Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
registrovana onako

#276 Re: Žene pitaju žene

Post by registrovana onako »

Eniac wrote:
Lijep zivot cine svakodnevne male lijepe stvari, ne krupne stvari koje nam se mozda dese, a mozda i ne. Velike stvari se placaju visokom cijenom. Velike ljubavi su proizvod jakih emocija, A to znaci i jaku ljubomoru, jak osventicki nagon ako mislis da te druga strana vara, povjerdjuje itd. Ljubavi koje ne bukte ogromnim pozarima nego stalno normalno gore su stabilnije, duze i smirenije za dusu i tijelo. Ogromni pozari prave ogromne stete.

Jeste da nije k'o u filmu, ali nece mi film odredjivati kakav cu zivot da zivim.
nekome treba jaka emocija da se osjeti zivim, neko voli zivot sa blagim i donekle proracunatim emocijama. sve u skladu sa karakterom. zato se i trebamo boriti za ono sto nas ispunjava, a ne ono sto se smatra odgovarajucim
Last edited by registrovana onako on 19/05/2014 15:31, edited 1 time in total.
Garden of illusion

#277 Re: Žene pitaju žene

Post by Garden of illusion »

Eniac wrote:
Lijep zivot cine svakodnevne male lijepe stvari, ne krupne stvari koje nam se mozda dese, a mozda i ne. Velike stvari se placaju visokom cijenom. Velike ljubavi su proizvod jakih emocija, A to znaci i jaku ljubomoru, jak osventicki nagon ako mislis da te druga strana vara, povjerdjuje itd. Ljubavi koje ne bukte ogromnim pozarima nego stalno normalno gore su stabilnije, duze i smirenije za dusu i tijelo. Ogromni pozari prave ogromne stete.

Jeste da nije k'o u filmu, ali nece mi film odredjivati kakav cu zivot da zivim.
Navede samo velike štete od velikih ljubavi ;-) a velike emocije, veliki emotivni vatrometi i velika količina pozitivne energije? :-D Zar ne bi bilo lijepo doživjeti nešto takvo? Srednje ljubavi daju i srednja zadovoljstva...za šta se živi, za prosječnost?
Big Ang

#278 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

krvava wrote:
Garden of illusion wrote:
krvava wrote: pazi pazi
situacija medju njima je jasna
druže se već više od godinu dana
najbolji su jarani on njoj priznao ljubav ona njemu isto
ali tu staje sve
njoj 34 njemu isto
ona je muslimanka koja prakticira vjeru
on je katolik koji prakticira vjeru
znači jedno dugom su nemogući

kako se odmaknuti ili kako prevazići sve to
Djevojka koja PRAKTICIRA vjeru sebi ne dozvoljava ispijanja kafe sa DRUGOM druge vjeroispovjesti...ako ćemo već o prakticiranju nečega...kakav crni drug i vjera pod jedno. Zna se s kim može piti kafe ako praktikuje vjeru.
Drugo, na njenom mjestu bih pokušala pa da gorim hiljadu puta na onom svijetu...ublažiti malo vjerski uticaj sa obje strane, zlatna sredina i kompromisi i sve se da riješiti
poslovno su vezani takod a su te kafe kao dio posla skoro :sad:
a pa nek da otkaz
ču majke ti, problema :lol:
Big Ang

#279 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

ne kontam majke mi
ne veže je ništa osim te neke nazovi emocije za koju niko i ne zna je li prava
niti su u braku niti u vezi, dakle mogu jedno bez drugog :roll:
registrovana onako

#280 Re: Žene pitaju žene

Eniac wrote:

Navede samo velike štete od velikih ljubavi ;-) a velike emocije, veliki emotivni vatrometi i velika količina pozitivne energije? :-D Zar ne bi bilo lijepo doživjeti nešto takvo? Srednje ljubavi daju i srednja zadovoljstva...za šta se živi, za prosječnost?
ko ne mozes bez kontrole u zivotu, drzi se prosjecnosti :)
registrovana onako

#281 Re: Žene pitaju žene

Big Ang wrote:ne kontam majke mi
sta treba da je veze za osobe inace? cista racunica? :D
Eniac

#282 Re: Žene pitaju žene

Post by Eniac »

Eniac wrote:

Pa, ima ljudi koji zele sve odmah i sve sad, umrijeti mladi i biti lijepi lesevi. Ja vise naginjem tome da se sve desi kada treba. Kako kaze Zuko Dzumhur, svakome je bog odredio koliko koraka ce napraviti u zivotu. Ko ih prije potrosi, prije odlazi. Umjesto koraka stavi emocije, i dodje ti tako nekako. Sta mi je bolje, zivjeti sa osobom koju volim mirno, dugo i sretno, ili kratko potrositi na tu osobu sve emocije i kraj. Ne zivota, nego emocija.

Nije Veliki kanjon rijeke Kolorado napravila jedna velika bujica nego mileniji, milioni godina konstantnog protoka.

Uostalom, biras. Da li vise volis covjeka kojeg vidis jednom u mjesec dana i tada kada ga vidis dernek, sve bjesti, dijamanti, voznja na motoru, seks da sve prasti. I opet ga ne vidis mjesec, ode on svojim poslom, ti kao da ne postojis.

Ili svako vece seksati se sa covjekom kojeg volis, buditi se kraj njega, ti njemu i on tebi donositi dorucak u krevet, da ti pravi caj kada se prehladis, da te saslusa kada ti je tesko.

