I još 18 na ClixSensu.
Danas sam zaradio oko 25 $, oborio sam svoj dosadašnji rekord.
Lijep dan
Moderator: anex

I ja sam imao isti slučaj. Ušao na ženin profil sa svog laptopa. Nama se desilo da kad odem na edit profile, ja imam 2 account-a na clixsense, a ona nijedanVamzemoljac wrote:Da li mi prijeti ban?
Sestra preko fb se registrovala na crowdflowe sa istog kompa.
Ulazim na zadatak preko mog clixsensa i otvara mi njen nalog na crowdlower.com,izlogujem je i kaže mi da je uradila 1 zadatak ali neispravno.
Ako nastavim sada sa samo korišćenjem svog naloga,da li se mogu provući bez bana,kakva su vaša iskustva?
Ukoliko budem banovan da li mogu preko laptopa (znači drugi uređaj) na wifi se nakačit na ovaj isti modem i raditi,je li to legalno?
Ne mogu mi IP adresu gledati kada se ona redovno mijenja,šta se zapravo tu gleda?
Hvala unaprijed.
pa evo gore sam ti ja stavio sliku koliko sam zaradio juce i prekjuce.Za nekih 2-3 sata rada.Averus wrote:Ej ljudi, koliko se može zaraditi preko ovog Crowdflowera dnevno (i uz koliko zalaganja) kad se dostigne Level 3?
Ja sam se evo zadao, pa reko' da ne trošim vrijeme ako nisu neki bitni iznosi novca

samo strpljenja na pocetku moras imati, taskova na nultom lvl je malo, refreshuj cesto taskove, a mislm da ih najvise bude pred vece i navece.Dakle bitno ti je samo da ih predjes 100 i da imas preciznost barem 80-85 %, jer sa lvl 2 cinis cuda .edo_79 wrote:Kako se dočepati onih hebenih nultih taskova na crowdflower .... i ja sam pravo zagrijan za te taskove ali nema ih skoro nikad na CF ....
Hvala puno na odgovoru prijateljuAhmetShabo wrote:samo strpljenja na pocetku moras imati, taskova na nultom lvl je malo, refreshuj cesto taskove, a mislm da ih najvise bude pred vece i navece.Dakle bitno ti je samo da ih predjes 100 i da imas preciznost barem 80-85 %, jer sa lvl 2 cinis cuda .edo_79 wrote:Kako se dočepati onih hebenih nultih taskova na crowdflower .... i ja sam pravo zagrijan za te taskove ali nema ih skoro nikad na CF ....
diadora wrote:Pozdrav, ovo izgleda interesantno, pa bih se mogla okušati u ovome
Nekoliko pitanja, koliko je crowdflower siguran za ostaljanje pravih podataka, a ne lažnih, i hoće li praviti problem ako ostavim lažne, zbog isplate na Paypal?
I još uvijek nemam acc na Paypalu, šta tu preporučujete? otvoriti tekući sa Visa Electron u Raiffaisen banci mi čini kao najbolja opcija, jer ne želim svoj račun na kojem primam novac vezati za paypal.
Hvala na odgovorima
Pozdrav diadoradiadora wrote:Pozdrav, ovo izgleda interesantno, pa bih se mogla okušati u ovome
Nekoliko pitanja, koliko je crowdflower siguran za ostaljanje pravih podataka, a ne lažnih, i hoće li praviti problem ako ostavim lažne, zbog isplate na Paypal?
I još uvijek nemam acc na Paypalu, šta tu preporučujete? otvoriti tekući sa Visa Electron u Raiffaisen banci mi čini kao najbolja opcija, jer ne želim svoj račun na kojem primam novac vezati za paypal.
Hvala na odgovorima
ja ti ne mogu tu pomoći, nisam iz Bih... vjerovatno će ti mikrozadatak ili netko od ekipe objasniti...diadora wrote:Hvala na odgovorima.
Prema riječima službenika Uni Credit banke, nije moguće vezivanje Paypal accounta za devizni račun. Ako je to neko uspio kod nas u BiH, bilo bi lijepo da to podijeli sa ostalima, budući da se za vodjenje deviznog računa ne plaća naknada...
jesi li student ili radis? MOzes napraviti sebi racun u banci i traziti wisa karticu koju ces koristiti za paypal.. Ja sam neki dan napravio studentski racun u banci intesa sanpaolo i narucio karticu wisa electron.Odrzavanje racuna je free, a kartica je 10 KM godisnje.diadora wrote:Hvala na odgovorima.
Prema riječima službenika Uni Credit banke, nije moguće vezivanje Paypal accounta za devizni račun. Ako je to neko uspio kod nas u BiH, bilo bi lijepo da to podijeli sa ostalima, budući da se za vodjenje deviznog računa ne plaća naknada...

Vjerovatno će interesovati još nekoga pa da napišem šta znam o ovome.diadora wrote:Hvala na odgovorima.
Nemaš šta pratitialkalna_baterija wrote:samo da upratim temu