sve to stoji, dobrovoljac od prve ispaljene granate na grad i evo me i dan danas ovdje i ne pada mi na pamet igdje ici,hatemondays wrote:Samo da razjasnimo neke stvari iz proslosti, bolje reci 94 i 95, onima koji neznaju ili se prave da neznaju, 94 i 95 imali smo dosta dezertera silazili sa buseva u Kiseljaku, hvatali se ljudi noge, u junu prije nase "deblokade" kroz tunel se ispalilo 13 hiljada ljudi, za deblokadu su svi znali.Ljudima je bio pun racku rata i ne optuzujem nikoga od ovih sto su se ispalili 95-te, ovima kojima su silazili u Kiseljaku hebem sve po spisku.Obzirom da se kraj rata nije ni nazirao i masovni odlazak kroz tunel, sta ste ocekivali da nam se svi ispale i da ostane Sarajevo slobodno.U avgustu 95 iz jedne cuvene sarajevske ulice nismi imali ni jednog borca mada je bila u nasoj zoni odg.Puno je faktora uticalo na potpis dejtonskog ali nemogucnost zadrzavanja stanovnista u Sarajevu je samo ubrzala donosenje ove odluke, koliko je ispravna to ce istorija pokazati.
Ovo za ekonomiju i prije rata mi se bavili svojim poslom, raja otvarala radnje, dizale se kuce, vikendice a komsije se naoruzavale.Valja glavu na ramenima cuvati lako cemo za ekonomiju i za trgovinu sa komsijama.
ne prigovaram na potpisu i znaš i sam onaj slogan--potpisuj Alija da je ko avlija, samo NIKAD i ni pod kojim uslovima NE BIH pristao na ime genocidnoj tvorevini. bilo koje ime a NIKAD Republika i to Srpska
ja svoje proprdio a generacije i generacije ce zbog ove gluposti ispaštat--vec ispaštaju,