Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odlična kamera koja ogoljava Bešićevo sramno ležerno trčkaranje u situaciji kada ti stoper izlazi haman na aut liniju. Moj Bešiću, školski primjer kada DM ulazi u zadnju liniju i ravna se sa drugim stoperom, a ti se ležerno šetkaš i na kraju kasniš na Odemwingija kada je Šunjiš izašao na ovog što prođe Spahića. Odemwingie je bio iza njega na početku akcije, kriminalno.
Krasna igra krunisana 50% krivicom za odlučujući gol, al nek si im jebo 'fameluju' pa kud puklo da puklo.
Momku je 21 godina, a utakmice u reprezentaciji broji na prste jedne ruke.
Niko ne kaze da je odigrao bez greške, logično je da je i on griješio, ali što ga izdvaja od ostalih je da je momak ostavio i srce i dušu na terenu, i da ima veća muda nego svi ostali zajedno.
Ovo je budući vođa ove reprezentacije, ali prvo da se riješimo ove pogani, što u savezu, što u ekipi, koja nas godinama koči.
Imao je problem u Hamburgu, trener fizicki nasrnuo na njega, imao je problem sa Jagodicem, vidjeli smo i sinoc da mu je kratak fitilj, neki startovi su bili za crvenog. Nevezano za ovo, ne moze ga se po tome suditi ali navodno je vozac dzipa koji jez bog kratkog fitilja zgurao pet-sest auta u jarak negdje kod Srebrenika Besicev otac (posto kupio po to prodao a stranica na kojoj je bila info nakon dogadjaja bi trebalo da je pouzdana).
Cijenim ga ko' igraca ali on ce biti jedan novi problem u reprezentaciji po pitanju "kurcevitosti" kad se jos malo ustali.
Imao je problem u Hamburgu, trener fizicki nasrnuo na njega, imao je problem sa Jagodicem, vidjeli smo i sinoc da mu je kratak fitilj, neki startovi su bili za crvenog. Nevezano za ovo, ne moze ga se po tome suditi ali navodno je vozac dzipa koji jez bog kratkog fitilja zgurao pet-sest auta u jarak negdje kod Srebrenika Besicev otac (posto kupio po to prodao a stranica na kojoj je bila info nakon dogadjaja bi trebalo da je pouzdana).
Cijenim ga ko' igraca ali on ce biti jedan novi problem u reprezentaciji po pitanju "kurcevitosti" kad se jos malo ustali.
A nisi mozda pomislio da nam treba jedan takav drski bezobraznik na terenu koji nikoga ne stedi pa ni sebe ?
A nisi mozda pomislio da nam treba jedan takav drski bezobraznik na terenu koji nikoga ne stedi pa ni sebe ?
Samo da ne pretjera , pa da bude drugi Vinnie Jones
Odlična kamera koja ogoljava Bešićevo sramno ležerno trčkaranje u situaciji kada ti stoper izlazi haman na aut liniju. Moj Bešiću, školski primjer kada DM ulazi u zadnju liniju i ravna se sa drugim stoperom, a ti se ležerno šetkaš i na kraju kasniš na Odemwingija kada je Šunjiš izašao na ovog što prođe Spahića. Odemwingie je bio iza njega na početku akcije, kriminalno.
Krasna igra krunisana 50% krivicom za odlučujući gol, al nek si im jebo 'fameluju' pa kud puklo da puklo.
Jest on je kriv .. A ko je kriv sto nije bilo beka na stoj strani ? On je kriv sto se Spaha mlako postavio i pustio da ga onaj crnjo pojede u duelu ..
Jedini nas igrac koji je bio spreman za ovu utakmicu !
Lulić je ofanzivni bek i izašao je naprijed, Spahić je izašao na igrača koji je napadao njegov prostor a Bešić nije ušao u zadnju liniju da pokrije rupu na Spahićevoj stoperskoj poziciji. Krivica je i Spahićeva i Bešićeva, kakav crni Lulić. Ova situacija bi školski bila riješena da se TRČALO, ovako smo dozvolili da nas DVA nigerijska igrača naivno izigraju i zabiju gol.
