1. Smart
2. Renault Clio1
3. Citroen Xsara
4. Citroen DS3
5. BMV X5
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Moderators: _BataZiv_0809, anex
lijepo javi kasnije kako radiIndustrialyzer wrote:Situacija se odvila kao i obicno, nepredvidivo. Ponosni sam vlasnik VW CC-a 2.0 TSI sa DSG mjenjacem. Pozdrav svima i javim se nekad dok se smjestim u novo gnijezdo.![]()
smart ds3 i x5 i nekako al otkud i zasto xsara i clio 1?insomnia78 wrote:Lista najkradenijih auto marki u Francuskoj
1. Smart
2. Renault Clio1
3. Citroen Xsara
4. Citroen DS3
5. BMV X5
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Za ovu godinucitroen xm wrote:Ko zna od kada se uzimaju podaci.
Vidi, maloprije sam gled'o na vjestima bas o tome, kradu se normalno i luksuzna auta za dalju preprodaju, vecinom organizovano ali otprilike pola kradja su ovako neka "bezveznija" autacitroen xm wrote:E onda su jedino klinci logičan odgovor.
Ponosni si vlasnik ?Industrialyzer wrote:Situacija se odvila kao i obicno, nepredvidivo. Ponosni sam vlasnik VW CC-a 2.0 TSI sa DSG mjenjacem. Pozdrav svima i javim se nekad dok se smjestim u novo gnijezdo.![]()
Evo malo siri spisakcitroen xm wrote:E onda su jedino klinci logičan odgovor.

Pa nije plastika niti obična guma pa da se izgrebe.530i wrote:Kaktus uživo mnogo niži nego što djeluje na slikama...inače je i prije promocije bio u salonu, samo zaključan...malo sam popip'o te folove...više mi djeluje dizajnerski nego praktično jer će se, ako ništa i ti dijelovi izgrebati u nekom kontaktu i ružno izgledati...
basicm wrote:Ovaj citroen nikad pameti doci, onda se pitaju sto im lose ide. Dok god prave kretenska auta sa kretenskim rjesenjima nece na zelenu granu. Imaju c5, vide da taj recept prolazi, pravi normalna auta i zdravo. Ove cirkuze ce uzeti par ljudi, ni triskove razvoja nece pokriti.
Sent from my iPhone using Tapatalk