohštapleru, licemjeru i kriminalcu, nije teško pronaći vezu s dijagnozom psihologa.
Pišući o dotad najvećoj pljački u Sarajevu, dnevni listovi "Oslobođenje" i "Večernje novine" 9. decembra 1986. objavili su da je Krivično vijeće Okružnog suda u Sarajevu izreklo kazne za osam radnika "Magrosa", među kojima je bila i Šefika Hadžiomerović.
Bivši direktor "Bezistana", Muhamed Sarić, zloupotrijebio je službena ovlašćenja, jer nije organizovao nikakvu kontrolu, a Hadžiomerovićevoj i Subhiji Petrak, poslovođi Odjeljenja kratke ženske trikotaže u RK "Bezistan", omogućio je nabavku robe, iako su imale velike zalihe u Odjeljenju.
Prema nominalnoj vrijednosti, pljačka u kojoj je učestvovala i Hadžiomerovićeva, najveća je pljačka u sarajevskom regionu poslije Drugog svjetskog rata, izvještavali su mediji.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#300 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
ubio se za borbu protiv korupcije