Lulic nije bek ! ! ! Lulic je ubacen da igra beka ali on nije bek i zato je prazna strana bila .. Ovo je meni jednako tome da je Begovica ubacio u napad a Dzeku na go !
Ja nešto sinoć nisam bio toliko oduševljen Bešićem. Ne kažem da je bio loš ali to neko uzdizanje kao protiv Argentine, koje je bilo zasluženo, mi nije baš na mjestu.
PrtiBeeGee wrote:Za mene trenutno NAJBOLJI IGRAC BiH ...Svaka cast Besa ti si gino svako utakmicu na SP i davo 110% od sebe a svi znamo koliko ti iskustva nosis i iz koje lige si dosao a ova krema evropskog fudbala je pokazala koliko zaostaje za tobom !!! Ti si tolika igracina da mozes birat gdje ces da igras u svijetu !!!
mislim da ga je malo ponijelo poslije argentine.dobar igrač,al ne možeš voditi 50 metara loptu do 16 i pored 5 naših igrača opaliti je.dodaj brate pjanketu,misketu,uzeo si loptu,iznio je i to je to.
Ovaj momak zasluzuje kapitensku traku.Ne jebe živu silu.Igro protiv Ronalda,Mesija ili nekog lijevog,on je vazda isti.Momak je odigrao,korektno,to što mi hoćemo da prekine svaki napad,što hoćemo da dijeli lopte ko rukom,to je nešto drugo.
Kakav samo trk u 80+ minuti,dok ostali nisu mogli doći do daha momak pretrča dobrih 60 metara.
PrtiBeeGee wrote:Za mene trenutno NAJBOLJI IGRAC BiH ...Svaka cast Besa ti si gino svako utakmicu na SP i davo 110% od sebe a svi znamo koliko ti iskustva nosis i iz koje lige si dosao a ova krema evropskog fudbala je pokazala koliko zaostaje za tobom !!! Ti si tolika igracina da mozes birat gdje ces da igras u svijetu !!!
mislim da ga je malo ponijelo poslije argentine.dobar igrač,al ne možeš voditi 50 metara loptu do 16 i pored 5 naših igrača opaliti je.dodaj brate pjanketu,misketu,uzeo si loptu,iznio je i to je to.
A sta je trebao dodati njima da je oni izbiju ? Nek je opalio i meni je krivo sto jos koji put nije opalio sa 30.ak metara !
MOSALJOZE wrote:Ovaj momak zasluzuje kapitensku traku.Ne jebe živu silu.Igro protiv Ronalda,Mesija ili nekog lijevog,on je vazda isti.Momak je odigrao,korektno,to što mi hoćemo da prekine svaki napad,što hoćemo da dijeli lopte ko rukom,to je nešto drugo.
Kakav samo trk u 80+ minuti,dok ostali nisu mogli doći do daha momak pretrča dobrih 60 metara.
+1. I treba da jebe mater svakom ko ne radi isto. Ima moju punu podršku
Kal El wrote:Volim Besica, ali bi traku više volio da vidim kod Pjanića ili Begovića ipak su duže tu, ima za Bešića još puno vremena da je dobije
Kapiten treba biti autoritet,a Pjanić to baš i nije,a Begović "premalo priča".
SEO I BEŠIĆ DJELE KAPITENSKU TRAKU,PRVI PUT U POVJESTI NOGOMETA 2 KAPITENA NA TERENU
Kal El wrote:Volim Besica, ali bi traku više volio da vidim kod Pjanića ili Begovića ipak su duže tu, ima za Bešića još puno vremena da je dobije
SEO I BEŠIĆ DJELE KAPITENSKU TRAKU,PRVI PUT U POVJESTI NOGOMETA 2 KAPITENA NA TERENU
Begovic nema sta pricati kad je Spaha ispred njega i on diktira
s kapitenskom trakom dolazi i odgovornost, pricace Bega ne brini
trenutno nasi zamjenski kapiteni su Miske/Dzeko
Ne vjerujem da ce se to desit, ali i po meni Begovic treba naslijedit traku.