Sve se placa. Pa ko sta voli.
Last edited by Eniac on 19/05/2014 15:40, edited 1 time in total.
registrovana onako

#283 Re: Žene pitaju žene

Eniac wrote:
Nije Veliki kanjon rijeke Kolorado napravila jedna velika bujica nego mileniji, milioni godina konstantnog protoka.
konstanstnog protoka bujice il potocica
Big Ang

#284 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

registrovana onako wrote:
Big Ang wrote:ne kontam majke mi
sta treba da je veze za osobe inace? cista racunica? :D
pa šta misliš ti da će se desiti ako se prestanu viđati? umrjeće neko? :mrgreen:
Eniac

#285 Re: Žene pitaju žene

Post by Eniac »

Eniac wrote:
konstanstnog protoka bujice il potocica
Pa, evo ti ovih dana u BiH, Hrvatskoj i Srbiji bujica. Ako ti se tako svidja, bujrum.
registrovana onako

#286 Re: Žene pitaju žene

Big Ang wrote:
pa šta misliš ti da će se desiti ako se prestanu viđati? umrjeće neko? :mrgreen:
sta ce biti ako se ne prestanu vidjati? kazna? :D
Eniac

#287 Re: Žene pitaju žene

Post by Eniac »

Big Ang wrote:
Umrijece iluzija. Ljude je cesto strah da ce se ispostaviti da su grijesili, zato se i drze u zatvorenoj petlji.
registrovana onako

#288 Re: Žene pitaju žene

.
Last edited by registrovana onako on 25/06/2014 21:05, edited 1 time in total.
registrovana onako

#289 Re: Žene pitaju žene

.
Last edited by registrovana onako on 25/06/2014 21:05, edited 1 time in total.
Eniac

#290 Re: Žene pitaju žene

Post by Eniac »

Eniac wrote:
Big Ang wrote:
Umrijece iluzija. Ljude je cesto strah da ce se ispostaviti da su grijesili, zato se i drze u zatvorenoj petlji.
eniac, ti si mnogo crn i nisi zensko :D
Ja sam smedj, procelav i u skladu sa svojom zenskom prirodom.
Big Ang

#291 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Big Ang wrote:
nemam pojma
ali mi je skoro pa smješna ova situacija
možda jer sam se nagledala svega
i doživjela svašta
pa mi zvuči nemoguće da neko NE MOŽE da prekine nešto što još ni počelo nije jer zna da ništa od tog neće biti :roll:

ljubav, često, nije dovoljna .eh:
Eniac

#292 Re: Žene pitaju žene

Post by Eniac »

Big Ang wrote:
Big Ang wrote:
nemam pojma
ali mi je skoro pa smješna ova situacija
možda jer sam se nagledala svega
i doživjela svašta
pa mi zvuči nemoguće da neko NE MOŽE da prekine nešto što još ni počelo nije jer zna da ništa od tog neće biti :roll:

ljubav, često, nije dovoljna .eh:
Realno.
registrovana onako

#293 Re: Žene pitaju žene

Eniac wrote:
sve samo da se infiltriras gdje ne treba i vodis glavnu rijec :D
Eniac

#294 Re: Žene pitaju žene

Post by Eniac »

Eniac wrote:
sve samo da se infiltriras gdje ne treba i vodis glavnu rijec :D
Pa, upoznaj neprijatelja da bi ga pobijedio. Dobro, ne neprijatelj, protivnik.
registrovana onako

#295 Re: Žene pitaju žene

Eniac wrote: Pa, upoznaj neprijatelja da bi ga pobijedio. Dobro, ne neprijatelj, protivnik.
ustvari mrzis zene koje se svakako mrze medjusobno :oops:
Big Ang

#296 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

dobro vas je :twisted:
registrovana onako

#297 Re: Žene pitaju žene i eniaca

..............
Last edited by registrovana onako on 25/06/2014 21:06, edited 1 time in total.
Eniac

#298 Re: Žene pitaju žene

Post by Eniac »

Da li to sto umjesto da skupljam slicice fudbalera skupljam ovakvu literaturu: http://kevynaucoin.com/the-brand me cini kvalifikovanim za ucesce na ovoj temi?

Big Ang, registrovana onako i ja imamo dugu istoriju. Ali, necu vise, necu vas zamarati nasom vezom.
Last edited by Eniac on 19/05/2014 15:59, edited 1 time in total.
Big Ang

#299 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Eniac wrote:Da li to st oumjesto da skupljam slicice fudbalera skupljam ovakvu literaturu: http://kevynaucoin.com/the-brand me cini kvalifikovanim za ucesce na ocoj temi?

Big Ann, registrovana onako i ja imamo dugu istoriju. Ali, necu vise, necu vas zamarati nasom vezom.
pa ste ovdje došli ašikovati? :lol: :twisted:
registrovana onako

#300 Re: Žene pitaju žene

Big Ang wrote:
Eniac wrote:Da li to st oumjesto da skupljam slicice fudbalera skupljam ovakvu literaturu: http://kevynaucoin.com/the-brand me cini kvalifikovanim za ucesce na ocoj temi?

Big Ann, registrovana onako i ja imamo dugu istoriju. Ali, necu vise, necu vas zamarati nasom vezom.
pa ste ovdje došli ašikovati? :lol: :twisted:
nije asikovanje :D religija :D
Post Reply