Pjanic je igracina, ali nije za kapitena niti ce ikad bit, jednostavno nije takav. Besic, Kolasinac....smijesno je sad o njima govorit kao o kapitenima. U buducnosti, apsolutno.
Mislim da ce nakon Spahica kapiten bit Dzeko, koji po meni i nije bas za toga, al' eto vidjecemo.
A sta je trebao dodati njima da je oni izbiju ? Nek je opalio i meni je krivo sto jos koji put nije opalio sa 30.ak metara !
Zato sto je nerezonski, zato sto ima los sut, zato sto to nije njegova uloga i zato sto se bez veze igraci izmore koje je povukao u kontru, a ne da im loptu.
Kondiciono je dobar, borben, ali ima on jos puno da uci.
Partijaner wrote:Da imaju svi razmisljanje kao Besic, mi bi satrali Nigeriju.
Tacno tako.Njemacki mentalitet
Da smo imali Vahu kao trenera.Otresli bi Nigerijce s 4 komada.Jer taj gospodin covjek ima stil.Ima svoju rijec i korektno ponasanje i ne voli da mu se neko mjesa u posao
Dok drugi nosaju suskavce i prave teferice i jedu volove.Slikaju se po instagramima.I setaju po terenu
Jednostavno to je mentalitet izmedju Vahe koji ima pravo ponasanje.I Susica koji izbacuje Kolasinca i ubacuje necaka u igri.Iako imamo praznu lijevu stranu.On i dalje ostavlja nespremne igrace
Vaha je otisao iz Dinama jer nije tolerisao seljakluk i primitizivam Mamica.Jer on je ozbiljan covjek koji razmislja tako
I to je to.
S Ozbiljnim pristupom.Imat ces i ozbiljnu ekipu
S balavim pristupom.Imat ces ispadanje
Tako ti je to u zivotu
Momak ima hladan pristup igre.Uz Kolasinca moj omiljeni igrac
Partijaner wrote:Da imaju svi razmisljanje kao Besic, mi bi satrali Nigeriju.
Tacno tako.Njemacki mentalitet
Da smo imali Vahu kao trenera.Otresli bi Nigerijce s 4 komada.Jer taj gospodin covjek ima stil.Ima svoju rijec i korektno ponasanje i ne voli da mu se neko mjesa u posao
Dok drugi nosaju suskavce i prave teferice i jedu volove.Slikaju se po instagramima.I setaju po terenu
Jednostavno to je mentalitet izmedju Vahe koji ima pravo ponasanje.I Susica koji izbacuje Kolasinca i ubacuje necaka u igri.Iako imamo praznu lijevu stranu.On i dalje ostavlja nespremne igrace
Vaha je otisao iz Dinama jer nije tolerisao seljakluk i primitizivam Mamica.Jer on je ozbiljan covjek koji razmislja tako
I to je to.
S Ozbiljnim pristupom.Imat ces i ozbiljnu ekipu
S balavim pristupom.Imat ces ispadanje
Tako ti je to u zivotu
Momak ima hladan pristup igre.Uz Kolasinca moj omiljeni igrac
Nema zajebavanja s njim
dobar je momak i odličan igrač,al ne treba odmah pretjerivati.malo ga je ponijela epizoda s mesijem,pa je u drugoj utakmici imao malo više grešaka.
uglavnom veliko pojačanje za našu ekipu.
nigerija je jedina ekipa na mundijalu koja nije primila gol
and wrote:
dobar je momak i odličan igrač,al ne treba odmah pretjerivati.malo ga je ponijela epizoda s mesijem,pa je u drugoj utakmici imao malo više grešaka.
and wrote: